Lehet nem aludtam eleget hallom a terveket, elszívom a szereket halgatasd el a gyereket, gyere nyomd el a szerepet tele tőltjűk a tereket. El készül a fejezet bolincsad a fejedet a kiadó felkereset kevés a kereset a honlapon észleled nem érdekel ki az mit értékel mit értekel vágod hogy ez feles az enyém szerves a tiéd terhes az utca retkes senki nem lessz hozzád kedves te tetves osztàlyzással eggyes a kés hegyes dönsd el ki az aki vegyes velűnk képes A szakma több éves a helyzetűnk éles a felűlet érdes A családod éhes a vita véres az utunk széles ezen ne neves a nyálazás nedves a kezed enyves sok a szennyes. Jönnek a rímek kémlelnek a kémek én be nem égek az égig érek sokan remélnek de rélre beszélnek fő hogy élnek magukhoz térnek hozzám nem érnek elnézést nem kérek telnek az évek felkelnek a rémek tanácskoznak a vének engem utol nem érnek csak akarnak szabadság nincs a szavaknak örölűnk a tavasznak a felhúzótt ravasznak majd szaladnak engem hallgatnak belém harapnak örűlnek a darabnak az erek dagadnak nem vitás megy a szívás ivás de vajon ki a hibás?
|