Click to Visit
Hip-Hop - REAL-FACE-ROOM méééééért van itt ennyi hiphopról
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

cprod e-mail | 2019-05-25 22:09:20 | 35.
*Ceki Productions*

Az alábbiakat vállalom:

Képszerkesztés:
Kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés

Videószerkesztés:
Zenei klip, rövidfilm, intro-outro, videós utómunka, forgatókönyvírás

Zeneszerkesztés:
Egyedi alap, intro-outro, reklámanyag, karaoke, dalszövegírás

Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető! Gyors válasz és munkaidő!

https://www.facebook.com/cekiproductions
https://soundcloud.com/cekiproductions
http://www.youtube.com/cekiproductions

Diesel e-mail | 2004-12-23 06:44:02 | 34.
Miért kellene eltűrnöm nekem azt szó nélkül, ami nem tetszik ?

Miért ne lehetne véleményem másokról ?

Ezekből kifolyólag, miért ne ítélhetném el, ami szerintem nem helyes ?

Azért mert nem illik ?

Vagy mert megbántok vele másokat ?

Vagy azért, mert akkor nem leszek jó keresztény?

Hát igazából egyik sem érdekel...

MsMixmastermike e-mail | 2004-12-15 19:26:30 | 33.
kösz , mert magamtól nem jöttem volna erre rá, építő jellegű volt a kommentárod...yeee

Előzmény: Coolmander (32.)
Coolmander e-mail | 2004-12-15 19:22:31 | 32.
valszeg a születési évet jelzi vaze...
Coolmander e-mail | 2004-12-15 19:20:40 | 31.
eza ríl féjsz legalább annyira minta písz...tök elcsépelt szarság....jah és nekem a 88ról a "heil hitler" jut eszembe....:DDDDD
MsMixmastermike e-mail | 2004-12-15 18:17:42 | 30.
hát ezen meg most én nevettem, mit szóész, ugye mien vicces? :D behalok

amúgy ha már itt tartunk: TE ÍTÉLKEZHETSZ MÁSOK FELETT?? már bocs, de nem te fogod itt nekem megmondani h mit és kinek és hogyan és mikor mondjak..

amúgy ez a kissebbségi komplexusos nagyon bejött:) te tudod h ez a fogalom mit jelent?

nem vagyok se az, se nagyképű... sztm inkább csak tudtában vagyok annak, h mien vagyok.. ez sok embernek nem tetszik, soknak pedig pont ez tetszik. téged sehova se tudlak besorolni, mert egyet is értesz velem, meg nem is, tehát nincs álláspontod. Nekem legalábbis ez jött le.

amúgy meg ha én vagyok a "MINDEN6Ó" akkor neked azzal mi a bajod? :) ha így lenne, a pápa beatboxolna rahzellal... :DDDDDDD

1ébként már eccer leírtam h mért nyitottam ezt a topicot, mégeccer nem teszem..

Talib88:"mi joga van neki ahhoz, hogy felebarátaival ilyen lekicsinylően bánjon?"

noss, ha már ennyire jurisztikaian fogod fel, akkor yo, én is ezt teszem. MINDEN JOGOM MEGVAN HOZZÁ, PONTOSAN UGYANANNYI MINT NEKED.

Amúgy ez itt nem a "keresztény-vagyok-=-prédikálni-akarok"-topic, szal légyszíves ne ámenozz meg felebarátozz, ha kérhetlek. Kösz.

mellesleg a neved az így hogy jött? mert a talibról nekem kweli jut eszembe, a 88ról viszont több minden is......

Előzmény: Talib88 (27.)
Diesel e-mail | 2004-12-15 08:08:35 | 29.
Talib !

Csernus nem haverod véletlen ???

Osztod itten az észt.

Csak nemtom miből, mikor neked sincs.

Meg mi az , hogy v.ki nem ítélkezhet a másik felett ?
Miért ne ?
Mert te megtiltod ? Vagy mert nem illik ?

Mert , ha megteszem, akkor mit csinálsz?
Meghúzod a hajam ? Vagy mi ?

Erre az Amen !

Diesel e-mail | 2004-12-15 07:28:47 | 28.
Húha...

Még jó, hogy nem nekem írtad...

Felebarátom...

Előzmény: Talib88 (27.)
Talib88 e-mail | 2004-12-14 21:59:46 | 27.
Ja...egyébként aki ilyen topikokat nyit, annak vagy kisebbségi komplexusa van, vagy többnek érzi magát másnál...hm...hm...és itt kezdődnek a problémák...mi joga van neki ahhoz, hogy felebarátaival ilyen lekicsinylően bánjon? Nagyképűség? Ha valaki hallgat eminemet az mért szarabb ember mint te?????????? sokmindenben igazad van és sokmindenben nincs...csak nehogy azt hidd, hogy te vagy a minden6ó...te nem ítélkezhetsz olyan emberek fölött akit nem ismersz......ÉÉÉRTED??? és én vagyok szánalmas..................ÁMEN
Diesel e-mail | 2004-12-14 08:07:02 | 26.
Talán, ha alá is támasztanád azt, ami neked nem tetszik, nem pedig csak pojéjnkodná, akkor TALÁN komolyabban is venne itt 1-2 ember.

Persze gondolom ezt te nagyííívbe leszarod.

Hát akkor csak röhögjél.

Jól röhögsz ?

akkó jóvan...

Előzmény: Talib88 (25.)
Talib88 e-mail | 2004-12-13 20:58:18 | 25.
Az egészbe minek kössek bele? Ha csak néhány résszel nem értek egyet??? És sosincs olt6nékom, csak néha olyan jókat röhögök...
MsMixmastermike e-mail | 2004-12-13 18:13:17 | 24.
teneked meg csak gratulálni tudok, és IGEN hozzádmegyek feleségül, majd ha átoperáltatom magam csávóvá és buzi leszek..

azért gratulálok, mert megfigyeltem, h te minden alkalommal, amikor beírsz vmi marhanagy okosságot, vmilyen hosszabb szövegre, mindig csak 1 pontot veszel ki, amibe bele tudsz kötni, mert épp rádjött az olthatnék, és most yo arcnak tartod magad, mert sikerült 1 qrva szóból extremgigapoént fabrikálnod .... télleg vicces volt a beszólásod muhhhhahahahaaaa :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD agyon röhögöm az agyam háháháháháhááááááá....szánalmas

ráadásul pont olyanra írsz be, amit majdnem mindenki csinál itt Magyarországon, vagy te hol élsz? .... puszi a pofikádra :)

Előzmény: Talib88 (17.)
MsMixmastermike e-mail | 2004-12-13 18:06:40 | 23.
télleg nehéz elképzelni, mert sztm ilyen nincs, akár azt mondod akár nem :D ugyanis ha akkora beatboxos, ahhoz nem elég eminemet ismerni, aki nem is pont a beatboxról ismert... Nem? ..

azt meg h "divatbuzi csicska fasz" ahogy te mondod, itt képernyőn keresztül tuti nem fogom neked megmondani, nem látok az agyába, ahogy te sem az enyémbe

Előzmény: Kovda (16.)
MsMixmastermike e-mail | 2004-12-13 18:03:11 | 22.
kössz h beírtál, legalább 1 ember megért és nem próbálja kiforgatni a szavaimat..

Előzmény: Diesel (19.)
Down By Low e-mail | 2004-12-13 17:11:10 | 21.
ha már ennyire pontosítunk KRS szawai alapján miwel nálam Ő a zene:
breaking,
emceeing,
graffiti art,
deejaying,
beatboxing,
street fashion,
street language,
street knowledge,
street entrepenurialism - trade and business

a témáwal kapcsoltba szeretnék csatlakozni a fékríl faszság állásponthoz miwel egy ember magáról nem állapithatja meg h ríl-e...sztem ha elismernek és tisztelnek téged akkor azokak az embereknek a szemébe te "ríl" lehetsz
de miwel itt nincs senki aki ismerné a másikat (kiwételtől eltekintwe) ezért ...

jah és ajánlom a KRS-One - 9 Elements trekket mert konkrétan ezzel a témáwal foglalkozik, mint ahogy a címe is mutatja

"One : Breaking or breakdancing
Rally b-boying, freestyle or streetdancin'
Two : MC'ing or rap
Divine speech what I'm doing right now no act
Three: Grafitti art or burning bombin'
Taggin', writin', now you're learning! uh!
Four : DJ'ing, we ain't playing!
{*scratch*} You know what I'm saying!
Five : Beatboxing
Give me a {*beatboxin*} Yes and we rockin'!
Six : Street fashion, lookin' fly
Catchin' the eye while them cats walk on by
Seven: Street language, our verbal communication
Our codes throughout the nation
Eight: Street knowledge, common sense
The wisdom of the elders from way back whence
Nine : Street entrepreneur realism
No job, just get up call 'em and get 'em..."

pacsi

Előzmény: MsMixmastermike (8.)
Diesel e-mail | 2004-12-13 07:17:33 | 20.
Tennap hallottam a kissógoromtól, hogy van 1 osztálytártsa, aki csak, és kizárólag rap zenét hallgat, mert REPPER AKAR LENNI !!!!!!

Éééééérteeed ...
Azér nyomatja a reppet, mer repper akar lenni...

Sz.tem kísz van a kiccsávó...

Diesel e-mail | 2004-12-13 06:56:50 | 19.
Sz.tem minden stílusban megvannak azok, akik szeretnének v.hova (oda) tartozni.

Mindíg lesznek "féjk"-ek (ha már ez a szó van rá).

Ez nem változik.

Én értem MsMM problémáját, és egyet is értek vele, de sajna ez mostanában nem fog változni.
Lépjél túl rajta.
Biztos van még 1 csomó minden, ami zavar.
Mindenen úgysem tudsz változtatni...

Még annyit, hogy MsMM, sz.tem nem kifejezetten az öltözködésre hegyezte ki ezt a dolgot.
Ezt azér ti is foghatnátok.
Ne ragadjatok má le ennél.

Na Hella !

Csíkos e-mail | 2004-12-12 23:20:06 | 18.
Holla!
Ez a téma hányszor volt már???? Most alig tudok figyelni mert a fejembe most szól az Akkkezdet Phiai! Naon fejberúgnak ezek a szövegek :d
A lényeg a real meg a fake között elég nagy de most mindenki nagy REALnak hiszi magát, beír h így meg úgy, pedig faszságokat ír faszságokban hisz (ááááááá agyelszívás, figyelek a szövegre és mindíg csak röhögök :D:D:D:D kéééész)
Szóval ezt régen énis csináltam h "minek a sok fasz fake, meg minden szövegben fakefikázás volt" de mostanság csak soxor bejövök röhögni ilyen topicokba :D

Jah régebben meg télleg yo volt a topic :D Down meg fake mi? :D:D:D:D

Peace

Talib88 e-mail | 2004-12-12 19:50:41 | 17.
Én meghallgattam az Eminem albumot, és a MOSH című klippen nem tudok röhögni, de beszívva megnézni az raj dolog, és ezt fogom tenni, hogy olyan menő legyek...amúgyis szívni, az is ilyen menő dolog reppesebb körökben...és erre most lehet jönni, hogy én nem azért szívom...
és KOVDA....atmospheretől mindent!

Kovda e-mail | 2004-12-12 18:28:07 | 16.
De várjy mondok mást!

Ha van egy gyerek tegyük fel 19 éves aki:

-csak fubut hord
-csak eminemet halgat és semmi de semmi mást
-jól tud freestyleozni,és otthon van a beatboxban is elég keményen

Tudom hogy nehéz elképzelni de van ilyen ismerősöm.

Akkor ő most divatbuzi csicska fasz????????????????????????????????????????????????????????????????????

Kovda

Előzmény: MsMixmastermike (14.)
Kovda e-mail | 2004-12-12 18:18:48 | 15.
tényleg nem értelek:-)))

én nem azt mondtam hogy meghalgatom az egész albumot mert ahhoz nincs türelmem.(em-ről már leírtam a véleményem az em topicban.)

de ebben az öltözködéses dologban kurvára nincs igazad. pl itt vagyok én.

ecko gatya, fubu pulcsi fubu kabát ecko sapka...

namár most meglátsz az utcán egyből azt mondod divatbuzi,eminemfan kis pöcs nem tud semmit(pedig már rég elmúltam 16). Ez kérlek kurva nagy általánosítás,Mert bármikor megálom a helyem a színpadon meg kurva sok dolgot tudok a hiphopról meg a kialakulásáról meg a fejlődéséről meg a faszom tudja még miről.
de ettől függetlenül én nem tartom magam hűdekúrvanagyrílnek, se fakenek. Egyszerűen hiphop mániákus vagyok aki lehet hogy divatszerűen öltözködik, de attól függetlenül több mint egy ember eki a te szavaiddal élve "ASZ KÖZÜK SINCS A HIPHOPRÓL, AKIK MÉG MINDIG ABBAN A HITBEN ÉLNEK HOGY EMINEM AZ EGYETLEN FEHÉR RAPPER, ÉS AKIK CSAK AZÉRT VESZNEK FUBU CUCCOKAT MERT ATTÓL LESZNEK MENŐ GENGSZTEREK. NEM IGAZ???"

Én nem tartom magam se thugnak se menőnek se semminek csak egyszerűen tetszenek a cuccok amiket az ecko csinál.

ennyi

Kovda

"t's kill or be killed, thats a true fact
There aint no telling when these niggaz are coming to bust open your back"

Előzmény: MsMixmastermike (12.)
MsMixmastermike e-mail | 2004-12-12 18:04:16 | 14.
"yayisstenem, sztm rohadtul tudjátok, h most akinek van egy fubu gatyája azt AZONNAL LESZÓLOM, vagy h ha vkinek bejön em szám azt is.. "

sorry rosszu írtam, itt a yo :"akinek van egy fubu gatyája azt nem fogom AZONNAL LESZÓLNI, vagy h ha vkinek bejön 1-2 em szám azt sem.. "

Előzmény: MsMixmastermike (12.)
Kovda e-mail | 2004-12-12 18:03:10 | 13.

Trying to find a balance

"in the dayz of Kings and Queens i was a jester
Threat me like a God or they threat me like a leper"

Nagyon odabasz!

Bevallom csak ezt az egy számát ismerem a thug2-ből de azonnal belopta magát a szívembe:-))

jövő héten biztos letöltöm valamejik albumát.

Kovda

Előzmény: Talib88 (11.)
MsMixmastermike e-mail | 2004-12-12 18:01:58 | 12.
yayisstenem, sztm rohadtul tudjátok, h most akinek van egy fubu gatyája azt AZONNAL LESZÓLOM, vagy h ha vkinek bejön em szám azt is..

nemtudom hogy mit nem lehet ezen érteni, én azokról az emberekről beszélek KONKRÉTAN, akik TÉNYLEG senki mást nem ismernek 50cent, 2pac, eminem, d12, snoop, dre-n kívül, és ezzel nem azt mondom h én ezeket mind utálnám, mert nem igaz. TI IS 1000% HOGY ISMERTEK OLYANOKAT, AKIKRŐL TUDJÁTOK HOGY FASZ KÖZÜK SINCS A HIPHOPRÓL, AKIK MÉG MINDIG ABBAN A HITBEN ÉLNEK HOGY EMINEM AZ EGYETLEN FEHÉR RAPPER, ÉS AKIK CSAK AZÉRT VESZNEK FUBU CUCCOKAT MERT ATTÓL LESZNEK MENŐ GENGSZTEREK. NEM IGAZ???

nekem is vannak haverjaim akiknek van fubu cuccuk. A fubu buzikkal a fentiekben írott emberekre céloztam. Azt is szarnak tartom, h a FUBUt ez az egész "menőleszek-demégkistaknyosvagyok-crew" meg a média elbaszta, és divatos márkának titulálja, és pont azok, akiknek mondjuk több közük vannak a hiphophoz MINT PL-UL TI, azok se akarják már megvenni... na mind1...

