Click to Visit
Hip-Hop - Majka papa a király
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  

Balázs18 e-mail | 2005-05-18 19:14:17 | 40.
te csak tudod!

Előzmény: DANICHECK (38.)
Conan e-mail | 2005-05-18 18:26:50 | 39.
Igazad adok neked MsMixmastermike mindenben.
De azért volt valami abban amit Master G írt.
Sajna az életben rengeteg mindenhez kell alkalmazkodni,de abban nagyon igazad van,hogy bizonyos elveket nem adhatunk föl.
Szerintem amit irányadót mondhatnék,az élettel kapcsolatban:A Bushido-a harcos útja.
Az becsület és tisztelet és önfeláldozás kiváló mintája.
Sajnos ezek már a mai világban egyre jobban feledésbe mennek.
RESPECT


Előzmény: MsMixmastermike (37.)
DANICHECK e-mail | 2005-05-18 18:00:02 | 38.
majka egy loser
a magyar hiphop szégyene

MsMixmastermike e-mail | 2005-05-18 13:39:56 | 37.
hmm.. Érdekes dolgokat írtál, rá is illenének részben az újgazdag 16-17évesekre. Csak nem rám. Én nem is értem milyen megfonotlással akarsz engem kioktatni, felvilágosítani, megjósolni mi lesz velem, h fogok gondolkodni stbstb.. Előre leszögezném, h akármi is jött le neked rólam a beírásaim alapján, annak azért tudatában vagyok, h hülye nem vagyok (ez nyilván nem a tanulmányi eredményekben tükröződik, az más tészta). Na és akkor most végigmennék azon h miket is artál.

- igen, az előadók is emberek, wow (de egyik se olyan mint a másik, vagy te, vagy én)
- őszintén szólva hetek híjján vagyok még csak 17, hol van még a 18.. ha meg olyan nagyon tapasztalt lennél, tudnád, h nem korfüggő az elme fejlettsége, hanem attól h ki mit mennyiszer kivel hol mikor élt meg, át
- önazonosság.. erről könyvet lehetne írni, írtak is. Úgy írsz rólam mint vmi naiv kis picsáról már megbocsáss és ez azért sértő, még ha nem is ismersz, vagy pont ezért. Hát főleg ez az első bekezdésed két utolsó mondata. És mi van, ha nekem fontos az, h hű legyek önmagamhoz? Amíg megtehetem, meg is fogom tenni. És igen, szeretek zenét hallgatni. A bulizás címszó alatt nemtom mit értesz, ez személytől függő, de én nem járok törzshelyre és mászok rá mindenkire, ebből már azért kinőttem.

"aztán ha az élet a teljes súlyával nehezedik rád (és ez menetrendszerűen bekövetkezik majd a te életedben is)"
az élet súlya. Mit értesz ezalatt konkrétan? Hidd el nekem, megéltem egyet s mást, amit senkinek se kívánok és amitől igen gyorsan véget ért a "naiv gyerekkor"-om. De nem fogom leírni ide, meg sehova se, mert magánügy és nem szorulok rá h bizonygassam neked, egy vadidegennek, akinek semmien valóshoz hasonló képe nincs rólam, h énnekem mért is volt ien-meg-ien gyerekkorom, mér is kellene engem sajnálnod és megértened. Nem kell. Nem is értem mért pont engem kellett kifognod ilyen embertípus-vizsgálatra, vagymiez.
- amúgy én 6 éves koromban megtanultam, h tilos csakis az elveknek élni, mert különben meghalsz. Kicsit erősen hangzik, de így van. Nekem van 2-3 alapelvem, amiknek feladására valószínűleg nem fogok rákényszerülni, amúgy meg igencsak alkalmazkodó típus vagyok.
"ahhoz hogy létezzél nem elég ha Gondolsz csak az ha Cselekszel"
ezt meg anyukámnak írtad? kb rá illene. Jó kis mondat, mert pont h nem az a fajta vagyok, aki vmin napokig, éjszakákon át filozofál, hanem spontán vagyok, rögtönzök, néha sikerrel, néha nem, de nem szeretek várni.

a művészekkel kapcsolatos bekezdésedre csak annyit, mer most sok időm nincs, h sztm igenis vannak olyan elvetemültek, akik azért csinálják mert szeretik, ha nem is örökké, de úgy kezdik és inkább hamarabb abbahagyják, minthogy a média megegye őket. Nyilván nekik is kell pénz, ezért nem is mind ebből él meg egyedül. Nem kell h főállású zenészek legyenek, vagy?
A művészekről meg még van egy hasonlatom. Graffiti. Kanna=pénz. Itt még 1% bevétel sincs (versenyeket nem veszem bele), aztán nézdcsak! Csinálják! Bár ott egy kicsit más a cél, de az alap, az önkifejezés a lényeg.


