Click to Visit
Jazz / Blues - jazzt énekelnék
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

cprod e-mail | 2019-02-28 20:15:23 | 16.
*Ceki Productions*

Az alábbiakat vállalom:

Képszerkesztés:
Kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés

Videószerkesztés:
Zenei klip, rövidfilm, intro-outro, videós utómunka, forgatókönyvírás

Zeneszerkesztés:
Egyedi alap, intro-outro, reklámanyag, karaoke, dalszövegírás

Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető! Gyors válasz és munkaidő!

https://www.facebook.com/cekiproductions
https://soundcloud.com/cekiproductions
http://www.youtube.com/cekiproductions

zongoristazsofi e-mail | 2011-07-04 11:50:18 | 15.
Sziasztok!
24 éves Szegedi lány vagyok,már anyukám hasában énekeltem:)és számos versenyen felléptem. 4 évig volt egy saját zenekarom, amiben igényes jazzt játszottunk.Sok rendezvényen felléptünk( SZIN, Caramel előzenekaraként...)
A számok írásával nincsen gond, az énekléssel meg pláne nem, viszont kizárólag SAJÁT számokat szeretnék énekelni és MAGYARUL.

Olyan emberek keressenek meg, akik komolyan gondolják és hosszú távra terveznek!

Énektanár e-mail | 2010-11-30 22:08:28 | 14.
ÉNEKTANÍTÁS, HANGKÉPZÉS
magánórák kezdőknek és haladóknak egyaránt.

Ha szeretnél énekelni tanulni, komoly ambícióid vannak, vagy csak egyszerűen szeretsz énekelni, és szeretnéd fejleszteni magad, jelentkezz amíg van szabad hely!

Jelentkezés: kutzorae@gmail.com

Helyszín: XIII.ker

Látogasd meg a honlapomat: www.kutzoraedina.hu
Bővebben információt és referenciát az Énekoktatás menüpont alatt találsz.

lehiakos e-mail | 2009-04-24 10:07:42 | 13.
Helló Mindenkinek!

Egy lehetőséget szeretnék kínálni minden zeneszerető és (vagy) zenével foglalkozó embernek.
MŰFAJ NEM SZÁMÍT! Ha fel szeretnéd venni a zenédet (akár a zenekaroddal akár egyedül) vagy felénekelnél egy régi kedvenc számodat
akkor én ebben tudok neked segíteni. Profi minőget
megközelítő technikával és több éves tapasztalattal
állok az érdeklődők rendelkezésére. Az árak rugalmasak, nincs óradíj... a részleteket minden komolyabb érdeklődővel e-mail-ben szívesen megosztom.
E-mali: lehiakos@gmail.com

harold e-mail | 2008-12-15 13:29:22 | 12.
FELSŐ FOKÚ ZONGORA-ÉNEK OKTATÁS,DIPLOMÁS TANÁRTÓL! SZEMÉLYRE SZABOTT ÓRÁK A NYUGATINÁL MINDEN NAP. ALAPOKTÓL FELSŐFOKIG! KEZDŐTŐL HALADÓIG!KLASSZIKUS POP-ROCK-LATIN-JAZZ SLÁGEREK IMPROVIZÁLÁS ELMÉLETI OKTATÁS ZENESZERZÉS-HANGKÉPZÉS-KLASSZIKUS FELVÉTELI FELKÉSZÍTÉS. 0670-6324098.
musical e-mail | 2008-09-08 22:22:36 | 11.
Hamarosan bemutatásra kerülő musical szerepekre fiatal tehetséges tenor- férfi,és szoprán női, énekeseket keresek tánctudással-szinészi képességekkel. Meghallgatásra jelentkezni lehet telefonon,és email-ben. 06706324098.
furigabor e-mail | 2008-07-02 15:28:17 | 10.
Sziasztok
Füri Gábor vagyok, kb 1995 óta énekeltem a Hortus M. Singers énekegyüttesben. Most kiléptem, és keresek magam helyett egy tenort. Igényes és sokszínű a repertoár. Fő profil: jazz, gospel, spirituálé, könnyűzene, illetve komolyzene (Bach, Vivaldi, Brahms) először eredeti stílusban, majd jazz-ben feldolgozva, improvizációkkal, hangszerutánzással stb. Aki szereti/szeretné a fent említett stílusokat énekelni és szeretne egy jópofa csapatban énekelni, koncertezni, fellépni itthon és külföldön (jelenleg egy olasz zongoristával való közös turné és cd-felvétel van szervezés alatt) az jelentkezzen a g.furi@freemail.hu és/vagy a hortusm.@rubicom.hu e-mail címen. További információk az együttes weboldalán: http://hortusmsingers.hu

