Click to Visit
Jazz / Blues - zenészeket keresünk
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

cprod e-mail | 2018-09-17 22:24:59 | 12.
*Ceki Productions*

Az alábbiakat vállalom:

Képszerkesztés:
Kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés

Videószerkesztés:
Zenei klip, rövidfilm, intro-outro, videós utómunka, forgatókönyvírás

Zeneszerkesztés:
Egyedi alap, intro-outro, reklámanyag, karaoke, dalszövegírás

Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető! Gyors válasz és munkaidő!

https://www.facebook.com/cekiproductions
https://soundcloud.com/cekiproductions
http://www.youtube.com/cekiproductions

johnmayer e-mail | 2013-08-28 14:14:31 | 11.
Sziasztok! Saját dalunk: http://www.youtube.com/watch?v=dwZN7rzaAmI Énekest keresünk!! Olyan fiú énekest keresünk, aki megbízható, az éneklést komolyan gondolja, tud angolul, kreatív, tud saját dalszövegeket írni(angolul), emellett még jó hangja is van. Amit nyújtani tudunk: Fellépések rendes gázsiért(pl többek közt a gastroblues fesztiválon már második éve vagyunk), szeretnénk egy lemezt sajátokkal, amihez már a zenei rész nagy része össze van rakva (a saját számok blues-rock-funky egyveleget alkotnak) , néhányra már ének is van. Egy megbízható csapat, akik már két éve együtt játszanak, és eléggé összeszoktak. Mindannyian zenészek akarunk lenni, a Kőbányai Zenei Stúdió hallgatói vagyunk. Ha jönnél, keresd meg Eckhardt Ambrust a facebook keresőben, és küldj egy youtube linket vagy egy demót amit meg tudunk hallgatni. Illetve írhatsz egy mailt az eckhardt.ambrus@gmail.com-ra. Fontos:csak akkor jelentkezz, ha heti 2 próbára el tusz jönni Budapesten, van időd erre, illetve száz százalékosan komolyan akarod csinálni.
mdrue e-mail | 2013-03-24 11:54:22 | 10.
Egy budapesti jazz-es-funkos zenekar keresi tenor- esetleg altszaxofonosát. Korosztály 20-30 év között. Elvárás improvizációkészség és kottaolvasás. Jelentkezz bátran minél előbb a mdrue@citromail.hu címen!
johnmayer e-mail | 2013-03-05 20:20:54 | 9.
Sziasztok! Énekest keresünk!! Olyan fiú énekest keresünk, aki megbízható, az éneklést komolyan gondolja, tud angolul, kreatív, tud saját dalszövegeket írni(angolul), emellett még jó hangja is van Amit nyújtani tudunk: Fellépések rendes gázsiért, szeretnénk egy cd-t sajátokkal, amihez már a zenei rész nagy része össze van rakva (a saját számok blues-rock-funky egyveleget alkotnak) , néhányra már ének is van. Egy megbízható csapat, akik már egy éve együtt játszanak, és eléggé összeszoktak. A dobosunk kivételével mind a Kőbányai Zenei stúdió másodikos hallgatói vagyunk, és szeretnénk Zenével foglalkozni. Ha jönnél, keresd meg Eckhardt Ambrust a facebook keresőben, és küldj egy youtube linket vagy egy demót amit meg tudunk hallgatni. Illetve írhatsz egy mailt az eckhardt.ambrus@gmail.com-ra. Fontos: csak akkor jelentkezz, ha heti 2 próbára el tudsz jönni Budapesten, van időd erre, illetve száz százalékosan komolyan akarod csinálni. Életkorunk:20-22 év.
Facebook:https://www.facebook.com/pages/Overnighters-Zenekar/184069328344377?ref=tn_tnmn