Előzmény: Master G (35.)
Master G e-mail | 2005-05-18 11:47:44 | 36.
Diesel:
"Kedvenc ellenfika mondataim, totál "elfogulatlan", és "széleslátókörű" emberektől:
(...)
- Ha neked felajánlanák, te is megcsinálná mindent annyi pízzér... "

jelentem, igen! csont nélkül megcsinálnám ugyanazt amit majka ugyanannyi pénzért...
mert (bizonyos) elvek luxusát nem engedhetem meg magamnak...


Előzmény: Diesel (21.)
Master G e-mail | 2005-05-18 11:39:20 | 35.
OFF:
Missnek szól, kicsit teoretikus ergo aki nem bírja ne olvassa...

MsMixmastermike:
"amúgy én úgymond "örülök" h nem kapnak pénzt az undergroundosok, mert ha már pénzt kapnak, akkor azért cserébe is fognak kérni vmit az "adakozók", spec ne adják magukat. Ugyanez volt az X-Ecutioners felbomlásának oka is, kaptak volna yo sok pénzt, de akkor nem csinálhatták volna azt, amit addig, hanem kicsit meg kellett volna változniuk, h több embernek jöjjön be a zenéjük. Én örülök, h vannak yo kis földalatti előadóink, akik örülnek annak, h kevesen, de őszintén értékelik tudásukat.

te balázs, neked meg csak annyit mondanék, nemtom már meik majka topicba írtad, vagy az a csaj, akinek nem jut eszembe a neve, nademind1, szal ezek az előadók nem azért nem kapnak pénzt, mert szarok és mert a majka meg dópmen jobbak. Ez olyan kb mint a költőink, íróink. Tegyétek fel magatoknak a kérdést, h mégis mennyit ismertek el, amíg éltek? Keveset, sőt abszolút nem jellemző. Itt vagy le van maradva a nép zenei igényesség terén, vagy ez a zene túl igényes a széles köröknek, nem tudják megéteni. Ez van."


ugye abban egyetérthetünk h az előadók emberek - emberi szükségletekkel és kötelezettségekkel...
mert lehet h 17 évesen (tényleg azóta vagy már 18?) csak azt látod (megfelelő háttér esetén) h a legfontosabb az életben az önazonosság, a magasztos törekvések és az őszinte tisztelet mégha keveseké is... ekkor még az a fontos h elolvass egy jó könyvet (verset), meghallgass egy zeneszámot, elmenj bulizni, leosszál pár gyökeret a neten ésatöbbi...

aztán ha az élet a teljes súlyával nehezedik rád (és ez menetrendszerűen bekövetkezik majd a te életedben is) hirtelen baszottul nem lesz rá ő... még a legkevesebb ha időd nem lesz rá --- agyi kapacitásod, az nem lesz rá... meg aztán a régi, "törhetetlen" elveid eltünnek, átalakulnak, prioritásaid megváltoznak (munka, család, igaz barátságok(és nem haverok tömegei)), mert ahhoz hogy létezzél nem elég ha Gondolsz csak az ha Cselekszel... és mint tudjuk az okoskodás a tett halála ezért egyáltalán nem fogsz elgondolkodni dolgokon mert fenn kell tartani a létezésedet és lehet (sőt valószínű) h nem csak a sajátodat...

mert az élet súlya ilyen: ha nem hajlasz akkor összenyom...

persze biztos van kivétel; ezzel áltatják magukat sokan... hogy nekik majd sikerül megtartani önnön valójukat, vágyaikat, elveiket és közben sikeresnek lenni az életben...
igen, próbálja meg mindenki, hátha...

de ha nem sikerül akkor szó szerint éhen halsz illetve elvegetálsz a saját személyiséged vákuumában...

