Click to Visit
Hip-Hop - Benne lennétek egy új bandába,egy nagyon újjba?
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  

cprod e-mail | 2018-08-14 19:40:18 | 179.
*Ceki Productions*

Az alábbiakat vállalom:

Képszerkesztés:
Kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés

Videószerkesztés:
Zenei klip, rövidfilm, intro-outro, videós utómunka, forgatókönyvírás

Zeneszerkesztés:
Egyedi alap, intro-outro, reklámanyag, karaoke, dalszövegírás

Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető! Gyors válasz és munkaidő!

https://www.facebook.com/cekiproductions
https://soundcloud.com/cekiproductions
http://www.youtube.com/cekiproductions

B.G. [revok] e-mail | 2008-12-16 20:33:35 | 178.
Itthon a legkeményebb arcok mindenhol a helyivagányok v. a cigók. Amugy azér h valakitől elvedd a nyakláncot, nem kell leszúrni, elég ájulásig ütni 8-an azt kész. Akik vagány arcok, ezt csinájják..

Előzmény: crip killa (177.)
crip killa e-mail | 2008-12-16 11:44:40 | 177.
Mondhatok valamit? Mint már mondtam szerintem tök mindegy hogy hol kapod a verést amerikában vagy
itt magyarországon az életveszély az itt is adott
azon a környéken ahol én laktam pl 1 gyereket fényes nappal szurtak le a nyakláncáért a helyszinen meg is halt. Az ilyeneken mondjuk én sem tudok röhögni és ezzel én csak azt akartam mondani hogy ahhoz hogy utcai bünözést akarsz látni nem kell az eggyesült államokba menni mert ez csak pár idiota gyereknek a baromsága hogy csak ott van bünözés.Persze ott durvábbak a gettok ezt én is tudom de mint már mondtam magyarországon is vannak nagyon kemény környékek és nem csak a 8.kerületet sorolnám ide hanem országszerte lehet veszélyes helyeket találni ennyi!!!


Előzmény: B.G. [revok] (176.)
B.G. [revok] e-mail | 2008-12-16 00:16:49 | 176.
akkor meg minek nyomod itt az idióta Crips vs. Bloods álkemény szöveget? Mintha nem csak a wikipédiából, jobb esetben az LAPD honlapjából ismernéd őket. Meg talán még néhány Westcoast-ba is hallottad, hogy mennek a dolgok nyugaton. LA-t (gang capital of the world) semelyik hip hopper nem azér szereti mer minden fiatal bandákba tömörül és hidd el h azok a young nigák, akik ezt kényszerűségből csinájják, u.igy utálják az egészet ("growin up here, iz -almost- like a fuckin' curse" -Game). Lehet h megszeded magad, de az állandó életveszély nem biztos h megéri.
Az itteni körülményeket meg ne hasonlitsd már Compton, LA-hez, mer ezen még röhögni se tudok. Remélem te se gondoltad komolyan.


Előzmény: crip killa (175.)
crip killa e-mail | 2008-12-15 14:46:31 | 175.
Haver én nem mondtam hogy alapitottam Bloods bandát mert nem én alapitottam hanem mondhatjuk hogy közös megeggyezésböl csináltuk.A környéket nem tartottuk rettegésben mint ahogyan azt te is irtad fegyverem az mondjuk volt de tudod testvérem kellett is mert azon a környéken betalálták az embert ha kellett ha nem. a másik dolog pedig amikor amerikát probáltad itt nekem összehasonlitani a 8.kerülettel nem rossz hasonlat..de most komolyan én is tudom hogy nagy különbség van a 2 között de most öszintén nem teljesen mindegy hogy a józsefvárosban a szigony utcában vagy comptonban a piru streeten basznak szét a telefonodért? gondolkozz el ezen.Ja és még valami: azt irtad hogy itt nincsenek crips meg bloods bandatagok de bandák azok vannak és hogyha
a szokásaik megeggyeznének az amcsi bandákéval (beavatás különbözö kodok ilyesmi)és még esetleg piros illetve kék kendöket is viselnének akkor az miért nem crips illetve bloods banda lenne? Csak nem azért mert ez nem amerika PEACE amugy a 8-at már kijártam és ezt ajánlom neked is mert szerintem érdemes!


