Click to Visit
Jazz / Blues - Együttes alapítása
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

cprod e-mail | 2018-08-02 20:09:51 | 11.
*Ceki Productions*

Az alábbiakat vállalom:

Képszerkesztés:
Kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés

Videószerkesztés:
Zenei klip, rövidfilm, intro-outro, videós utómunka, forgatókönyvírás

Zeneszerkesztés:
Egyedi alap, intro-outro, reklámanyag, karaoke, dalszövegírás

Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető! Gyors válasz és munkaidő!

https://www.facebook.com/cekiproductions
https://soundcloud.com/cekiproductions
http://www.youtube.com/cekiproductions

Nazgol e-mail | 2014-11-05 13:14:01 | 10.
Sziasztok!

Zenekart alapítanék pop, jazz, blues és a country különböző műfajainak stílusában, mint például a country rock, modern country, könnyű zene.
Nagyra tartom Johnny Cash-t, a Creendence Clearwater Revival nevű együttest, illetve Billy Ray-t és még sok más zenei géniuszt!
Ezek mellett nem zárkózom el a gyengébb rocktól vagy az alter rocktól sem!
Törekednénk a saját dalokra, de az első időkben azért néhány örökzöld nem maradna ki a programból.
Kb 5 éve gitározom akusztikuson! Olyan zenélni vágyó emberkék jelentkezését várom (mindkét nemből akár), akik elég elhatározottak ahhoz, hogy tisztességesen tudjuk művelni ezt a dolgot!
A korosztályt illetően, 17-től 26 életévig gondoltam, én 22 vagyok.
A zenekarba még el kellene szólógitáros, basszeros, dobos illetve vocalos, én egyébként énekelgetek és dalt is írok. A zenénk színesítése érdekében más hangszerek is szóba jöhetnek, tehát írj nyugodtan, akármin játszol is!
Fontos, hogy nem kell profinak lenned, hiszen én sem vagyok az, azért nem árt ha némiképp érted a dolgodat!
Elsősorban pesti és budapesti zenészek jelentkezését várom, csak hogy a próbák gördülékenyebben mehessenek, de amennyiben meg tudod oldani az utazást, nincsen akadálya, hogy a megnevezett helyeken kívül lakjál.

Figyelmedet köszönöm!
Érdeklődni, jelentkezni lehet a nazgol.zoli@gmail.com email címen!

Üdv.: Zoli

johnmayer e-mail | 2013-08-28 14:15:09 | 9.
Sziasztok! Saját dalunk: http://www.youtube.com/watch?v=dwZN7rzaAmI Énekest keresünk!! Olyan fiú énekest keresünk, aki megbízható, az éneklést komolyan gondolja, tud angolul, kreatív, tud saját dalszövegeket írni(angolul), emellett még jó hangja is van. Amit nyújtani tudunk: Fellépések rendes gázsiért(pl többek közt a gastroblues fesztiválon már második éve vagyunk), szeretnénk egy lemezt sajátokkal, amihez már a zenei rész nagy része össze van rakva (a saját számok blues-rock-funky egyveleget alkotnak) , néhányra már ének is van. Egy megbízható csapat, akik már két éve együtt játszanak, és eléggé összeszoktak. Mindannyian zenészek akarunk lenni, a Kőbányai Zenei Stúdió hallgatói vagyunk. Ha jönnél, keresd meg Eckhardt Ambrust a facebook keresőben, és küldj egy youtube linket vagy egy demót amit meg tudunk hallgatni. Illetve írhatsz egy mailt az eckhardt.ambrus@gmail.com-ra. Fontos:csak akkor jelentkezz, ha heti 2 próbára el tusz jönni Budapesten, van időd erre, illetve száz százalékosan komolyan akarod csinálni.
johnmayer e-mail | 2013-02-06 17:09:47 | 8.
Sziasztok! Énekest keresünk!! Olyan fiú énekest keresünk, aki megbízható, az éneklést komolyan gondolja, tud angolul, kreatív, tud saját dalszövegeket írni(angolul), emellett még jó hangja is van Amit nyújtani tudunk: Fellépések rendes gázsiért, szeretnénk egy cd-t sajátokkal, amihez már a zenei rész nagy része össze van rakva (a saját számok blues-rock-funky egyveleget alkotnak) , néhányra már ének is van. Egy megbízható csapat, akik már egy éve együtt játszanak, és eléggé összeszoktak. Ha jönnél, keresd meg Eckhardt Ambrust a facebook keresőben, és küldj egy youtube linket vagy egy demót amit meg tudunk hallgatni. Illetve írhatsz egy mailt az eckhardt.ambrus@gmail.com-ra. Fontos:csak akkor jelentkezz, ha heti 2 próbára el tusz jönni Budapesten, van időd erre, illetve száz százalékosan komolyan akarod csinálni. Életkorunk:20-22 év. Facebook:http://www.facebook.com/pages/Overnighters-Zenekar/184069328344377?ref=hl
Nazgol e-mail | 2012-07-03 14:00:56 | 7.
Sziasztok!

Zenekart alapítanék jazz, blues és a country különböző műfajainak stílusában, mint például a country rock.
Nagyra tartom Johnny Cash-t, a Creendence Clearwater Revival nevű együttest, aminek tagjai nagy sajnálatomra már ilyen formában nincsenek együtt, illetve Billy Ray-t és még sok más zenei géniuszt! :)
Ezek mellett nem zárkózom el a gyengébb rocktól vagy az alter rocktól sem!
Törekednénk a saját dalokra, de az első időkben azért néhány örökzöld nem maradna ki a programunkból! :)
Én 4 éve tanulok gitározni akusztikuson! Olyan zenélni vágyó emberkék jelentkezését várom (mindkét nemből akár), akik elég elhatározottak ahhoz, hogy tisztességesen tudjuk csinálni ezt a dolgot! :)
A korosztályt illetően, 17-től 22 életévig gondoltam, én 19 vagyok.
A zenekarba még el kellene szólógitáros, basszeros, dobos illetve vocalos. A zenénk színesítése érdekében más hangszerek is szóba jöhetnek, tehát írj nyugodtan, akármin játszol is!
Fontos, hogy nem kell profinak lenned, hiszen én sem vagyok az, azért nem árt ha némiképp érted a dolgodat! :)
Elsősorban pesti és budapesti zenészek jelentkezését várom, csak hogy a próbák gördülékenyebben mehessenek, de amennyiben meg tudod oldani az utazást, nincsen akadálya, hogy a megnevezett helyeken kívül lakjál. :)

Figyelmedet köszönöm!
Érdeklődni, jelentkezni lehet a nazgol.zoli@gmail.com email címen!

mdrue e-mail | 2012-06-26 22:08:02 | 6.
Sziasztok!

Én egy 23 éves basszusgitáros srác vagyok (3 éve tanulom), és egy minőségi együttest szeretnék alapítani! Fő irányvonal a JAZZFUNK lesz, de nem zárkózok el betekinteni más stílusokba sem. Főképp SAJÁT SZÁMOKat játszunk majd, de lehet szó 1-2 feldolgozásról is. Előszeretettel vennék elő komolyzenei darabokat is (pl. Bachtól), kicsit átalakítva a mi formációnkra. :) Vokális és instrumentális számok egyaránt lesznek. A stílust nagyjából a Mezzoforte, Shakatak, Incognito együttesek és David Benoit stílusához lehet hasonlítani, persze (kezdetben) még messze nem olyan professzionális módon. :)
Van már pár saját számom, amelyet a jelentkező hangszeresekhez mérten már csak át kell hangszerelni. De ugyanúgy nyitott vagyok a Te számaidra, ha írtál valamit! :)
Budapest és környékén élőket keresek, hogy a próbákra mindenki be tudjon járni.

Feltételek:
- Tudj ötvonalas kottából játszani.
- Legyen egy minimum középszintű gyakorlatod a hangszereden, és légy nyitott a további fejlődésre!
- Eleinte úgy 2 hetente egyszer próbálunk majd, ezt tudnod kell vállalni. Ezt szükség ill. igény szerint később sűríthetjük.
- Fektess nagy hangsúlyt az otthoni gyakorlásra! A közös próbákon már csakis az összhangzásra összpontosítunk!
- Hangszeresek lehetőleg (de nem kizárólagosan) fiúk legyenek. Fontos, hogy a korosztály maradjon meg a 17-26-os tartományban!
- Szükség van 1 vagy 2 énekes lányra is (a mégtöbb sem kizárt)! Fontos, hogy ők lányok legyenek, a korosztályuk pedig 17-22 év! Továbbá az énekes(ek)nek vállalniuk kell szövegírást!
- Csakis akkor jelentkezz, ha komolyan gondolod, s lehet rád számítani, odaszántan tudsz részt venni!
- Szeresd a jó zenét, szeresd ez(eke)t a műfaj(oka)t, és fontosnak érezd az igényességet! :)

