Click to Visit
Hip-Hop - 8. keület
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

cprod e-mail | 2019-05-25 22:07:10 | 32.
*Ceki Productions*

Az alábbiakat vállalom:

Képszerkesztés:
Kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés

Videószerkesztés:
Zenei klip, rövidfilm, intro-outro, videós utómunka, forgatókönyvírás

Zeneszerkesztés:
Egyedi alap, intro-outro, reklámanyag, karaoke, dalszövegírás

Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető! Gyors válasz és munkaidő!

https://www.facebook.com/cekiproductions
https://soundcloud.com/cekiproductions
http://www.youtube.com/cekiproductions

The Funky Child e-mail | 2004-11-24 16:55:14 | 31.
Jézusom mekkora faszság ez az egész nyolcker téma.
Ki a kurva anyját érdekel ez,a dopemanen kívűl????
Tényleg hányok már ettől az egésztől....
Budapest más részén is vannak szar helyek,faszért kell promót csinálni abból, mekkora fasza gettó meg gengszterizmus van Budapest város nyolcadik kerületében.......?

Dustman e-mail | 2004-11-19 07:13:54 | 30.
Miért te hol laksz?
Te kertvárosi paraszt!
Hogy lehet ennyire általánosítani?
Van pár cigó ezt le sem lehet tagadni de hogy mindenki ez azért kicsit túlzás!

Na csá csumi!

Előzmény: [will] (28.)
Dustman e-mail | 2004-11-19 07:13:48 | 29.
Miért te hol laksz?
Te kertvárosi paraszt!
Hogy lehet ennyire általánosítani?
Van pár cigó ezt le sem lehet tagadni de hogy mindenki ez azért kicsit túlzás!

Na csá csumi!

Előzmény: [will] (28.)
[will] e-mail | 2004-11-16 19:09:53 | 28.
i know... i can
x_X_x e-mail | 2004-11-16 19:00:51 | 27.
ez szép volt !!
[will] e-mail | 2004-11-16 18:54:21 | 26.
telivan budos szaros koszos igenytelen semmittevo kommuista munkanelkuli fasszopo buzi cigannyal
Lil' Baby e-mail | 2004-11-16 17:21:15 | 25.
Nem azt mondtam, hogy különböznek a kerületek hanem HITELESEBB!!! Amugy sztem az az ember egy
kicsit bolond aki "fél" átmenni a VIII kerületen.... pedig szerintem nagyon jó kis környék :) Sokat lehet ott nevetni :))))))
Lehet szórakozni és ott értik a poénokat... ott én mondjuk sokkal felszabadultabb vagyok mint itt ebbe a sznob népségben ahol lakom :( 2. kerület....

Előzmény: Juha (5.)
Dustman e-mail | 2004-11-15 19:39:48 | 24.
Ezzel viszont egyet értek!
Csak azzal nem hogy Dopeman nagy gengszter az Animals Cannibals is ugyan azon a telepen nQtt fel és azok meg ilyen mami kedvencei!

Előzmény: RR! (23.)
RR! e-mail | 2004-11-15 16:26:11 | 23.
A 8-ban a DOPEMAN az ász a legjobb!
Dustman e-mail | 2004-11-15 00:02:24 | 22.
Ti biztos jobban tudjátok!

Na hello mindenki!

Down By Low e-mail | 2004-10-25 17:43:18 | 21.
eh a katonaiwal ki wolt tököm...mi a faxnak amikor ugyse lesz belőlem se tűzoltó se katona q:)

a fórum tényleg élwezhetetlen...

akkor towábbi jó időtöltést...
péééjsz

Előzmény: Kovda (20.)
Kovda e-mail | 2004-10-25 16:34:51 | 20.
béke!!!

ja mostanában hanyagolom a fórumot. Kissé lapos lett.

A Thaleeval meg csütörtökön találkoztam az ideggyógyásznál:-))(Katonaorvosi...)
A Palánktöréssel kapcsolatban: áprilisban fogtam utoljára lasztit. Azóta valahogy nem került rá sor..