mdrue e-mail | 2013-02-14 14:57:47 | 8.
Egy nem rég alakult jazzfunk zenekarba billentyűst keresünk. Olyan jelentkezzen, aki tud kottát olvasni, improvizálni, és tudja magával hordozni a hangszerét (állvány nem kell). Szeresse a stílust és lehessen rá számítani. A próbák jó hangulatban telnek. Kéthetente vannak Budapesten, így nagy hangsúly van az otthoni gyakorláson. Kérlek, ne habozz jelentkezni, mert nagyon nagy szükség van Rád!!! Korhatár nagyjából 20-25 év, de az se gáz, ha kicsit kilógsz. Írj a mdrue@citromail.hu címre, ha jelentkeznél, vagy kérdésed van.
johnmayer e-mail | 2013-02-06 17:07:55 | 7.
Sziasztok! Énekest keresünk!! Olyan fiú énekest keresünk, aki megbízható, az éneklést komolyan gondolja, tud angolul, kreatív, tud saját dalszövegeket írni(angolul), emellett még jó hangja is van Amit nyújtani tudunk: Fellépések rendes gázsiért, szeretnénk egy cd-t sajátokkal, amihez már a zenei rész nagy része össze van rakva (a saját számok blues-rock-funky egyveleget alkotnak) , néhányra már ének is van. Egy megbízható csapat, akik már egy éve együtt játszanak, és eléggé összeszoktak. Ha jönnél, keresd meg Eckhardt Ambrust a facebook keresőben, és küldj egy youtube linket vagy egy demót amit meg tudunk hallgatni. Illetve írhatsz egy mailt az eckhardt.ambrus@gmail.com-ra. Fontos:csak akkor jelentkezz, ha heti 2 próbára el tusz jönni Budapesten, van időd erre, illetve száz százalékosan komolyan akarod csinálni. Életkorunk:20-22 év. Facebook:http://www.facebook.com/pages/Overnighters-Zenekar/184069328344377?ref=hl
matyasleitner e-mail | 2013-01-24 15:18:03 | 6.
Budapesti Jazz/Rock/Blues zenekar ÉNEKEST keres. Komoly tervekről, rendszeres koncertezésről lenne szó. Jelenlegi felállás: dob, basszus, gitár. Ambiciózus, elszánt, haladó énekest keresünk! Minden további információt megtaláltok az oldalunkon: facebook.com/NASband
mdrue e-mail | 2012-06-26 21:16:01 | 5.
Sziasztok!

Én egy 23 éves basszusgitáros srác vagyok (3 éve tanulom), és egy minőségi együttest szeretnék alapítani! Fő irányvonal a JAZZFUNK lesz, de nem zárkózok el betekinteni más stílusokba sem. Főképp SAJÁT SZÁMOKat játszunk majd, de lehet szó 1-2 feldolgozásról is. Előszeretettel vennék elő komolyzenei darabokat is (pl. Bachtól), kicsit átalakítva a mi formációnkra. :) Vokális és instrumentális számok egyaránt lesznek. A stílust nagyjából a Mezzoforte, Shakatak, Incognito együttesek és David Benoit stílusához lehet hasonlítani, persze (kezdetben) még messze nem olyan professzionális módon. :)
Van már pár saját számom, amelyet a jelentkező hangszeresekhez mérten már csak át kell hangszerelni. De ugyanúgy nyitott vagyok a Te számaidra, ha írtál valamit! :)
Budapest és környékén élőket keresek, hogy a próbákra mindenki be tudjon járni.

Feltételek:
- Tudj ötvonalas kottából játszani.
- Legyen egy minimum középszintű gyakorlatod a hangszereden, és légy nyitott a további fejlődésre!
- Eleinte úgy 2 hetente egyszer próbálunk majd, ezt tudnod kell vállalni. Ezt szükség ill. igény szerint később sűríthetjük.
- Fektess nagy hangsúlyt az otthoni gyakorlásra! A közös próbákon már csakis az összhangzásra összpontosítunk!
- Hangszeresek lehetőleg (de nem kizárólagosan) fiúk legyenek. Fontos, hogy a korosztály maradjon meg a 17-26-os tartományban!
- Szükség van 1 vagy 2 énekes lányra is (a mégtöbb sem kizárt)! Fontos, hogy ők lányok legyenek, a korosztályuk pedig 17-22 év! Továbbá az énekes(ek)nek vállalniuk kell szövegírást!
- Csakis akkor jelentkezz, ha komolyan gondolod, s lehet rád számítani, odaszántan tudsz részt venni!
- Szeresd a jó zenét, szeresd ez(eke)t a műfaj(oka)t, és fontosnak érezd az igényességet! :)

BÁRMILYEN HANGSZER jöhet, ezáltal is színesítve a felállásunkat! Legfeljebb, ha nagyon nem válik be, utólag sztornózzuk azt a hangszert, de ennek kicsi az esélye. :) Azonban egy fontos feltétel: tudd magaddal hordozni! (Ha ez mégsem megoldható, de minden más stimmel, akkor is írj, s megpróbálunk kitalálni valamit. Nem biztos, hogy sikerül, de lehetséges.) Próbatermekben szokott dobszerkó lenni, úgyhogy ez alól a dob kivételt képezhet, de plusz pont, ha tudod magaddal hozni a sajátodat.