BÁRMILYEN HANGSZER jöhet, ezáltal is színesítve a felállásunkat! Legfeljebb, ha nagyon nem válik be, utólag sztornózzuk azt a hangszert, de ennek kicsi az esélye. :) Azonban egy fontos feltétel: tudd magaddal hordozni! (Ha ez mégsem megoldható, de minden más stimmel, akkor is írj, s megpróbálunk kitalálni valamit. Nem biztos, hogy sikerül, de lehetséges.) Próbatermekben szokott dobszerkó lenni, úgyhogy ez alól a dob kivételt képezhet, de plusz pont, ha tudod magaddal hozni a sajátodat.

A legfontosabb azonban, hogy legyen egy ZONGORISTÁNK és egy DOBOSUNK. Amíg ők nincsenek, nem tudjuk elkezdeni a próbákat.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, kérlek, írj a mdrue@citromail.hu címemre, vagy keress meg skype-on molnar.endre néven. Ha írsz, akkor tudom megmutatni hanganyagban néhány, átdolgozásra váró számomat. Jelentkezz bátran! :)

zongoristazsofi e-mail | 2011-07-04 11:49:59 | 5.
Sziasztok!
24 éves Szegedi lány vagyok,már anyukám hasában énekeltem:)és számos versenyen felléptem. 4 évig volt egy saját zenekarom, amiben igényes jazzt játszottunk.Sok rendezvényen felléptünk( SZIN, Caramel előzenekaraként...)
A számok írásával nincsen gond, az énekléssel meg pláne nem, viszont kizárólag SAJÁT számokat szeretnék énekelni és MAGYARUL.

Olyan emberek keressenek meg, akik komolyan gondolják és hosszú távra terveznek!

johnmayer e-mail | 2010-12-17 15:30:09 | 4.
Hali!
Budapesti énekest keresünk, aki 18-23 éves kor között van, elhivatott, jó angol tudással és hanggal rendelkezik. Csak angol számokat írnánk/játszanánk. Saját számaink vannak, a bandafelállás megvan, ingyenes próbahelyünk (Móricz Zsigmond tértől 5 perc) van, ahol bármennyit próbálhatunk, keverőt tudunk adni, mindenki profi saját cuccal rendelkezik, egyszóval mi készen állunk, már csak te hiányzol. A banda három tagból áll, (gitár, basszusgitár, dob), ehhez kell még egy énekes. Ketten zenészek akarunk lenni a bandából, szóval komolyan gondoljuk. Ha hobbizenész vagy, akkor ne jelentkezz. Heti kétszer van próba. Ha nem tudsz eljárni a próbákra, megtanulni a számokat, eljönni a fellépésekre, és száz százalékot nyújtani, egyszóval az idődbe nem fér bele egy banda, ne jelentkezz, mert csak egymás idejét raboljuk. Kedvenc zenészek: Jimi Hendrix, John Mayer, Stevie Ray Vaughan. Még egyszer hangsúlyozzuk, ez komoly, akkor gyere, ha tényleg elhivatott vagy, van időd egy bandára, mert csak így működik a dolog szerintünk. Ja, és ős-blues rajongók kíméljenek. Nem 12 ütemes végeláthatatlan bluesköröket akarunk játszani, hanem annál izgalmasabb zenét, olyat, amit az említett zenészek képviselnek, az egyszerű magyar bluesbandákkal amúgy is Dunát lehetne rekeszteni. Elérhetőség: drunkyeti@gmail.com

mli818 e-mail | 2010-10-23 17:06:10 | 3.

http://www.youtube.com/watch?v=YmJ5Ix_mr_c

Jazz quartetbe keresek basszerost, lehet bőgős is, billentyűst, és szaxofonost, lehetőleg pest megyéből, a próbák érden lesznek.Buddy Rich által is játszott számokat játszanánk.
Alternativ-avantgarde jazz nem fog szerepelni a repertoárban.Ugyanakkor nem Sammy nestico, glenn miller stb szórakoztató tánczenét fogunk játszani, hanem az igényesebb darabokat.
Jelentkezzetek, akár youtube-os videoval együtt!
06303276100
http://www.youtube.com/watch?v=YmJ5Ix_mr_c


Előzmény: logver (2.)
logver e-mail | 2010-08-17 12:15:28 | 2.
Hi!
Billentyűs vagyok, roland juno d + casio cdp 100 (88 kalapácsmehanikás midibillebntyűvel) duplázva, moog patchek, hangzások, hammondok, Rhodes zongorák hangzásaival, vitathatatlan Steinway modellezésű zongora hangszínnel, vagy 20 fajta vonsósokkal etc. autóval, jogsival rendelkezem

Engem szeptembertől érdekelne egy komoly, saját banda. Ti merre vagytok? Én pesten nyomom.

Mostanság a progresszív rockzene vonzza leginkább a fülemet/szívemet

Innen le tudsz tölteni egy az előző zenekarommal készült felvételt, ahol 3 különböző stílust próbáltunk ötvözni, nagyjából lefedi azokat, amit szeretnék megvalósítani (sajna velük ez nem ment):


http://h.imagehost.org/secure/0868/Orthent_Live_G_d_r_F_jd_el_j_sz_l.mp3

(ctrl+c -> címsor ctrl+v)

néhány kedvenc a teljesség igénye nélkül:

Billy Cobham, Chick Corea, Joe Zawinul, Michal Urbaniak, Weather Report, Jaco Pastorius, East, Clara Rockmore, Count Basic, WŁodek GuŁgowski, Miles Davis, Anima Sound System, Besh o Drom, Eumir Deodato, Erik Truffaz, Emerson, Lake and Palmer, Európa Kiadó, Trabant, Al Di Meola, Return to forever, Fourplay, Garry Willis, Hobo Blues Band, Mini, Incognito, Deák Bill, George Duke, Janne Schaffer, Keith Jarret, Joe Samaple, London Elekricity, Miroslav Vitous, POP WORKSHOP, Odell Brown, Pearl Jam, Pink Floyd, Peter Erskine, Neurotic, Secret Oyster, Szakcsi Lakatos Béla, Zbigniew NamisŁowski, Soft Machinem soft heap, king crimson kex, Radiccs Béla

Küldjetek ti is valamit magatokról (felvételt pl.)

kr1sz e-mail | 2010-08-04 23:06:11 | 1.
Heló!
19 éves budapesti srác vagyok, egy éve járok komolyabb szinten hangképzésre. Előtte autódidakta módon tanultam és mivel a családom igen nagy része kifejezetten jó viszonyt ápol a zenével, komolyabbra fordult a dolog. Márciusban fogok felvételizni a Kőbányai Zenestúdióba, egy-két év múlva pedig a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazztanszékének ének szakját célzom meg (Ez a zongora tudásom fejlődésének mértékétől függ.) Régóta gondolkozom egy zenekar alapításán. A célom az, hogy fiatal (Persze nem zárom ki az idősebb korosztályt sem.) kreatív és fejlődni akaró zenészekkel játszhassak együtt, hiszen mindannyiunk érdeke, hogy egyre komolyabb értéket képviseljünk. Az elképzeléseim alapján jelenleg feldolgozásokkal kezdeném el, a zenei irányzat igencsak vegyes. Úgy gondolom, hogy a soul, funk, jazz és a swing érintésével a komolyabb zenei irányzatok kiaknázása meglehetősen élvezetes produkciót képes kiadni magából. Főbb előadók akiktől elsősorban játszhatnánk: Sting, Jamiroquai, Jamie Cullum, Michael Buble, Stevie Wonder és egy-két Caramel szám kevésbe populárisabb nyávogós stílusban. (Ettől függetlenül ha esetleg összejön ez a zenekar akkor az együttes minden tagjától nagyon szívesen várom az ötleteket hisz nyitott vagyok az újabb dolgokra.) Igazából a jelenlegi helyzetben azt mondanám, hogy egy komplett (dobos, basszer, szólógitár, zongora, esetleg valamilyen fúvós amellyel lehetne színesíteni a számokat) zenekart szeretnék összehozni. Ha a soraim felkeltették az érdeklődésedet akkor kérlek írj a fulop.krisztian91@gmail.com –ra és a további dolgokat megbeszéljük.


1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.