Click to Visit
Hip-Hop - Verze 2
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

Porshe e-mail | 2025-03-27 11:27:31 | 1.
Nem fell újított a dzsója bódított a rendőr rád ordított a helyzet megfordított az irodalom megszórított a kérdés téged szólított ràd bólíntot ez nem a Petőfi verse simán a híányzó verze a kérdés az hogy ídőt nyersz e persze mert van trekke vagy fél gramm krekke gyere közelebb és lesz a talajal alattad melegebb belőlem van eleged a mondataimat lesed ,hogy legyen kessed azt honnan veszed hogy nem hátrálok meg...
Én vagyok főleg neked a hangod bereked használják a kábítószereket vágnak fel ereket
Kinyitották ismét a kisírt szemeket írnak verseket mossák a fejeket ez nem fejezet szét esett a vegyűlet egy űgy lett a tett szeret aki nem szerep.
Senkinek nem kell terűlet ez menű lett.
Mert keresett a felsegített alkú ért nincs köszőnet végre észre véve ebben az évben vége nincstöbb eset esete este el vagy esve ne nézzűk egymást le.

Egymás éles képpe képesége nem egéssége ne legyen vége,ég a pápa te voltál az átka mindenki tudja hogy nincs megálláss én a forrás a vàltakozot váràs a betegszövegeim től a fejfájás nincs más csak csapás kaja kajás ettől lesz a gatyád kakás ha tele a rántás bánt a bántás megy neked a szàntàs száll a szója ha maradok leszólva.

Bocs ha mélyen van a bólya elszàll a gólya becsittit a floja

1  

Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.