Click to Visit
Jazz / Blues - Énekest keresünk
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

cprod e-mail | 2019-02-28 20:07:37 | 12.
*Ceki Productions*

Az alábbiakat vállalom:

Képszerkesztés:
Kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés

Videószerkesztés:
Zenei klip, rövidfilm, intro-outro, videós utómunka, forgatókönyvírás

Zeneszerkesztés:
Egyedi alap, intro-outro, reklámanyag, karaoke, dalszövegírás

Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető! Gyors válasz és munkaidő!

https://www.facebook.com/cekiproductions
https://soundcloud.com/cekiproductions
http://www.youtube.com/cekiproductions

johnmayer e-mail | 2013-08-11 10:03:19 | 11.
Sziasztok! Saját dalunk: http://www.youtube.com/watch?v=dwZN7rzaAmI Énekest keresünk!! Olyan fiú énekest keresünk, aki megbízható, az éneklést komolyan gondolja, tud angolul, kreatív, tud saját dalszövegeket írni(angolul), emellett még jó hangja is van. Amit nyújtani tudunk: Fellépések rendes gázsiért(pl többek közt a gastroblues fesztiválon már második éve vagyunk), szeretnénk egy lemezt sajátokkal, amihez már a zenei rész nagy része össze van rakva (a saját számok blues-rock-funky egyveleget alkotnak) , néhányra már ének is van. Egy megbízható csapat, akik már két éve együtt játszanak, és eléggé összeszoktak. Mindannyian zenészek akarunk lenni, a Kőbányai Zenei Stúdió hallgatói vagyunk. Ha jönnél, keresd meg Eckhardt Ambrust a facebook keresőben, és küldj egy youtube linket vagy egy demót amit meg tudunk hallgatni. Illetve írhatsz egy mailt az eckhardt.ambrus@gmail.com-ra. Fontos:csak akkor jelentkezz, ha heti 2 próbára el tusz jönni Budapesten, van időd erre, illetve száz százalékosan komolyan akarod csinálni.
PADRE0421 e-mail | 2013-06-24 13:16:04 | 10.
Sziaztok! Semmilyen dalt nem ismerek szolmizációsan! Kb-3-éve kezdtem el az éneklést semmi énektanár azaz mindig 1-es voltam énekből! Minden számra improvizálok!:) Mégis zenekart keresek akiknek saját stílusomban adnám elő a dalait! Akinek bejön a hangom az írjon ide:piros-21@hotmail.com http://www.youtube.com/watch?v=Nlosy-KRxRc
somogyiremig e-mail | 2013-05-06 14:09:37 | 9.
Sziasztok!
Fiatal, 13-18 év közötti fiú énekest keresünk. Mi egy fiatalokból álló zenekar vagyunk, többet megtudhatsz rólunk a http://diamondkeepers.webnode.hu/ oldalon, vagy a www.somogyiremig.com oldalon, ill a facebook oldalunkon keresd a Diamond Keepers zenekart.
Saját zenéket csinálunk, széleskörű támogatást kapunk. Olyan énekest szeretnénk aki tehetséges, megbízható és komolyan gondolja a zenélést. Próbák vagy stúdiózás heti egyszer Budapesten saját helyen. Ha érdekel írj a remig9895@gmail.com e-mail címre. Köszönjük!
zsurti

johnmayer e-mail | 2013-03-05 20:21:16 | 8.
Sziasztok! Énekest keresünk!! Olyan fiú énekest keresünk, aki megbízható, az éneklést komolyan gondolja, tud angolul, kreatív, tud saját dalszövegeket írni(angolul), emellett még jó hangja is van Amit nyújtani tudunk: Fellépések rendes gázsiért, szeretnénk egy cd-t sajátokkal, amihez már a zenei rész nagy része össze van rakva (a saját számok blues-rock-funky egyveleget alkotnak) , néhányra már ének is van. Egy megbízható csapat, akik már egy éve együtt játszanak, és eléggé összeszoktak. A dobosunk kivételével mind a Kőbányai Zenei stúdió másodikos hallgatói vagyunk, és szeretnénk Zenével foglalkozni. Ha jönnél, keresd meg Eckhardt Ambrust a facebook keresőben, és küldj egy youtube linket vagy egy demót amit meg tudunk hallgatni. Illetve írhatsz egy mailt az eckhardt.ambrus@gmail.com-ra. Fontos: csak akkor jelentkezz, ha heti 2 próbára el tudsz jönni Budapesten, van időd erre, illetve száz százalékosan komolyan akarod csinálni. Életkorunk:20-22 év.
Facebook:https://www.facebook.com/pages/Overnighters-Zenekar/184069328344377?ref=tn_tnmn

johnmayer e-mail | 2013-02-06 17:11:19 | 7.
Sziasztok! Énekest keresünk!! Olyan fiú énekest keresünk, aki megbízható, az éneklést komolyan gondolja, tud angolul, kreatív, tud saját dalszövegeket írni(angolul), emellett még jó hangja is van Amit nyújtani tudunk: Fellépések rendes gázsiért, szeretnénk egy cd-t sajátokkal, amihez már a zenei rész nagy része össze van rakva (a saját számok blues-rock-funky egyveleget alkotnak) , néhányra már ének is van. Egy megbízható csapat, akik már egy éve együtt játszanak, és eléggé összeszoktak. Ha jönnél, keresd meg Eckhardt Ambrust a facebook keresőben, és küldj egy youtube linket vagy egy demót amit meg tudunk hallgatni. Illetve írhatsz egy mailt az eckhardt.ambrus@gmail.com-ra. Fontos:csak akkor jelentkezz, ha heti 2 próbára el tusz jönni Budapesten, van időd erre, illetve száz százalékosan komolyan akarod csinálni. Életkorunk:20-22 év. Facebook:http://www.facebook.com/pages/Overnighters-Zenekar/184069328344377?ref=hl
acus11 e-mail | 2011-08-14 18:21:46 | 6.
Sziasztok keresem zenész társaimat,a következő zenei elképzelések alapján.
Tehát: Acusticus gitárost,énekes hölgyet/Fiút. Lágyabb hangzású zenéhez!
Bass-on én játszanék+énekbe is beszállok. Csak olyanok jelentkezését várom aki
komoly szándékkal vágna bele a közös munkába. Budapest és környékén,életkor tök mind1.
Sos: klem80@citromail.hu

zongoristazsofi e-mail | 2011-07-04 11:49:31 | 5.
Sziasztok!
24 éves Szegedi lány vagyok,már anyukám hasában énekeltem:)és számos versenyen felléptem. 4 évig volt egy saját zenekarom, amiben igényes jazzt játszottunk.Sok rendezvényen felléptünk( SZIN, Caramel előzenekaraként...)
A számok írásával nincsen gond, az énekléssel meg pláne nem, viszont kizárólag SAJÁT számokat szeretnék énekelni és MAGYARUL.

Olyan emberek keressenek meg, akik komolyan gondolják és hosszú távra terveznek!

johnmayer e-mail | 2010-12-17 15:31:37 | 4.
Hali!
Budapesti énekest keresünk, aki 18-23 éves kor között van, elhivatott, jó angol tudással és hanggal rendelkezik. Csak angol számokat írnánk/játszanánk. Saját számaink vannak, a bandafelállás megvan, ingyenes próbahelyünk (Móricz Zsigmond tértől 5 perc) van, ahol bármennyit próbálhatunk, keverőt tudunk adni, mindenki profi saját cuccal rendelkezik, egyszóval mi készen állunk, már csak te hiányzol. A banda három tagból áll, (gitár, basszusgitár, dob), ehhez kell még egy énekes. Ketten zenészek akarunk lenni a bandából, szóval komolyan gondoljuk. Ha hobbizenész vagy, akkor ne jelentkezz. Heti kétszer van próba. Ha nem tudsz eljárni a próbákra, megtanulni a számokat, eljönni a fellépésekre, és száz százalékot nyújtani, egyszóval az idődbe nem fér bele egy banda, ne jelentkezz, mert csak egymás idejét raboljuk. Kedvenc zenészek: Jimi Hendrix, John Mayer, Stevie Ray Vaughan. Még egyszer hangsúlyozzuk, ez komoly, akkor gyere, ha tényleg elhivatott vagy, van időd egy bandára, mert csak így működik a dolog szerintünk. Ja, és ős-blues rajongók kíméljenek. Nem 12 ütemes végeláthatatlan bluesköröket akarunk játszani, hanem annál izgalmasabb zenét, olyat, amit az említett zenészek képviselnek, az egyszerű magyar bluesbandákkal amúgy is Dunát lehetne rekeszteni. Elérhetőség: drunkyeti@gmail.com

Baby_Roxy e-mail | 2010-08-01 19:51:08 | 3.
Hi everybody!

A nevem Roxy, 16 éves vagyok 3. éve tanulok privátban énekelni, egy évet kórusoztam közte, 11 éves korom óta éneklek komolyabban.

Amit éneklek, sok-sok jazz szám és sztenderdek, van egy pár gyöngyszem is köztük ami latin vagy éppen francia.

Szinpadi szereplésem megannyi volt de itt az ideje hogy zenekarban is megmutassam mit tudok. Könnyü velem szót érteni de elég határozott és mosolygós jelenség vagyok, külsőre kék szemü barna szemü lány.

Ha van zenekar aki ebben a stilusban énekesnőt keres, és azért komolyan veszi a figurát és nem fél a kihivásoktól és az igazán jó zenétől kérem irjon emailt, amire természetesen válaszolok.

Email cim: xandra9466@freemail.hu

Telefonszámot szivesen adok email után.

csók, Roxy

zeneszerzes e-mail | 2010-04-03 11:43:56 | 2.
Zeneszerzés, hangszerelés komoly referenciákkal bármilyen stílusban. Formát adok az általad megírt daloknak, vagy írok neked újat. Reklám-spotok, színházi előadások zenéinek megírása, stb. Érdeklődni:zeneszerzeshangszereles@gmail.com
Hacklone e-mail | 2009-12-07 19:19:47 | 1.
Sziasztok!

A Budapesti Ambivalence zenekar sürgősen énekesnőt keres!
A zene sajátos stílusú, alternatív, jazzes beütéssel, ez kb 14. megtanulandó számot jelent. Természetesen csak saját zenét játszunk, tehát a kreativitás fontos!
Zenekar: Gitár, basszusgitár, dob, mindannyian képzettek vagyunk ( Jónéhány év zenesuli :) ) és már sok-sok koncertet megjártunk. :)
Tehát : Sok koncert, sok próba, saját számok és zenen minden mennyiségben.
Elérhetőség: 06-30/557-41-00 , toakak@gmail.com
Az interneten található felvételek több, mint 2 évesek, tehát nem mérvadóak, de ha hívtok, akkor küldök 3 számot, amit a meghallgatásra meg kéne tanulni. ( A meghallgatás időpontja még nincs kitűzve! )
Ha szép tiszta a hangod, szereted a zenét és szeretnél valami újat alkotni, akkor mindenképpen keress meg. :)

üdv,
Tóth Barna
06-30/557-41-00
toakak@gmail.com


1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.