Click to Visit
Hip-Hop - A rapperek végül is egy család!
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  

rapszil e-mail | 2003-06-16 10:20:39 | 48.
nekem?????osszevagyok zavarodva???honnan tudod a navam?semmit nem ertek.............lehet en vagyok hulye.........

Előzmény: Csodaszarvas (44.)
rapgirl8 e-mail | 2003-06-11 11:54:36 | 47.
Embeeeeeeeer neked van igazad!!!!!!!

PEACE:I love everybody in tha HOOD!!!!!!!!!


Előzmény: Csíkos (46.)
Csíkos e-mail | 2003-06-10 09:01:41 | 46.
Igaz, biztos vannak közötteteki ilynek-olyanok, de 1 kérdésem van: Te most valójában hogyan kerültél erre a fórumra? Eltévesztetted? M ez HipHop, nem Skinhead! De végülis neked is lehet véleményed, DE hagyjál minket a teljesen magyar hozzáállással! Ez 1értelmű h hanta m1 mindenhol tv,rádió,újságok...! De ez ilyen! Mi szeretjük ezt a zenét ezt az érzést & azért hallgatjuk, csináljuk! És akkor is ezt fogjuk hallgatni, hiába terjeszted az igét h ez 1 szar, csak magyart hallgassunk, álljunk ki MOért! Attól még szeretek itt élni, de én teljesen más zenét hallgatok!
Peace
Csíko$


Előzmény: Csodaszarvas (44.)
Nox e-mail | 2003-06-10 06:04:09 | 45.
figyu szobafarkas!miről beszélsz te?
na meg szófosásod van?!ez a topic+az egész hiphop fórum olyan emberkéknek van nyita akik az U.G.-t és a többit szeretik!nem egy ilyen pchihiáternek(ezt most biztos szarul írtam) na mert ezt a helyet azért nyitottam mert úgy gondoltam a rapperek egymást respectálják!de te!bazzeg már teljesen eltértél ettől!
itt mindenki eminyem buzi meg majka buzi!
ebbe a ki ba****** fórumba az értelmesebbek:
benzone
Darksun
rég volt itt de Tschöppy
na meg még 1-2.en!
+ aki létrehozta az Ownerz topicot!(ezt is biztos szarul írtam meg bocs hogy nem tudom a nevet)!
Szóval RESPECT azoknak akiket adtam!

Tisztelet!


Előzmény: Csodaszarvas (43.)
Csodaszarvas e-mail | 2003-06-08 12:24:00 | 44.
az előző hozzászólásomat az alábbi hozzászólásra írtam meg:
A rapperek végül is egy család


szerbusztok!
Üdv:Csodaszarvas

Csodaszarvas e-mail | 2003-06-08 12:20:49 | 43.
akkor miért nem költözöl Afrikába? ha az afrikai divatot szereted, akkor itt biztos nem érzed jól magad, ellenben Afrikával, ahol habzsolhatnád az élvezeteket. Isten szerinted miért teremtette oda az embereket, ahova???? na? vagy te a Sátán oldalán állsz? akkor már értem...
a lényeg, ha nem tetszik az, ami itt van, akkor el lehet menni. szevassz. ilyen nemzetáruló hitetlenre nincs szüksége a Magyar földnek. ez van. vagy térj észhez és élj úgy, mint egy magyar...! hallgass magyarhoz illő magyar zenét (nem ezt az amerikautánzó divat zenét, hanem régi igaz magyar zenéket), viselkedj is úgy, tanulj és légy hű ehhez a földhöz.
ez a baj a mai társadalommal. behoztak ide amerikából (nem helyesírási gondjaim vannak, direkt írom kisbetűvel, mert nem ér annyit, hogy naggyal írjam) mindent: erkölcstelenség, gátlástalanság, népbutítás, stb. stb...
ezek a tudatlan, primitív emberek meg kapnak rá. tiszta NagyTestvér (csak kövesd a divatot, hallgass erkölcs- és személyiségromboló zenéket, egyél-igyál mérgező dolgokat, nézd a valóságshowkat és a szappanoperákat, stb., a gondolataid, az életed majd a NagyTestvér és a Cionista Világszövetség, a Szabadkőműves Világszövetség majd elintézi. ne törődj azzal, hogy a gyerekednek nem lesz mit ennie, majd kimész az utcára és leütsz egy idős nénit a fél kiló kenyeréért, vagy kirabolsz egy bankot, a lényeg az, hogy drogozz, élj erkölcstelenül és kussolj!!!)
EZ A NAGY HELYZET!
vajon mire megy ki ez a sok dolog a médiában? nézzétek meg milyen emberek vannak a tv-ben, a plakátokon, az újságokban. kik szerkesztik a híreket, az újságokat, stb??? mind-mind a "kiválasztott néphez" tartoznak, akiknek az a céljuk, hogy butulj,butulj, ők meg nyeljék a sok-sok pénzt. most biztos hülyének hiszel, de gondolkozz egy kicsit el. nézz körül az utcán, nézd meg jobban a műsorokat.
hogy hogyan tehetsz ezellen? egyáltalán akarsz? szeretnéd azt, hogy ne vigye el az állam a félhavi fizetésed kamukárpótlásokra, meg olyanoknak segélyre, akik inkább szülnek meg bűnőznek, csak dolgozni ne kelljen, és a politikusok egyébként sem csekély fizetésemelésére (mintha nem lenne elég pénzük az ország kiárusításából)?!?!?!
ne higyj el minden kamu dumát!!! a fele sem igaz annak, amit a tv-ben hallasz, amit a rádióban hallasz, és amit az újságokban látsz. az ilyen mind arra megy ki, hogy elítéljék az igaz magyarokat, akik harcolnak még az országukért.
magamról csak annyit, hogy én 1994 óta voltam ("vagyok") skinhead, de "leszereltem", ha ez a skinhead stílus, ami ma megy. DE NEM EZ!!! a skinheadekhez ezeknek a mai náci huligánoknak (akik 95%-a egy tanulatlan bunkó és semennyire nem viselkedik különbül, mint egy benszülött) semmi közük!!! semmi,de semmi. ma már sokan felveszik a bakancsot és kiabálják a náci jelmondatokat, mert hogy az "milyen gizda és félnek az emberek".... nevetséges. utálom az ilyeneket, és szerintem ezzel minden igaz szívű magyar így van. nem? na látod. aki nekem itt élteti Hitlert, az takarodjon ki Németországba. aki élteti Mussolinit, az pedig Olaszországba. EZEN A FÖLDÖN EGY DOLGOT, ÉS PÁR SZEMÉLYT LEHET ÉLTETNI: ŐK AZOK, AKIK MEGSZEREZTÉK EZT A FÖLDET!!! ÁRPÁD NÉPE ÉS Ő MAGA. ŐK HARCOLTAK AZÉRT, HOGY EZEN A FÖLDÖN ÉLHESSÜNK AMÍG VILÁG A VILÁG!!! AZ Ő VÉRÜK FOLYT, AZ Ő TESTÜK IZZADT, AZ Ő KULTÚRÁJUK ÉS HAGYOMÁNYAIK TELEPEDTEK ITT LE!!!
ezt kell védelmeznünk, és aki ezzel nem ért egyet, annak nyitva állnak a határok.
a másik: rasszizmus? csak megsúgom: a feketék a legnagyobb rasszisták!!! nézz utána pár - pártpolitikától és eszmétől független - író könyvében... majd meglátod. és a zsidók? ha-ha. ők azt tartják magukról, hogy ők a kiválasztott nép - amit a hamisított bibliájukban bizonygatnak is. mi meg a gójok... akiket el kell pusztítani. lelehet engem hordani mindenféle primitív, tudatlan köcsögnek, DE elmondom, hogy lehet, hogy több könyvet és tanulmányt olvastam el életemben, mint bárki más... és mindkét oldalról, szóval még azt sem lehet mondani, hogy egyoldalú vagyok...
a magyarországi skinhead mozgalom meghalt!!!-sajnos. célunk a magyar nép boldogsága, és minden olyan tényező elpusztítása, ami népünk s hazánk tisztaságát, erkölcsét rombolná, rombolja. a mai skinheadeknek ehhez az egészhez semmi köze. nekik hitler a fontos, meg a verekedés, az alkohol, és a bulik. egyik "magyar" szervezet (elég nagy) a legjobb példa erre. bort iszik és vizet prédikál. úszít a cigányok ellen, de fehér fűzős cigánynők járnak a koncertjeikre, mert annak is van lyuka, amit megkap könnyen a náci. bíztat az antialkoholizmusra, de heti rendszerességgel a sárga földig leisszák magukat. buztítanak az erkölcsösségre, a fegyelemre, a tanulásra, a munkára, a tisztességre, stb., de valahogy ezek csak üres szavak, mert látható nyoma ennek nincs közöttük, de még szimpatizánsai között sem. nem írom le a szervezet nevét, ebből a pár sorból fellehetett ismerni, aki otthon van a témában. ez van.
ja, különben a rapperek között is rengeteg a fajgyűlölő. van rapper haverom is és ő elmondta a dolgokat. de ott is úgy van, mint a skinheadeknél. mindenkit egy csoportba tömörítenek, egy átlag, egy massza. arról meg lehet pofázni. az már mindegy, hogy ugyanúgy megoszlik a skinhead mozgalom is, mint a rapper - ma már. vannak az igaz hitűek, meg a divatköcsögök. gondolom a rapperek között is, mint minden máshol. ne általánosíts. ha meghallod, hogy skinhead, gondolj arra, hogy ez egy mára már nagyon tág fogalom. ezen belűl annyi féle lehet ma már(de a többség az úszító, bomlasztó, beépített, divatköcsög). és közel sem biztos, hogy igaz az, amit hallasz. hisz tudod, a mai hatalomnak az az érdeke, hogy az igaz hitű embereket elsöpörjék, mert úgy könnyebb a cél elérése számukra. te is csak egy vagy azok közül, akiket megpróbálnak ellenünk fordítani kamu dumákkal, hogy a társadalom egymást pusztítsa el, hogy nekik ezzel ne kelljen törődni.
OLVASS, OLVASS, OLVASS, NÉZZ UTÁNA A DOLGOKNAK RENDESEN!!!!!! HOSSZÚ, NAGYON HOSSZÚ MUNKA, DE HIDD EL, MEGÉRI!!!
Ezúttal kívánnék minden igaz hitű Magyarnak kellemes ünnepeket! terjesszétek az egy igaz eszmét (és ne a hitleri, meg kommcsi, stb. - számunkra, miránk Magyarokra nézve káros - eszméket), ne térjetek le a helyes útról, mert kevesen vagyunk, az ellenség már gyengül, ennek jele, hogy mindent bevet a nép- és erkölcsrombolásra.

