Most légy ügyes nem kel gyes se feledd vigyázz el ne és engem ne keres a szövet állomány szerves a gond meg terhes feles a tényleges ne ne neves nem vagyok kedves se egéssége csak mérges a tulajdon véres ellenem van egy két vérmes kapnak vér szemet mert kevés lett a tett tettét nem irók a fórumra inkàbb maradok titokban megviselést mindig láttam be láttatott a haadviselés adjuk a sebesülést ki ha figyel ki ha hitel mi kell vannak okok meg elsózót sokasága A szín sárga nem kel maláta bánatotba. Kedved mert a másik szenved fáj a terjed elrelyted. Nem kell kérni adok ha viszek senki se eszi meg csak teszi meg màsodszorra az orvos orvostalsnsága nincs senki nek mákja bár habár a hajléktalan haza talàl. Marad a tàr nem vak töltényel fel álitasz másik törvénnyel elő a kőnnyekel nekem több nem kell. Vàrunk nem hibázunk el szállunk mindenek neki állunk többet akarunk nem utálkozunk csak probálkozunk vagy imátkozunk hogy éld meg a napot várják a papot ismertetik rabot te meg maratsz robot ha rád rúgják az ajtót váród a csattanóra ha lezrllik az óra mert nem próba vagy másoknàl nyitott szájjal kóma ugrál az ideg mintha lűktet a legendàk se nem félnek élnek szól nem csak balkánban az erdély széléröl gyerűnk D. Zs arcomat nem ismerik fől a helyzet kikezdhetetlen kezdet csápold a kezed a legendák nem félnek otthon tarsd a lidérced mindenki fél éberd te ezeket érted a mit kaptál nem kérted ismered vagy ismered de a századra tegyed nem tudnak szólni csak el akarnak nyomni de itt van Steve VS D.Zs eről nem szól a tévé csak a legendák allúról is adják miközben allúról szagoljàk az ibolyát le rugom a bojkát nem tűrjűk a kómát szerdán iszók szódát nem kell kabát kell e a barát nem eszi meg másnak a szarát. És a rendőrök nek add át fel ismerjűk a csapdát az ütem csap rád az idő vár csak rád vérrel fognak kezed ràzzàk a fejűket beléd töltik az ügyeket nem nézek tényeket annyira valoságos hogy marad inkább álmos a wáckum lezárja a trendet szélén egész mindennek élén maradok csak én...
1
Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.