Az Erzsébet Téri Gödör Klub

Nem hittem el, hogy az Erzsébet téren, nemzetünk nagy gödre helyén ilyen rövid idő alatt szinte kult helyet lehet létrehozni, de a Gödör Klub rácáfolt minderre. Nem csoda, hogy helynek már kezd kialakulni a törzsközönsége, hiszen minden héten a város legjobb programjait kínálják a szervezők!

Az Erzsébet Téri Gödör Klub ezen a hétvégén még a megszokottnál is színesebb programkínálattal vár minden érdeklődőt! Február 14-én, pénteken a heti rendszerességű "Világgödör" rendezvényen a színházteremben 19.30-tól a méltán oly népszerű, és többszörösen díjazott BOZSIK YVETTE Társulat lép fel, és bemutatják "Lakodalom" című kilencszereplős előadásukat, amely tulajdonképpen egy falusi esküvő története egy szürreális képben megformálva. A koreográfiában úgy keverednek a hagyományos néptánc elemei a modern tánc gesztusaival, mint ahogy Lajkó Félix zenéjében a népzene a jazz és a modern zene elemeivel. KOLTAI RÓBERT színművész lesz az este vendége egy beszélgetés erejéig.

Az "aqarium" teremben 21.00-tól a kellemesen andalító TRAFIK, a lemezeladási listák élére törő EMIL RULEZ! és a nemrég új lemezzel jelemntkezett NEO zenekarok váltják egymást, és a talponmaradóknak Dj. NADIA szolgáltatja még a tánczenét reggelig.

Belépőjegyek a helyszínen válthatók 1400.-áron.

Február 15-én, szombaton 20.00-tól ANIMA NAP lesz! A szombathelyi illetőségű zenekart nem kell bemutatni ma már senkinek, hiszen igen nagy népszerűségnek örvendenek. Ezekben a napokban kerül a lemezboltok polcaira az "Aqanistan" című nagylemezük, melyről a koncerten több dal is elhangzik majd. Itt mutatkozik be VARGA ZSUZSA (ex Vénusz) új zenekarával, amelyben aktív közreműködő az Animás Prieger Zsolt is. Fellép még az ugyancsak szombathelyi BEAT DIS, és Dj.TITUSZ.

Különleges látványtecnika és világítás fogadja majd a szombaton partyzni vágyó fiatalokat!

2003. február 12.Click to Visit

Schmidt Vera játék


Játssz velünk és nyerd meg Schmidt Vera csodálatos debütáló albumát!

FÓRUMOK

The White Stripes
Superbutt
Linkin Park
Heaven Street Seven
Placebo
Limp Bizkit
Darren Hayes
Blue
P!nk
A legjobb klubok
Eminem
50 Cent
Snoop Dogg
Sub Bass Monster