Click to Visit
Zene.net törzsasztal - Hallásvédelem!
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

cprod e-mail | 2018-09-07 17:15:01 | 6.
*Ceki Productions*

Az alábbiakat vállalom:

Képszerkesztés:
Kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés

Videószerkesztés:
Zenei klip, rövidfilm, intro-outro, videós utómunka, forgatókönyvírás

Zeneszerkesztés:
Egyedi alap, intro-outro, reklámanyag, karaoke, dalszövegírás

Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető! Gyors válasz és munkaidő!

https://www.facebook.com/cekiproductions
https://soundcloud.com/cekiproductions
http://www.youtube.com/cekiproductions

kisceki e-mail | 2014-11-19 19:23:44 | 5.
Ceki Productions
Reklám anyag, intro-outro, hanganyag promóhoz.
Külföldi és hazai dalok instrumentáljánk elkészítése. Karaoke, fellépés, egyéb komolyabb felhasználásra.
Egyedi beatek saját igény szerint stílustól függetlenül színes palettán. Hazai legjobb rap beatek innen származnak!
Gyors válasz és munkaidő! Több év a szakmában! Egyszerűbb igénytől slágerszintű premium kategóriáig!
Érdeklődés : cekiproductions@freemail.hu email címen!

Ceki Productions
Külföldi és hazai dalok instrumentáljánk elkészítése. Karaoke, fellépés, egyéb komolyabb felhasználásra.
Egyedi beatek saját igény szerint stílustól függetlenül színes palettán. Hazai legjobb rap beatek innen származnak!
Gyors válasz és munkaidő! Több év a szakmában! Egyszerűbb igénytől slágerszintű premium kategóriáig!

Ceki Productions

Ceki Productions

kisceki e-mail | 2014-03-06 13:49:42 | 4.

Ceki Productions

MusicSafe4life e-mail | 2011-01-31 20:42:58 | 3.
Bocsi nem tudom miért igy rakta fel de remélem a lényeg leszürhető :D
MusicSafe4life e-mail | 2011-01-31 20:34:46 | 2.
------fuldugo.hu----- a hallás érték!-------
MusicSafe4life e-mail | 2011-01-31 20:33:23 | 1.
Sziaszok!

Sokat zenéltek? Sokat hallgattok zenét? Különböző rendezvények után zúg a fületek? Én ezeket a problémákat letudtam gyözni a fuldugo.hu - val!

Az utóbbi 5-6 évben nagyon elmerültem az elektronikus zene mélységeiben.Az elején csak kostólgattam a különbözö stílusirányzatokat, gyüjtögettem a zenéket és egyre jobban foglalkoztatott ezeknek a zenéknek a mixelése, variálgatása és készítése.Mára már nem telik el napom a zenélés valamilyen formája nélkül. Nagyon élvezem ezt csinálni valahogy a zenével eggyé tudok válni.Ez egy hatalmas élmény de meglett ennek sajnos a veszelye is. Mivel már hosszabb ideje mindennap zenében élek a jobb fülem túl érzékeny lett. Egy pár órás otthoni kis monitorhangfalak közötti gyakorlás után a fülem enyhén elkezdett fájni.Akkor még nem tulajdonítottam neki túl nagy figyelmet.

Hétvégénkét különböző rendezvények után mindig egyre erősödő fülzugásom volt. Volt, hogy a fülem két napon keresztül zúgott és a jobb fülem minden hangos zajra besípolt. Nagyon megijedtem, elmentem egy hallásszürésre. Ott javasolták, hogy pihentessem a dolgot és kaptam egy szivacsfüldugót. Nem vettem túl komolyan mert kicsit kényelmetlen volt. Nem foglalkoztam túl sokat egy ideig a hallásom védelmével,valahogy elviseltem a kellemtlenségeket.Múlt év oktoberében egy nagy, magyarországi elektronikus zenei fesztiválon megelégeltem ezt a dolgot… ugyanis három napig a fülem teljesen külön életet élt… alig hallottam valmit. Ekkor találtam rá hála Istennek a füldugó.hu-ra és résztvehettem a Music Safe Pro tesztelésében.

