Click to Visit
Zene.net törzsasztal - CSELLÓSt keresek
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

cprod e-mail | 2018-09-25 19:39:09 | 3.
Ceki Productions*

Az alábbiakat vállalom:

Képszerkesztés: 
Kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés

Videószerkesztés:
Zenei klip, rövidfilm, intro-outro, videós utómunka, forgatókönyvírás

Zeneszerkesztés:
Egyedi alap, intro-outro, reklámanyag, karaoke, dalszövegírás

Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető! Gyors válasz és munkaidő!

https://www.facebook.com/cekiproductions
https://soundcloud.com/cekiproductions
http://www.youtube.com/cekiproductions

heyylucaa e-mail | 2010-09-17 14:55:36 | 2.
igen, és elfelejtettem, hogy itt telefonszám nincs megadva, de akkor inkább e-mailt adnék, ami heyy@freemail.hu :) szóval írj ;) L
heyylucaa e-mail | 2010-09-17 14:54:42 | 1.
szia =))
ha CSELLÓzol, és imádod a zenét, TE kellesz nekem =)) Énekelek: zenei általános, zeneiskola 6évig (zongora, kicsit gitár), szolfézs, 10éves korom óta -megszakítás nélkül- pedig kórusokban énekelek. volt egy bandánk, még gimi utolsó évében, pár fellépést is megéltünk, de most valami teljesen különlegeset szeretnék:
lenyűgöz a cselló hangja és az én alt hangomhoz is nagyon illik. vannak dalok a fejemben, pár feljegyezve is. szeretném, ha valóban értenél a zenéhez, így bármilyen stílust kialakíthatunk közösen. újat szeretnék alkotni minden tekintetben, ami megfogja az embereket (gondolok itt arra, hogy MI szereznénk a zenét, így sokkal de sokkal eredetibb). A végső cél, nyilván az, hogy megmutassunk másoknak is, milyen gyönyörű is a zenénk. gondoltam egy 3. hangszerre is (szerintem felesleges több, és nem zene-bonát szeretnék, hanem igazi Muzsikát), amennyiben van ötleted, szívesen megegyezem Veled, én gitárra gondoltam (akusztikus), de ez még formálható. amúgy az általam képviselt stílus igen érdekes, összetett, nyilván nem a popzenét preferálom, a cselló klasszikusságával és a különféle dallamokkal, minden bizonnyal csodás zenét hozhatunk létre.

ha nem vagy benne biztos, hogy szeretnél ilyet, de csellózol, akkor is, mindenképp üljünk össze egyszer, és meglátod, mennyire csodás az, ami a fejemben már létezik, megteremtődött :))) ha más nem, egy koncertre-járó baráttal gazdagodhatunk :)))
Várom jelentkezésedet!! rengeteg szeretettel =))
Luca (22)


1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.