Nekem nincs bandám rajtam segített csak az anyám a sírt kiásta a sokkot kaptam a szöveg igaza hiába van valósàga a fájó igaza nincs vigasza elriasztana análizmusa vírust hozza okítva maratsz kifordítva elsírva vita támadna áttétes a daganata anenománina kerűlsz a lístára én miattam magaddal szembe kerűlsz vitába küzdesz mind híába így van igaza nem hízik a mája fáj feje meg az imája ledől a kártya vára mindennek meg van az ára a hidegben fázól támad az aki vádol viszont látásra viszont e látja az anyát meg az apját mer mióta megszűletűnk nem hálát kértűnk a Krisztus halt meg értünk veszteségtől félűnk a másikéból élűnk ha van pénzűnk az életöl félűnk ki ért a szöveveg veled egyetért valamikor sért megúszúk a minimál bért vért vérrel fizetnek kiéheznek ki végeznek mind el véreztek egymás irànt nem éreztek kifizettek többet nem kérhettek a mert célt tévesztettek. Csak a csomója ha van igaza lenyeli mert nincs mankója csak narkója lehúz a bólya azt mondtam a mi kimondhatatlan veled fájóérzések veled félek de még élek bennűnk egy a lélek kicsit szűk a nadrág élhetűnk de híába valóság a penge vág és rág. Gyógyíthatatlan a rák. Rövid marad a nadrág vino Da vinta hirtelen támad a sátán démonja másnak is van Gondja a hangulatot elrontja a hallás vagy a vallás csukott szemmel lásd a tett és ami lett mára senkit nem szerett szer vagy nyel mert nem nyer a szennyes a szemmel a respektedre be rekedve magad miatt verekedne a traktálás terjed a boncolás ered fárasztani mered legyen meg az eszed ered a támadást hogy mered mert az egyedi től ered.
1
Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.