Szervezet szerkezet dobd el a szemetet. Ki nyitjàk a szemedet utcákat tereket betőrik a fejedet Keresed a helyeket,hogy találj kezdetett. Át mossák a fejedet romlik az egésség nincs tehetség vérző érző lény és ez tény. Messzebb a fény nincs vége vakság savas savanyúság a fogság a szózatot mondják atrázóan átadják hajtanak fejet ráznak kezet a léc rezeg bódítanak a szerek. De kell szeműveg egy újabb terűlet ez menű lett. Ez egy duett amit az élet írta nincs beálítva hangséma a telefon néma. De kellene még ma regisztrálj a honlapra mi lessz holnapra nincs viszontlàtása viszontlátásra. Szavak szó játéka szerepelt osztása az élet megírta elege volt nem bírta marad a vita. megyek mint a bika ez nem írka fírka nem is inka ez a statisztika taktika katakomba. Nincs mit tenni a múltat nem lehet megvàltoztatní Egy újabb esély az élet veszély. A szeszély relytély. A holnaptól jóbbat ne remélj élj hitetbe félj ne ítélj mertindegyikűnk ugyan az a személy marad az űres tenyér meg az űres kenyér. Nincs fájdalom se a dalom martalékban hagyom fáj az elesetség nagyon mindegy hagyom sodródok az árral ez nem az éles kanyar mert az íze fanyar annyira magyar hogy mindenki ezen agyal nem vagyok angyal te vagy a kancsal és mindenki ellenem tárgyal tárgyal nem lehet ki tanúlní csak elsajátítaní. Se segíteni esní mint az eső szép a virág mikor kinő nem kell ide mentő rajtam a kendő kettő te vagy a meddő sötét az erdő. Vigyázz ha nem vigyázzol ez rajtad àt gázol a hidegbe fázól vendetta vádol minden másképp mától én vagyok aki veled számol ide vele egy null ha aki nem nyúl nem te vagy az úr az Úr a lelkiismeret meg fúr.
|