cprod
|
e-mail |
2018-08-06 12:27:16 | 11. |
|
*Ceki Productions*
Az alábbiakat vállalom:
Képszerkesztés: Kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés
Videószerkesztés: Zenei klip, rövidfilm, intro-outro, videós utómunka, forgatókönyvírás
Zeneszerkesztés: Egyedi alap, intro-outro, reklámanyag, karaoke, dalszövegírás
Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető! Gyors válasz és munkaidő!
https://www.facebook.com/cekiproductions https://soundcloud.com/cekiproductions http://www.youtube.com/cekiproductions
|
minimalmyller
|
e-mail |
2012-02-27 02:12:28 | 10. |
|
Kár, hogy nem találtam rá előbb erre a fórumra. Én a klezmert kb a személyes zenei fejlődésem csúcsaként fogom fel, avagy hogy jutottam el a mainstream tingli-tangli popzenétől a rockon és a jazzen át odáig, hogy tele van az iPadem klezmerrel, szerintem kevés olyan banda van, akiket/akikről még nem hallottam. :)
Minden álmom, hogy egyszer zenélhessek is, bár ezt csúnyán besz*ptam, amikor még a nagy punk-korszakomban nagy nehezen kikönyörögtem anyuéktól egy elektromos gitárt, esélytelen, hogy vetessek egy harmónikát, vagy egy klarinétot vagy mittudomén... egy hegedűt és 19 éves fejjel talán késő is belevágni az érdemi zenetanulásba, viszont úgy döntöttem, hogy mégis bevállalom és gazdálkodom abból, ami van, tehát klezmert akarok tolni elektromos gitáron. A zeneelméletet nagyjából vágom, néhány dallam megy is, de profi segítségre lenne szükségem, szóval aki tudna segíteni nekem ezügyben, ne fogja vissza magát. Anyagilag sajnos nem vagyok túlságosan eleresztve, de hajlandó vagyok rááldozni a fejlődésemre normális keretek között, előre is köszi. :)
|
g.k.theofilus
|
e-mail |
2008-12-17 11:23:12 | 9. |
|
Ki szereti a Klezmert?
Én alapvetően rock-zenét hallgatok, de a klezmer az valami egészen más. Ha egyszer esküvőm lesz, legszívesebben végig egy klezmer-band-et hallgatnék.
Előzmény: Murdoc69 (1.)
|
Hughes
|
e-mail |
2005-03-14 10:04:54 | 8. |
|
Eladó 3 db jegy a 2005 márc. 23-i David Orlowsky's Klezmorium koncertre az Urániába. Darabja 4000 Ft.
|
friends
|
e-mail |
2005-01-31 22:30:15 | 7. |
|
A Klezmernek király a zenéje, főleg a Budapest Klezmer Magic albumuk!!!
|
Murdoc69
|
e-mail |
2003-11-06 13:19:55 | 6. |
|
Hogyhogy?
Talán zenész családból származol?
Amúgy lehet hogy én tudom rosszul de a yiddish szót nem az askenázi kúltúrkör nyelvére illetve magukra az askenáziakra használják?
Előzmény: kraj vincenzo (5.)
|
kraj vincenzo
|
e-mail |
2003-11-06 02:57:50 | 5. |
|
szeretem a yiddisht mert olyan mint a ciganyzene amin felnottem.
|
Murdoc69
|
e-mail |
2003-09-29 12:20:33 | 4. |
|
A klezmer népzene.Kelet-közép-európai zsidó népzene.
Nem tudom mihez tudnám hasonlítani.A Hegedűs A Háztetőn végül is klezmer, nem tudom hogy ismered-e.
A Budapest Klezmer Band honlapján azthiszem meg lehet hallgatni pár számot.A címet nem tudom,szal írd be az origoba hogy Budapest Klezmer Band!
Előzmény: christiand (3.)
|
christiand
|
e-mail |
2003-09-28 01:38:03 | 3. |
|
Milyen a Klezmer zene?
Sokfele látom írva ,hogy klezmer ,de zene sehol.
Mihez hasonlítható?
|
Darksun
|
e-mail |
2003-06-03 20:09:55 | 2. |
|
ey man!
a hiphop topicokba is írkálhatnál néha...
béke!
Előzmény: Murdoc69 (1.)
|
Murdoc69
|
e-mail |
2003-06-02 18:43:46 | 1. |
|
Gondolom ebbe a kategóriába lehetne besorolni az itt "felajánlottak" közül.
nos ki szereti?
|
|