Szerbusztok!

Nemzettestvéri üdv.: Szilvi

Tudom, hogy most páran közületek lehord mindennek, de annak azt üzenem, hogy írj, és kultúráltan elmondjuk egymásnak a véleményünket. de írhat az is, aki egyetért velem. a címem:
Csodaszarvas
Budapest
Pf. 247.
1325


"Magyar, legyen hited, s lészen országod!"
"Múlt nélkül nincs jövő!"


Előzmény: Cyos (15.)
rapszil e-mail | 2003-06-06 23:24:22 | 42.
Ja qrva igazad van kb. én is így gondolkodok!

Előzmény: Csíkos (39.)
Csíkos e-mail | 2003-06-06 14:14:44 | 41.
A régi Snoop nekem jobban bejött! Nekem mostanság nagyon langyi, de 1-2 szám így is bejön! Az Onyx Part 2-ja az tényleg furcsa lett! Hallgasd meg Sticky új Domain-jét! Na az + teljesen más! Ja meg az új Wu-k is eléggé langyik a régi Enter The Wu v Forever-höz képest!
Peace 4 All
Csíko$


Előzmény: Cápa (40.)
Cápa e-mail | 2003-06-06 07:18:55 | 40.
teljesen 1et értek veled.a kibaszott pénz elbasz mindent.még külföldön is.legújabb példa:Onyx Bacdafucup part 2.nagyot csalódtam.a 12 számból jó ha 2 onyxos.ha 1 igazirajongó meghallgatná,akko biztos földhöz verné!:)
nagyon kevés előadó van aki meg tud maradni annál a stílusnál amivel elkezde.sajna.a váltás 1edül Snoop-nál jött be(a Last meal-lel vmi elkezdődött,vmi új,vmi frankó).
fuck da money if i have enough!!!


Előzmény: Csíkos (39.)
Csíkos e-mail | 2003-06-05 22:20:11 | 39.
Ez vazz business! Mindenki csak szakítani akar & minél nagyobbat! Ez a gáz & ezért már alapban nem is igényes szövegre + zenére állnak rá, hanem a qrva elad6ó szarra! Ez fos, minek! L1en saját stilád, amit Te szeretsz & ha valaki +szereti, akkor csak örülsz neki! Nézd kezdetben a WU-t! De ma már nem mernék fogadást kötni h nem CSAK a pénzért m1 ez az egész! Ez a gond mindenhol! Csak a pénz!
Peace 4 All
Csíko$


Előzmény: Cápa (38.)
Cápa e-mail | 2003-06-05 21:58:56 | 38.
tényleg gáz.igazából az basz fel h.az összes többi nyertesnek több lóvéból csinálták meg+igényesebbre.a Pluside-dal ilyen téren jól kibasztak sajna
rohadjanak meg a kannibálok.


Előzmény: vcarter (36.)
Cápa e-mail | 2003-06-05 21:56:17 | 37.
persze,meg is van

Előzmény: RAC (35.)
vcarter e-mail | 2003-06-04 14:10:21 | 36.
az sajna tipikus magyar klipp, szerintem szar az egész!
sohasem fognak olyan klippeket csinálni, mint pl. az USA-ban, és ez nem csak pénz kérdése...


Előzmény: RAC (35.)
RAC e-mail | 2003-06-04 12:42:57 | 35.
De a klippet láttad nem?

Előzmény: Cápa (34.)
Cápa e-mail | 2003-05-31 19:46:43 | 34.
tudtok vmit a Pluside-ról h.mi van velük mostanában? én kb 20 méterre lakok az egyik tagtól és 50 méterre a másiktól,mégse tudom mi van velük.el vannak tűnve innen.
és még az új albumukat se hallottam.felháborító.

Darksun e-mail | 2003-05-31 18:23:45 | 33.
azért a Plusideba bekerülni nem semmi!
légy rá büszke!
"...a büszkeség nem bűn..."
:D
DS!


Előzmény: RAC (32.)
RAC e-mail | 2003-05-30 09:50:33 | 32.
+ is hallgathatsz Darksun,a Pluside legújabb lemezén fogok közreműködni ha minden igaz.+ talán a hip-hop.hu-ra is felteszek párat,csak nincs még hozzá zene.

Előzmény: Darksun (25.)
rapszil e-mail | 2003-05-30 09:06:07 | 31.
Yó,h. nem vagy csaj!slice girls:ez yó!!!:D

Előzmény: Darksun (29.)
Geor e-mail | 2003-05-29 16:44:14 | 30.
Hmmszal aszondod hogy nem mindenhol van igy...ez igazz,de ez szentem tökre egyén/társaság függö mrt ismerek ojan rapposokat akik kajak márelják meg "gyilkollászák" 1mást,meg ismerem magamat meg a spanokat és mimeg kiállunk egymás mellet/egymásért,és a mi társaságunkban nemcsak rappsok vannak/persze tulnyomorészt azok:))/és ha gass van akko azmellé a "köcsög"punk mellé is odaállunk meg mindent...szal szentem ez a család okosság nem stilustol függ.