------------------------------------------------

és mit gondolsz egy művész(legyen repppppelőadó vagy költő vagy akárki más) nem ugyanolyan ember mint te?!
de igen, és amikor ő is átesik ezen akkor ő is eldönti h élni akar, vagy önmaga maradni... mert ez utóbbi a szegénységet is jelentheti... és mit ér azzal hogy te meg néhány másik "elvetemült" hallgatója "őszintén értékelik" tudását---bazmeg pénzt azt persze nem adsz neki, mi?! ehh...
idővel lesz családja (gyereke felesége) akikről gondoskodnia kell... meg a szüleiről...
ezért szerintem ÉLNI MŰVÉSZET minden más csak szórakozás...

ésszerű kompromisszumot kell kötni idővel az elveid és élet törvényei között...

és ha ezt megteszi a kedvenc bandád akkor az azt jelenti h ők döntöttek a Te és mások tisztelete és a saját boldogulásuk között... és nem aljas szándékből h veled kiszúrjanak...

és ha annyira érted ("érzed") h miről szövegel neked valamelyik absztrakt,alternatív,egyedi,stb hip-hop előadó - akkor azt is meg kell értened majd ha egyszer elhallgat...

egy előadó nem akkor jó ha "földalatti" - nem, akkor csak idealista...

OFF vége.

majkáról meg nincs mondanivalóm...

kocc


Előzmény: MsMixmastermike (20.)
Balázs18 e-mail | 2005-05-18 07:48:15 | 34.
a dópmenes dologhoz???

Előzmény: beatz (33.)
beatz e-mail | 2005-05-14 09:32:42 | 33.
Ja,még ehez a dópmenes dologhozn annyit,hogy meg volt a nagy összerumlizás,ami mint kiderült csak egy fasza kampány volt,mert a boxos műsorban már együtt nyomták.Ehez még annyit,hogy ez nem egy nagy ötlet-és nem eredeti,ugyanis Mc Gőz-Gőzi mulatója című cuccon ez már el lett sütve.

Csá

beatz e-mail | 2005-05-14 09:29:25 | 32.
hi

Pedig ez így van.Ha nem home stúdióban veszik fel a cuccot,akkor ott meg kell fizetni a stúdió árakat,ami egy 15-17 számnál már nem annyira olcsó.És akkor még ott a borító,ami szintén nem 2 ft és a cd-ket is meg kell csinálni.Én ismerek olyan brigádot,akiknek nagyon sokban van az albumok.És ami ebben a felháborító,hogy a fele nem jön nekik vissza és mégis tovább csinálják.EZ AZ UNDERGROUND.
Mindenesetre azért az egy jó dolog,hogy lehet értelmesen is vitatkozni egy fórumban.

Peace

Conan e-mail | 2005-05-13 20:42:06 | 31.
Mért köcsög?
A Dopeman köcsöge,remélem nem szó szerint.
Így van...ugyanaz írja a szövegeit,mint a többi nyálingernek...


Előzmény: Balázs18 (27.)
Balázs18 e-mail | 2005-05-13 16:15:02 | 30.
Hali! oksa! Ezt nem naon akarom elhinni :--->>Amíg egy underground előadó 100-200-esetekben még több ezer ft-t áldoz,hogy kihozzon valami minőséget! A többibe lehet van valami !!! De mint már mondtam ne nézzetek majka buzinak mert nem vok az!!!! Hi

Előzmény: beatz (28.)
beatz e-mail | 2005-05-13 15:35:10 | 29.
Remélem ez hiteles válasznak számít,ha nem leszarom
beatz e-mail | 2005-05-13 15:34:17 | 28.
Hi

Tudom,hogy ez majka topik,de hadd mondjak egy nagyon jó példát erre az egész majka,dópmen,gangszta témára.
Azt mindenki vágja remélem,hogy a gangsztának ki írja a szöveget.Az,aki a v-tek-nek,meg a többi majomnak.Innentől kezdve a hitel=0000000000.Ezek magasból szarnak a zenére,de ha a hülye veszi,miért ne csinálnák.És ezt nem én mondom,hanem ők.
Annó egy pár részt láttam a majkás vv-ből,ahol dópmen azt mondta neki,hogy mire kijön a villából,kész lesz egy csomó szöveg,amit csak fel kel rappelni,mert van egy haverja,aki vágja ezt a GETTÓFÍLINGET.Ez hitelesség?
Egyébként,hogy mondjak valanmi más kritikát is,a második albuma totálisan szarul van masterelve.Amíg egy underground előadó 100-200-esetekben még több ezer ft-t áldoz,hogy kihozzon valami minőséget,addig ezek kidobnak valami szart és még is többen kajálják meg a szemetet.
Erre egyszerű a magyarázat:Mo mindig is le volt maradva jó pár évvel,és ez ebben az esetben is így van.SAJNOS
Majkát nincs értelme szembe köpni,mefrt amíg ilyen sok ember megy vakon előre,addig szerintem az a pár szembeköpés őt nem fogja érdekelni.

CSÁ

Balázs18 e-mail | 2005-05-13 13:33:36 | 27.
csá! mé köcsög?? sztem nem tudnál adni hihető és értelmes választ!!

Előzmény: Conan (26.)
Conan e-mail | 2005-05-12 19:07:34 | 26.
HELLO
Hallgatja a fasz sunyiba azt a köcsögöt.
Nem rád értettem,azt,hogy elegem,van,hanem ebből a fasz témából...


Előzmény: Balázs18 (24.)
Balázs18 e-mail | 2005-05-12 15:20:43 | 25.
+ mi az hogy **ezektől** ??? rám értetted???

Előzmény: Conan (23.)
Balázs18 e-mail | 2005-05-12 15:19:48 | 24.
hi: én vok bunkó, + buzi?? barátnőm van srác! csak ne legyek már buzi! na mind1 ahogy érzed! bunkóságnál tartunk: akkor én legalább + tom erőltetni magam és baszok oda 1 hellot a dumám elé, vagy valami nem is ez a lényeg hanem az hogy honnan tudod hogy gumi amit hallgatok ??? te is szoktad halgatni úgy sunyiba majkát?? Vigyázz nehogy +betegedj majkától! nevetséges! 1* írtam a majka fikázás topicba vagy fórum vagy mi a fasz az és egyből le lettem ugatva hogy nézzem már + a topic nevét mert én úgymond védtem a majka fikázás topicba!! Jaaj, most lehet a majka papa a király topicba vagyunk nem?? na ez is hidegen hagy mondjuk! Rágyújtok.......
eleged van ebből ??? Én nem mondtam hogy írj de tényeg vagy igen??? de az benned vagy bennetek a király hogy legalább nem anyáztatok eddig !! De annyira nem is akarod érteni a másikat szerintem te is hogy az elég komolytalan!!! ááá tényleg hadjuk a faszba ezt ok??
Na "jóók legyetek csáó all"!


Előzmény: Conan (22.)
Conan e-mail | 2005-05-12 10:53:24 | 23.
Hát ja...
Ezektől sugárba tudok hányni.


Előzmény: Diesel (21.)
Conan e-mail | 2005-05-12 10:49:36 | 22.
Buzi?Ne indulj ki magadból csíra!
Ha te meg csak a csírákat tudod ajnározni,akkor kussolj.Tudod mit hallgatsz?gumit!
Egyébként föl tudod fogni mi tudatosul az emberekben???
Mit ítélnek rapnek?
Azokat akiket védesz.
A gennyláda média miatt is,meg még sokminden miatt.
Elég nagy az ellenszenv a rapperekkel szemben,pont ezek miatt.
NEM AKAROK SENKIT MEGRÖHÖGTETNI,CSAK GECIRE ELEGEM VAN EBBŐL.


Előzmény: Balázs18 (19.)
Diesel e-mail | 2005-05-12 08:41:15 | 21.
Kedvenc ellenfika mondataim, totál "elfogulatlan", és "széleslátókörű" emberektől:


- tegyél le annyit az asztalra, mint XY, aztán pofázzá.

- Irigyek vagytok rá, mer ti nem néztek ki úgy, nem tudtok úgy zenélni, kevesebbet kerestek, nem szeretnek annyian, stb. blabla...

- XY-nak 3 arany, meg 2 platinalemeze van. Ez mutatja, mennyivel jobb, mint az underground.

- A Blikk is megírta, hogy....

- Ha olyan jó az Ug, akkor mérnem nyomják a rádióba, meg a tv-be ??? He ???

- Ha neked felajánlanák, te is megcsinálná mindent annyi pízzér...

- Akárki-akármit mond, eminemakirály...

- Majka legalább az igazat, meg a frankót mondja...

- eleldzsunior igazi értékeket közvetít, és képvisel...

MsMixmastermike e-mail | 2005-05-11 16:42:16 | 20.
amúgy én úgymond "örülök" h nem kapnak pénzt az undergroundosok, mert ha már pénzt kapnak, akkor azért cserébe is fognak kérni vmit az "adakozók", spec ne adják magukat. Ugyanez volt az X-Ecutioners felbomlásának oka is, kaptak volna yo sok pénzt, de akkor nem csinálhatták volna azt, amit addig, hanem kicsit meg kellett volna változniuk, h több embernek jöjjön be a zenéjük. Én örülök, h vannak yo kis földalatti előadóink, akik örülnek annak, h kevesen, de őszintén értékelik tudásukat.

te balázs, neked meg csak annyit mondanék, nemtom már meik majka topicba írtad, vagy az a csaj, akinek nem jut eszembe a neve, nademind1, szal ezek az előadók nem azért nem kapnak pénzt, mert szarok és mert a majka meg dópmen jobbak. Ez olyan kb mint a költőink, íróink. Tegyétek fel magatoknak a kérdést, h mégis mennyit ismertek el, amíg éltek? Keveset, sőt abszolút nem jellemző. Itt vagy le van maradva a nép zenei igényesség terén, vagy ez a zene túl igényes a széles köröknek, nem tudják megéteni. Ez van.


Előzmény: Conan (16.)
Balázs18 e-mail | 2005-05-11 13:17:17 | 19.
hi! filozófusod???(nem fikázás--> buzi vagy??? Vagy valakit + akarsz röhögtetni a hülye szövegeddel???
na lényeg a lényeg sztem kira csávó tysonnal 1ütt a zene is coool + a klippjei se szarok ! Akinek nem jön be ne halgassa ne nézze a klippjeit! +lesz lesz nélküle is sztem! figyelj csak nekem például nem nagyon jönnek be az underground rappek de egy rosz szót nem szóltam még velük kapcsolatban mert nem is naon izgat hogy mit csiniznek vagy ilyesmi! Szerintem nektek is ezt kéne csinálni ha nem teccik akkor halgasd azt ami teccik, és majkáról pssssssz! üdv..


Előzmény: Conan (18.)
Conan e-mail | 2005-05-11 08:32:35 | 18.
Hehe
Még nem hordtam le a földig.Ha nektek ez idáig az volt,akkor RE5PECT
Ja,kis filozófusom,ezek a puszta vélemények.
Egyébként mindenki minden nap magának ellent mond...gondolkozz el kicsit


Előzmény: Balázs18 (17.)
Balázs18 e-mail | 2005-05-11 08:17:40 | 17.
Hi Conen!
Baszus annyira ellent mondasz magadnak hogy az már nem játék!
Idézem: De majka akkor is **SZAR** zenét csinál!
--> Utána azt mered írni hogy te nem hordod le a földig! Nem a faszt nem! Figyi ugasd le faszba ha erre élvezel, de magadnak ne mondj ellent legalább!
Üdv..!


Előzmény: Conan (16.)
Conan e-mail | 2005-05-10 20:21:34 | 16.
Ebben igazad van.
De Majka akkor is szar zenét csinál...
Nem hordom a földig,csak nem tetszik ami van...az hogy alig kapnak zsét az igazi jó arcok...de nem kezdem előlről.


Előzmény: Alkaholik (15.)
Alkaholik e-mail | 2005-05-10 17:43:48 | 15.
Ja!! Mivel jobb Akarmelyik masik raper mint majka?? Azert,mert te nem komazod,azert nem kell a foldig lehord! Ha vegighalgatnad egy szamat(pl.Meg mindig minden ugy van) Akkor rajossz,hogy nem hulyeseget rappel!Es en csak tisztelni tudom,hogy ezeket o leirja!!Mikor te is hires rapper leszel,akkor baszad le! De addig muklesz!!