Offkorz e-mail | 2007-05-26 19:41:59 | 9.
Sziasztok!

19 éves kecskeméti lány vagyok aki három éve énekel a Kecskeméti Ifi Otthon Musical stúdiójában és még csak ismerkedem a jazz műfajával de nagyon lelkes vagyok.
Mindenesetre mély,búgó és kifejezetten erős hangom van, emellett nagyon szeretek Sinatra és Ella Fitzgerald dalokat énelkelni.Ha esetleg van olyan kecskemét közelében élő csapat amely énekesnőt keres szívesen elmennék meghallgatásra.

Üdv: Adri

music_dance e-mail | 2006-09-16 10:05:16 | 8.
Sziasztok!
Szívesen énekelnék jazzt Győrben! Zenekart keresek... Diana Krall-szerű (mély) hangszínnel áldott meg a sors:)! Zongizom is (komolyt+jazzt), de énekelni sznék!!! Keressetek mail-en! lécciiiiii.....

Előzmény: Dancig:) (1.)
JONNYB2 e-mail | 2006-07-15 20:08:02 | 7.
JAZZ ZONGORA ÉNEK IMPROVIZÁLÁS STÍLUSGYAKORLATOK OKTATÁS KORHATÁR NÉLKÜL KEZDŐTŐL HALADÓIG ALAPOKTÓL FELSŐFOKIG MINDEN NAP EGYÉNRE SZABOTT ÓRÁK KERETÉBEN A BLAHÁNÁL NYÁRON IS. CD-RE IS VEHETED.
HANGKÉPZÉS LÉGZÉSTECHNIKA ELMÉLET.
06706324098
JONNYB2@FREEMAIL.HU

jazzer e-mail | 2006-03-10 20:47:47 | 6.
hát add léci!

Előzmény: stenellastyx (5.)
stenellastyx e-mail | 2006-02-28 13:11:20 | 5.
A megahatom természetesen megadhatom lenne.
stenellastyx e-mail | 2006-02-28 13:06:14 | 4.
Van egy jó énektanár a Blahán! Jazzt is oktat, ha akarod, ha nem:))Ha érdekel valakit megahatom az e-mail címét!
jazzer e-mail | 2006-02-23 19:11:18 | 3.
14éves vok, bajáról, és énekelni szeretnék! aki tud segítsen!!!
krahács e-mail | 2004-04-26 14:37:11 | 2.
Naná, hogy van. Hallgass sok jazzt - mindenfélét. Válaszd ki, ami tetszik és énekeld eszeveszettül sokszor. Vagy legalább is annyiszor, ahányszor jól esik. Minél többet danászol, annál jobb leszel. Szeresd, amit csinálsz, ne keress kifogásokat - ma ezért nem, tegnap azért. Énekelj minden nap, a csodádra fognak járni.
De komolyan.

Előzmény: Dancig:) (1.)
Dancig:) e-mail | 2004-03-28 09:52:48 | 1.
Sziasztok.Szeretnék jazzt tanulni.csak nem tudom hol kezdjem.van ötletetek?

1  

Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.