Click to Visit
Jazz / Blues - Énekest keresek
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

cprod e-mail | 2019-02-28 20:13:03 | 15.
*Ceki Productions*

Az alábbiakat vállalom:

Képszerkesztés:
Kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés

Videószerkesztés:
Zenei klip, rövidfilm, intro-outro, videós utómunka, forgatókönyvírás

Zeneszerkesztés:
Egyedi alap, intro-outro, reklámanyag, karaoke, dalszövegírás

Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető! Gyors válasz és munkaidő!

https://www.facebook.com/cekiproductions
https://soundcloud.com/cekiproductions
http://www.youtube.com/cekiproductions

johnmayer e-mail | 2013-08-28 14:13:55 | 14.
Sziasztok! Saját dalunk: http://www.youtube.com/watch?v=dwZN7rzaAmI Énekest keresünk!! Olyan fiú énekest keresünk, aki megbízható, az éneklést komolyan gondolja, tud angolul, kreatív, tud saját dalszövegeket írni(angolul), emellett még jó hangja is van. Amit nyújtani tudunk: Fellépések rendes gázsiért(pl többek közt a gastroblues fesztiválon már második éve vagyunk), szeretnénk egy lemezt sajátokkal, amihez már a zenei rész nagy része össze van rakva (a saját számok blues-rock-funky egyveleget alkotnak) , néhányra már ének is van. Egy megbízható csapat, akik már két éve együtt játszanak, és eléggé összeszoktak. Mindannyian zenészek akarunk lenni, a Kőbányai Zenei Stúdió hallgatói vagyunk. Ha jönnél, keresd meg Eckhardt Ambrust a facebook keresőben, és küldj egy youtube linket vagy egy demót amit meg tudunk hallgatni. Illetve írhatsz egy mailt az eckhardt.ambrus@gmail.com-ra. Fontos:csak akkor jelentkezz, ha heti 2 próbára el tusz jönni Budapesten, van időd erre, illetve száz százalékosan komolyan akarod csinálni.
somogyiremig e-mail | 2013-05-06 14:09:21 | 13.
Sziasztok!
Fiatal, 13-18 év közötti fiú énekest keresünk. Mi egy fiatalokból álló zenekar vagyunk, többet megtudhatsz rólunk a http://diamondkeepers.webnode.hu/ oldalon, vagy a www.somogyiremig.com oldalon, ill a facebook oldalunkon keresd a Diamond Keepers zenekart.
Saját zenéket csinálunk, széleskörű támogatást kapunk. Olyan énekest szeretnénk aki tehetséges, megbízható és komolyan gondolja a zenélést. Próbák vagy stúdiózás heti egyszer Budapesten saját helyen. Ha érdekel írj a remig9895@gmail.com e-mail címre. Köszönjük!
zsurti

johnmayer e-mail | 2013-03-05 20:21:24 | 12.
Sziasztok! Énekest keresünk!! Olyan fiú énekest keresünk, aki megbízható, az éneklést komolyan gondolja, tud angolul, kreatív, tud saját dalszövegeket írni(angolul), emellett még jó hangja is van Amit nyújtani tudunk: Fellépések rendes gázsiért, szeretnénk egy cd-t sajátokkal, amihez már a zenei rész nagy része össze van rakva (a saját számok blues-rock-funky egyveleget alkotnak) , néhányra már ének is van. Egy megbízható csapat, akik már egy éve együtt játszanak, és eléggé összeszoktak. A dobosunk kivételével mind a Kőbányai Zenei stúdió másodikos hallgatói vagyunk, és szeretnénk Zenével foglalkozni. Ha jönnél, keresd meg Eckhardt Ambrust a facebook keresőben, és küldj egy youtube linket vagy egy demót amit meg tudunk hallgatni. Illetve írhatsz egy mailt az eckhardt.ambrus@gmail.com-ra. Fontos: csak akkor jelentkezz, ha heti 2 próbára el tudsz jönni Budapesten, van időd erre, illetve száz százalékosan komolyan akarod csinálni. Életkorunk:20-22 év.
Facebook:https://www.facebook.com/pages/Overnighters-Zenekar/184069328344377?ref=tn_tnmn

johnmayer e-mail | 2013-02-06 17:11:42 | 11.
Sziasztok! Énekest keresünk!! Olyan fiú énekest keresünk, aki megbízható, az éneklést komolyan gondolja, tud angolul, kreatív, tud saját dalszövegeket írni(angolul), emellett még jó hangja is van Amit nyújtani tudunk: Fellépések rendes gázsiért, szeretnénk egy cd-t sajátokkal, amihez már a zenei rész nagy része össze van rakva (a saját számok blues-rock-funky egyveleget alkotnak) , néhányra már ének is van. Egy megbízható csapat, akik már egy éve együtt játszanak, és eléggé összeszoktak. Ha jönnél, keresd meg Eckhardt Ambrust a facebook keresőben, és küldj egy youtube linket vagy egy demót amit meg tudunk hallgatni. Illetve írhatsz egy mailt az eckhardt.ambrus@gmail.com-ra. Fontos:csak akkor jelentkezz, ha heti 2 próbára el tusz jönni Budapesten, van időd erre, illetve száz százalékosan komolyan akarod csinálni. Életkorunk:20-22 év. Facebook:http://www.facebook.com/pages/Overnighters-Zenekar/184069328344377?ref=hl
zongoristazsofi e-mail | 2011-07-04 11:49:18 | 10.
Sziasztok!
24 éves Szegedi lány vagyok,már anyukám hasában énekeltem:)és számos versenyen felléptem. 4 évig volt egy saját zenekarom, amiben igényes jazzt játszottunk.Sok rendezvényen felléptünk( SZIN, Caramel előzenekaraként...)
A számok írásával nincsen gond, az énekléssel meg pláne nem, viszont kizárólag SAJÁT számokat szeretnék énekelni és MAGYARUL.

Olyan emberek keressenek meg, akik komolyan gondolják és hosszú távra terveznek!

johnmayer e-mail | 2010-12-17 15:33:57 | 9.
Hali!
Budapesti énekest keresünk, aki 18-23 éves kor között van, elhivatott, jó angol tudással és hanggal rendelkezik. Csak angol számokat írnánk/játszanánk. Saját számaink vannak, a bandafelállás megvan, ingyenes próbahelyünk (Móricz Zsigmond tértől 5 perc) van, ahol bármennyit próbálhatunk, keverőt tudunk adni, mindenki profi saját cuccal rendelkezik, egyszóval mi készen állunk, már csak te hiányzol. A banda három tagból áll, (gitár, basszusgitár, dob), ehhez kell még egy énekes. Ketten zenészek akarunk lenni a bandából, szóval komolyan gondoljuk. Ha hobbizenész vagy, akkor ne jelentkezz. Heti kétszer van próba. Ha nem tudsz eljárni a próbákra, megtanulni a számokat, eljönni a fellépésekre, és száz százalékot nyújtani, egyszóval az idődbe nem fér bele egy banda, ne jelentkezz, mert csak egymás idejét raboljuk. Kedvenc zenészek: Jimi Hendrix, John Mayer, Stevie Ray Vaughan. Még egyszer hangsúlyozzuk, ez komoly, akkor gyere, ha tényleg elhivatott vagy, van időd egy bandára, mert csak így működik a dolog szerintünk. Ja, és ős-blues rajongók kíméljenek. Nem 12 ütemes végeláthatatlan bluesköröket akarunk játszani, hanem annál izgalmasabb zenét, olyat, amit az említett zenészek képviselnek, az egyszerű magyar bluesbandákkal amúgy is Dunát lehetne rekeszteni. Elérhetőség: drunkyeti@gmail.com

Audioguru e-mail | 2010-02-08 22:19:52 | 8.
Minden, ami HANGGAL kapcsolatos -
Te kitalálod, mi megvalósítjuk!

Teljeskörű demo anyag készítés zenészeknek, zenekaroknak, szólistáknak, feltörekvő tehetségeknek!

Koncertezni szeretnél? Tehetségkutatóra mennél?

Rendezvényeken, esküvőkön, hajón szeretnél játszani? Megmutatnád tehetségedet a világnak? Úgy szeretnél demo-t, hogy ki se kelljen mozdulni otthonról vagy a próbahelyről?

Az audió felvételek NÁLAD készülnek!

A hanganyag felvételéhez nem szükséges stúdió, ezt
bármilyen helyszínen el tudjuk készíteni stúdió minőségben.

Egyéb szolgáltatás:

- Digitális masterelés
- Meglévő hanganyag javítása
- Digitalizálás BÁRMILYEN hanghordozóról ( kazetta, bakelit lemez, magnószalag)
- Hanganyag szerkesztés - gyorsítás, lassítás, pontos hosszra igazítás
- Rádió reklámspot készítés
- Audio guide hanganyag készítés
- Szignálok készítése színházaknak, művelődési házaknak, iskoláknak

http://www.youtube.com/watch?v=RaZddDOGRGk

sir_Luphil e-mail | 2010-02-08 19:07:37 | 7.
sziasztok,
Egy zala megyei(Zalaegerszeg és környéke) formáció keres zenésztársakat.eddig ketten vagyunk a zenekarban nagyon sok ötletünk van és nehéz megoldani, ha csak ennyien vagyunk. ezért gondoltuk, hogy jó lenne egy énekesnő, mert eddig szinte csak instrumentális számaink vannak, igaz van mindegyire szöveg, de annyira nem érezzük magunkat jó énekeseknek, hogy rápróbáljuk:).és ha énekesnőt nem találnák, nagyon jó lenne egy perkást találni mivel dobhoz is nagyon sok ötletünk van és van egy cajon-unk is és azzal próbálgattuk és jól ráillik a számokra.amőgy meg jó lenne mindkettőt találni:).
a stílust nehéz behatárolni ezért adunk egy honlapcímet: www.myspace.com/abercizenekar
elérhetőségeink még:
e-mail: puphilluphil@gmail.com
msn: bogar___zzz@hotmail.com

ui.: lehetőleg legyenek a perkásnak saját hangszerei

zzenekar e-mail | 2010-01-24 13:39:47 | 6.
Dobost, basszusgitárost, énekest keresünk Budapesten!

