Szívbomba
(Intro) Yo, yo, check… Ez nem csak love story, ez egy robbanás, szívbomba, baby, tudd, hogy rád vár…
(Verse 1) Beütöttél, mint a basszus a klubban, mióta láttalak, nem maradtam nyugban, nem kell filter, te tiszta real, szemedben a fény, ami engem hív. Futok érted, nincs stop gomb, szívem pörög, mint a nonstop, ha te vagy a cél, akkor nincs határ, még a betonfal se tartaná.
(Hook) Bumm, bumm, bumm – ez a szívbomba, minden dobbanás téged mond ma, ha jön a vihar, nem számít, mert a szívem a te ritmusodra állít.
(Verse 2) Nem játszom, baby, ez a valóság, ha veled vagyok, nincs gravitációs ág, minden nap új pálya, új track, két szív, egy beat – ez a sound check. A többiek csak háttérzaj, mi vagyunk a fősláger, hallgasd, hogy szól, nincs producer, mégis kész a hit, mert a szerelem írta a beat-jeit.
(Hook) Bumm, bumm, bumm – ez a szívbomba, minden dobbanás téged mond ma, ha jön a vihar, nem számít, mert a szívem a te ritmusodra állít.
(Bridge – gyors flow) Nézd, baby, pörög a szöveg, nincs stop, nincs fék, csak a tüzed, minden trackben benne vagy te, minden rímben ott van a neve. Ha elveszítenélek, kész a blackout, mint mikor kihúzzák a jack-out, de míg dobog a szívem, a beat megy, ez a dal nekünk szól – forever meg.
(Outro) Yeah… Szívbomba, te gyújtottad be, most örökké ég bennem a tűz, baby. Mic drop. 🎤💥
|