Click to Visit
Hip-Hop - Némasága
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

Porshe e-mail | 2025-04-19 16:46:11 | 1.
A helyzet probléma a szitú meg néma nincs az egésznek hadi lába se mondanivalója de benned megszólalna ki keveredik bajba mert a támadást adja neked elvan mondva nekűnk nincs leírva maratsz magadra beszélsz magadba minta meg a pentha mert ha én felépni megyek te leszel az ára maratsz mindenkinek egy árva hiába dolgozól a gyárba Steve az ütemet gyártya leomlik a kártya vára az űgy lezárva.
Te meg készűlj a legendákra minden van ma nem ilyed meg egyse ez nem mese hígúl a vese ne legyen egyse nem a verse nem a verze meg van a terve szert használ a szerve mert ott van másnak a tenyerébe ne kerűljűnk trébe hatolók az érbe sebesége sebess a vége nem gyogyíthatatlan ha nem kimondhatatlan ne legyűnk ablaktalan maradok halkan megy az egy az egybe hasónlítok mindre kinek inge az enyém penge megnémúl nem ad stylt elromlott full mert kemény a cul a szarér meg túr hiába rezeg egy két húr nem jújj hanem jajj eltorúl a raj és ez valakinek baj tartom a tempót kerítek a szádba negrot az élet a pillanatok alatt leforgot a helyzet megfordított a kis hamis rá ordítótt az anyanyelv lefordított imádják vagy áldják neked nem mondják a némított valóságot arról hogy senki nem hallja magát nem látja mindenki keresí a helyét a vilàgba hagyatkozunk az imákra a gazdagság híába valóssága a terhesség várandósàga az orszàg tartózása a végletegek véges orája rá látunk az egész g pontjára a jelenések csúcs pontja lejárt az óra a sortalanok sora a savas savanyú avas a légkőr meg savas nem látjuk de várjúk kitárjúk a félelmet érezzűk magunktól kérdezzűk és soha nem értjűk àt e éljűk a szabadságot ismét kérjűk mert nem értjűk a véletlenek véleménye semmi nem véletlen ehhez nincs több értelem én az egészet éreztem mert kivéreztem én nem végeztem.

1  

Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.