Előzmény: Csíkos (27.)
Darksun e-mail | 2003-05-29 15:43:16 | 29.
hát nem.
bááááár egy ilyen műtét mostanában egy hétvége alatt megvan.
:DDDDDDD
hallod! találtam egy jó nevet FC: Feminist Club.
:DDDDD
Vagy még jobb:
nem spice girls, hanem Slice Girls!
:DDDDDDDD
Ütős mi?!


Előzmény: rapszil (28.)
rapszil e-mail | 2003-05-29 12:56:56 | 28.
Én csak ezt tudom kérdezni:)Darksun te csaj vagy?(sz.tem nem)
Csíkos e-mail | 2003-05-29 11:13:35 | 27.
Szerintem + qrvára számít! Ha +nézel 1 disco-s bulit, amikor összeverekedik 2 discos köcsög, akkor a többi körülállja & szinte nyomatja h üsd-üsd! Én amilyen bulikban voltam ott nem verekedtek össze rapposok! Amikor vmi balhé volt akkor vmi bebaszott köcsög kötekedett, m olyan helyen volt a buli, ahol nem szokás az ilyen és vmi törzsalkesz belekötött haversrácba (v discosok jöttek kötekedni)! És ahelyett h mindenki elfordult volna, inkább a srácot hátraküldtük & eléálltunk h rajtunk keresztül jöjjön ha olyan nagy ember & MINDENKI odaállt! Ilyet nem látsz discoban, max a haverok állnak oda, a többi + várja h mikor csattan az 1. pofon! De itt szinte "mindenki 1ért..." stila, de ez nem bizt h mindenhol így van!

Peace 4 All
Csíko$


Előzmény: Geor (26.)
Geor e-mail | 2003-05-28 20:00:04 | 26.
Na szal rappos sunák RulZ:D ez a repper család okosság meg tök LoL dolog,mrt szentem nem attol függ hogy emberek összetartanak e hogy mijjen zenei irányzatot követnek ill mijjen Stylhoz tartoznak...szal LoL:D
Darksun e-mail | 2003-05-28 18:15:18 | 25.
én elfogadom a rapper csajokat, SŐT!:D
van több rapposlányismerősöm is...
RAC: ha van zenéd én szívesen meghallgatom.
És őszinte (de ritkán hallani ezt a szót mostanában...), szóval ŐSZINTE véleményt mondok neked.
Igaz az én véleményem nem vet sokat a latba, de azért mégis...
Girl Power!
ti lesztek a Rap-Girls :DDD
Nem is:D
de egyébként az ilyenek, mint Lil' Kim (nem a legjobb példa), Foxy Brown (ez sem), Rah Digga (alakul)... ismertek és elfogadottak.
Engem még nem röhögtek ki...
Csak én magamat, de azt soxor :DDD
Na sziasztok!
DS!


Előzmény: RAC (23.)
Darksun e-mail | 2003-05-28 18:10:03 | 24.
hidd el, a rockerek közt is van széthúzás...
én legalábbis tudok olyanról, aki olyan, mint a rapposok körében a Fubukatonaeminemfanek...
csak emberünk diszkós szarokat hallgatott, aztán hallott egy sepultua,vagymetallica vagy mittudomén milyen cd-t és ő lett az ősrocker!
meg ők úgy vannak a LimpBizkit-LinkinPark...fanokkal, mint mi az emkósokkal...


Előzmény: Lia Parker (21.)
RAC e-mail | 2003-05-28 12:43:41 | 23.
Liának én is igazat adok,és az meg aztán tényleg qrva igaz,h. a csajrappert nem fogadják el.Én is az vagyok,úgyis öltözök.A suliba nem 1 volt "rapper" van,akik már tök oldschool-osan öltöznek,nekem + elkezdik:"Nem vetted észre,h. a desz.cucc már kiment a divatból?"MILYEN DIVATBÓL????????????A másik:Akkor ha + elmondod h. te is rappelsz,írsz számokat,még a haverok is elkezdenek röhögni!!!Mit várjak másoktól akik +hallgatnának?Azért mert csaj vagy nem lehet véleményed?már régesrég kialakult az egész rohadt világról a véleményem, anyuci,és apuci nélkül.Nekem ilyenek csak ne ugassanak.

