Click to Visit
Zene.net törzsasztal - Zenészkereső oldal!
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  

cprod e-mail | 2018-09-02 00:11:55 | 161.
*Ceki Productions*

Az alábbiakat vállalom:

Képszerkesztés:
Kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés

Videószerkesztés:
Zenei klip, rövidfilm, intro-outro, videós utómunka, forgatókönyvírás

Zeneszerkesztés:
Egyedi alap, intro-outro, reklámanyag, karaoke, dalszövegírás

Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető! Gyors válasz és munkaidő!

https://www.facebook.com/cekiproductions
https://soundcloud.com/cekiproductions
http://www.youtube.com/cekiproductions

Nyuszyka e-mail | 2013-09-06 15:01:20 | 160.
Üdv!Új projekthez keresek dobost és szólógitárost Pécs vagy Pécs környékéről.Lehetőleg srácok jelentkezését várjuk.Feltételek:próbaterem havi diját rendszeresen fizesd(erre ne kelljen figyelmeztetni)legyél megbízható,a heti 1 próba-ami általában hétvégén van-ne okozzon gondot.Dobhoz cucc van;(kivéve cineket)ha esetleg van cin készleted az előny;szólógitárosként ha vokálozás is megy akkor az tökéletes lenne.Nem kell nagyon profinak lenned/lennetek-de azért tudjátokhasználni a hangszert.gothicnyuszy@gmail.com email címen érdeklődhetsz...

johnmayer e-mail | 2013-08-28 14:11:25 | 159.
Sziasztok! Saját dalunk: http://www.youtube.com/watch?v=dwZN7rzaAmI Énekest keresünk!! Olyan fiú énekest keresünk, aki megbízható, az éneklést komolyan gondolja, tud angolul, kreatív, tud saját dalszövegeket írni(angolul), emellett még jó hangja is van. Amit nyújtani tudunk: Fellépések rendes gázsiért(pl többek közt a gastroblues fesztiválon már második éve vagyunk), szeretnénk egy lemezt sajátokkal, amihez már a zenei rész nagy része össze van rakva (a saját számok blues-rock-funky egyveleget alkotnak) , néhányra már ének is van. Egy megbízható csapat, akik már két éve együtt játszanak, és eléggé összeszoktak. Mindannyian zenészek akarunk lenni, a Kőbányai Zenei Stúdió hallgatói vagyunk. Ha jönnél, keresd meg Eckhardt Ambrust a facebook keresőben, és küldj egy youtube linket vagy egy demót amit meg tudunk hallgatni. Illetve írhatsz egy mailt az eckhardt.ambrus@gmail.com-ra. Fontos:csak akkor jelentkezz, ha heti 2 próbára el tusz jönni Budapesten, van időd erre, illetve száz százalékosan komolyan akarod csinálni..
nyulifant9 e-mail | 2013-08-14 15:04:05 | 158.

Alakuló kórusba énekeseket illetve beatboxosokat keresünk !

Ha tisztán énekelsz, jól tudsz kottát olvasni, rendelkezel már némi zenei múlttal, és nem csak a fürdőszobafalnak szeretnéd tartogatni a tehetséged, akkor szeretettel várunk sorainkba!
Célunk egy olyan ütős, bevállalós énekes csapatot összehozni, akik nyitottak mind a komoly-, mind a könnyűzenei műfajok iránt. (Terveink között szerepelnek pl. könnyűzenei-, filmzenei átdolgozások, és még sok izgalmas projekt ami egyelőre maradjon titok.)A próbák várhatóan ősszel indulnak Budapesten egy hétköznap esti időpontban. Ha érdekel a lehetőség, kérlek írj egy e-mailt a streetartchoir@gmail.com címre.
A levélben tüntesd fel a következő infókat:
-Neved
-Korod
-Elérhetőségeid (email, mobil)
-Hangfajod (szoprán, alt, tenor, basszus, beatbox, ill. ezek kombinációi)
-Énekelsz-e (énekeltél-e) kórusban, ha igen melyikben ?
-Van-e zenei végzettséged, játszol-e valamilyen hangszeren ?
-Írj egy rövid bemutatkozást magadról !

Az leendő tagoknak tartunk majd egy meghallgatást, ennek időpontjáról és helyszínéről e-mailben értesítünk.
Szeretettel várjuk jelentkezésed !

A Street Art Choir csapata

johnmayer e-mail | 2013-08-11 10:06:45 | 157.
Sziasztok! Saját dalunk: http://www.youtube.com/watch?v=dwZN7rzaAmI Énekest keresünk!! Olyan fiú énekest keresünk, aki megbízható, az éneklést komolyan gondolja, tud angolul, kreatív, tud saját dalszövegeket írni(angolul), emellett még jó hangja is van. Amit nyújtani tudunk: Fellépések rendes gázsiért(pl többek közt a gastroblues fesztiválon már második éve vagyunk), szeretnénk egy lemezt sajátokkal, amihez már a zenei rész nagy része össze van rakva (a saját számok blues-rock-funky egyveleget alkotnak) , néhányra már ének is van. Egy megbízható csapat, akik már két éve együtt játszanak, és eléggé összeszoktak. Mindannyian zenészek akarunk lenni, a Kőbányai Zenei Stúdió hallgatói vagyunk. Ha jönnél, keresd meg Eckhardt Ambrust a facebook keresőben, és küldj egy youtube linket vagy egy demót amit meg tudunk hallgatni. Illetve írhatsz egy mailt az eckhardt.ambrus@gmail.com-ra. Fontos:csak akkor jelentkezz, ha heti 2 próbára el tusz jönni Budapesten, van időd erre, illetve száz százalékosan komolyan akarod csinálni.
mat22 e-mail | 2013-07-03 21:55:27 | 156.
Sziasztok!
Budapesti Zenekar keresi dobosát!
Itt mindent megtalálsz rólunk: https://www.facebook.com/Szivargas?fref=ts
ha érdekel a dolog, dobj egy emailt a balalajka22@indamail.hu-ra!

phoward e-mail | 2013-06-22 16:36:05 | 155.
Budapesti Oasis tribute zenekar keresi megbízható DOBOSÁT.Nem baj ha nem vagy profi, csak járj próbákra, tanulj és fejlődj. Fellépési lehetőségek is vannak, sürgős!!!


phoward@freemail.hu

kereszttuz e-mail | 2013-06-05 23:43:17 | 154.
Dobost keresünk Debrecenben!
Heavy metal zenekarba keresünk dobost.
Saját számainkat játszanánk, némi feldolgozással kiegészítve.
Kész koncertprogram van (nem csak lista szintjén), saját nóták felvétele folyamatban.
Tehát kellene egy dobos kolléga.
Ami elvárás: megbízhatóság (!), elszántság, komoly hozzáállás, gyors betanulás, magabiztos hangszeres tudás,
próba/koncertképes felszerelés, duplázó megléte (!!) és annak magabiztos használata, a zenei stílus szeretete (!)
Lehetőleg debreceni (vagy környékbeli) 25-40 év körüli emberek jelentkezését várjuk (de mindenképp 20-on túl).
Próbaterem van, kapcsolataink vannak, felvételeket tudok mutatni.
Alkeszok, drogosok, linkek, kalandorok kíméljenek...
Ha érdekel, vagy tudsz olyat akit érdekelhet, további infó:
andras[kukac]kereszttuz[pont]hu
http://www.kereszttuz.hu
http://myspace.com/kereszttuz
http://soundcloud.com/kereszttuz
http://youtube.com/kereszttuz

Sencha e-mail | 2013-05-28 22:11:09 | 153.
Zenészeket (dobost, billentyűst, basszusgitárost) keresünk Budapesten progresszív zenekarba. Elképzelésünk egy igényes, stílusfüggetlen, de rockzenei alapokon nyugvó zenekar létrehozása sok instrumentális betéttel, 432 Hz-es hangolással.

Tervezett feldolgozások az elején (hogy összerázódjon a brigád) ezen a lejátszási listán:
http://www.youtube.com/playlist?list=PLrB5Bv5Ah-stmu6NPsWVSCFY0sx-Q2SR9

Tervek, célok, pontos részletek, további információk és KONTAKT:
http://www.facebook.com/VisionSpringMusic

mat22 e-mail | 2013-04-07 17:39:18 | 152.
Budapesti Zenekar lelkes, kreatív dobost keres pop-rock/alter/punk zenekarba. Saját számok vannak felvéve stúdióban (összesen eddig 6 darab), mellettük feldolgozásokat játszunk a koncerteken. Ha érdekel a dolog, írj egy emailt a balalajka22@indamail.hu-ra és küldök felvételeket, illetve összepróbálunk. Zenei irányultságunkhoz talán a 30y, vagy a Supernem áll a legközelebb, de azért teljesen egyikhez sem hasonlítható.
mat22 e-mail | 2013-04-04 12:30:49 | 151.
Sziasztok!

Budapesti zenekar dobost keres pop-rock stílusban. Saját dalok, koncertlehetőségeink vannak. Feldolgozásokat is játszunk (pl.welcome to paradise, time is running out). Az egyetlen feltételünk a lelkesedés és a kreativitás, rendesebb dobtanárt is tudunk ajánlani ismeretségi körünkből. Ha van dobcuccod, az nem hátrány.

Ha érdekel, dobj egy emailt a balalajka22@indamail.hu-ra és küldök saját dalokat.

brigittamusic e-mail | 2013-03-27 11:51:07 | 150.
Sziasztok!
Bp.-i énekesnő HAJÓS munkát keres, vagy itthonra, MŰKŐDŐ partyzenekarba csatlakozna!
Sok éves vendéglátói rutinnal, színpadi tapasztalattal és nagy repertoárral rendelkezem. Több neves producerrel dolgoztam együtt és jelenleg is a hangomat adom különböző Dj/produceri formációkhoz, elektronikus műfajban. Azonban rendszeres bulikra lenne szükségem, ehhez keresem zenekaromat! :) Stílusom elég sokrétű, de leginkább populáris, ismert slágereket éneklek. Ilyen jellegű zenekarba társulnék!

Itt találsz:
www.facebook.com/Brigittamusic

mat22 e-mail | 2013-03-26 21:34:19 | 149.
Sziasztok!
A Szivárgás Zenekar dobost keres! Budapesti banda vagyunk, pop-rock stílusú zenéket játszunk, itt pesten is próbálunk, heti egyszer 2 órát általában (koncert előtt persze többet). Kész, megírt, saját dalok vannak, jelenleg stúdióban folynak a munkálatok az első kislemezünk elkészítése folytán (egyelőre egy profi dobos ismerősünk segít be). A lemez már 1-2 hónapja készül, a dalokat már többen is ismerik, és kialakult egy rajongói tábor korábbi zenekarainkban való részvételünknek köszönhetően.
Tervek: Április végére kiadnánk az első cd-t és pár próba után az új dobossal már mennénk is koncertezni, learatni a babért. Nos?
Az eddig kész saját dalok (6 darab) dobtémái, mivel fel vannak játszva, fixek, de meg lehet őket hallgatni, ha kontaktba léptek velünk és érdekel a dolog, és ha tetszik, szabad a pálya. A dalok punk, alter, pop-rock keverékek, persze igyekszünk elszakadni és saját stílust adni nekik- illetve magunknak. A sémák betanítására egyébként egy dobtanárt is tudunk ajánlani rögtön, ha szükséges - ő garantáltan ismeri a témákat.
Kreativitást és rugalmasságot várunk el, elvárjuk hogy a dobos a csapatnak doboljon, ne magának. Természetesen követelmény hogy tetszen neki az eddig elkezdett stílusunk és lelkesen vesse magát az új dalaink megírásába a jövőben.
Ha érdekel a dolog, ide írj:
balalajka22@indamail.hu

takacsa01 e-mail | 2013-01-29 22:13:52 | 148.
Szigetszentmiklósi csapat keresi basszusgitárosát és dobosát élő fellépésekre.

Íme:
https://soundcloud.com/arpadtbelam/sets/negyedik-allapot-demo

Dobosoknak külön hallgatnivaló:
https://soundcloud.com/arpadtbelam/j-n-dob

Főoldalunk: www.facebook.com/arpadtbelam
Jelentkezés és minden más; takacs.arpadKUKAChotmail.com


Üdvözlettel: Takács Árpád & Mészáros Béla

Hajni60 e-mail | 2013-01-29 13:29:39 | 147.
Sziasztok! Ha összeállt már a zenekar, akkor csak ajánlani tudok nektek egy tehetségkutató versenyt, a Janis Pub Tehetséges zenekarok versenyét! E hét péntekig, azaz február 1-ig lehet jelentkezni. A fődíj 100 ezer forint!:)

Minden infót megtaláltok a versenyről és a jelentkezésről itt:
https://www.facebook.com/notes/janis-pub/tehets%C3%A9ges-zenekarok-versenye-2013/496604987045138

Elbalint e-mail | 2013-01-28 21:15:11 | 146.
Sziasztok!

Superzero (Budapest) zenekar keresi gitárosát/billentyűsét. Meglévő zenekar indie, brit-alternatív pop irányzattal.

