Pepsi Sziget 2000

Night Zone Party Aréna
Főszerepben a modern tánczene és műfajai Ahogy már előző számunkban említettük, idén is lesz Pepsi Sziget. At elmúlt két év sikere után ebben az évben a Danceland helyét átveszi a Night Zone Party Aréna elnevezésű sátor, amely a modern tánczene rajongóit hivatott kiszolgálni egy héten keresztül, minden éjszaka.

Soha nem látott, Magyarországon egyedülálló parti-sorozattal készül a hazai klubokban két éve nagy sikerrel szereplő Night Zone bulik szervezőcsapata. A Pall Mall márka által támogatott és szponzorált buli-sorozat ezzel a rendezvénnyel teszi fel az i-re a pontot. Ez a jó buli mellett azért is érdekes, mert eddig nem sok multicég vette a fáradtságot és nyitotta meg bankszámláját annak érdekében, hogy támogatást nyújtson a hazai parti- és klubkulturának. A másik érdekes pont, hogy a Pepsi Sziget - holott 1997 óta van minden évben "techno" sátor - rendre nem kommunikálta a rendezvény programjai között olyan mértékben, ami a látogatottságot tekintve megillette volna. Sőt, azt is eláruljuk, hogy az elmúlt esztendőkben minden fellépő ingyen zenélt a modern tánczenei rendezvényeken. Ennek most vége, a Night Zone művészei egytől-egyig normális tiszteletdíjért szerepelnek Magyarország legnagyobb partiján.

Az idén egy sátorban lesz a modern dance fellegvára a Szigeten. A külön erre az alkalomra Németországból hozandó ötezer férőhelyes sátort a lehető legmodernebb hang- és fénytechnikával szerelik fel. Minden éjszaka külön témák és zenei stílusok köré épül, így a dekorációt is ennek megfelelően alakítják és cserélik ki a partik kezdete előtt. A sátor természetesen hanfgszigetelt, sőt a vendégek kényelme érdekében külön padlóuzatiot is készítenek a táncolók számára, ami a nagy por megelőzésére is alkalmas lesz. Bár az elmúlt évek tapasztalata azt mutatja, hogy könnyen dobálóznak a hazai partiszervezők a speciális klubdekoráció, a lézershow és a projektoros vetítés kifejezésekkel, a Night Zone Party Arénában különleges VJ által kreált videoshow, soha nem látott technikájú lézerjáték és az előbb említett naponta változó dekoráció teszi majd felejthetetlenné az estéket.

A fellépők lekötését és az egész rendezvény koordinálását a FREEE Magazin végzi. A lehetőségekhez mérten a line up-ot úgy állítottuk össze, hogy mindenki megtalálhassa a kedvére valót. Minden este tízkor kezdődik a buli és reggel hatig tart. Természetesen egy kis ráadásra lesz lehetőség, ha a közönség is úgy akarja. A program pedig az alábbiak szerint alakul.

Augusztus 2-án, szerdán a Gatecrasher Rezidens Neon Éjszaka. A hangulat bemelegítéséről DJ Soneec, majd Andrew J. gondoskodik. Őt Guy Ornadel, a Gatecrasher rezidense és Sasha menedszere követi. A bulit DJ Sterbinszky zárja.

Augusztus 3-án, csütörtökön Viharos Éjszaka a Global Underground-dal. Az este címéből kiderül, hogy a Boxed-es fiúkat látjuk vendégül. A Global Underground nem csak Nick Warren-nel, de jó pár meglepetéssel is készül erre az éjszakára ajándékok formájában. Ekkor üdvözölhetjük újra a hazai pályán Jutasi Tamást, ami amerikai tartózkodása miatt tünt el a klubéletből. A jó zenékért DJ Kühl - a hazai progresszív house és trance - szinte megkoronázott királya és az úőj generáció valamint a keceli flash-ek képviseletében DJ Chriss felel. Nick előtt mutatkozik be új szinpadi show-jával a Candyman-féle Duel is.

Augusztus 4-én, pénteken teljesen új vizekre vagy szigetre evezünk. Az Ibizaparty, egy varázslatos mediterrán éjszaka elnevezésű programra az ibizai őskövület DJ Alfredo-t várjuk, akinek segítségére ki más lehetne, mint Junior, Dan von Schulz és DJ NewL.

Augusztus 5-én, szombaton a Freakek éjszakájka lesz, no meg a techno-é. CJ Bolland és MC Screen büntet majd Budai, Levi és Clark társaságában.

Augusztus 6-án, vasárnap lép majd fel a Miénk az amerikai éjszaka c. bulin az a DJ és producer duó, akinek oly sok kellemes dalt és remixet köszönhet a modern tánczene szcéna szerte a világon. Öt órát játszik majd az amerikai Deep Dish, most előszőr Magyarországon. A nem mindennapi eseményre érdemes lesz minél korábban odaérni,hiszen éjfélkor nekikezdenek a fiúk. Zenei stílusuk a deep house-tól az intelligens klubtrance-en át a technóig széles spektrumot ölel fel. Aki szeretne igazán kivételes partin részt venni, nem hagyhatja ki. Azért sem, mert Budai fog bemelegíteni az amerikaiaknak egy speciális deep house szettel.Sőt, hogy fokozzuk az élvezeteket, Tommyboy gondoskodik majd a levezetésről.

Augusztus 7-én, hétfőn A jövő éjszakája a Global Underground-dal. Layo és Bushwacka! a new skool hangzás jeles képviselői fognak játszani Palotai és Cadik mellett. Segítségükre lesz továbbá Pedro és MC Publo Pulko.

Augusztus 8-án a Night Zone utolsó programján, amely a Grand Arena Parade elnevezést kapta Paul van Dyk háromórás szettje koronázza meg az egyhetes partit. Paul mellett Slam Jr. és Sylvie felelnek majd a hangulatért.

Az egyhetes bulira még augusztus 1-ig az összes ismert jegyárúsító helyen kedvezményes áron vásárolható belépő 9000 forintért, amellyel - mint minden évben - az összes szinpad és rendezvény látogatható, így a Night Zone is. Augusztus 1. után és a helyszinen 10000 forint lesz a hetijegy. Aki nem akar mindennap kinézni a szigetre, vegyen napijegyet, ami idén is hihetetlenül olcsó, mindössze 1500 forint lesz.

A bulikról,a fellépők pontos beosztásáról az augusztusi FREEE számol be, illetve a www.freeemagazin.com folyamatosan közli a programot, de bárhonnan az országból helyi tarifáért hívható a 06-40-200-025-ös infoline.

FREEE magazin 2000. július

2000. július 15.



Click to Visit

Schmidt Vera játék


Játssz velünk és nyerd meg Schmidt Vera csodálatos debütáló albumát!

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster