cprod
|
e-mail |
2018-06-11 11:21:20 | 28. |
|
*Ceki Productions*
Az alábbiakat vállalom:
Képszerkesztés: Kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés
Videószerkesztés: Zenei klip, rövidfilm, intro-outro, videós utómunka, forgatókönyvírás
Zeneszerkesztés: Egyedi alap, intro-outro, reklámanyag, karaoke, dalszövegírás
Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető! Gyors válasz és munkaidő!
https://www.facebook.com/cekiproductions https://soundcloud.com/cekiproductions http://www.youtube.com/cekiproductions
|
gonzales7
|
e-mail |
2004-05-23 17:34:24 | 27. |
|
Yo király!!!! Múltkor kurvára elfelejtettem elvinni a cd-t!
RAC-NAK+a "babás"filmet!Majd bepótolom!:)
Ja egyébként töltöttem le a Delinqent-töl még számokat nemtom melyik albumról de odabasz!!!;)
Előzmény: Darksun (21.)
|
Master G
|
e-mail |
2004-05-20 11:56:30 | 26. |
|
"te tőled még én sem hallottam semmit..."
hát nem is fogsz mert több mint egy éve fölhagytam a rappeléssel... pusztán azért mert én nem éreztem úgy hogy minőségi amit csinálok... és ezért fikázok mindenkit, aki megérdemli, hogy a nem minőségi cuccát ne erőltesse már annyira... (érdekes, hogy mindenki a környezetemben a mai napig mondja, hogy "reppejjé' mán", mert jó a hangom, van ritmusérzékem és még okosságot is tudok mondani... - de mindez hiába, nekem a rap, mint stílus nem jön be, és értelmetlennek találom azt, hogy valaki ír 32 sor szöveget, hogy kifejezze azt a mondanivalót amit: 1. senkit sem érdekel; 2. költőibben, frappánsabban el lehet mondani akár 4 sorban is...)
azt hiszem ennyit a rímekről...
zene: nos, igen ezzel az a hiba, hogy mérete van... míg egy szöveget felbaszol ide a fórumba, vagy elküldöd e-mailben, addig a zenét (persze rendes minőségben és hosszban) problémásan lehet eljuttatni egy másik embernek... de tudod mit? megadod a címed és én elküldöm egy cd-n a jobb alapzenéimet meg minden egyéb szart tőlem... és amikor majd neked is lesz mit elküldeni egy cd-nyi mennyiségben akkor azt postázod és egálban leszünk... ok?
most rólam egy picit:
a Master G név elődje hajdnán Mr. G. volt a 187 című filmben szereplő Samuel L. Jackson által játszott tanár neve után... akkortájt mikor ezt a filmet láttam (1997) már számítógépes zenékkel foglalkoztam, de ezek még inkább a goa-trance-intro vonalat erősítették... aztán lassítottam a tempón és rájöttem hogy szebb, öszetettebb dallamokat lehet írni 75-115 bpm-es tempóra... (aztán átneveztem magam Master G-nek, mert ez jobban illik egy "riőlreppörnek2...) hát igen buzgeráltam én az ft2-őt eleget... kb 2000 őszéig voltam dos-os vonalon aztán jött a hhejay2 (nevetnem kell mijjen szar volt...) majd később a fruity 1.4... és ezzel a fruityval (felhasználva a ft2-ős tapasztalataimat) írtam pár alapzenét... a tipikus dob-basszus-zongora trióra építve; aztán 2002 nyarán megkaptam a fruity 3.4-et (később a 3.56-ot + plugin addon) és én átléptem a saját árnyékomat... a régi zenéimet fölújítottam és a haverommal összedobtunk egy pofás kis tipikus magyarázó ug-rap albumot tizenmittomhány track-kel meg három remix-szel... a zenéket többnyire én írtam, a szövegeket meg többnyire a haverom...
aztán ezeket fölvettük kurvajó minőségben otthon, és elégedettek voltunk... aztán én tovább szartam a zenéket és többen is lettünk, én meg "némasági fogadalmat" tettem... ehe-ehe...
aztán azóta már legalább 3 albumnyi anyag összegyűlt, amiknek nagyrészt én írtam a zenéjét... és ezek egy részére már én is azt mondom, hogy művészet... mármint ahogy a zene és a szöveg kapcsolódik és egységet alkot...(az igazsághoz hozzá tartozki az hogy én imádom az éneket... szal a pusztán rap-számokat rühellém)
ám a többit nem nagyon bírom... innen jön az az elvem, hogy ami nem jó, az csak rossz lehet... szerintem nincs köztes állapot... a fejlődésre megvan az esély, de én akkor sem fogom azt mondani semmire azt, hogy "húú ez így jó csak ez meg ez a baj de amúgy fajin" neeeem... én megmondom hogy szar és kész, persze részletezem hoyg mi nem tetszik benne de nem igyekszem bátorítani senkit mert már így is sokan elszálltak maguktól hogy ők milyen mélyen benne vannak a kultúrában...
ja igen a hiphápkultúráról meg annyit, hogy valamikor én is szerettem, de most már csak nevetek rajta... ugyanúgy mint a punkokon, a diszkósokon, meg a rásztáfáhráj-okon... meg persze a rockereken és a poppereken is... viszont van olyan pop- és rockzene amit meghallgatok (pl: Ákos, P.Mobil, P.Box, Deák Bill Gyula, Hobó, Black Sabbath, Jethro Tull, meg mindenféle jazz és blues zenék a klasszikus(komolyzenei) művek mellett...)
most rólad egy picit:
ha szabad megjegyeznem, saját élettapasztalataim (hú! 20,5 évesen az ember azt hiszi mindent tud ehe) alapján javaslom, hogy soha ne nyisd meg a belsődet egy szám, egy album kedvéért... mert senkit(kivéve persze a legjobb barátaidat, szerelmedet) sem érdekel a belsőd, a lelked, az érzéseid... a zene, a művészet nem önmagadról szól, hanem hogy mennyire tudod mások(!) érzéseit belevinni egy-egy alkotásodba... a tömegek azt akarják hogy róluk beszélj nekik és nem pedig magadról... de ez csak egy tanács...
ja és a matekot meg imádom... programtervező-matematikusnak készülök, szal nem bántani semmilyen matektanárt... :)))
na hali!
a címedet ne feledd megadni! ide küldd: e98kog@hotmail.com
Előzmény: Nox (25.)
|
Nox
|
e-mail |
2004-05-20 09:23:08 | 25. |
|
"többezer sorral a hátam mögött"
az egyik trackem címe...
nah lehet hogy nem értetted meg mr hogy én nem akarom a nyelveket a seggembe de az a pálya hogy te tőled még én sem hallottam semmit...
ez lehet hogy az én hibám is mert nem kerestem tőled semmit...te rímet sem írtál...már kiba rég óta!
A felém eső rész:
Hardcore rap?mikor?régebben?lehet!(tudom én vok Nox az ots végre....blablabla)
Én nem mondtam soha olyat hogy rapper vagyok,
idézd vissza akárhonnan,mondjuk az elmúl 10 hónapból hogy" én a dorogi rapper"!
seholsem!
Én nem tartom magam jónak,és nem nekem Master a nevem!merthát miért is vagy te mester?miben vagy?
zenében?lehet!szövegben?!még ezt is adnám ha látnám és hallanám!
akkor konkretizáljunk:
én másfél év alatt elég sokat mutattam és a legbelsőm nyílt meg,volt amikor olyan "kamikaze" érzésem volt,neked is volt ilyen nem?volt amikor nyugis lazulós úgy is írtam!egyedül szerelmeset nem írtam még de megteszem mindjárt!
szal ezzel szemben csak a te kritikáidat hallom közben nem mutatsz semmit!olyan mintha egy olyan matektanárom lenne aki nem érti matekot csak annyira mint én...vagy még annyira sem...
Respect all souljahz!
Előzmény: Master G (24.)
|
Master G
|
e-mail |
2004-05-06 10:41:38 | 24. |
|
igen, talán elszálltam...
hogy mitől? unakozom...
zavar-e hogy ez bánt(hat) valakit? őszintén szólva nem hinném h bárkit is érdekelne mit írok...
talán túl cinikus lettem...
tisztelet? milyen tisztelet?
emberi? nem ismerek személyesen senkit... az alapvető emberi tiszteletet mindenkinek megadom...
vagy a zenei munkásság tisztelete hiányzik?
vegyünk most pl téged:
mit hallottam eddig tőled? semmit (az mp3 amit küldtél nem fért el a freemailben és ezért nem tudtam leszedni... nem a te hibád szal písz)
mit olvastam eddig tőled? hmmm... nagyon erőszakos, de idővel unalmassá váló hardcorerap-et; bár amit most írtá az ownerzbe az fajin... ehe mondjuk szerintem túl sok a szöveg... de ez csak az én véleményem...
tehát hol itt a tiszteletlenség? a szándékosan prejudikáló fikázás? írtam/tettem-e indoklás nélkül bármit is? nem...
az egyedüli ami fölróható nekem hogy nem táncolok körbe senkit aki ír 40 sor szöveget és asszondja hogy ő rapper... ez baj?
nem dönthetem el, hogy mi az a szint amitől valakit zeneileg is tisztelni kezdek? mert emberileg senkit sem sértettem meg (legalábbis nem alaptalanul), ebben biztos vagyok...
ha valaki véleményt kér, a szemébe mondom mi a rossz és mi a jó a zenéjében/szövegében...
de hadd ne kelljen kinyalnom mindenki seggét aki talál néhány rímpárt és elmondja az életét...
wáhhh...
konkretizáljuk mán hogy kinek mi a problémája velem... bár szerintem ez az egész nem ér annyit...
email: e98kog@hotmail.com
egy professional voltam...
(ugye nox?!)
:))))
Előzmény: Nox (23.)
|
Nox
|
e-mail |
2004-05-06 09:40:41 | 23. |
|
Mi van veled Master?Azt hiszem kicsit mutathatnál valami tiszteletet!nem akarok balhét de azzem kicsit elszálltál..nem?
egy amateur voltam...
(ugye mastah?!)
Előzmény: Master G (22.)
|
Master G
|
e-mail |
2004-05-05 06:59:35 | 22. |
|
as you wish my master
:)
Előzmény: Darksun (21.)
|
Darksun
|
e-mail |
2004-05-04 18:19:44 | 21. |
|
te csak maradj a producerkedésnél inkább...
nem megy a viccgyáros szerepe.
DS!
Előzmény: Master G (20.)
|
Master G
|
e-mail |
2004-05-04 18:11:47 | 20. |
|
ehe-ehe-ehe...
egy fajin kis dráma bontakozik ki itt előttünk...
hol a pattogatott kukoricám?! meg a zsepim?! hüphüp...
|
Darksun
|
e-mail |
2004-05-04 18:07:15 | 19. |
|
írtam mélt, remélem boldog vagy...
...mintha Te eddig bárhova is odaírtad volna, hogy "RACLUVSDS!"...
mind1.
DS!
Előzmény: RAC (18.)
|
RAC
|
e-mail |
2004-05-04 17:45:27 | 18. |
|
Pogginak:
majd add mán oda légy oly szivélyes a barátosnédnak az Arsonists nemtommidet.
szal cd,vagy kazetta..
meg..meg..nemtom.
videjókazikat is,főleg azt a Májkisat.:D
öööööö,vmi beszél..ya,Nicsak ki beszél!:)
na azt is,meg a kis graffosat is,meg amit még akarsz.:)
valamint...
jövő 7en,szal nem ezen(ha olvasod)mint már mondottam el kell menni röplabdázni!!
és kapok rá 5 kemény jegyet.:)
qrvaérdekes.:)
és "DARKSAn"-nak:
:ppppppppppppppppppppppppppppp
igen,voltam a kis topikocskádba,és ha kell,elbújhatsz a szoknyám mögé,te kis öööööööm,igen,MAMAKEDVENCE!:DD
és írjámá mélt..
látod unatkozok,és idejöttem.:)
na,aszem ennyi,és nem írtad oda sehova,h "DSLUVRAC"
:(((
|
Darksun
|
e-mail |
2004-05-02 18:40:48 | 17. |
|
jah ütközzünk valamikor, aztán gimmegimmegimme dat shit! :D
peace!
íytam mélt!
DS!
Előzmény: gonzales7 (16.)
|
gonzales7
|
e-mail |
2004-05-02 18:33:35 | 16. |
|
Yo van,majd viszem a koncertre!:)+a Lords of the Undergroundot is!:)
Előzmény: Darksun (13.)
|
Jasmine1988
|
e-mail |
2004-05-01 16:30:38 | 15. |
|
Még csak 1 számukat hallottam de az nagyon tetszik.
|
Bill
|
e-mail |
2004-04-29 18:21:40 | 14. |
|
Én tegnap töltöttem le az első albumukat..Kibassz jó..
Előzmény: Darksun (13.)
|
Darksun
|
e-mail |
2004-04-28 21:24:53 | 13. |
|
ez a topic is utolsó oldalon... fukyall!
MEXICANO MUCHACHOS EL GRANDES!
Kapjam már vissza a Merry Go Roundoooooooooot!
FUK!
Poggi, Rapszil, Ti meg szerváljátok nekem légyszi az elsőt!!!!!!!!!!!!!!!
SZÜKSÉGEM VAN RÁ! :)
peace!
DS!
Előzmény: Darksun (12.)
|
Darksun
|
e-mail |
2003-09-28 21:02:26 | 12. |
|
jah, azt az albumot én is vágom, csak még nem bírta megszerezni!
De megteszem...
:D
DS!
Előzmény: Gibi (11.)
|
Gibi
|
e-mail |
2003-09-26 11:52:36 | 11. |
|
Sziasytok!
Van új album, ami nem is annyira új, hisz tavaszi. A címe Freedom Band.
Olyan ütős szám nincs rajta, mint a Tres Delinquentes, de kb olyan lett, mint a Merry Go Round, csak talán kicsit lassabb. Az utsó szám : The Last Song nagyon tetszik, talán az a legjobb szám rajta.
Hozták a kötelezőt. A srácok nem változnak.
Béke
|
Darksun
|
e-mail |
2003-09-05 21:29:54 | 10. |
|
elvileg ha felmentek zee oldalára a zeeh.gun.hu-ra, a linkeknél találtok egy DH-s bannert, arra kattintás és már meg is jelenik!
FONTOS, hogy Zee oldalán keresztül menjetek fel!
peace!
DS!
|
hausAIR
|
e-mail |
2003-08-28 19:03:18 | 9. |
|
hey emberek!!!
istenek vagytok!!!most hallgatom éppen az 1ik számot a DH-tól-most töltöttem le,még a címét se tudom (olyan friss hogy még meleg)-és über fasza!!
nagyon gyorsan be kell majd szereznem 1 albumot.honnan lehet?
respekt
|
Bill
|
e-mail |
2003-08-19 22:36:50 | 8. |
|
A Merry Go... óta van van új albuma
a Delinquent-nek?
|
gonzales7
|
e-mail |
2003-08-19 16:28:38 | 7. |
|
De még milyen "kész"az az album,remélem nem is kell egy darabig ugyanis képtelen vagyok megunni!!!!!!
|
Darksun
|
e-mail |
2003-08-16 00:33:30 | 6. |
|
Nah amióta ebben a topicban mozgás volt...
ecséim frankón telik az idő!
Megszereztem (még régebben) a következő albumukat, nagyon kész!
Az egyik számot (3. track, írt cd, nemtudok számcímeket);(utánanézhetnék, de lusta vagyok) elég sokat játszották a rádiók!
Ennek is mexicano alapja van és nagyon jó kis track!
www.delinquenthabits.com
www.zeeh.gun.hu ---> linkek!
DS!
|
Bill
|
e-mail |
2003-01-22 20:23:07 | 5. |
|
Rohadt jó a Delinquent..
|
Vampeero
|
e-mail |
2002-06-30 14:58:14 | 4. |
|
A http://www.cypressconnection.com-on azokat a számokat amelyekben Sen Dog is szerepel, le lehet tölteni.
|
Darksun
|
e-mail |
2002-06-28 09:03:51 | 3. |
|
yah tényleg jól nyomják, bár még csak a Tres Deliquentes-t hallottam, azt is már vagy 4 éve...
de azt tudom, hogy arra őrjöngtem. hangerő a maxon, ordít a tv, én meg élvezkedtem... kegyetlen komoly az a szám. tényleg le is töltöm...
na peace!
|
lafammia
|
e-mail |
2002-06-27 22:03:03 | 2. |
|
Ja nagyon bejon a spanyol beutesu hiphop·Meg a LOWRIDER elet.Epp most vettem egy lowridermagazint.Van benne egy valogatas lemez ajanlo.Ok is rajta vannak a lemezen.Aztek Soul a lemez cime.asszem.
|
Ganjaman
|
e-mail |
2002-06-14 22:32:08 | 1. |
|
Nem tudom mit szóltok hozzá, de nekem nagyon bejön a spanyol rap, legalább is a Delinquent, és ha esetleg nézitek a Jackasst, akkor észrevehettétek, hogy a törpe faszi Wee-man szerepel a Tres delinquentes című klippjükben...
|
|