Click to Visit
Jazz / Blues - Dobost, basszusgitárost, énekest keresünk Budapest
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

cprod e-mail | 2018-06-11 11:21:48 | 5.
*Ceki Productions*

Az alábbiakat vállalom:

Képszerkesztés:
Kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés

Videószerkesztés:
Zenei klip, rövidfilm, intro-outro, videós utómunka, forgatókönyvírás

Zeneszerkesztés:
Egyedi alap, intro-outro, reklámanyag, karaoke, dalszövegírás

Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető! Gyors válasz és munkaidő!

https://www.facebook.com/cekiproductions
https://soundcloud.com/cekiproductions
http://www.youtube.com/cekiproductions

johnmayer e-mail | 2011-03-30 09:10:43 | 4.
Hali!
Budapesti basszusgitárost keresünk, aki 18-23 éves kor között van, és elhivatott, és nem amatőr. Csak angol számokat írnánk/játszanánk. Saját számaink vannak, a bandafelállás megvan, mindenki profi saját cuccal rendelkezik, egyszóval mi készen állunk, már csak te hiányzol. A bandafelállás gitár basszusgitár, dob, ének lesz. Ketten zenészek akarunk lenni a bandából, szóval komolyan gondoljuk(az énekesünk az etűd zenesuliba jár két éve, én meg jövőre kezdem a Kőbányai zenesulit, ha ez mond valamit :D). Ha hobbizenész vagy, akkor ne jelentkezz. Heti kétszer van próba. Ha nem tudsz eljárni a próbákra, megtanulni a számokat, eljönni a fellépésekre, és száz százalékot nyújtani, egyszóval az idődbe nem fér bele egy banda, ne jelentkezz, mert csak egymás idejét raboljuk. Kedvenc zenészek: Jimi Hendrix, John Mayer, Stevie Ray Vaughan. Még egyszer hangsúlyozzuk, ez komoly, akkor gyere, ha tényleg elhivatott vagy, van időd egy bandára, mert csak így működik a dolog szerintünk. Ja, és ős-blues rajongók kíméljenek. Nem 12 ütemes végeláthatatlan bluesköröket akarunk játszani, hanem annál izgalmasabb zenét, olyat, amit az említett zenészek képviselnek, az egyszerű magyar bluesbandákkal amúgy is Dunát lehetne rekeszteni. Elérhetőség: drunkyeti@gmail.com

mli818 e-mail | 2010-09-28 15:52:16 | 3.
Buddy Rich számokat játszó zenekar keres basszusgitárost-vagy bőgőst, próbahely van(érden), jelentkezzetek!
http://www.youtube.com/watch?v=mrlsfTAt1ZA&feature=related


06303276100

johnmayer e-mail | 2010-07-23 09:19:49 | 2.
Dobost keresünk! Budapesti zenekar keresi dobosát. Életkorunk:18-20 év, de nem baj, ha kicsit fiatalabb, vagy idősebb vagy. Amiket eddig játszunk:Jimi Hendrix, RHCP, sajátok. Olyan dobost keresünk, aki nem kezdő, van tapasztalata. Mi ezt elég komolyan vesszük, úgyhogy hobbizenészek kíméljenek. Ha érdekel, írj a johnmayer@freemail.hu-ra.
zzenekar e-mail | 2010-01-24 13:40:31 | 1.
Dobost, basszusgitárost, énekest keresünk Budapesten!

Szeretnénk egy olyan zenekart csinálni, ami nem áll meg egy-két "rocktogonos" buli után, ahová mindenki elhívta pár haverját.
Keresünk nem kezdő, nem full profi, lelkes zenészeket, akik komolyan veszik a zenélést, heti min. két próbát be tudnak vállalni és nem linkeskedik el ezeket az alkalmakat ("most nem tanultam meg ezt a számot, mert mégse tetszik", "most nem tudok menni, mert közbejött valami" stb, stb.) Szeretnénk az ilyen gyerekbetegségek nélkül, minél hamarabb, minél jobbak lenni. Persze ez nem azt jelenti, hogy vasfegyelem van és nem jöhet közbe valami, csak ez ne legyen jellemző, tempós fejlődés, sikerek elérése a cél.
A zenei irány, amit elképzelünk:
funkys, rockos, kicsit jazzes irány, energikus, ritmusos, ének-gitár centrikus zene.
A funkyt kicsit rockos irányba, a rockot inkább funkyba vinnénk el.
Pár irányadó abszolút a teljesség igénye nélkül: Robben Ford, Paul Gilbert, Joe Satriani, Alice Cooper, Jamiroquai, Jacko, Jazz+Az, hogy egy magyar is legyen. Némileg vegyes, mégis egységessé szeretnénk dolgozni a számokat, hogy ebből az irányból alakuljanak ki a saját szerzemények is.
A zenekar még képlékeny ilyen szempontból, tehát minden ötletnek helye van.
Érdeklődni : zzenekar@yahoo.com


1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.