Előzmény: dogman22 (172.)
Tette.T e-mail | 2008-12-15 12:48:50 | 174.
Jah nem nehéz a suli csak kell egy kis akarat, hogy az ember elkezdjen tanulni is..mert ha csak bejársz azzal nem mész sokra!
Én sem vagyok egy könyv moly , diákvagyok logók ha tudok bár az éven nem volt még rá péla már komolyan veszem az életet, nem tanulom szét az agyam csak annyit amenyitől ugyérzem napra kész vagyok ....megérirászánni az időt mert a komolyab végzetség valamivel könnyeb életet jelent bár a felelősség már joban nyomja az ember vállát.....

Moby Jons e-mail | 2008-12-15 09:06:35 | 173.
Nem kőnyű ez tény így tanulni kell és rá jöttem hogy nem is nehéz

Előzmény: dogman22 (172.)
dogman22 e-mail | 2008-12-15 06:33:59 | 172.
Hát bazze, ha nem magyarországon születtél volna, te is egy ilyen, nagy szitáválőtt gangsta rapper lennél.Csak az a kurva nagy baj nálad hogy összetéveszted Magyarországot Amerikával.Magyarországon kurvára de nincsennek ilyenek hogy bloods-os és cripes bandatagok.Amcsiba menjél le például egy ghettoba,és hasonlítsd össze a magyar helyzettel.Például a nyolcal.Jól mondják ráment az agyadra a sok gangsta zene.Jah meg alapítottál egy bloods bandát.Gondolom fegyverrel mászkáltatok és rattegésben tartottátok a környéket.Csak azért mondom mert láttam régebben egy dokummentum filmet hogy kint hogyan működnek a dolgok.Előszörör is ha bandatag vagy gondolom az imént is leírták csak úgy tudsz bekerülni ha kinyírsz valakit.Amcsiban meg úgy működnek a dolgok.Hogy csak úgy tusz kiszállni ha vagy a sitten vagy a hullaházban végzed.És amcsiban ez tényleg így van.Ott vannak két különböző rivális bandák.Ahol a területért öldöklik egymást.Szerintem nekeded nincs kurvára fogalmad az életről.Én jelen pillanatban segédmunkásként keresek 90000 ft forintot napi 10-órába kőműves mellett.Az igaz hogy tényleg kitörülheted a segged még az érettségivel is.De ha pénzt akarsz bazdmeg akkor menjél el dolgozni.Én ismerek nem egy hajléktalan embert.Ismerek olyat is aki 17-éve az utcán él abból a kibaszott 25000-ft szociális segélyből.És most kezd valamennyire talpra állni.Ezt csak azért mondom neked hogy inkább halgass kevesebb gangsta rapet és járd ki normálisan a nyolcat.

P.E.A.C.E


Előzmény: crip killa (157.)
Sicko e-mail | 2008-12-14 19:56:46 | 171.
én azt akartam leírni, hogy van már éppen elég bűnöző... be kell szarni már így is az utcán... minek ide még egy Crips meg Bloods banda? Jah és ha ilyen nagyon bandázkodósban gondolkodsz (mit már mondtam, hogy szerintem abszurd) akkor ne csodálkozz, ha hülyének néznek, mivel nem csak a színeket, hanem még a neveket és a maffiamódszert is lekoppintanád... miért nem lehetne mondjuk TökösGyökök lilában , meg Bucik rózsaszínben vagy teljesen mindegy, mivel az amerikai nevek is kb ilyen komolyak. És ne csodálkozz, ha valaki valós életkorod felét se nézi ki írásaidból, ha majmolsz és bűnözni akarsz... hiszen a 11-14 év közötti tini, aki megnézte a Why We Bang-t vagy mit (már nem nagyon emlékszem a címére) az gondolkozik ilyenekról... nah meg aki meghallgatja The Game-t (ki egy kamu Blood szar szöveggel)
Jobb életet nem így kell megteremteni... ha már nagyon nem akarsz dolgozni, legalább vállalkozz, ahoz csak szerencse kell, semmi végzettség... ugyan annyi az esélye, mint hogy megélsz a bűnözésből.. nem beszélve arról, ha megkopik az állad, akkor kampó... a jobb élet a családodnak abból fog állni, hogy viszik be neked az aranygaluskát a börtönbe két héten egyszer (már bocsánat...)
Én az amerikai G-ket is elítélem, de nekik nincs más választásuk (bár azért ez sem igaz) de itt van
ennyi


Előzmény: crip killa (161.)
z-A-z e-mail | 2008-12-14 19:33:22 | 170.
én se csöves melegítős rakodó akarok lenni és nem is leszek:) de sok féle van pl informatika meg ilyenek is

