Click to Visit
Hip-Hop - Mit akarsz?
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

Porshe e-mail | 2025-06-29 13:06:21 | 1.
Ez nem killer simán thriller hangosísd fel
Úgy nyomom hogy nem hiszed el a pakkodat bonsd fel nincs felvétel meleg az éter nincs több méter elkészűl az étel. Kép a képpel rád lép a lép nincs tiszta se ép gyerűnk még..még nincs fék nincs ég jó éjt mindenkinek híszűnk de minek adúnk de kinek a cigik égnek megmérnek félnek kérnek hazaérnek. Még élek még remélek olyan nincs hogy soha le telik az óra állok sorba sorozatok sora sorsóm só sava szavam sórsa mind az egybe bele dagad a begybe a stílusom egybe neked nem menne bekerítve feszítve veszítve nincs kiderítve kinek és honnan én jó előre szóltam nem csak szólam csak szólam
Írd hogy mit gondolsz rólam szólnak a rímek de minek ha hagyom álhatat a trend új utat mutat a múltadon múlat ilyet nem talàlhat a biztosított kamat az elejéből egy zamat a legkisebb is engem hallgat ez téged fel zaklat nálad taglalt hallgasd a dalt a szerelem megcsalt nyomd ki a szart beléd Essen eléd nem csak azért mert sért elhíszí hogy téged meg ért húsznál többet nem élt bocsánatot nem kért megtért mesélt ki beszélt mert itélt itélkezve tedd fell a netre egy hétere nem vagyunk trébe hatolunk az ütő érbe meg vagyúnk de nincs béke legendàt alkotunk csendben mozgunk nem is fingunk csak írtunk és a bűszkeségtől hízúnk másokban bízúnk a másikról írunk tragédiát éld át a melódiát a szomszéd kiabál rád nagy a szád elesik a vád a nap nem süt rád az istent imád tele a kàd és a baleset esik rád nem leszek barát Ed az érdek baràtod szarát nem kell a melegben a kabàt mász fel a hegyen a címe ararát nincs senki jól àll a bentlí dzsen dzseszki elbasztam baszki kell hozzá a viszik a sírba viszki iszkiri gyorsan el innen a repperek vágnak vissza hírtelen a legendág élnek a parkok égnek sosem félnek te vagy én vagyunk a kretén az isten keresztyén nem vagyok keresztyén adunk a másiknak flot nyitva a bolt most nincs nálam a kolt isszuk a bort ez horzsolt horgolt be pózolt fel idézűk a kort adunk tört megtoorpanást kapod mint a koppanàst látod te is a robbanàst.

1  

Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.