Peace

Balázs18 e-mail | 2005-05-06 09:20:00 | 14.
Szóval akkor nem igazán érted! Bocs de ez a szembeköpködést nem neked szántam, szóval....


Előzmény: Conan (13.)
Conan e-mail | 2005-05-05 21:22:30 | 13.
"Figyelj csak szerinted a szembeköpködést szó szerint gondoltam?? Nem érted!"

Ezt te írtad.
Bazki ne nézzél már hülyének.Azt rohadtul nem szeretem.


Előzmény: Balázs18 (10.)
Balázs18 e-mail | 2005-05-05 12:43:55 | 12.
én még....------>??????

Előzmény: Conan (11.)
Conan e-mail | 2005-05-05 10:05:51 | 11.
Úristen,te még...
Pfff...


Előzmény: Balázs18 (10.)
Balázs18 e-mail | 2005-05-05 07:26:43 | 10.
Figyelj csak szerinted a szembeköpködést szó szerint gondoltam?? Nem érted! Olvass vissza és hátha menni fog! Csáó

Előzmény: Conan (9.)
Conan e-mail | 2005-05-04 22:03:57 | 9.
Remélem amikor ezt a hozzászólást olvasod Balika,akkor,már a másik Majkás témánál is elolvastad miket írtam.
Szóval szerinted ez szembeköpködés?
Hmmm...


Előzmény: Balázs18 (8.)
Balázs18 e-mail | 2005-05-04 14:05:18 | 8.
szeva stady! Te nagyon kemény srác lehetsz vagy csaj nem tom az a lényeg hogy full nagy az önbizalmad!
Te a szemébe mondanád?? Jaaaj de kivi lennék! De komolyan! Ezt szintén nem nehéz a netre beírni de ha már ott tartanál hogy szemébe köpj nem tudnád szerintem hogy jobbra vagy balra fordulj 180 fokot!
Jaa és el tudod mondani hogy miért 1 nagy senki + miért szar??? (Ennyire jóé ismered??) Szerintem az sem fog menni!! Csak nincs már kit leugatni mi?? És eszedbe jutott Majka! Na van ilyen is sajna!
Na további önbizalomgerjesztést majka szembeköpéséhez! Nevetséges! Na hi!


Előzmény: stady (3.)
Conan e-mail | 2005-04-27 19:26:07 | 7.
fuck da májkrém

Előzmény: Alkaholik (6.)
Alkaholik e-mail | 2005-04-27 18:46:59 | 6.
bazeg!! Azert mert szerencsebol jott a csucsra,mert kell lenezni! O szerintem jobb mint Emi-NEM!! Szaljatok ma le rola!!!

Előzmény: Gh-Netto (5.)
Gh-Netto e-mail | 2005-03-17 13:24:24 | 5.
Majka egy túl szar raper.Csak azé híres, (Magyarországon)mert volt a villába.
Down By Low e-mail | 2005-03-05 18:06:10 | 4.
persze majka kemény repper és stb...

http://majka.try.hu/

ajánlom ezen az oldalon a letöltés ablak alatt található háttérképet a kemény fiuról...

EZ majka...

pacsi

stady e-mail | 2005-03-05 17:06:58 | 3.
Te ez a topic má' megin' mé' jó? Most őszintén. Basszátok meg a majkátokat. Ha szembe állnék vele akkor is a szemébe mondanám hogy egy nagy rakás szar. Egy nagy senki.


Ez van!

Persze divatrappereknek megteszi a Majka is.

rowly e-mail | 2005-03-02 18:33:10 | 2.
sokan merik neten fikázni de ha szembe álna vele kusban maradna.szerintem a LEGJOBB énekes!!!!!!!

Előzmény: Vyvyen (1.)
Vyvyen e-mail | 2005-02-28 11:05:28 | 1.
szerintem bárit is mondtok akkor is Majka papa a király. És nem tom mi a szart fikázzátok, ő egy fasza raper !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


1  2  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.