A legfontosabb azonban, hogy legyen egy ZONGORISTÁNK és egy DOBOSUNK. Amíg ők nincsenek, nem tudjuk elkezdeni a próbákat.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, kérlek, írj a mdrue@citromail.hu címemre, vagy keress meg skype-on molnar.endre néven. Ha írsz, akkor tudom megmutatni hanganyagban néhány, átdolgozásra váró számomat. Jelentkezz bátran! :)

Nándi130 e-mail | 2012-06-21 20:48:56 | 4.
Gitár oktatás!!!!
Váczy Nándor vagyok -gitár tanár....5-éves korom óta gitározok....A 3.-dik kerületben tanítok....Jöhet minden tanulni vágyó 10-éves

kortól...A stílusok:pop,rock,Funk,metál,jazz, neoclassic rock ,fusion,blues,country,stb.Hangszert tudok az órákon biztosítani.
Együtt játék a tanulókkal,bármilyen szóló,riff,alap-leszedése-megtanítása.Kottaolvasás,Ritmikák,Skálák,Hangközök,Dallam

felismerés....Zene elmélet,Összhangzattan,stb.,A cél a tanulok kreatív gitár tanulásának fejlesztése....Tehát rávilágítani,hogyan

tud hamar saját ötleteket,technikákat,dalokat-játszani...Biztosíték:32-év tapasztalat...Zenekaraim:
-Neptun
-Alien
-Classica/többször volt az év zenekara!!!/
-Full/Kiss Zolival/
-Special Guest/Kiss Zolival,Nagy Zsolttal-Liszt..../
-Váczy -Szobolits Projekt:2012
A Margit Hídtól 20 percre.Az első órára a tanítvány elé megyek....
Alkalmazkodva tanítom az ő által kinézett zenei stílust és az alapvető követelményeket..-Így garantált a sikerélmény!!!!
Segítek zenekarba szerveződni!!!Van mód tanulni Basszus gitározni is...A hangszerelés és felvétel készítés is adott....
Szeretettel várok minden érdeklődőt...
Tisztelettel:Váczy Nándor
-Elérhetőség:vaczynandor@gmail.com

Fleadom e-mail | 2012-03-30 01:41:19 | 3.
A Csakis Funk zenekar dobost keres!!!

18-26 év közötti dobost keresünk összeszokott, pörgős, rendszeresen koncertező, amatőr zenekarunkba.

Amit nyújtani tudunk:
- rock-ra épülő, funk-os elemeket tartalmazó zene
- nagyon sok saját dal és dalkezdemény
- középhaladó szintű zenei teljesítmény
- bejáratott próbaterem
- rendszeres fellépések
- parádés hangulat

A próbák Budapesten vannak fix óradíjas, bérelt próbateremben (csak dobverő, esetleg cinek kellenek). Nem kitétel, de előnyt jelent, ha van dobfelszerelésed. Saját szerzeményeink (demo EP) egy része meghallgatható a honlapunkon, ahol minden szükséges infót megtalálhattok rólunk. Ha még ezek után is maradna benned kérdés, ne habozz azt feltenni nekünk, hajrá! Mindenkinek válaszolunk. Gyere, és vedd ki a részed az alkotásból! :)

Elérhetőségeink:
Honlap: www.csakisfunk.hu
E-mail: csakisfunk@csakisfunk.hu, fera@csakisfunk.hu
Telefonon: +3630/355-7-355
Myspace: www.myspace.com/csakisfunk
YouTube: www.youtube.com/user/CsakisFunk

hegvik e-mail | 2012-02-20 00:29:24 | 2.
Én tudok egy jó dobost ajánlani...:)
http://www.youtube.com/watch?v=1btL-T1udmI

örömzene e-mail | 2012-02-09 11:00:04 | 1.
Jól játszol valamilyen hangszeren? Szoktál otthon egyedül gyakorolni? Zenéljünk együtt! Olyan billentyűst, szólógitárost és énekest keresünk, akik már kiteljesedtek mind szakmailag, mind a magánéletben, és akik már nem akarják a színpadról megváltani a világot, csak a zene szeretete miatt játszanának, gyakorolnának többféle sítlusban, kéthetente, fellépésmentesen. Próbahelyiségünk van. Ha felkeltettük az érdeklődésedet, írj nekünk a oromzene@gmail.com e-mail címre!

1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.