Click to Visit
Jazz / Blues - Eric Sardinas koncert
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

cprod e-mail | 2018-08-02 20:09:45 | 4.
*Ceki Productions*

Az alábbiakat vállalom:

Képszerkesztés:
Kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés

Videószerkesztés:
Zenei klip, rövidfilm, intro-outro, videós utómunka, forgatókönyvírás

Zeneszerkesztés:
Egyedi alap, intro-outro, reklámanyag, karaoke, dalszövegírás

Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető! Gyors válasz és munkaidő!

https://www.facebook.com/cekiproductions
https://soundcloud.com/cekiproductions
http://www.youtube.com/cekiproductions

zeneszerzes e-mail | 2010-05-03 20:59:57 | 3.
Gitár és zenei szoftver (Cubase, Guitar Rig, Amplitube, EZ Drummer, stb.) oktatás Budapesten minden stílusban, minden szinten jó fej, tapasztalt tanártól.
Érdeklődni: gitartanitas1@gmail.com

zeneszerzes e-mail | 2010-04-03 11:44:24 | 2.
Zeneszerzés, hangszerelés komoly referenciákkal bármilyen stílusban. Formát adok az általad megírt daloknak, vagy írok neked újat. Reklám-spotok, színházi előadások zenéinek megírása, stb. Érdeklődni:zeneszerzeshangszereles@gmail.com
leo016 e-mail | 2009-09-29 13:27:59 | 1.

Eric Sardinas koncert Sajtóhír: „ A Kereskedelmi Múzeum a „Rock a múzeumban“ című egyedülálló projektje keretében első ízben lépi túl Szlovákia és Csehország határait, és Eric Sardinas gitáros, valamint együttese a Big Motor által az óceánon túlról elhozza Pozsonyba az igazi 21. századi amerikai bluest. “
A Kereskedelmi Múzeum már október 13.-án kedden a „Rock a múzeumban“ című egyedülálló projektje keretében, az egyik legeredetibb kortárs amerikai gitáros Eric Sardinas és együttese a Big Motor által elhozza Pozsonyba az igazi 21. századi amerikai bluest.
A delta blues legrégebbi gyökereire utaló lágy és érzelmes akusztikus blues szerzemények, óránkénti 200 km sebességű kemény elektromos blues-rock szélvihar, slide gitározás teli sörösüveg segítségével, égő gitár a félmeztelen, tetovált, mexikói maffiózóra emlékeztető kinézésű különc kezében. Ez a különös jellemzők keveréke nagyszerűen illek az egyik legeredetibb kortárs zenészre, aki a blues híve. Sardinast napjaink legismertebb rezofónikus gitárjátékosai közé is sorolják. Bár albumai vagy elő fellépései némelyik fázisában az ember teljesen megfeledkezik arról, hogy a zenéje neve blues, a hallgatónak végül mindig el kell ismernie, hogy éppen Eric Sardinas zenéje az igazi 21. századi blues!
Eric hatéves korában vett először a kezébe gitárt, és bár születésétől fogva születetten balkezes volt, a gitárt mégis a mai napig jobbkezesként tartja. Van, akinek ez nem könnyű és fölösleges választásnak tűnik, de Sardinas esetében valószínűleg éppen ettől utánozhatatlan és egyedi a játéka.
Maga Sardinas bevallja, hogy a gospellel szerzett zenei tapasztalatai - Motown és az R&B – vezették el a déli blues érzelmi töltetű hangjainak kereséséhez. A déli blueson kívül zenéje gyökereit a hagyományos country bluesban vagy az elektromos „Chicago bluesban”, és nem utolsósorban a blues rockban is kereshetjük. E hatások keveredési folyamatának eredménye egy fantasztikusan erős, néha már szinte rémisztő új stílus, amely valóságos, nyers és csibészesen intenzív. Eric Sardinas széleskörűsége éppen e hatásokból (Jimi Hendrix, Led Zeppelin és mások) indul ki, erősíti meg Eddie Kramer, az ismert producer is. „Eric a zenéjében természetességgel megy át a jólfésült akusztikus delta bluesból a szemtelen elektromos bluesba és rockba. És amire fontos emlékeztetni, az, hogy az olyan albumok, mint a Black Pearls teljes egészében élőben analóg szalagról lettek felvéve. A mai zenéből az eredetiséget, a pódiumainkat és a rádióhullámait elárasztó, zenei társaságok által produkált bábok légió, csaknem teljesen kiölték. Szerencsére itt van Eric Sardinas, akinek egyedülálló hangzása és őszinte előadásmódja újra életet lehel az elöregedett, összeomlás szélén álló zeneipar tüdejébe. Sardinas a régmúlt idők legjobb szűretlen zenéjének emlékeztetője és bepillantás is a végtelen hangzási szabadság jövőjébe. Merész úttörő, aki szüntelen elutasítja a rutint, és vad újdonságaival valamennyi műfaj megszokott határait párbajra hívja ki - úgyhogy – amennyiben elveszettnek érzi magát, és céltalanul lődörög, találjon rá Eric Sardinasra. “
Eric Sardinas rendkívüli tehetségét és a gitárjátékhoz, meg egyáltalán a zenéhez való eredeti hozzáállását a rock gitár nagyja, Steve Vai is felismerte. 2005-ben a Real Illusion Tour című világkörüli turnéja különös vendégeként meghívta Ericet. Sardinas vad fellépéseinek a közönség részéről több mint pozitív fogadtatása csak igazolta, hogy Vai a választásában nem tévedett. Zenéjéről írni nehéz, de annál jobb hallgatni.
A pozsonyi Kereskedelmi Múzeum meghívja Önt az év blues eseményére.

„Rock a múzeumban“ – Múzeum obchodu Bratislava, Linzbothova 16, 821 06 Bratislava-Podunajské Biskupice (Pozsonyi Kereskedelmi Múzeum, Linzbothova 16, 821 06 Pozsony-Pozsonypüspöki)
Október 13-án, kedden 19:00 órakor - Eric Sardinas and Big Motor (USA)+ Loveblade (Fr.,SZK.)
Jegyfoglalás: tel.+421 905 337 326 , www.rockvmuzeu.sk,
muzeum.obchodu@muzeumobchoduba.sk, muzeumobchodu@gmail.com


1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.