Click to Visit
Zene.net törzsasztal - Zenekar alapítás
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  

cprod e-mail | 2018-09-07 16:48:08 | 4.
*Ceki Productions*

Az alábbiakat vállalom:

Képszerkesztés:
Kreatív grafika, logó, névjegykártya, szórólap, poszter, étlap, itallap, címke, naptár, csomagolás, borító, manipulálás, retusálás, fényelés

Videószerkesztés:
Zenei klip, rövidfilm, intro-outro, videós utómunka, forgatókönyvírás

Zeneszerkesztés:
Egyedi alap, intro-outro, reklámanyag, karaoke, dalszövegírás

Műfajtól és felhasználási céltól függetlenül előre egyeztetve bármi elkészíthető! Gyors válasz és munkaidő!

https://www.facebook.com/cekiproductions
https://soundcloud.com/cekiproductions
http://www.youtube.com/cekiproductions

Énekesnő znk e-mail | 2012-08-23 14:44:31 | 3.
Kedves Zenésztársak!

24 éves zeneművészetit végzett énekesnő vagyok. Profi vagy gyakorlott zenekart keresek, élő fellépésekkel, megfelelő anyagi megbecsüléssel. Stílus a metáltól kezdve a jazzen, világzenén, blueson keresztül a klasszikusig bármi lehet, csak kreatív és minőségi legyen.

Szeretettel várom leveleiteket a következő e-mail címre: enekesnocsatlakozik@gmail.com

mdrue e-mail | 2012-06-26 22:28:16 | 2.
Sziasztok!

Én egy 23 éves basszusgitáros srác vagyok (3 éve tanulom), és egy minőségi együttest szeretnék alapítani! Fő irányvonal a JAZZFUNK lesz, de nem zárkózok el betekinteni más stílusokba sem. Főképp SAJÁT SZÁMOKat játszunk majd, de lehet szó 1-2 feldolgozásról is. Előszeretettel vennék elő komolyzenei darabokat is (pl. Bachtól), kicsit átalakítva a mi formációnkra. :) Vokális és instrumentális számok egyaránt lesznek. A stílust nagyjából a Mezzoforte, Shakatak, Incognito együttesek és David Benoit stílusához lehet hasonlítani, persze (kezdetben) még messze nem olyan professzionális módon. :)
Van már pár saját számom, amelyet a jelentkező hangszeresekhez mérten már csak át kell hangszerelni. De ugyanúgy nyitott vagyok a Te számaidra, ha írtál valamit! :)
Budapest és környékén élőket keresek, hogy a próbákra mindenki be tudjon járni.

Feltételek:
- Tudj ötvonalas kottából játszani.
- Legyen egy minimum középszintű gyakorlatod a hangszereden, és légy nyitott a további fejlődésre!
- Eleinte úgy 2 hetente egyszer próbálunk majd, ezt tudnod kell vállalni. Ezt szükség ill. igény szerint később sűríthetjük.
- Fektess nagy hangsúlyt az otthoni gyakorlásra! A közös próbákon már csakis az összhangzásra összpontosítunk!
- Hangszeresek lehetőleg (de nem kizárólagosan) fiúk legyenek. Fontos, hogy a korosztály maradjon meg a 17-26-os tartományban!
- Szükség van 1 vagy 2 énekes lányra is (a mégtöbb sem kizárt)! Fontos, hogy ők lányok legyenek, a korosztályuk pedig 17-22 év! Továbbá az énekes(ek)nek vállalniuk kell szövegírást!
- Csakis akkor jelentkezz, ha komolyan gondolod, s lehet rád számítani, odaszántan tudsz részt venni!
- Szeresd a jó zenét, szeresd ez(eke)t a műfaj(oka)t, és fontosnak érezd az igényességet! :)

BÁRMILYEN HANGSZER jöhet, ezáltal is színesítve a felállásunkat! Legfeljebb, ha nagyon nem válik be, utólag sztornózzuk azt a hangszert, de ennek kicsi az esélye. :) Azonban egy fontos feltétel: tudd magaddal hordozni! (Ha ez mégsem megoldható, de minden más stimmel, akkor is írj, s megpróbálunk kitalálni valamit. Nem biztos, hogy sikerül, de lehetséges.) Próbatermekben szokott dobszerkó lenni, úgyhogy ez alól a dob kivételt képezhet, de plusz pont, ha tudod magaddal hozni a sajátodat.

A legfontosabb azonban, hogy legyen egy ZONGORISTÁNK és egy DOBOSUNK. Amíg ők nincsenek, nem tudjuk elkezdeni a próbákat.

Ha felkeltettem az érdeklődésedet, kérlek, írj a mdrue@citromail.hu címemre, vagy keress meg skype-on molnar.endre néven. Ha írsz, akkor tudom megmutatni hanganyagban néhány, átdolgozásra váró számomat. Jelentkezz bátran! :)

zene2012 e-mail | 2012-06-09 01:59:34 | 1.
Üdv mindenkinek

Kecskeméti 35 éves kezdő gitáros vagyok egy ütős punk,rock zenekart szeretnék összehozni és ehhez keresek Dobost, Basszerost és Énekest 25 év felett nem baj ha kezdő vagy, hisz én is az vagyok csak szeresd a zenét, legyél elszánt és legyen időd a próbára, próbahely adott, ének és gitár felszerelés van.

E-mail cím : punkrockzene@gmail.com


1  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.