Click to Visit
Zene.net törzsasztal - Egy hasznos funkció a fórumban, amit elfelejtettek
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

cprod e-mail | 2018-07-05 21:58:53 | 3.
*Ceki Productions*

Az alábbiakat vállalom:

Képszerkesztés:
Kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés

Videószerkesztés:
Zenei klip, rövidfilm, intro-outro, videós utómunka, forgatókönyvírás

Zeneszerkesztés:
Egyedi alap, intro-outro, reklámanyag, karaoke, dalszövegírás

Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető! Gyors válasz és munkaidő!

https://www.facebook.com/cekiproductions
https://soundcloud.com/cekiproductions
http://www.youtube.com/cekiproductions

S@ti e-mail | 2005-07-01 22:42:50 | 2.
Hűh, micsoda forgalom...

Mindegy, azért beírom, hogy a fórum valami elképesztően lassú. Próbáljunk csak meg a Rock kategóriára kattintva nem megőszülni, mire bejön a topicok listája. Nem fog sikerülni...

Lassú és kiforratlan ez a fórum, de semmi olyan komoly baja nincs, amit ne lehetne rendbehozni egy kis komoly időráfordítással. Csak sajnos ordít, hogy erre a fórumra rá se szoktak nézni, nemhogy karbantartani. És ez szomorú... :-((


Előzmény: S@ti (1.)
S@ti e-mail | 2005-06-29 18:44:26 | 1.
... létrehozni! Ez érdekes, ez az első hozzászólásom, és máris két ordító hibát találok ebben a fórumban - de most a másikról lesz szó*:

A regisztrációnál megörültem annak, hogy fel kell sorolnom kedvenc előadóimat, és már előre örültem annak, hogy a fórumban majdan a "Speciális kereső" linkre kattintva ezen adat alapján könnyűszerrel kereshetek a magam ízléséhez közel álló embereket oly módon, hogy rákeresek arra, hogy bizonyos előadók mely felhasználók listájában szerepelnek még. Vagy fordítva: a topicokban a nickek linkként jelennek majd meg, és rájuk kattintva könnyűszerrel előhozhatók azok az adatok, amelyeket az adott felhasználó megadott regisztrációjánál.
Ebből azonban semmi nem valósult meg regisztrációm után sem (addig azzal hitegettem magam, hogy ez a funkciót bizonyára csak azért nem látom, mert be kell hozzá jelentkezni).

Természetesen tudom, hogy a hozzám közel álló ízlésű emberekkel össze fogok futni a kedvenc előadóimról szóló topicokban, csupán rámutattam, hogy ez a funkció hiányzik, és így teljesen és tökéletesen értelmetlennek tartom a kedvenc előadók megadását a regisztrációnál. Így ez mégis, mire jó? Másrészt pedig nagyon de nagyon kíváncsi azokra az emberekre, akik a Kasabiant, hozzám hasonlóan, szintén megadták a kedvenc előadóik közé (ha ugyan van akár EGY olyan ember is itt...)

Ha moderátor, karbantartó, vagy bárki olyan jár erre, akinek van hatalma ez ügyben tenni valamit, azt tisztelettel kérném, hogy tényleg tegyen valamit ez ügyben - a kritika építő jellegű volt.

A többi felhasználótól pedig annyit kérdeznék: tényleg csak nekem hiányzik ez a funkció...?


*(Ugyanakkor nem ártana tenni valamit ez ügyben is, kíváncsi vagyok, ilyen béna címmel egyáltalán hányan fognak rákattintani a topicra...)


1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.