Előzmény: Tette.T (169.)
Tette.T e-mail | 2008-12-14 19:21:33 | 169.
csak tudod nekem apum meghalt és nekem nem éri meg levelezösön vagy ehez hasonló megoldásu szakokon tanulni mert akkor az árvaságit elveszik ez az egyik, a másik meg hogy nem akarok szakmunkás leni, sok értelmiségi van acsaládban is nem vagyok hajlandó egy szintel lentebb megálni, meg ez volt mindig is az álmom hogy építésszettel foglalkozam most szakmunkásként nem tudnék elhelyezkedni mert egy nőt nem fognak abeton pumpa mellé odarakni hogy fogd már meg mikor 2 megtermett emebr is alig bír el vele, szal' nekem ez életcél és nem megerőltetö bent ülni mert rengeteget szorakozunk gyakorlaton is a sok marha nem hadja hogy unatkozzak:):)
Megha már eddig eljutottam minek adnám pont most fell nem vagyok gyenge ember hogy megelégedjek a kisebb el és a kevesebbel amig tudom hajtom magam előre ....

z-A-z e-mail | 2008-12-14 19:17:04 | 168.
bocsi, ez Crip Killának ment :D

Előzmény: z-A-z (167.)
z-A-z e-mail | 2008-12-14 19:16:43 | 167.
hát ez az, de gondolj bele, hogy te ezt ugyanúgy megcsinálnád a bandáddal, ha jól tudom pl. 1 Bloods-ba úgy lehet csak beépülni hogy ki kell nyírni valakit vagy meg kell erőszakolni 1 nőt--

Előzmény: Tette.T (164.)
z-A-z e-mail | 2008-12-14 19:12:34 | 166.
vannak olyan szakiskolák is ahova elég ha délelőtt bejár az ember és havonta fizetnek 60-70 ezer forintot....inkább mint egész nap izzadni..

Előzmény: Tette.T (165.)
Tette.T e-mail | 2008-12-14 18:56:23 | 165.
Érdekes a táma amit feszegettek én magam is tudom milyen a kevés pénzből megélni, milyen elgondolkodni rajta hogy holnap vajon tej vagy kenyér,de, sosem lennék képes emiatt másokban kárt tenni inkáb itanulnék olyan szakmát amiből nincs tulkereslet azt legalább megfizetik valamennyire.
Épitész technikusira járok, azt gondoltam ilyen fasza lesz középvezető meg minden és tudjátok mit én hamarab kapok majd munkát mint 1 diplomás mert nem kell annyit fizetni nekem mint annak akinek dipmlomája van, nem kell plusz mobil, nem kell szolgálati kocsi, mondjuk szerintem jövöre beadom a miskolci egyetem földtudományi karára megyek környezet mérnöknek aztán majd lesz valami, bár valószinűleg nem itthon fogom tengetni az életem 30 évesen barátommal nagyon pedzegetjük svédországot hogy ha külföldre mennénk valószinűleg oda mert ott fizetnek az emeber munkájáért szar már az hogy lassan nem marad az új generációbkból semmi mert ebből az országból kivándoról mindenki......


Előzmény: Tette.T (164.)
Tette.T e-mail | 2008-12-14 18:44:28 | 164.
Nah Crip kill ha már igy kérted írok!
Edzeni voltam kivagyok purcanva a lábaimat nem is érzem, hullah vagyok, de köszi hogy te is értelmesnek tartasz, néha megtudom azért ezt cáfolni:) Én 18 éves vagyok tudom nem nagy idő de kijutott mindenből böven ugyhogy a kortársaimnál jóval éretteb gondolkodásmóddal rendelkezem, hála a jó istenek, az hogy idejönnek a 12-13 évesek és elkezdenek ugatni az dühít igazán mikor megakarja nekem magyarázni miről szól ez az egész idegesít mikor játszák a felnőtett pedig azt semm tudják mit jelent magam a fogalom hogy felnőtt ember nem tudják mennyi teher párosul ezzel csak aszt hiszik hogy lazák ha annak akarnak tűnni pedig nem.... nah most jo sokat írtam!!!!!!!!!!!!!!


