Kezdetől a vérmes kezektől,közőnytől A hiàba elszaladt időtől és egy utolsó kérdésről elég a képegből elő a könnyekből. Nem látjuk be nem is akarjúk támadnak a pappjuk én azóta is várok a változásra nem készűlök a választàsra üdvözöljük örűlnek kéz kezek a vértől véres leszek fájnak a szervek pislognak a szemek van itt rengeteg mint amitől remegtek piszkos pénz pénzért vény megitélt tény elsötétűl a fény nem élmény refrén kretén, én az életben hagyott terhén te meg én ö kellene nincs szén elfogyott miatt kellet tenni megfogják enni lenni vagy nem.szagtalanságtól lett elegem nincs íze mozgalmas vicce pedig azt hitte hogy híszek benne bent a rengetegben ICE jégen Nem csúszík el hirtelen mind oda tettem beszélhetnénk rimekbe egy úgyis mindenki Istene ezt nem fölőslegen egy a vége mért ne..!!! Bent vagyok a vérbe kattog a parcella nem a para csak véres vétkes nyaral az aki ezen ágyal éles a kanyar. Csipet csapat csak csapatt nincs két helyes szövődménye a köszöntése nem mese nézd a tv.be vagy a frontra ne a fórumra csak ígyál bánatodba ártalmatlan vére az árva ölelő keze véres története képesítés túladakozása az imátkozása hasonlítok a hasónlóra mert én is vàgyok egyszer mint a nagyok az élettöl gyógyszert kapok majd két érett egy sértett sérve az asztalón maratt vére nincs senkinek béke hogy ha érvelt előre kitervelt viszonya biztosítása el veszík vesznek aki korpa közé kerűl megesznek. Véres menet nem adom oda neked egyeditől ered fáj a fejed migrénje ön magam arca az ellenség élését harca nem vita vinum Da vin min de min dagad az ín ez fin magyar magyar magyaràzata viszont látàsra keletről nyugatra lejárt a vízúma!
|