Kovda

Előzmény: Down By Low (16.)
n0th1ng e-mail | 2004-10-24 22:25:28 | 19.
Skinhead nem utálja a feketéket?Vagy most mi a helyzet?
reico e-mail | 2004-10-23 17:04:08 | 18.
Azér ez durva skinheadből rapper ezt, hogy hoztad össze?:DD
don-sega e-mail | 2004-10-22 14:17:19 | 17.
heheh mi bohoc van itt baszki:))))))
Down By Low e-mail | 2004-10-18 19:59:55 | 16.
nahéhahó Kovda pajti q:)
rég olwastam a newed...helyzet,pálya,téma? q:))
Thaleewal mi wan nem tudod? Úgy hallottam régebben együtt törtétek a palánkot...q:))

béke legyen hozzád...
pééééjsz

jah a témához inkább nem is szólok hozzá...
under da ass of frog...q:D

Előzmény: Kovda (15.)
Kovda e-mail | 2004-10-18 16:12:29 | 15.
"Előbb skinhead vótál, mosmeg repper ???
Ebből is látszik milyen kiforrott, erős egyéniség vagy. Pfff...
Emlékszem arra az időre, mikor a szkínhed volt a divat. Minden puhapöcsű,kissebségi komplexusos,pattanásos,majomszar tinédzser szkínhed volt, mert az "olyankemíny bazze...""

Ez odabasz:-)))))

Kovda

Előzmény: Diesel (8.)
Diesel e-mail | 2004-10-18 12:27:26 | 14.
Nézzé má széjjel szkínhed repper !!!!

Rock a divat ?!

Fekete ruhás emberekről dumálsz (man in black), meg punkokról?
Gondolom te az is vótál.

És bőgatyás, eminempólós, fejkendőn billentett bézbólsatyis, lógó bizsu nyakláncú deszkáscipős anyaszomorítókat nem szoktál látni qrva sokat ?
Mert ha nem , akkor tesa, te vagy eltévedve.

Na Hella !

Előzmény: Dustman (11.)
EDIO e-mail | 2004-10-18 12:07:23 | 13.
DUSTMAN TE EGY SZAR VAGY!!! A RAPPED IS TUTI HOGY SZAR!!!! HA A 8.-BÓL INDUL AKKOR CSAK SZAR LEHET!! DE NE IZGULJ A CIGÁNY HAVERJAID VEVŐK ERRE A SZARRA!!!!
EDIO e-mail | 2004-10-18 12:04:23 | 12.
AZ EGÉSZ 8. KER EGY BASZOTT NAGY VICC! AZ EGÉSZ ORSZÁG EZEN A MOCSKOS SZARON RÖHÖG VEGYÉTEK MÁR ÉSZRE!!!!!!! NINCS OLYAN HOGY ROMA!!! HA RAP-RŐL BESZÉLÜNK AKKOR CSAK MAGYARRÓL LEHET SZÓ!!! eZ AZ EGÉSZ GETTÓ SZARSÁG A CIGÁNY TYSON MEG A TÖBBI TEHETSÉGTELEN SZAREVŐ JA MEG A DOPEMAN SZARJA!!!!!!!!! BÜSZKÉK LEHETTEK MAGATOKRA NYÓCKERES SENKIK! HOGY TISZTELETET SENKITŐL NEM KAPTOK A CIGÁNY SPANJAITOKON KÍVÜL AZ KURVA BIZTOS!!! EGY SZAR VICC AZ EGÉSZ!!!!!!
Dustman e-mail | 2004-10-17 01:10:03 | 11.
Biztos igazad van!
De most a rap a divat? Jó tudni eddig azt hittem a rock, de mindegy. Nem veszed észre a sok punk-ot meg a sok feketeruhás emberkéket? Mert azok nem rapperek. Nagyon-nagyon-nagyon el vagy tévedve mert utálom a divatot.

Előzmény: Dustman (7.)
Dustman e-mail | 2004-10-17 01:07:08 | 10.
Miért vagyok az?

Előzmény: Coolmander (9.)
Coolmander e-mail | 2004-10-11 18:51:10 | 9.
heh dustman te mekkora egy szánalmas émbör vagy...csak azabaj az ijen emberekből sokvan...
Diesel e-mail | 2004-10-01 06:25:00 | 8.
Kisfiam !

Előbb skinhead vótál, mosmeg repper ???
Ebből is látszik milyen kiforrott, erős egyéniség vagy. Pfff...
Emlékszem arra az időre, mikor a szkínhed volt a divat. Minden puhapöcsű,kissebségi komplexusos,pattanásos,majomszar tinédzser szkínhed volt, mert az "olyankemíny bazze..."

