Győzelem New Yorkban

Amikor Sting egyik legnagyobb világslágerének, a Roxanne-nak utolsó akkordjait pendítette meg a gitárján, a Madison Square Garden közönsége egy emberként őrült tombolásba kezdett: sikoltozó lányok úgy pattantak fel székükről, mintha áram rázta volna meg őket, s fittyet hányva a biztonsági őrök oszlopsorának, teljes erőbedobással a szinpad felé vették az irányt. Az ok egyszerű: az egykori Police énekesen kivül - aki mostanában Desert Rose című számával nyomul a slágerlistákon - a rajongók legnagyobb meglepetésére váratlanul felbukkant a Backstreet Boys is. A fiúk Stinggel együtt adták elő a ma már klasszikusnak számító Don't Stan So Close To Me-t.

A Backstreet Bioys villánmfellépése volt a Men Strike Back A férfiak visszavágnak/ elnevezésű fesztivál fénypontja. A koncert azért jött létre, hogy nagyobbnál nagyobb énekesek bebizonyítsák, ők is vannak olyan jók, mint a Divas 2000 gála női szupersztárjai: Ugyanis Mariah Carey, Diana Ross, Donna Summer, a Destiny's Child és még sokan mások pár nappal a fiúk előtt léptek a Madison Square-ben szinpaa. A Men Strike Back-ulin Stingen és a Backstreet Boyson kivül Tom Jones, Sisqo és Enrique Iglesias is tiszteletüket tették. A parti egyetlen női fellépője, a csinos Christina Aquilera volt, aki What A Girl Wants című dalát adta elő.

A Backstreet Boys számára ez a fellépés volt karrierjük csúcspontja. Egy ilyen elismert sztárral énekelni, mint Sting, kész hőstett, a srácok úgy érzik, megvédték a popszakma becsületét. A Backstreet Boysnak a közös énekléás meghozta a hőn áhított elismerést, amire régóta vágytak. A poplegendának számító Madonna, Sting és Elton John őszintén beismerték a februári Grammy-díjkiosztón - ahol a srácok két díjjal lettek gazdagabbak-, hogy igazi BSB-rajongók. Nick és csapata számára ez komoly dicséret, ugyanis a srácok, akiknek legutóbbi albuma,a Millennium több, mint 12 millió példányban kelt el, eddig hazájukban főként csak gúny és viccelődés tárgyai voltak.

"Laza rockbandák, mint például a Limp Bizkit vagy a Blink 182 minket cikiztek koncertjeik alatt. Az egyik csapat szerint túl jól nézünk ki ahhoz, hogy énekelni tudjunk, a másik szerint pedig egyszerűen túl fehérek vagyunk. Ha színes bőrüek lennénk, sokkal jobban elfogadnának minket - árulta el Kevin a híres-hirhedt Howard Stern /46/ rádióműsorában. A cinikus rockrajongó hírében álló Stern előszeretettel hozza kellemetlen helyzetbe riportalanyait: egyszer például Julia Robertset élő adásban arra kérte, hogy mutassa meg a kebleit. Pamela Andersontól pedig az orális szex témája kapcsán csalt ki titkokat. Ez a riporter, aki meggyőződéses fiúbandagyűlölő, elismerte, hogy minden tisztelete a Backstreet Boysé. Igaz, a fiúk sem úszták meg egykönnyen a riportot: A.J. elmesélte, hogy csajozás terén ő fogja a legkevésbé vissza magát. Kevin bevallotta, hogy a BSB-s karrierje elején számtalan, főleg ismert nővel flörtölt, sőt, még azt is elmondta, hogy jövendőbeli feleségével, Kristine-nel házassági szerződést fognak kötni. A hallgatókat Howie döbbentette meg a legjobban." A Backstreet Boys ‘99 elején majdnem feloszlott! Abból a 300 millió dollárból, ami eddig kerestünk, csak nagyon keveset láttunk viszont." A.J. így folytatta: "Exmenedzsereink azzal zsaroltak minket, hogy vagy azt csináljuk, amit ők mondanak, vagy a jobb dalokat egyszerűen az N"Sync-nek adják." A mesterségesen szított botrány eredménye: a világ két legmenőbb fiúcsapata között igencsak fagyos a hangulat, sőt, menedzsereikkel jogi vitákba is keveredtek.

Mialatt az N'Sync No Strings Attached című új albumával az USA-ban minden eddigi rekordot megdöntött, a Backstreet Boys tagjai ősszel megjelenő albumukon dolgoznak. Kevin harciasan csak ennyit mond:" A meccs még nem ért véget, a rajongók fogják eldönteni, hogy ki a legjobb!"

Bravo, 2000. június

2000. augusztus 1.



Click to Visit

Schmidt Vera játék


Játssz velünk és nyerd meg Schmidt Vera csodálatos debütáló albumát!

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster