Click to Visit
Hip-Hop - Nincs cím
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

Porshe e-mail | 2025-03-30 11:31:41 | 1.
Nincsen mit mirőlírjak mind elfogyott kajak írj te is pár mondatot ha benned nyomot hagyott áljűnk őssze mint mindenki a holnapot a tegnap vissza adja majd a forúmon kapja meg van itt nálam hidd el van még lenemnyelt nyálam nagy az álam sikkazt az állam nem tudom megvonni a vállam nincs újdonság nálam drágúl az áram kajak kifogyott a táram és űres a tálam nem nálad találok és másnál se lakók pénzt nem adok majd ha te is itt teszed eszed velem hogy megnőljőn a belem az aksiban az elem nincs senki mára mellettem nem egyedűl meg vivom a békémet nagyapám tuttad az egészet ki a keresett mert én nem kutatók nem oktatók írhatok? Az űr felemészt ismerik a fűvész kertészt a merészt észre vesszűk az észt keresűk a vegyészt.
Mondok mondokákat de nem újítanak egyedűl is meg vannak minden mondatnak nem csak az értelme mindenkinek legyen hozzá legalább egy ríme íme bent vagyunk az erdőbe testvér a szakadékba lők le kezében az ökle ki a nagyobb én vagy te felkészűlők mindig a respektre én meg a másik nincs esély második ha róla álmodik a segítséget várod itt mutatsz semmit kivégzet ennyit meg annyit nem a krónikus irónia bekészűlők még ma de full null tolerancia és a mai lapban szia teszem az egészet vissza rajta a ritmusok a rimm tus tuson meglepődők a darab húsomon ha nem tulzóm húzom. Adom az órát halgasd meg a mondanivalóját adják át mögötted a hát kiszakad a gát mindenki lát látva nem mondva hogy ne legyél aktusba aktusa tusa tus nekem is kuss nem kell leosztani helyetted fogom kimondani megoldani lehet lehetetlent a lehetséges veszélyes nincs miről írni írom mert ez is a bajom de mondom a gondom nincs bocsánat bánt a tudat tudatosan óvatosan. Megy a történelem okosan nincs bajom de itt nyomom krónikusan pirít pirítva van vagy nincs lasítva te vagy én magunk harca a pro kontra mindenki a sebesűlést ellàtja nyomtam spontánba nem a mikrofonba hogy ha másolod vádolod de nincs rajta fogásod vissza várod a kosztod és nekem majd osztod én leszek a fogjod írtó krítika felemelkedik a láza nincs háza leépűl a váza kész a tragédia nincs melódia az ó divata vita és dagad a véna változnék még ma nem áldoznék elkárhoznék ha újjat hoznék itt a fék végzett a pék.

1  

Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.