Val.szeg te is ilyen vagy. Mostmeg a Rap a divat, mosmeg "azakemíny bazze..."

Ha jövőre a rock lesz a divat, akkor meg rokker leszel, mert "azakemíny bazze..."

És tájékoztatlak kistesó, hogy én vagyok az, akinek nem volt kinyalva a segge, mert én nem kaptam otthonról semmit, csak az életet. Semmi mást. Bejártam világot, megjártam a légiót, és most nyugodtan itt fórumozok veled.

Ja és leszarom, hogy nem vagy cigány.A lényeg akkor is ugyanaz.

Na Hella !

Előzmény: Dustman (7.)
Dustman e-mail | 2004-09-29 20:43:56 | 7.
Na először is kezdjük ott hogy kb 5 szeretem úgy a rappet mint az életemet.
Az elött viszon Skinhead voltam úgyhogy szerintem én tudom mi van a 8ban. Ja és nem vagyok cigány.
Azt hogy tehetséges vagyok azt nem mondtam.
Nem kell hogy engem a Dopeman felkaroljon. Nekem elég ha én magamnak csinálhatok zenét, de egyedűl nem olyan mint ketten vagy hárman.
De te biztos jobban tudod te nagyarcú fasz.
Nem értem az ilyen emberek mi a fasznak jönnek ide, fikázni tudnak de mivel nekik ki van nyalva a seggük ők tökéletesnek hiszik magukat!

Dustman

Diesel e-mail | 2004-09-28 10:37:02 | 6.
Én debreceni vagyok, de laktam a 8. ker.-ben is, és hidd el, nem különb, és nem is rosszabb a debreceni tócóskertnél, csak itt fehérek csinálják a feszkót, nem a cigányok. Ez az egész gettós szarság csk reklám volt dope-éknak, hogy "hitelesebbek" legyenek. M.o.-n 1 csomó olyan hely van, mint a 8.ker.
Most meg már ha megemlíted a 8.kerületet, egyből a bűnözés, meg a kemény utcákra gondolsz.
Ennyit akartak, és el is érték.
Ennyi.

Na Hella !

Előzmény: Omari Baby (4.)
Juha e-mail | 2004-09-28 06:49:31 | 5.
miért lenne hitelesebb valaki attól hogy a 8. kerületből kerül ki? ne beszélj már butaságokat...
A 8dik kerület se másabb semmiben sem mint bármelyik másik... vagy szerinted mégis miben különbözik pl. a hetedik-től ?

Előzmény: Omari Baby (4.)
Omari Baby e-mail | 2004-09-27 19:49:10 | 4.
Diesel! a 4. érveddel egyet értek de a többivel nem nagyon.... igenis sztem hitelesebbek azok az emberek akik a 8. kerületből kerülnek ki mint "felkarolt" rapperek.... hiszen nekik van mit mesélni arrol a helyről.... és én szeretem mikor erről "beszélnek" (rapelnek) mindenki máshogy látja de mégis ugynugy.....
Diesel e-mail | 2004-09-03 08:23:10 | 3.
Nem értem a 8.ker.-i cigányokat.
- Assziszik, mer ott laknak, onnan egyenes az út a rap karierrhez.
- Azt hiszik, ez a röhejes józsefváros előnyt jelent a közmegítélésben.
- Azt hiszik, ettől hitelesek lesznek.
- Azt hiszed ,mert a nyóckerben laksz, attól már reppelni is tudsz,meg tehetséged is van?
- Azt hiszed , mert cigány vagy, meg mert a nyolcban laksz, felkarol majd a dópmen?
- Meg azt hiszed, hogy még az önkormányzat segélyt is fog adni, hogy megalapítsd a szánalmas "válogatásodon", neked megfelelő, bennmaradt emberekből megalakult romaegyüttesedet?

Ezekre a válasz,( figyelj, nagy újságot mondok) : NEM

Tehát akkor mi a faszt képzelsz?

Dustman e-mail | 2004-03-22 14:07:59 | 2.
8
Dustman e-mail | 2004-03-21 20:26:53 | 1.
Én itt lakom a 8. kerületben!
Szeretnék egy 3tagú együttest gyakorlott rapperek jelenkezzetek. urban9@freemail.hu

1  

Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.