Előzmény: crip killa (154.)
crip killa e-mail | 2008-12-14 18:09:14 | 163.
ha ilyesmi történne az természetesen kibaszott szar lenne de eggyértelmü hogy megprobálnám megbosszulni az elhunyt családtagomat de szerintem ilyenkor mindenki ezt tenné!

amugymeg pont a növérem dolgozott már olyan boltban amit kiraboltak de hála az istennek nem esett baja


Előzmény: z-A-z (162.)
z-A-z e-mail | 2008-12-14 17:58:07 | 162.
na akkor kérdem tőled, hogy ha pl. anyád 1 non-stopban melózna (vagy nővéred akárkid...) és 1 "Bloods/Crips" akármilyen banda is úgygondolná nincs értelme miért melózni, gürizni így nem lehet megélni raboljunk ki 1 boltot és betalálnák azt a helyet ahol rokonod az alkalmazott és szétlőnék a fejét, mert olyanuk van meg hát annyira kemények h gyilkolni is kell mert kit érdekel ha megdöglik 1 idegen... akkor is ennyire odalennél ezekért a bandázós dolgokért? gondolom erre az a válaszod hogy akkor a te bandáddal lövetnéd szét azokat...

Előzmény: crip killa (161.)
crip killa e-mail | 2008-12-14 17:53:45 | 161.
Nézd teso 1.Ha hiszed ha nem 22 vagyok de én neked ezt nem fogom bizonygatni
2.Persze meg lehet élni abbol a kibszott kevés pénzböl is igen.. csak szerintem nem mindegy hogy hogyan él az ember mert én ugy gondolom hogy rövid az élet és sajnos csak 1x élünk
3.nagyon szépen kérlek ne sértegessük egymást én tisztelem a te véleményedet is csak a sértegetést mellözzük mert kurvára nem szeretem szivesen beszélgetek veled erröl a témárol de csak bizonyos határokon belül
4.Kibaszottul komolytalannak tartasz mondjuk szived joga de hidd el nem ugy látom a dolgokat mint ahogyan azt te hiszed én csak szeretnék magamnak illetve a családomnak 1 jobb életet ennyi


Előzmény: Sicko (160.)
Sicko e-mail | 2008-12-14 17:46:17 | 160.
akkor remélem börtönben végzed... érdekes, mi meg tudunk élni, igaz, nem jut mindig új szarokra, de attól még nem megyünk amcsiniggereset játszani...
szerintem nem vagy te 22, különben nem látnád így a világot, vagy valami nagy baj van az agyaddal... a sok gangsta zene elvette az eszed...


Előzmény: crip killa (157.)
crip killa e-mail | 2008-12-14 17:44:29 | 159.
Én nem vagyok gangsta ezt csak te találtad ki
Én csak leirtam tde 1-2 mondatot amit gondolok ennyi


Előzmény: Sicko (158.)
Sicko e-mail | 2008-12-14 17:43:09 | 158.
NetGangsta...
Egyetlen egy kérdésem lenne: MIÉRT?


Előzmény: crip killa (154.)
crip killa e-mail | 2008-12-14 17:42:58 | 157.
Ja és még valami! Látszik hogy fogalmad sincs az életröl kisfiam de mondok én neked valamit:Tanuljá vagy dolgozzá bazd meg mondod te!
Én meg azt mondom hogy szerinted havi 80000 forintbol meg lehet élni ebbe a tetves országban amikor 1 tök átlag ház havi rezsije 50000 forint?
A másik dolog pedig az hogy 2-3 diplomával illetve
felsöfoku nyelvizsgákkal rendelkezö emberek dolgoznak havi 90000 100000 forintért akkor meg mi a faszrol beszélsz? na de félreértés ne essék én nem azt mondom gogy akkor most mindenki ragadjon fegyvert... ez is csak 1 lehetöség!


Előzmény: phlegma (155.)
crip killa e-mail | 2008-12-14 17:35:47 | 156.
Tanulni már tanultam eleget bazd meg!
Amugymeg ki a faszom vagy te hogy véleményt mondjál rolam amikor nem is ismersz?


Előzmény: phlegma (155.)
phlegma e-mail | 2008-12-14 17:34:20 | 155.
utcai bűnözés?

Tanuljá' vagy dolgozzá' bazdmeg!Különben te is csak egy selejt vagy,egy élősködő aki szanaszét bassza a társadalmat.

crip killa e-mail | 2008-12-14 17:20:09 | 154.
Semmi gáz:)

Amugymeg 22 vagyok nem 12 de gondolom erre már te is rájöttél
Köszi hogy értelmesnek tartasz::)))
Visszatérve erre a bandázos témára mi a haverokkal
1x alapitottunk 1 bloods bandát Over Battery boys volt a nevünk 15-en voltunk benne 2 fekete 13 fehér
nem azt mondom hogy mi voltunk a keleti oldal legnagyobb gengszterei mert én innen jöttem de akkor is jo volt:::))))
Hülyének pedig nem vagy hülye söt szerintem értelmes csaj vagy és abban igazad van hogy rengetegen azt sem tudják miröl beszélnek itt fenn
ha tudsz irj még mert unatkozom és dumálni akarok 1 értelmes emberrel::)) na csá


