Click to Visit
Jazz / Blues - Zenekart alapítanék Budapesten JAZZ/BLUES/COUNTRY/
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

cprod e-mail | 2019-02-28 20:08:40 | 5.
*Ceki Productions*

Az alábbiakat vállalom:

Képszerkesztés:
Kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés

Videószerkesztés:
Zenei klip, rövidfilm, intro-outro, videós utómunka, forgatókönyvírás

Zeneszerkesztés:
Egyedi alap, intro-outro, reklámanyag, karaoke, dalszövegírás

Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető! Gyors válasz és munkaidő!

https://www.facebook.com/cekiproductions
https://soundcloud.com/cekiproductions
http://www.youtube.com/cekiproductions

johnmayer e-mail | 2013-03-05 20:20:40 | 4.
Sziasztok! Énekest keresünk!! Olyan fiú énekest keresünk, aki megbízható, az éneklést komolyan gondolja, tud angolul, kreatív, tud saját dalszövegeket írni(angolul), emellett még jó hangja is van Amit nyújtani tudunk: Fellépések rendes gázsiért, szeretnénk egy cd-t sajátokkal, amihez már a zenei rész nagy része össze van rakva (a saját számok blues-rock-funky egyveleget alkotnak) , néhányra már ének is van. Egy megbízható csapat, akik már egy éve együtt játszanak, és eléggé összeszoktak. A dobosunk kivételével mind a Kőbányai Zenei stúdió másodikos hallgatói vagyunk, és szeretnénk Zenével foglalkozni. Ha jönnél, keresd meg Eckhardt Ambrust a facebook keresőben, és küldj egy youtube linket vagy egy demót amit meg tudunk hallgatni. Illetve írhatsz egy mailt az eckhardt.ambrus@gmail.com-ra. Fontos: csak akkor jelentkezz, ha heti 2 próbára el tudsz jönni Budapesten, van időd erre, illetve száz százalékosan komolyan akarod csinálni. Életkorunk:20-22 év.
Facebook:https://www.facebook.com/pages/Overnighters-Zenekar/184069328344377?ref=tn_tnmn

mdrue e-mail | 2013-02-14 14:59:29 | 3.
Egy nem rég alakult jazzfunk zenekarba billentyűst keresünk. Olyan jelentkezzen, aki tud kottát olvasni, improvizálni, és tudja magával hordozni a hangszerét (állvány nem kell). Szeresse a stílust és lehessen rá számítani. A próbák jó hangulatban telnek. Kéthetente vannak Budapesten, így nagy hangsúly van az otthoni gyakorláson. Kérlek, ne habozz jelentkezni, mert nagyon nagy szükség van Rád!!! Korhatár nagyjából 20-25 év, de az se gáz, ha kicsit kilógsz. Írj a mdrue@citromail.hu címre, ha jelentkeznél, vagy kérdésed van.
johnmayer e-mail | 2013-02-06 17:08:51 | 2.
Sziasztok! Énekest keresünk!! Olyan fiú énekest keresünk, aki megbízható, az éneklést komolyan gondolja, tud angolul, kreatív, tud saját dalszövegeket írni(angolul), emellett még jó hangja is van Amit nyújtani tudunk: Fellépések rendes gázsiért, szeretnénk egy cd-t sajátokkal, amihez már a zenei rész nagy része össze van rakva (a saját számok blues-rock-funky egyveleget alkotnak) , néhányra már ének is van. Egy megbízható csapat, akik már egy éve együtt játszanak, és eléggé összeszoktak. Ha jönnél, keresd meg Eckhardt Ambrust a facebook keresőben, és küldj egy youtube linket vagy egy demót amit meg tudunk hallgatni. Illetve írhatsz egy mailt az eckhardt.ambrus@gmail.com-ra. Fontos:csak akkor jelentkezz, ha heti 2 próbára el tusz jönni Budapesten, van időd erre, illetve száz százalékosan komolyan akarod csinálni. Életkorunk:20-22 év. Facebook:http://www.facebook.com/pages/Overnighters-Zenekar/184069328344377?ref=hl
Nazgol e-mail | 2012-09-01 17:25:00 | 1.
Sziasztok!

Zenekart alapítanék jazz, blues és a country különböző műfajainak stílusában, mint például a country rock, modern country, könnyű zene.
Nagyra tartom Johnny Cash-t, a Creendence Clearwater Revival nevű együttest, aminek tagjai nagy sajnálatomra már ilyen formában nincsenek együtt, illetve Billy Ray-t és még sok más zenei géniuszt! :)
Ezek mellett nem zárkózom el a gyengébb rocktól vagy az alter rocktól sem!
Törekednénk a saját dalokra, de az első időkben azért néhány örökzöld nem maradna ki a programunkból! :)
Én 4 éve tanulok gitározni akusztikuson! Olyan zenélni vágyó emberkék jelentkezését várom (mindkét nemből akár), akik elég elhatározottak ahhoz, hogy tisztességesen tudjuk csinálni ezt a dolgot! :)
A korosztályt illetően, 17-től 22 életévig gondoltam, én 19 vagyok.
A zenekarba még el kellene szólógitáros, basszeros, dobos illetve vocalos, esetleg billentyűs is. A zenénk színesítése érdekében más hangszerek is szóba jöhetnek, tehát írj nyugodtan, akármin játszol is!
Fontos, hogy nem kell profinak lenned, hiszen én sem vagyok az, azért nem árt ha némiképp érted a dolgodat! :)
Elsősorban pesti és budapesti zenészek jelentkezését várom, csak hogy a próbák gördülékenyebben mehessenek, de amennyiben meg tudod oldani az utazást, nincsen akadálya, hogy a megnevezett helyeken kívül lakjál. :)

Figyelmedet köszönöm!
Érdeklődni, jelentkezni lehet a nazgol.zoli@gmail.com email címen!


1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.