Előzmény: rapszil (22.)
rapszil e-mail | 2003-05-28 10:48:54 | 22.
Nekem okay,de mindannyian tudjuk mindig lesznek kik nem így vélekednek.Nem mondom,h. én nem mondtam egy emberre sem rosszat,de nem mindig a másik szemében keresem a szálkát erről ennyit....
Lia akárki:csaj vagy?

PEACE

Lia Parker e-mail | 2003-05-27 18:28:09 | 21.
Hát épp ezaz!
Nemtommér, de a mi környékünkön hemzsegnek a büd. punkok, rockerek, rapper meg nem sok van. És mégis: A sok rocker mind összetart, valahogy 1 mindenkiér, mindenki 1 ért alapon, pedig azér ők is kisebb bandákba tömörülnek, de amikor egyszer valaki megverte az egyik rocker kissrácot (12 éves), mert nagy volt a pofája, mégis összefogtak, és bosszút álltak érte. (ezt úgy képzeljétek el, hogy egyszerre kb. 25-30 srác és csaj)
Nálunk meg mi van?
A maradék rapper, aki fel meri vállalni a punkok előtt is, az meg állandóan cseszegeti a többit. Pl:
"-Hülye kis köcsög szőke buzi!"
"-Funkys fasszopó!"
stb. Nem idézek többet. Undorító!
Az meg a másik, hogy azt meg egyaltalán nem fogadják el, ha egy lány rapper. Na, menjenek a...
Erről ennyit!
Jó lenne, ha ez a "családi összetartás" megvalósulna, de szerintem nincs sok remény. Legalább itt a fórumban ne csesztessük a másikat!
Okay?

rapszil e-mail | 2003-05-23 13:22:37 | 20.
"A hip-hop a láncszem összeköt minket.....","Legyen ,béke egység és tisztelet,higy nekünk mert ez egy bevált recept!"
Csíkos e-mail | 2003-05-22 19:35:33 | 19.
Ahol én lakok ott összetartottak kb 1-2 éve! De aztán elindult a klikkesedés! (Békéscsabán) De mostanság már nem nagyon jártam Csabán buliban, de 1-2n +fordultam és csak kis 14-15-16-17 éves skacok vannak bő gatyában & nem is tudják h mi a hiphop kultúra! Csak elmennek mert kemények!

Byez Csíko$

Peace 4 All

Nox e-mail | 2003-05-19 07:18:06 | 18.
Vissza hoztad a topicot?
Igazad van!


Előzmény: reico (17.)
reico e-mail | 2003-05-14 16:10:50 | 17.
Szasz mindenki igaza van Cyos-nak össze kéne tartani mint a rockerek itt ahol én lakok a rapperek nem tartanak össze de a rockerek igen és ha ez így folytatódik akkor gondok lesznek.
Nox e-mail | 2003-01-24 07:09:17 | 16.
Ámen!Cyos erre gondoltam amikor nyitottam a lapot!

Előzmény: Cyos (15.)
Cyos e-mail | 2003-01-23 12:09:23 | 15.
Lehet, hogy nem kélne beleszólnom, de megteszem, mert ilyen vagyok. Nap mint nap hallani, hogy rapperek, rappereket húznak le, meg, hogy verekednek. Ez soha nem lesz másképp. De érdemes olykor olykor összefogni, hogy megmutassuk a többieknek, a HIP-HOP a legnagyszerűbb. Tökéletes példa erre a Moszkvai balhé. Aki nem tudná, a rapperek ott megleckésztették a skinheadeket. Én bármikor megtenném. Az én szomszédsáomban inkább a zsarukkal van gond.
Nox e-mail | 2003-01-20 08:39:46 | 14.
Olvassátok az 1. bejegyzésemet!Erről szól nem a nyald ki,baszd meg rapper rappernek fikázásról és ha unkle te egyedül vagy akor nem kéne f***-olni az enyémet a stílust.(ezt építő jelleggel mondom rád nézve)Mr.remete

Előzmény: unkle (13.)
unkle e-mail | 2003-01-08 22:40:24 | 13.
"My advice is to you..." A család dolog már nem létezik és nem is létezett. A maiak nem vágják a család dolgot amit a régiek is csak probáltak felállitani vagyis legalább elképzelni... Ha lenne "nagy család" és kevés fika már nem kéne csak a dopemant vagy zoliékat hallgatni! De mivel csak ez van meg a BUFU... mr.családtag Nox!

Előzmény: primo (9.)
4MBt e-mail | 2002-11-29 15:46:48 | 12.
Mire gondolsz?

Előzmény: eastm (7.)
4MBt e-mail | 2002-11-29 15:45:46 | 11.
Nyald ki

Előzmény: Nox (3.)
4MBt e-mail | 2002-11-29 15:44:46 | 10.
Kabd be a faszom a nagy nadrág jelkép˘!!!!!!!

Előzmény: tomy18 (8.)
primo e-mail | 2002-11-28 08:40:24 | 9.
Ember, mi az hogy a feketék a legnagyobb rasszisták??? Mint már múltkor is mondtam valahol,bunkó emberek mindenhol vannak,voltak,és lesznek, mindegy fehér,fekete,latin,ázsiai, mind közt van aki rasszista. De gondolj bele(tudom hülye példa), te lennél fekete itt Magyarországon! Ember, az állandó baszogatások, hülye n***er, húzz haza afrikába...stb. Tudom, mert van 1 pár fekete haverom.

Peace

p.s.: "It's like lightin a fuse whether it's sneakers or shoes
cause somebody always wanna step up to start a feud
It's like Set-tin It Off but not the movie
Plus let's get some real women forget floozies and the groupies
Cause they spell mad problems from Watts to Harlem
And the bullshit won't stop long as the world's revolvin" Guru



Előzmény: tomy18 (8.)
tomy18 e-mail | 2002-11-27 19:28:39 | 8.
Annyi lenne a véleményem, hogy a feketék a legnagyobb rasszisták. + sok olyan srác van akit nem hord picsanagy gatyát és mégis imádja a hip-hop-ot
és arról nem mondhatod meg ránézésre hogy rapper-e
peace

eastm e-mail | 2002-11-27 14:08:16 | 7.
Mi ez a család faszság???

Előzmény: Nox (6.)
Nox e-mail | 2002-11-25 08:19:07 | 6.
Ha érdekel v.kit nekem a véleményem az,hogy akin lóg a gatya már alapból pozitívan állok hozzá,de az első látásra kiderül,jó fey-e vagy DIV.(divat)

Darksun e-mail | 2002-11-19 14:21:30 | 5.
hát ya...
én minden "bőgatyásoz" neutrálban állok hozzá, azt' ha már valamennyire megismertem, akkor mondok róla véleményt...
de általában csalódás...
4-5éve még nem volt ilyen...
legalábbis nem ennyi.
fuck fakez!

Holo e-mail | 2002-11-16 11:53:01 | 4.
nyilvanvaló hogy semmilyen közösségben nem jó a klikkesedés, de ha megfigyeled elkerülhetetlen mivel emberek vagyunk
Nox e-mail | 2002-11-12 06:28:28 | 3.
"flasheket" SZÓLJ HOZZÁ!
Holo e-mail | 2002-10-21 21:43:59 | 2.
flasheket?
Nox e-mail | 2002-10-21 08:05:25 | 1.
Na emberek!Ezt a lapot olyanok számára nyitnám meg mint Tschöppy!Akik úgy gondolják hogy mondjuk egy rapjamen mindenki mindenki barátja akár u.g. akár funkys akár stb.-s!West,East egyre megy!
Ehhez kéne a rappereknek magukat tartani!
Na ehhez kérném a flasheket!!!!!!!


1  2  3  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.