Az utóbbi 5-6 évben nagyon elmerültem az elektronikus zene mélységeiben.Az elején csak kóstolgattam a különböző stílusirányzatokat, gyűjtögettem a zenéket és egyre jobban foglalkoztatott ezeknek a zenéknek a mixelése, variálgatása és készítése.Mára már nem telik el napom a zenélés valamilyen formája nélkül. Nagyon élvezem ezt csinálni valahogy a zenével eggyé tudok válni.Ez egy hatalmas élmény de meglett ennek sajnos a veszélye is. Mivel már hosszabb ideje mindennap zenében élek a jobb fülem túl érzékeny lett. Egy pár órás otthoni kis monitorhangfalak közötti gyakorlás után a fülem enyhén elkezdett fájni.Akkor még nem tulajdonítottam neki túl nagy figyelmet.

Hétvégénkét különböző rendezvények után mindig egyre erősödő fülzugásóm volt. Volt, hogy a fülem két napon keresztül zúgott és a jobb fülem minden hangos zajra besípolt. Nagyon megijedtem, elmentem egy hallásszűrésre. Ott javasolták, hogy pihentessem a dolgot és kaptam egy szivacsfüldugót. Nem vettem túl komolyan mert kicsit kényelmetlen volt. Nem foglalkoztam túl sokat egy ideig a hallásom védelmével,valahogy elviseltem a kellemtelenségeket.Múlt év októberében egy nagy, magyarországi elektronikus zenei fesztiválon megelégeltem ezt a dolgot… ugyanis három napig a fülem teljesen külön életet élt… alig hallottam valamit. Ekkor találtam rá hála Istennek a füldugó.hu-ra és részt vehettem a Music Safe Pro tesztelésében.

Mikor a kezembe vettem először a füldugót , nagyon elcsodálkoztam mert nem gondoltam volna, hogy ennyire puha és kifinomult anyagból van. A behelyezése meglepően egyszerű. Az implikátor segítségével pár pillanat alatt bent van és egyből illeszkedik is. A szivaccsal ellentétben a Music Safe Pro kellemes testhómérsékletre lágyuló anyaga teljesen illeszkedik a fülhöz. A füldugóhoz jár 3 különböző védelmet nyújtó zenecsillapító szűrő a fehér=alacsony|ezüst=közepes|arany=magas védelmet nyújt.. A tesztemet a fehér szűrővel kezdtem. Gyorsan és könnyedén behelyeztem a füldugót Volume UP! és egy páratlan tapasztalatban volt részem a füldugó a zenét abszólút kellemesre szűrte a zene amit átengedett nagyon kellemes volt épp elég magas és épp elég mély hanggal. Teljesen más érzés úgy zenélni, hogy tudom nem lehet baja a fülemnek akár mennyit is zenélek nem lesz „tompa“ a fülem. Alig vártam már a hétvégét, hogy élesben is tesztelhessem a füldugót .Az ezüst és az arany szűrőt is kitudtam próbálni. Hihetetlen élmény volt egy új dimenziót nyitott nekem a Music Safe Pro a zene élvezése térén.

A kellemtelenül magas hangok és egyébb torz vagy zavaró hangok teljesen ki lettek szűrve, így még felszabadultabban tudtam élvezni a zenét. Ez a hétvége után elhatároztam hogy a Music Safe Pro nélkül semmilyen hangosabb zajnak nem fogom többé kitenni a fülemet. Még egy nagyon pozitív dolog az ,hogy a Music Safe a beszédhang tartományát nem szűri ki így akármilyen rendezvényen megérthetjük ha beszélnek hozzánk. A füldugóhoz járó Travel Boxxal bárhova is megyek zenélni vagy bulizni mindig velem lesz.

A kellemtelenül magas hangok és enyébb torz vagy zavaró hangok teljesen ki lettek szürve, így még felszabultabban tudtam élvezni a zenét. Ez a hétvége után elhatároztam hogy a Music Safe Pro nélkül semmilyen hangosabb zajnak nem fogom többé kitenni a fülemet. Még egy nagyon pozitív dolog az ,hogy a Music Safe a beszédhang tartományát nem szüri ki így akármilyen rendezvényen megérthetjük ha beszélnek hozzánk. A füldugóhoz járó Travel Boxxal bárhova is megyek zenélni vagy bulizni minidg velem lesz.

1  

Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.