Szeretnénk egy olyan zenekart csinálni, ami nem áll meg egy-két "rocktogonos" buli után, ahová mindenki elhívta pár haverját.
Keresünk nem kezdő, nem full profi, lelkes zenészeket, akik komolyan veszik a zenélést, heti min. két próbát be tudnak vállalni és nem linkeskedik el ezeket az alkalmakat ("most nem tanultam meg ezt a számot, mert mégse tetszik", "most nem tudok menni, mert közbejött valami" stb, stb.) Szeretnénk az ilyen gyerekbetegségek nélkül, minél hamarabb, minél jobbak lenni. Persze ez nem azt jelenti, hogy vasfegyelem van és nem jöhet közbe valami, csak ez ne legyen jellemző, tempós fejlődés, sikerek elérése a cél.
A zenei irány, amit elképzelünk:
funkys, rockos, kicsit jazzes irány, energikus, ritmusos, ének-gitár centrikus zene.
A funkyt kicsit rockos irányba, a rockot inkább funkyba vinnénk el.
Pár irányadó abszolút a teljesség igénye nélkül: Robben Ford, Paul Gilbert, Joe Satriani, Alice Cooper, Jamiroquai, Jacko, Jazz+Az, hogy egy magyar is legyen. Némileg vegyes, mégis egységessé szeretnénk dolgozni a számokat, hogy ebből az irányból alakuljanak ki a saját szerzemények is.
A zenekar még képlékeny ilyen szempontból, tehát minden ötletnek helye van.
Érdeklődni : zzenekar@yahoo.com

Hacklone e-mail | 2009-12-07 19:20:08 | 5.
Sziasztok!

A Budapesti Ambivalence zenekar sürgősen énekesnőt keres!
A zene sajátos stílusú, alternatív, jazzes beütéssel, ez kb 14. megtanulandó számot jelent. Természetesen csak saját zenét játszunk, tehát a kreativitás fontos!
Zenekar: Gitár, basszusgitár, dob, mindannyian képzettek vagyunk ( Jónéhány év zenesuli :) ) és már sok-sok koncertet megjártunk. :)
Tehát : Sok koncert, sok próba, saját számok és zenen minden mennyiségben.
Elérhetőség: 06-30/557-41-00 , toakak@gmail.com
Az interneten található felvételek több, mint 2 évesek, tehát nem mérvadóak, de ha hívtok, akkor küldök 3 számot, amit a meghallgatásra meg kéne tanulni. ( A meghallgatás időpontja még nincs kitűzve! )
Ha szép tiszta a hangod, szereted a zenét és szeretnél valami újat alkotni, akkor mindenképpen keress meg. :)

üdv,
Tóth Barna
06-30/557-41-00
toakak@gmail.com

country boy e-mail | 2009-10-30 18:16:12 | 4.
Creedence Clearwater Revival emlékzenekar keresi énekesét!Komoly szándékaink vannak(már egy emlékzenekarhoz képest)
Másfél éve játszunk együtt, az énekesünk most lépett le.
A zenekar monori próbateremmel működik.
Esetleg hangszeres tudás jól jöhet(szájharmonika, zongora, hegedű ilyenek).gondolkodunk rajta, hogy country irányba is elmennénk...
balogh.gyula555@gmail.com, 20/962 05 72

country boy e-mail | 2009-10-30 18:15:57 | 3.
Creedence Clearwater Revival emlékzenekar keresi ÉNEKESét!Komoly szándékaink vannak(már egy emlékzenekarhoz képest)
Másfél éve játszunk együtt, az énekesünk most lépett le.
A zenekar monori próbateremmel működik.
Esetleg hangszeres tudás jól jöhet(szájharmonika, zongora, hegedű ilyenek).gondolkodunk rajta, hogy country irányba is elmennénk...
balogh.gyula555@gmail.com, 20/962 05 72

country boy e-mail | 2009-10-28 19:16:45 | 2.
creedence clearwater revival emlékzenekar KERES ÉNEKEST!
a zenekar másfél éve működik,Monor székhellyel.
hangszeres tudás előnyös lehet, pl: zongora, szájharmónika, hegedű stb.
egy kis klip:
http://www.youtube.com/watch?v=hGZeKj4XTME (bocsi a rossz minőségért)
balogh.gyula555@gmail.com

country boy e-mail | 2009-10-27 19:05:07 | 1.
creedence clearwater revival emlékzenekar KERES ÉNEKEST!
a zenekar másfél éve működik,Monor székhellyel.
hangszeres tudás előnyös lehet, pl: zongora, szájharmónika, hegedű stb.
egy kis klip:
http://www.youtube.com/watch?v=hGZeKj4XTME (bocsi a rossz minőségért)
balogh.gyula555@gmail.com


1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.