Előzmény: Tette.T (153.)
Tette.T e-mail | 2008-12-14 17:00:50 | 153.
Nem mondtam, hogy hülye vagy! azt nem tom miből gondoltad, hogy szidni foglak mert eszem ágában sincs!:)
Amit írtál az érdekes, sőt de nekem akkor is tulzás egy picit, hogy itthon van bűnözés azt tudom , érzem hallom ,látom mert én is itt élek és én is féltem a bőröm, ha este egyedül kell valamerre mennem, tudom hogy itthon se rozsás a helyzet tudom hogy egyre inkább elharapodzik ez az egész vannak esetek amikor nem is bánom hogy erőfitogtatást látok...Az pedig hogy a nevemen szólítottál nem tudom mir e véljem szándékosan vagy mert igy látad jobbnak érdkes.
Elolvasva az általad írtakat rádöbentem arra, hogy te is egy értelmesen gondolkozo ember vagy ezért bocsi ha ugattam, csak azt hittem megint egy 12 éves gyerek akarja megint osztani az észt!
Mindegy mindig rosskor hiszem, a másikról hogy nem tudja miről beszél tul hamar irok...bocsi érte ha hülyének látszom, de elszoktam már attol hogy értelmes emberekkel találkozzam idefent...


Előzmény: crip killa (152.)
crip killa e-mail | 2008-12-14 16:11:46 | 152.
Ja és még 1 dolog kedves Fehérvári Kitty!

Hogyha itt magyarországon pár ember ugy gondolná hogy alapit Bloods vagy Crips bandát és a szineiket viselnék illetve ugyanugy menne a bünüzés mint az Usában akkor nagyon szépen kérlek áruld már el nekem hogy akkor az miért nem Bloods illetve Crips banda lenne? Na erre válaszolj nekem légyszi amugymeg szerintem mellözük egymás szidalmazását mert szerintem én sem beszéltem veled durván! Kézcsók!PFF ::))


Előzmény: Tette.T (150.)
crip killa e-mail | 2008-12-14 15:42:13 | 151.
Ez Mo és nem Usa?

Miért szerinted a mi kis országunkban nincsenek bünözök? És még én vagyok a hülye? na mindegy
én csak annyit mondok erre hogy magyarországon is lehetne bandákat alapitani és ez nem majmolás én nem majmolok semmit de nem teljesen mindegy hogy amerikában vagy magyarországon lövik szét az agyad? Csak ugy kérdezem. Az meg hogy itt hordják a piros meg kék kendöket és esetleg lövöldöznének is meg ilyesmi illetve Bloods meg crips bandáknak neveznék magukat akkor az szerinted nem lenne az?


Előzmény: Tette.T (150.)
Tette.T e-mail | 2008-12-14 10:20:51 | 150.
Beavatás meg utcai bűnözés?
hol élsz te ember?, ez MO nem USA, gondolkozz már el légyszíves ezen, mi a jó abba ha amerikát majmolod, semmi magyar vagy baszod akkor gondolkozz is úgy ..... bár lehet hogy a sok amerikai szarral már teljesen át mosták az agyad!!!!


Előzmény: crip killa (149.)
crip killa e-mail | 2008-12-14 07:30:01 | 149.
Miért lenne érdekes? Amugymeg szerintem csak pár
bevállalos ember kéne akik komolyan veszik a dolgot beavatással meg minden de szerintem teljesen mindegy mi aaz ország neve ha utcai bünözésröl van szo! Vagy nem? ÜDV


357 my niggas! 711 4 eva


Előzmény: Prez (148.)
Prez e-mail | 2008-12-13 10:25:14 | 148.
Blood banda MO- n? Érdekes lenne! :D
2- 11 every day Cuuz!

