Click to Visit
Hip-Hop - Gengszter leves
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

Porshe e-mail | 2025-11-05 08:36:22 | 1.
Ezek kinyitották a gengszterek bibliáját nem halgatják az imáját ki vesszük a máját a kutya fályát ez is saját tévézni fogom magát ismerem a biznisz szakát edd a kaját azt hiszem érted másnak a baját pedig egyikűnk se barát viszlát.
Veheted duplán nézhetsz bután mindenki után.
Sugárzik az urán nem kapsz levegőt a túrán
Jönnek a rímek én ebben is élek senkitől se félek
nem jutok tovább a másik gondon gondolom csak írom mert még marad a szabad szavak eltünnek itt egy űnnep ülepszik az ülep ez nem egy szerep senki se szeret fő hogy legyen adókeret a katatómia a bénulàs vas keze a vetités terítés bennűnk marad a kérdés lessz e féltés mert éles a kés beléd vés a dolgok jönnek a katonák őlnek birodalmak dölnek vagy a reppemért megőlnek utad elé törnek élve le böknek elöttem álnak és a szakadékba löknek majd meglátod én vagy te elfogy a mese hígúl a vese tutszt róla te se olyat rakok csak flesselsz egy cigit tekersz lehet fel hergelsz nincs mondani való haló haló nálam a bankó elöbb utóbb megöl a bárki hidd el nem mankó adni jó ha érted kapni jó ha nem kérted egyik kutya másik eb nincs szebb kinyílik a kaptár és téged szekál vagy kiabál áll a bál minden ponton ott áll nincs kifogás ellene nincs fogás pontja pro kontra szeletek én áll a torta bele rugsz a porba ez nem próba szívhatod Orba a rímeimen nem ütőtt csorba én nem leszek a felszínen nem vagyok életelen de semmi be nézik a másikat nincs róla irat sötétedik ilyenkor rá senki semm keres az életem nem véletlen elégtelen elégtem mond megértem fáj nekem is a térdem ma nem vagyok ébren vissza a vérem véletlen nincsen tettlegességért bilincsben ez érthetetlen értelmetlen ki a sértett ki a vádlott rád teszik a számot nem maratsz csak évvekkel halatsz nincs változás nincs itt semmi szavazás a tv Ben nincs adás megy a hajtás de nincs pajtás

1  

Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.