Jazz Garden

Budapest szívében, a Fővám tér közelében, a Veres Pálné utca és a Vámház körút sarkán található Budapest egyetlen élőjazz pódiuma, ahol minden este a jazzvilág hazai és külföldi előadóművészei adnak koncertet.

A hely népszerűségét nemcsak a kiváló előadóknak, hanem különleges atmoszférájának és nem utolsósorban kiváló konyhájának is köszönheti. Az ide betérők igényes, de könnyedebb jazzmuzsika mellett vacsorázva tölthetik el a szórakozásra szánt estéjüket.

Egyedi belsőépítészeti megoldásai révén az ide látogató egy gyönyörű kertben találja magát, ahol az ódon hangulatot árasztó egyedi kovácsoltvas bútorok, festett üvegű mécsesek, kandeláberek, nedvesen csillámló macskakő, árnyas fák és ragyogó csillagok olyan tökéletes illuziót keltenek, hogy a képről senki sem gondolná, hogy mindez nem a valódi ég alatt, hanem egy belvárosi, boltozatos pincehelyiségben van.

A könnyedebb klubhangulat helyett a hagyományos milliöre vágyóknak ajánlható a kertből nyiló másik, mediterrán stílusban kialakított helyiség és különterem, amely kiválóan alkalmas üzleti ebédek, vacsorák és különböző rendezvények lebonyolítására.

A Jazz Garden már déltől várja a vendégeket. Az ital és étlap gazdag választékot kínál a mindenki által kedvelt röviditalokból, különféle koktélokból, csapolt és üveges sörökből, kimért és palackozott borokból.

A különlegesen elkészített ételek között megtalálhatók csirke, kacsa, pulyka, sertés, bárány és bélszín ételkülönlegességek, és természetesen a vegetáriánusok is kedvükre válogathatnak a nekik kínált ételek között.

Nyitvatartás: 10-01 h

Belépő: ingyenes

Sör: Stella 390 Ft

Ülőhely: 64+50

Minden nap élőzene

Elérhetőség:

Telefon: 266 7364

info@jazzgarden.hu

2001. október 3.



Click to Visit

Schmidt Vera játék


Játssz velünk és nyerd meg Schmidt Vera csodálatos debütáló albumát!

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster