Click to Visit
Hip-Hop - Nem válogat
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

Porshe e-mail | 2025-03-01 10:02:39 | 1.
Történt történelem történt velem nem látod be az ajtót zárod be a a űzeneted tőrlőd le számolunk évekbe értékbe nem értékkel nem sérvekkel hova mész az érdekkel ha nem érdekel nincs más csak az alja mindenki a saját biblíája megfordul a nyelvezet az ki a kiedzett meg sebzett terűl vagy derűl máj űrűl meg szűl ha még tűr a szavak nem vág csak tág súllyos a rák kell a zsák nincs mák ki dőlnek a fák hátulról hàg. Nem válogatók csak vitatkozok még egyszer lesz trender hogy miaz senki nem tudja mi is a mondani valója lessz e tenni valója sorakozóba sarokba szorítva meg vagyunk számolva fel szólalna a fájdalom nekem is van bajom nem leszek majom mi lenne vajón hagyom mindegy hogy mivel játszom azt ugatom
Meg van amire vártam be beàltam majd meg találtam az ütemet vártam a tiéd lehet akciósan mindent amit mondok vannak gondok fájtolnanak a sorok az életől tőbbet màr nem kapok ha nálad lakók át kel látni a sorsod derékszőgben álnak a kérdő jelek mennek a hetek domborzat a Mecsek pro kontra fáj a sorsód sóra de ki az aki bánja mikor dől rája
Fájt a fajborsa Sava és szava. Utátálkozunk hogy jobban unatkozunk ima helyet mert fáj az élet nincs belőle kettő elvisz a mentő ábrás a cet neki is űgy lett,,ennyi.... Még egy Bambi.

1  

Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.