Click to Visit
Hip-Hop - Kortörténet
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

Porshe e-mail | 2025-03-29 11:28:00 | 1.
Adok az adatokra nem hadarok ma tőlsd le floppyra kéken világít az últra íbolya bent vagy a birtokba mit írok ma mit bírtok el holnapra ez fel oldana megoldana megoldotta meggondolta volna mit hagyott hátra kiesik az àbra levan az út zárva ég a dzsó szàra nincs több árva csak üres tenyérrel felvágott érrel érvel. Sétál a sérvel sehogy nem állok a ténnyel lét a tét van elszámolnívaló egy hét add a lét adom a mércét érzed a lidércéd az útólsó percét nem mondok esti mesét jó estét. De ez mese nem tetszik egysem tudom persze megvan mindenki esze veszedészre tömeg kreálja a fejét bólintja mondtad órdítva meg van fordítva öngól. A csaj csókól a nép pózól nem csak a papír és a tól bókol le blokkol be hódol erre pózol vigyázatt roncsol a csonka csonkol mit hozok ki ebből a sorból ujjból finom az új bór Steve floppol ára a lapokat tolom a tolokat Kitt katt mindenki pakk pakk pakk sakk matek matt van őreg nekem főleg szabutált szervek meg nem mosott kezek fájnak a fejek én se csütörtökön csücsűlők még nem szökők lesz akit leköpök vonzódnak a sörök bennem az ihletés örök a származásom nem török igen kérték önők mert vannak önzők a telefon zörőg. Köszönöm nem kérek semmit én mutattam annyit nem kaptam belőle semmit még áll a hít itt mert megvitt az élet korténete haladok a korképemre mert bennem állig van épp elme a paranoiás szelleme az otthagyottak szerelme szemét egyhelyre meg áll az idő egy helybe bedagad a stressz a begybe nem tudjuk lenyelni egybe a helyes helyett a hála legyen veled majd a nyelved megered szó szúmmárum vágod hogy wáckum...

1  

Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.