Pesti Est Café

Budapest szívében a pesti Broadway tőszomszédságában, a Zenekadémia történelmi épületével szemben, a Liszt Ferenc téren található a világelső Pesti est Caféja. Izgalmas háromszintes belsőépítészeti kialakítása lehetővé teszi, hogy a Café egyszerre legyen élőzenés kávézó, képzőművészeti tárlatok bemutatóhelye, koktél bár, táncos-zenés klub tavasztól őszig pedig beszélgetős, nézelődős terasz is.

A falakon mindig változó tárlatok láthatók, a lépcsőforduló kis vitrinjeiben egymást követik a házi kiállítások, a hangszigetelt pince pedig fantasztikus koncertek helyszíne. Fellépett itt már az UP!, Tyereskova, Kispál és a Borz és- nem vicc! - a Chumbawamba is.

A Pesti Est Café persze sok más miatt is a pestiek egyik kedvence. Fantasztikusan eredeti koktélokat, shake-ket, turmixokat, könnyű salátákat, szendvicseket és kiadós palacsintákat fogyaszthatnak a vendégek, miközben tehetséges fiatal DJ-k keverik a „legtrendibb” zenéket a 6 m magasban lévő keverőpultról.

A Pesti est Café programjai közt olyan tematikus zenei különlegességek is találhatók, mint a reggae rastafari estek vagy a funky soul sorozat. A Liszt Ferenc téren már csak azt nem értik, Budapest hogy lehetett meg egyáltalán Pesti Est Café nélkül….?

Nyitva

h-v: 11-02h

Telefon

344 43 81

Belépő:

ingyenes

Sör

Stella Artois 440 ft, Holsten Pils

Ülőhely

350 fő

Konyha

Saláták, szendvics, palacsinta

Zenék

Vegyes, igényesen korszerű, progresszív

Élőzene

Hétfő, szerda

Kerthelyiség

terasz 10-24h

100 fős, bérelhető

2001. október 30.



Click to Visit

Schmidt Vera játék


Játssz velünk és nyerd meg Schmidt Vera csodálatos debütáló albumát!

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster