Neked kell változni a világ nem tud megdölni ha meg ismered önmagad akkor tútsz csak feltőrni istvánka van itt aki a szemetekt megtörli ha beletudnál törődni nem csak megnézni az öt pontos ajtót bezárni, ember szabutálása gondolkodása rabsága nem vágja nyitott szeme a vaksága nem látja. Légy nyitott a világra mert szemen Szúr a vaksàk Marad a rabsàg gondok ha valamit mondok neked rontok falat bontok jönnek az antiszociális gondolatok .Elkábítod magad és egy másvilágba menekűlsz bármit szűlsz magadnak megűlsz. Tötrténetek gondolatok mit kaptok adok bennem volt az ösztőn mint az állatokban leszarom mitcsinálnak az államokban átlagosan. A jegyző könyv fele már tele nincs több vád eset maratt a szemed hogy felmérjed a be vamzerólt szökési kiséret te vagy a szociális hálóban a kisérlet ki a sértett a vàdlott az élet vissza vàgott. Sérűlés szembe a fejcsere erre klikk here. Más is veled eggyűtt klikesedne megvan az egész oldva sétálhatsz a boltban ilyet nem talàlsz a központan. Feltételezik az utolsó kenetet ki dobnak mint egy szemetet. Megkerült kerűlet leépűlt szervezet beletörik a szerkezet ha vége akkor nincs béke a zsoldos bére folyik mindenkinek a vére ennyit nem érne ha utol érne egyedül marad a sötétbe lejárt a szerződés öt éve. Még vagyok sértődve te meg sérűlve ülve vagy álva véreddel fognak kezet hajtanak fejet késő órákban tüntet ez a tünet nincs szünet a támadó neked mehet messze van innen nap kelet érezhetitek az új húllámon a nyugati szelet az életemből egy lessz és lett tét a tett nem a boltban vettem ha éhes voltam barátokkal ettem magam vagy magad csak a szúrkálás cseles cselekből fakad itt az újhúllám lazúlj a legendán szagolhatod a hulám nincs hálám. Se banda se gandzsa hogy az őrűlet vissza adja mindenkinek mindenki a baja ez miatt kopaszodik a haja elfogyott a kaja úgy mondom hogy más is magáénak vallja ez az alja és nincs teteje elfogyott az ereje nincs termete a dolgokhoz imátkoz ne átkoz meg kell változ.
|