én ettől függetlenül is röhejesnek tartom azokat, akik tetőőőtöl talpig fubu meg ecko cuccban vannak, hangsúlyozom TETŐTŐL TALPIG, REGGELTŐL ESTIG, mert az ember ettől nem lesz nagyobb hiphoppos...sztm

és yo, legyen baromság ez a real-fake faszság, át is nevezhetjük a fake-et szar alakokra, a real-t meg normális emberekre, ha nektek ez így jobban tetszik...

és pl-ul ez a különbség Kovda és én köztem, h én nem tudnám magam rávenni h meghallgassak egy új eminem v. d12 albumot, mert már elvként bennem van az, h ezt nem tehetem... tulajdonképpen nem is akarom, viszont a klipjeiken qrvanagyokat röhögök főleg beszívva, annyira szánalmasak... és ez a véleményem már nem is fog megváltozni..

ha még mindig nem értetek, akkor már télleg nem tom mi van

Előzmény: Kovda (10.)
Talib88 e-mail | 2004-12-12 17:25:17 | 11.
Huhh...ATMOPSHERE....de szeretem azt....:D
Az ...hú....Slug...jájj..::D

Kovda e-mail | 2004-12-12 17:05:34 | 10.
Down véleményére csak annyit tudok mondani hogy: JOGOS!

Ami engem illet pedig az az hogy én is hordok fubu cuccokat(keveset de hordok).de attól függetlenűl én nem tekintem magamat se realnek se fakenek mert szerintem ez az egész egy faszság
én is halgatok olyan zenét amit szinte senki se halgat... Atmosphere,Blackalicius, Jedi mind tricks bla bla bla bla bla bla.

de ettől függetlenül mindig meghalgatom az új em d12 50 számokat és valamelyik bejön.

szerinted mix lehet egyáltaqlán behatárolni hogy mi real és mi fake??? mert szerintem kurvára nem...

Kovda

Előzmény: Down By Low (7.)
Talib88 e-mail | 2004-12-12 14:05:41 | 9.
KRS-One szerint 9ből... de melyik az a 9????
Hm...mért DBL mondja meg ki ríl ki fék, te nyicc topikot, amugy ez az egész ríl fék egy faszság!!!! Nem tudom ezen mit kell problémázni?
Ha nem teccenek, menj el mellettük, te úgyis "többet érsz náluk"! Pf...röhejes...

MsMixmastermike e-mail | 2004-12-12 13:52:31 | 8.
"Tehát ha egy Eminyembetyár kölyök tudja magáról h ríl akkor az is?"
nem, de akkor tessék, itt az alkalom, mondd meg te, hogy sztd ki az, mert én pl.-ul nem tudnám úgy definiálni, h ne lehessen belekötni...

amúgy a hiphop mára már 5 elemből áll, ugyanis az 5. a beatbox ... de mind1

Előzmény: Down By Low (7.)
Down By Low e-mail | 2004-12-12 09:38:20 | 7.
én fake wagyok és bejöttem elrontani a hangulatot Ms.Real...

"nem kell senkinek eldöntenie. aki az, az úgyis tudja magááról ;) "---

te például honnan tudod magadról h ríl wagy? mert wettél/szereztél/töltöttél rakás zenét meg tudodhogy a hiphop 4 elemből áll?

Tehát ha egy Eminyembetyár kölyök tudja magáról h ríl akkor az is?..mert ebből ez köwetkezik...

anniyban egyetértek h a fórum szar lett...bár neked nincs összehasonlítási alapod mert 1 hónappal ezelőtt amikor idejöttél már akkor is szutyok wolt...a sok szar értelmetlen topic amit csak azért nyitnak az emberek mert a lelki állapotuk épp olyan h nagyon akarnak walami értelmes walami kiemelkedő fake ellenes topicot ami 3nap után már az 5ik oldalon wan..

ebben igazad wan...
pacsi

Előzmény: MsMixmastermike (6.)
MsMixmastermike e-mail | 2004-12-10 19:18:22 | 6.
nem kell senkinek eldöntenie. aki az, az úgyis tudja magááról ;)

engem nem érdekel, h ki ír ide, akkoris el akartam mondani...meg szar hangulatban is voltam

amúgy csodálkozom h nem írtak még dupla-ell-jancsi-rajongók, bár őszintén szólva nem is bánom :D

FREESTYLE DÖNTŐRE SZERINTETEK ÉRDEMES ELMENNI???

mert azért az elődöntő elég keszekuszára sikerült..szerintem..

Előzmény: Diesel (4.)
Gildor e-mail | 2004-12-10 16:24:45 | 5.
Attol még h ezt megnyitottad nem lesz job és nem fognak eltünni ezek az idegesitö emberek akik dobálják a fikát

Na PACE!

Előzmény: MsMixmastermike (1.)
Diesel e-mail | 2004-12-10 07:24:35 | 4.
Rílfészrúm ?

Érdekes...

Nem akarlak elkeseríteni kiccsillag, de ide is ugyanúgy befognak írni az eminemszopó, cigánypurgyé éljenző, "majkaalegnagyobb" vakerű faszok.
Bár sz.tem ezt te is tudod.

Lesz klubtagsági , vagy mi?
Nemtom én minek számítok.
És ezt majd ki dönti el?

Na Hella !

MsMixmastermike e-mail | 2004-12-08 21:36:30 | 3.
haller

feltűnt...
Figyejjj, nemtom mi a parád velem h mindenbe beleköcc, tedd azt. Vagy csak én értelmezem félre? Mind1.

Amúgy meg nekem Azokkal van bajom, akik eminemen kívül mást nem ismernek. Én azt eccer sem mondtam h eminem 1 yo számot se alkotott, persze h alkotott, de pl-ul sztm ezek az újak már túl popposak, nem hallgatom, mert nem érdekel.

A real-face kifejezés (akármennyire idegesít téged, ugyanúgy fogom használni) meg annyit jelent számomra, h aki az, annak nem a legújabb fubu meg gunit kollekció az álma, tudja mi az a hiphop, és nem keveri össze a rappel, otthon van a témában, ismer nagy előadókat, sok előadót, jó előadót, tudja h van olyan h turntablism, :) és min tudja h létezik mobb deep, de hát te gondolom amúgy is tudod h miről beszélek, nemde?

ha vmilyen kérdésed megválaszolatlan maradt, kérdezz nyugodtan

Előzmény: Talib88 (2.)
Talib88 e-mail | 2004-12-08 20:27:39 | 2.
Holla!
Ide azok is fogank írni akiknek enm akarod...számodra ki a real face??? szerintem ez egy nagyon szar szó!
Egyébként sincs mindnekinek MTVje!
És észrevetted, hogy (majdnem) mindig beírok oda ahova te?
Amúgy mi megy MTVn???
Meg szeretném tudni, hogy én real face vagyok-e?
Ha az új eminem albumról tetszik 2 teljes szám , már nem vagyok az?
Légyszíves válaszolj a kérdéseimre...megköszönném!
Nah, béke és szeretet!
Stinkin' Rich Rulez!

MsMixmastermike e-mail | 2004-12-08 19:46:15 | 1.
Haller...

Ezt a topicot azért nyitottam, mert már elegem van abból, hogy teli van a fórum olyan arcokkal, akik majkán meg 50fityingen kívül senkit sem ismernek, mégis EGYSZERŰEN MINDENBE BELE ÜTIK AZ ORRUKAT, és mint akik vmilyen dobozban vannak, nem akarnak tudomást venni arról, hogy nem csak annyi "rapper" van, mint amennyit az mtv-n látnak.

ÉS MÁR MARHÁÁÁRA ELEGEM VAN BELŐLÜK.

És tudom h itt nem lesz 50000 hozzászólás, mert alig vannak itt igazi hiphoposok (szerencsére páran azért vannak..) de EZ SEM ÉRDEKEL!

AKKOR IS MEGMONDOM HOGY MÁR TELJESEN ELEGEM VAN EBBŐL A SOK FUBU_BUZIBÓL

és most nem is az ő véleményüket kérem ki...kössz

1  

Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.