Am nem oltás akart lenni, csak legyen már valami kék is errefelé!:D


Előzmény: crip killa (147.)
crip killa e-mail | 2008-12-10 17:42:33 | 147.
Ha 1 utcai Bloods bandárol van szo akkor igen!!!
Crhyme e-mail | 2008-12-09 03:23:24 | 146.
Ha valakit érdekel egy rap-banda, akkor összehozhatjuk. Az ország minden területéről várok jelentkezőket, sőt még külföldről is. Szakmailag profi vagyok. Itt az MSN Stuff: crhyme@vipmail.hu Peace!
Tette.T e-mail | 2008-12-08 19:08:32 | 145.
Hát én benne vagyok mindenben, hihi bár már van akivel"egyeztettem" meg akivel lehet fogok egyűt is dolgozni, de ha valakinek kell egy csaj aki nem énekel nem rapel hanem...raggázik akkor csak patintsatok egy üzenetet
Msn-em:fehervarikitti@hotmail.com, minden nap 4ig suliban vagyok szal 6 körül tudok fejönni, Pacsi


Előzmény: Medall (141.)
Wu-Wins e-mail | 2008-12-06 15:24:16 | 144.
engtem is érdekelne 1 ujjbanda...
derecszsolt e-mail | 2008-12-06 13:32:50 | 143.
ENGEM ÉRDEKELNE, főleg, ha szeged a placc

derecszsolt@freemail.hu


Moby Jons e-mail | 2008-11-26 08:03:12 | 142.
az nem az én sylusom

Előzmény: Medall (141.)
Medall e-mail | 2008-11-24 11:14:42 | 141.
gyerekek ki akarr beneleni egy RnB reggae bandában.

Előzmény: tibi.f (140.)
tibi.f e-mail | 2008-10-02 09:35:03 | 140.
Snoop dogg igy kel irni

Előzmény: snop dog, (134.)
Boxi21 e-mail | 2008-09-28 06:29:09 | 139.
Ne agodjál amugy mindenkinek irom eez a banda
jó ötlet de történjen már valami induljon el ez az egész legyen egy országos öszefogás ne vsak szarakodás legyen ez egy utcai meg egy zenei is zenei aki képviselné a bandát meg aki irna egy fasza szöveget vagy indulo félét a bandárol mindenki hozon egy embert nekem legaláb6-7 emberem van aki benelene a szavamra a bandába és komolyan is gondolja .


Előzmény: Rameira (96.)
Boxi21 e-mail | 2008-09-28 06:17:13 | 138.
Emberek mijen banda ez közös jel vagy tettoválás van már hányan vagytok be lehet lépni.

Előzmény: phlegma (136.)
rapember e-mail | 2008-04-03 12:33:57 | 137.
Nem studioba veszem fel hanem itthon vettem ezek a cuccok vannak
250e . ből jöttem ki
Szinti,
Studiomiki,
Keverőpult,
Külsőhangkártya,
és egyéb cuccok!
Jóliustól adok számokat de addig nem mert dolgozunk rajtuk van amit ujra kell venni meg stb!


Előzmény: Moby Jons (133.)
phlegma e-mail | 2008-04-02 20:19:29 | 136.
oh,kösz Thunda,te is (:
Ilyen baráti bandán már gondolkodtam én is,csak nem tudom,mi lesz belőle :D Legalább haverokat szerzek/szereztem :D

Thunda e-mail | 2008-03-13 15:43:31 | 135.
Csak akkor ha NAGYON "ÚJJ"

XD

Nah Big Stick, Kapri, meg phlegma elég jó fejek akikkel rappelni lehet

snop dog, e-mail | 2008-03-12 06:10:25 | 134.
gecc ezen annyit röhögtem,mint még semmi máson
Szerencse hogy eza szöveg nem yöt ki a szádon;)
Mert kaptál volna olyat, hogy intenzíven lennél,
megszoknád te hamar hogy influzion kenyeret ennél
IQud nem is kevesebb sőt nemis több egynél
Mondanák még valamit mielőt te falnak mennél..
Ne akarj más lenni, Legyél önmagad
És hogy elérsd ezt a szintet,még tornáztasd az agyad


Előzmény: JUNIOR KIRÁLY (116.)
Moby Jons e-mail | 2008-02-29 10:03:46 | 133.
és menyi volt a kölcség?

Előzmény: rapember (130.)
MobbyD e-mail | 2008-02-27 17:28:43 | 132.
rapember, hallhatnák tőled zenét?tudsz küldeni e-mail-ben?MSN-en (címem ugyanaz mint az e-mail)?
Kössz

phlegma e-mail | 2008-02-27 12:11:31 | 131.
kösz,formi :D

Előzmény: mcrapperformi (128.)
rapember e-mail | 2008-02-26 23:10:22 | 130.
1 éve tolom de elég jól halaodok nov.12 én jön a szolo albumom!
R&B ÉS Gangta Rap stílusban szóval lessz rajta keményebb és Lightosabb is!:) Peace all!


1  2  3  4  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.