Bővebb infó:

lovaszbalint@gmail.com

Rokai e-mail | 2013-01-22 20:45:39 | 145.
A Hipotermia heavy metál zenekar keresi (lehetőleg 20 év körüli) dobosát! Elsősorban saját számokat játszunk, amik leginkább a heavy metálhoz vannak legközelebb, de power és thrash elemeket is használunk. Ha úgy érzed, hogy van benned elég motiváció és komolyan akarod venni a zenélést írj PM-et!

Lomenzo e-mail | 2013-01-17 18:52:16 | 144.
Énekesek figyelem! Egy budapesti Heavy/Power/Speed Metal zenekar keres énekest! Irány: Pokolgép, Ossian, Judas Priest, Helloween, Manowar, Accept, Running Wild. Csak komoly szándékú emberek jelentkezzenek, linkek kerüljenek!

Email: tigriskonnyei@freemail.hu
Tel.: 06705499083

aMcKagan e-mail | 2013-01-08 01:21:07 | 143.
17 éves budapesti "énekesnőként" zenekart keresek, főleg rock, klasszikus és pszichedelikus rock, 60-70-80as évek rockzenéi, grunge, punk ÉS indie, brit-pop stílusokban.
Színpadi tapasztalat van, 5 éve énekelek.
Vannak dalszövegeim is, de még kezdetlegesek, magyar és angol nyelvű egyaránt.

Kedvenc zenekarok: Guns N Roses, Led Zeppelin, Nirvana, Rolling Stones, The Doors, Foo Fighters, The Subways, The Beatles, AC/DC, Alice Cooper, Biffy Clyro, The Clash, Sex Pistols, Ramones, The Horrors, Kasabian, Placebo, Radiohead, RHCP, Coldplay, White Stripes.


amckagan@freemail.hu

puszi, A.

23beats e-mail | 2012-11-12 14:36:59 | 142.
Kedves Zenekedvelők/ Zenészek!

Frissen induló, tapasztalt tagokra épülő zenekar zenészeket keres.

Kit is keresünk pontosan? Természetesen Téged, amennyiben:
- tudsz hegedülni és legszívesebben az ágyba is magaddal vinnéd hangszered.
- csellón játszol és meg vagy győződve, hogy a nyomodba se érhetnek mások.
- brácsázol és bár a szomszédok nem mindig örülnek, Te azért nem adod fel.
- énekelsz és tudod, hogy jó vagy csak hát nem olyan jó a fürdőben a hangzás.

Ötvözni fogjuk a modernt a komoly zenével.
Te és még páran, dob, gitár és basszus alapokra fektetjük majd a klasszikus zenét, miből természetesen nem hiányozhatnak az énekesek jól csengő hangjai sem. Mindez inkább persze modern dallam, de ki nem gondolt még arra, milyen jók lennének a filharmonikusok kicsit vadabb kiadásban?

A lenti számon elérnek minket a komoly és természetesen elszánt jelentkezők.
+3630/3113057

hs134j e-mail | 2012-10-29 16:09:47 | 141.
PÉCSI ZENÉSZTÁRSAKAT KERESEK. (énekes-gitáros, v. énekes-basszusgitáros vagyok) Részletek e-mailben: hs134j@gmail.com

Előzmény: hs134j (140.)
hs134j e-mail | 2012-10-16 10:22:56 | 140.
ZENÉSZTÁRSAKAT KERESEK PÉCSEN. (énekes-gitáros vagyok) Részletek e-mailben: hs134j@gmail.com

Előzmény: masikszoba (139.)
masikszoba e-mail | 2012-10-15 15:11:05 | 139.
A Másik Szoba zenekar perkázni vagy cajonon játszani is szerető dobost keres, aki akusztikus és hangos koncerteket egyaránt tud vállalni. Érdeklődni facebookon, vagy a masikszoba@gmail.com címen lehet.
http://www.facebook.com/Masik.Szoba?ref=hl
http://masikszoba.hu/

kdavide e-mail | 2012-10-07 01:17:35 | 138.
Üdv.

Én gitározom/tam. Most megint szeretnék. Ehhez keresnék akár társakat is. Összejárni, zenélni. Nem tudom milyen stilust, de inkább metalt, black metalt. Esetleg mást. Nem tom, csak szeretném. Sokat felejtettem, ezért jó lenne kezdők jelentkezése. Ha esetleg szeretnél egy próbatermet, zenekart, hobbiból, semmi elhivatottság, csak lazán. Kikapcsolódásképp. Profik, megélehetési zenészek kiméljenek. Kéne mondjuk 1 dobos, basszusos, énekes meg akár még 1 gitáros. Ha van kedved irj
davdiablo3@gmail.com
aztán lehet összehozunk vmit....

piller szilard e-mail | 2012-10-06 21:54:48 | 137.
Gitáros zenekart keres! vendéglátó vagy party zenét játszó kollégáimat keresem.repertoáromon: Gary Moore, Satriani, Santana, Dire straits,stb. piller.szilard@ gmail.com
hs134j e-mail | 2012-09-25 17:23:47 | 136.
PÉCSI GITÁROST és BILLENTYŰST KERESEK. Gyakorlott tagokból álló, alakuló zenekarhoz keresek jó hangszeres tudással, rutinnal és eredeti zenei ötletekkel rendelkező gitárost és billentyűst. Részletek e-mailben: hs134j@gmail.com

Előzmény: balika1 (135.)
balika1 e-mail | 2012-09-15 16:34:03 | 135.


Sziasztok!

Keresünk szólógitárost és hegedűst!

Angol dalokról lenne szó, pl. Bruce Springsteen, Neil Young, Doc Watson és más előadók folk, country műfajban, de a dalok átdolgozva már popzeneként hangzanak.
Ezen kívül vannak saját nóták is. 10 szám már nagyjából össze van rakva, de egy szólógitár, hegedű még nagyon hiányzik belőlük.

Néhány vágás próbán készült felvételekről (csak kamerával lett felvéve, ennél jobban szólunk valójában :)
http://www.youtube.com/watch?v=VBgdDenjxf8
http://www.youtube.com/watch?v=lq2D0DIf6fA
http://www.youtube.com/watch?v=QzosPvNmarc
http://www.youtube.com/watch?v=3zPcbENQEew

Jelenleg hárman vagyunk felállás:
gitár-énekes,
billentyűs,
fuvolás/szájharónikás

Próbák: 3. kerületen belül lennének.

Elsősorban Olyan embert keresünk aki:

+Nem ebből akar pénzt keresni

+Vannak ötletei amivel hozzájárul a számokhoz, illetve saját saját szólamát ki tudja találni.

+Ráér heti 1 esetenként 2 próbára - (ehhez nem hátrány ha III. kerülethez közel lakik - bár ez nem feltétel)

+ Szintén nem feltétel de előny ha nyitott háttérvokál éneklésére

Ha úgy érzed érdekelne a dolog írj:
jazzbalko kukac gmail pont com címre!

ArMy$$ e-mail | 2012-09-13 12:48:50 | 134.
Cső... Hallod? integet az orrodból a fika csak vicceltem Frísztájl volt és nem volt benne hiba.
Még új vagyok... -.- Majd bele jövök.

diana75 e-mail | 2012-09-11 18:06:22 | 133.
Sziasztok! Én is keresek egy számot. Elég hülyén hangzik, de szinte semmit nem tudok róla. 2008-ban hallottam először Balatonfüreden a Macho discoban és aztán még párszor, de elfelejtettem az előadó nevét és szám címét. Elektronikus zene volt, de mégis nagyon dallamos. Úgy emlékszem 2007-2008-as lehet. Nem Infinity, mert azzal már sokan keverték. Azt sem tudom, hogy szerelmes szám-e, de nekem annak tűnt. Légyszi segítsen, akinek eszébe jut, hogy mi lehet.
Csigafater e-mail | 2012-09-07 13:57:24 | 132.
Szia mindenkinek
Az Ellenméreg zenekar ismét énekesét keresi
Saját próbatermünk van Csepelen, és színpad kész műsorunk
Próba minden hétvégén
Csak olyanok jelentkezését várjuk, akik teljesen komolyan gondolják, és maximálisan elhivatottak
110 %- ot tudnak, és akarnak nyújtani
Alapvetően 1 fiú énekest keresünk front énekesnek, és 1 lányt vokálozni, és 1-2 olyan dalra ami lánynak jobban áll

csigafon@gmail.com
0620 220 20 99

tzenekar e-mail | 2012-09-05 20:55:58 | 131.
Énekesnőt keresünk!

Kizárólag saját számokat játszó, saját stílussal rendelkező (leginkább alternatívnak nevezhető) budapesti zenekar keres kreatív énekesnőt, zenekartagot. Részletek, több infó a tzenekar@gmail.com e-mail címen.

captainchaos e-mail | 2012-09-05 09:19:14 | 130.
Próbahely kiadó Zuglóban a jól ismert, és a zenészek által igen kedvelt Alumíniumgyár épületében! Tágas, teljesen felszerelt termünket szívesen megosztanánk még egy zenekarral. Jelenleg két zenekar tartózkodik a helyen, így a költségek is rendkívül alacsonyak lennének. Információ: radir2000@freemail.hu
captainchaos e-mail | 2012-09-04 19:25:50 | 129.
Sziasztok! Amatőr/ hobbi zenekarunkba dobost keresünk. Fiatal,lelkes banda vagyunk, egy zuglói, teljesen felszerelt helyen próbálunk. Részben feldolgozásokat, részben sajátokat játszunk. Poprock, indierock, alternatív stílusban többnyire, női énekessel. További részletekkel a radir2000@freemail.hu-n tudok szolgálni. :)
Hbf e-mail | 2012-08-31 12:49:40 | 128.
Sziasztok!

Budapesti britpop/indie zenekar keresi lelkes, kreatív énekesét/énekesnőjét!
Első sorban saját számokat játszunk. Átlagéletkorunk 30 év.

Tehát kedves lelkes, kreatív énekesek, énekesnők jelentkezzetek!:)

Bővebb info:
hbf(kukac)freemail.hu
70/20-ötven-124

hs134j e-mail | 2012-08-30 12:27:44 | 127.
PÉCSI GITÁROST és BILLENTYŰST KERESEK. Tapasztalt tagokból álló, alakuló zenekarhoz keresek jó hangszeres tudással, rutinnal és eredeti zenei ötletekkel rendelkező gitárost és billentyűst. Részletek e-mailben: hs134j@gmail.com
Énekesnő znk e-mail | 2012-08-23 14:42:08 | 126.
Kedves Zenésztársak!

24 éves zeneművészetit végzett énekesnő vagyok. Profi vagy gyakorlott zenekart keresek, élő fellépésekkel, megfelelő anyagi megbecsüléssel. Stílus a metáltól kezdve a jazzen, világzenén, blueson keresztül a klasszikusig bármi lehet, csak kreatív és minőségi legyen.

Szeretettel várom leveleiteket a következő e-mail címre: enekesnocsatlakozik@gmail.com

Billentyűst e-mail | 2012-08-21 22:39:50 | 125.
Budapesti koncertező zenekar BILLENTYŰST keres! Vegyes stílusú feldolgozásokat,"bulizenéket" játszunk nagyon igényesen(magyar és külföldi pop,funky,rock,rock and roll,stb) Egyre több a fellépés,és a jelenlegi billentyűs nem tudja ezt hosszú távon vállalni,mert több zenekarban is játszik.Éppen ezért,és a későbbi fejlődésünk érdekében is fontos feltétel,hogy ne legyen másik zenekarod(csak ha ki akarsz lépni a mostaniból,pl. működés képtelenség miatt),és ne is tervezz egyszerre több zenekarban való szereplést a jövőt illetően!Stabil csapattagra van szükségünk,aki ráér a próbákra,a havi több fellépésre,mivel nem 1-2 koncert a cél.Képzett,megfelelő koncert rutinnal rendelkező zenészt keresünk,nem csak "zongoristát",tehát kreatívan kell tudni használni a változatos hangszíneket az igényes hangszerelések miatt.A mostani tag még velünk van az új tag felzárkózásáig,és segít a számok betanulásában is ha szükséges. Ha esetleg nem vagy jártas minden stílusban,de komoly klasszikus zenei előképzettséged van megfelelő technikai tudással ,akkor akár kottát is tudunk biztosítani. Szeresd ezt a műfajt,mivel ez egy "bulizenekar" lényeges,hogy jó kedvvel,energikusan csináld,és ez jöjjön le a színpadról a közönség felé!Éppen ezért nem megélhetési zenészt keresünk,nem "vendéglátós" zenekar vagyunk,ne a pénz legyen az elsődleges szempont,(bár nem ingyen lépünk fel!) hanem a zenélés,az igényesség,és a csapatmunka szeretete!Ha eleged van a komolytalan zenekarokból,akkor nálunk a helyed!
billentyustkeresunk@hotmail.com
https://www.youtube.com/watch?v=VE9gDFw9_dM
https://www.youtube.com/watch?v=LTb_qvp1XEQ
https://www.youtube.com/watch?v=iKJ2SyQzrUs

TürPet e-mail | 2012-08-15 18:24:53 | 124.
hellóóó
egy Budapesti electro rock dnb dubstep írányzatú zenekar vagyunk. idáig 2 en egy dob és egy szinti csapatásával nyomatjuk a beateket. Nagy szükségünk lenne egy basszerosra, nem kell profinak lenni, inkább a kreativitás számít! a promo videónkat meg tudod nézni a http://www.facebook.com/pages/T%C5%B1rPet/398536643540133?ref=hl a facebook on

Csigafater e-mail | 2012-08-14 11:08:21 | 123.
Szia mindenkinek
Az Ellenméreg nemzeti rock zenekar ismét énekesét keresi
Saját próbatermünk van Csepelen, és színpad kész műsorunk
Próba minden hétvégén
Csak olyanok jelentkezését várjuk, akik teljesen komolyan gondolják, és maximálisan elhivatottak
110 %- ot tudnak, és akarnak nyújtani
Alapvetően 1 fiú énekest keresünk front énekesnek, és 1 lányt vokálozni, és 1-2 olyan dalra ami lánynak jobban áll

csigafon@gmail.com
0620 220 20 99

dizzy2 e-mail | 2012-08-13 16:21:25 | 122.
Hello!
Olyan zenészeket keresek magam mellé,akik szerelmesek a zenébe,nyitottak mindenféle műfajra,komprumisszumkészek,jó fejek :)Énekes-dalszerzőként kéne aposztrofálnom magam,de inkább csak éneklek és dalokat írok :)Egy akusztikus gitáros projecttel már fellépegettünk párszor,ezt szeretném kibővíteni,egy zenekaros vonallal is.Elsősorban gitárost,dobost,billentyűst keresek.Budapestiek előnyben,mert az lenne a legpraktikusabb :)korhatár nincs,de én 23 éves vagyok,fiatalos,bolondos,és szétszórtan megfontolt:)
ha érdekel:berenyibea@gmail.com

Half Note e-mail | 2012-08-09 12:52:36 | 121.
Dobost, szintist ide, gyorsan!

A Half Note City zenekar keresi 30-40 év közötti csapattagjait, egy dobos és egy szintis-effektes kolléga személyében, akik azonosulni tudnak az acid jazzes, trip-hopos hangulatokkal és irányvonallal,annak ellenére, hogy a HNC stílusba ezen kívül még drum&basses-es, néhol popos, néhol alteros vonalak is vegyülnek. Nem hobbi zenekar, de nem is megélhetési. Egy biztos: komoly hozzáállást várunk, hetente legalább 1 próbával, terv szerint havi két koncerttel. Ezen kívül kitűzött cél a stúdió album és a klipforgatás, melyhez minden feltétel adott már most.
Ami van: kidolgozott saját számok, saját próbaterem, határozott koncepció.
Ami nincs: türelem az állandó kifogásokhoz, miért nem készültél.
A lényeg: nem baj, ha a jelentkező nem vér profi, mert a tapasztalat azt mutatja, hogy lelkes hozzáállás és gyakorlás sokszor többet ér…

http://soundcloud.com/half-note-city
Kontakt:halfnotecity@gmail.com, 06-70-328-04-24

farkaserno e-mail | 2012-08-07 12:10:43 | 120.
Budapesti zenekar,Tapasztalt, képzett énekest keres korunkbeli(30 év körüli),Progresszív metál,metál, ( a stílus úgy is kialakul) zenekarban.
Feldolgozásokkal, kezdtünk az összeszokás érdekében.
Disturbed,Stone Sour, Static-x,Bullet For Me Valentine,
Egyenlőre 5, számot tanultunk be.HA felkeltettük az érdeklődést, várjuk a jelentkezéseket!
Érdeklődni: farkaserno@freemail.hu e-mail címen.
Üdv: Ernő

hs134j e-mail | 2012-08-06 12:20:21 | 119.
PÉCSI ÉNEKES-GITÁROS ZENÉSZTÁRSAKAT KERES. Pécsi énekes-gitáros-basszusgitáros vagyok. Új zenei formáció elindításához keresek rutinnal és jó hangszeres tudással rendelkező zenésztársakat, vagy csatlakoznék már működő zenekarhoz. Részletek e-mailben: hs134j@gmail.com

Előzmény: CNzenekar (118.)
CNzenekar e-mail | 2012-06-28 03:44:01 | 118.
Működő,egyre többet koncertező budapesti bulizenekar képzett,pontos,megfelelő koncert rutinnal rendelkező BASSZUSGITÁROST keres!kb. 30-40 éves kor között várjuk a jelentkezőket!A jelenlegivel még együtt dolgozunk amíg meg nem találjuk az utódját.Vegyes pop,rock,funky,stb. feldolgozásokat játszunk igényesen,tehát nem "vendéglátós" stílusú a dolog.Fontos feltétel,hogy ne legyen másik zenekarod(legfeljebb ha ki akarsz lépni a mostaniból),és a későbbiekben is csak egy zenekarban akarj zenélni! Tehát csapat tagot keresünk akire lehet építeni és számítani,nem session,vagy megélhetési zenészt!A pénz,a
megélhetés ne legyen fontos!(Nem ingyen lépünk fel,nem ezért!) Szeress zenélni,legyen fontos számodra a zenélés,legyél szorgalmas,felkészülten gyere,és legyen időd a próbákra,és a koncertekre!Komoly a dolog,ezért csak olyan ember jelentkezzen aki komolyan veszi a dolgokat!Szeresd ezt a "műfajt",és ez jöjjön le a színpadról is,a nagy komolykodás mellett ez egy
"bulizenekar",tehát fő a jókedv és a vidámság!:) A bemutatkozásodhoz csatolj hanganyagot és/vagy videó felvételt a játékodról!Videó rólunk: http://www.youtube.com/watch?v=VE9gDFw9_dM
cnzenekar(kukac)hotmail.com

Csigafater e-mail | 2012-06-19 17:41:27 | 117.
Szia mindenkinek
Az Ellenméreg nemzeti rock zenekar ismét énekesét keresi
Saját próbatermünk van Csepelen, és színpad kész műsorunk
Próba minden hétvégén
Csak olyanok jelentkezését várjuk, akik teljesen komolyan gondolják, és maximálisan elhivatottak
110 %- ot tudnak, és akarnak nyújtani
Alapvetően 1 fiú énekest keresünk front énekesnek, és 1 lányt vokálozni, és 1-2 olyan dalra ami lánynak jobban áll

csigafon@gmail.com
0620 220 20 99

Slipknot95 e-mail | 2012-06-19 12:33:11 | 116.
Alakuló zenekarba keresünk énekes-ritmusgitárost metal,rock műfajhoz kb zenei stílus: Bullet for my valentine, depresszió, ossian stb... ha jó hangod van ehez a műfajhoz és nem tegnap fogtál a kezedbe gitárt akkor jelentkezz a zenekar szolnokon próbálna igy szolnokiakat vagy szolnokhoz közel lakókat várunk a zenekar saját számokat játszana és semmi féle képen nem másét ezért jó ha kreatív vagy
ide is irhattok: citropredator@citromail.hu

hs134j e-mail | 2012-06-18 18:45:14 | 115.
ÉNEKES-GITÁROS ZENÉSZTÁRSAKAT KERES PÉCSEN. A cél egy olyan pop rock produkció elindítása, ami megállja a helyét profi környezetben és szélesebb közönség számára is befogadható. Tehát az előbbieknek megfelelő tudással, rutinnal és zenei ötletekkel rendelkező zenésztársak jelentkezését várom. E-mail: hs134j@gmail.com

Előzmény: georges (114.)
georges e-mail | 2012-06-15 13:18:09 | 114.
NYUGDÍJAS DOBOS KERES GITÁROS,BILLENTYŰS,FÚVOS
HANGSZEREN JÁTSZÓ ZENÉSZTÁRSAKAT,EGYENLŐRE HOBBY ZENÉLÉSRE BUDAÖRS ÉS KÖRNYÉKÉRŐL.
EMAIL:goldtimer@freemail.hu
TEL:30 417-5404

zene2012 e-mail | 2012-06-10 01:24:33 | 113.
Üdv mindenkinek Kecskeméti kezdő punk,rock zenekar jó hangú énekest keres egyenlőre feldolgozások ( Ramones, Nirvana, Papa Roach, Depresszió stb ) feltétel legyél elszánt szeresd a zenét és legyen időd a próbákra. E-mail: punkrockzene@gmail.com
zene2012 e-mail | 2012-06-09 01:43:56 | 112.
Üdv mindenkinek

Kecskeméti 35 éves kezdő gitáros vagyok egy ütős punk,rock zenekart szeretnék összehozni és ehhez keresek Dobost, Basszerost és Énekest 25 év felett nem baj ha kezdő vagy, hisz én is az vagyok csak szeresd a zenét, legyél elszánt és legyen időd a heti két próbára, próbahely adott, ének és gitár felszerelés van.

E-mail cím : punkrockzene@gmail.com


1  2  3  4  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.