Click to Visit
Pop - westlife
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  

blondie e-mail | 2004-05-04 13:07:06 | 63.
komoly????mi is megyünk, csak mi júliusban!majd mesélj mi volt!!!!
evidens,h.jó számaik vannak!!!!!:DDde nem csak ezért szeretjük őket:DDD


Előzmény: kezzy (59.)
kezzy e-mail | 2004-05-04 12:15:33 | 62.
Teljesen igazad van!!!!!!!
A számaik szuperek!!!!!!!!
Nem értem azokat akik azt mondják hogy a Westlifenak szar számai vannak!!!!!!!!!!
Ez nem igaz!!!!!!!!!! Szerintem!!!!!!!!!
Hallottátok hogy Bryan bánja hogy kilépett?!

Shaney e-mail | 2004-05-03 11:47:12 | 61.
Szia! Hát jobb név nem jutott hirtelen eszembe...
Egyébként A Westlife-ban az tetszik,hogy jók a számaik.


Előzmény: bárányka (58.)
Kis egér e-mail | 2004-04-26 08:15:41 | 60.
Ha rajtam múlna nem halnál meg!!! :)

Előzmény: kezzy (59.)
kezzy e-mail | 2004-04-25 13:01:04 | 59.
Nem halok meg csak ha nem lesz sikeres a következő kislemez akkor a Westlife fel fog oszlani!!!!!!!!!!!!!!!
És ugye mi ezt nem szeretnénk!!!!!!!!!!
Abból a maxiból legalább 20-at fogok venni!!!!!!!!
Elmegyek május 21-én Dublinba hogy utoljára együtt lássam az 5 fiút!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Előzmény: bárányka (58.)
bárányka e-mail | 2004-04-24 17:54:49 | 58.
óóóóóóóó Shaney te fiú vagy?Ezt nem gondoltam volna máskor valami kanosabb nevet válassz:))))amúgy tök mindegy hogy Márknak hány barátnQje volt csak kiváncsi lettem volna rá!! pl neked hány barátnöd volt?:DDDAmúgy ha már ilyen kiváncsi vagyok megkérdezem mi tetszik ennyire a westlife-ban csak úgy érdekelne!na cupp
jaaaaa u.i.Kezzy meg ne halj mááá!!!!!!!!!!!!!!

Shaney e-mail | 2004-04-23 10:35:27 | 57.
Szia! Vannak fiú rajongói is a westlifenak Pl. én.
És nem mindegy,hogy hány barátnője volt Marknak ???


Előzmény: bárányka (56.)
bárányka e-mail | 2004-04-21 13:39:37 | 56.
sziasztok csajok!

ööö mármint csak lányok írnak ide ,vagy vannak fiú rajongói is a westlife-nak. Mindegy ezen még nem gondolkoztam:))(bocsika a megszólításért westlife-rajongó fiúk):D amúúgy ha valaki netán véletlenül,teljesen véletlenül nem tudja hogy hány barátnöje volt eddig Márknak mármint Feehilynek ,ja és hogy kik akkorha ide firkantaná akkor kössz meg cupp ha meg nem az se baj de azért köcci!
csók!!!!!!!!!!!!!!!!!

kezzy e-mail | 2004-04-20 15:24:35 | 55.
Köszi mégegyszer!!!!!!!!!!
És ti hallottátok a rossz hírt??
Hát én mindjárt meghalok!!!!!!!!!!!!


Előzmény: blondie (54.)
blondie e-mail | 2004-04-18 13:22:16 | 54.
írtam az új témádba, nézz be!!!szia
kezzy e-mail | 2004-04-12 14:19:07 | 53.
Csövike!!!
Na itt vagyok és nektek meg nekünk létrehoztam ma egy új témát, mivel ma van BRYAN McFADDEN szülinapja!!!!
Írjatok az új témámhoz!!!!!!!!!!!!!!!
ok?
A téma neve:
bryan,mark,kian,shane,nicky
Remélem sokan írtok majd bele!!!!!!!!
Köszi!!!!!!!

Bryan McF e-mail | 2004-04-01 10:49:14 | 52.
Szia Márti love!
Nekem nagyon szimpatikusnak tűnsz!Az én kedvencem a Westlife-ból Bryan és pont ő az én életem!
Én mikor megtudtam, hogy kimegy a Westlife-ból öngyilkos lettem, de mostmár szerencsére nem sikerült!
Szerintem világszerete gyűjteni kéne aláírásokat, hogy menjen vissza a Westlife-ba!
Remélem minél hamarabb visszaírsz!

Bryan McF
Amúgy Reni


Előzmény: Márti love (48.)
kezzy e-mail | 2004-03-19 19:59:53 | 51.
én imádom a westlifeot!!!bőgtem amikor Bryan kilépett!!! Minek kell fájdítani a szívünket azzal, hogy megjelenik az obvious, a klippben is szerepel, erre 10 nap múlva bejelenti hogy kilép!!! remélem nem oszlik fel!!!!!
Nicky szerintem tök cuki, kár hogy elvette Georginát.....Kian remélem szakít Jodi Alberttel.....Shane egy drágaság.....Mark egy tündér................és Bryan, Bryan egy bunkó, de nem tudom nem szeretni, mert MINDEGYIKET IMÁDOM!!!!!

blondie e-mail | 2004-03-14 17:41:45 | 50.
szia!!
nem vagy dilis és semmit nem rontottál el..az ott lesz!!de ajánlom figyelmedbe az im-net.hu fórumját...ott többen vagyunk!!
nekem is Mark a kedvencem és igen...cigizik!!!!te is?vagy miért érdekelt?


Előzmény: Márti love (49.)
Márti love e-mail | 2004-03-13 18:37:38 | 49.
valamit elszúrtam mert irt ki v.mit az aljára.Aki tudja,hogy mi a fene ez az légyszi irj meg nekem,hogy meg tudjam ugy csinálni,hogy ne legyen ott:))köszike

Előzmény: Márti love (48.)
Márti love e-mail | 2004-03-13 18:33:40 | 48.
Helloka mindenki!Most irok ide elöször ugyhogy lehet,hogy valamit rosszul csinálok:))Én is nagy Westlife rajongo vagyok.Sajnálattal tudtam meg,hogy nem jönnek mégse Magyarországra.De ami késik nem múlik:)Bár az igazat megvallva a Westlie már nem lesz olyan mint régen.Most valahogy olyan más igy tudni,hogy Bryan már nincs ott.Azért én ugy gondolom,hogy Bryantöl ez egy kicsit genya dolog volt mert nem gondolta végig,hogy a rajongoknak milyen rossz lesz miután elmegy.Bár mondjuk nekem spec. nem ö a kedvencem hanem az a nagyon aranyos Márk.Remélem a Westlife megprobál majd olyan lenni mint régen.Hiányozni fog Bryan hangja.Mert a Tonightban vettem észre,hogy milyen cuki hangja is van:))Milyen jo pöri lenne ha a következő hír az lenne,hogy meggondolta magát és visszatér az együttesbe.Meg azt se értem,hogy ha valaki egyszer válalja,hogy sztár lesz akkor számolnia kell ezekkel is.Nagyon jol tudta,hogy egyszer lesz családja is.Meg azt se tudom elképzelni,hogy nem fér meg együtt a munka és család.Kerry nem igaz,hogy nem bir ki pár napot a férje nélkül.Vegyük példának Victoriát és Davidet (Beckham)asszem igy irják).Nekik is van két gyerekük és még se cirkuszolnak,hogy nem fér meg együtt a két dolog.Bryan megszedte magát pénzel és most ugy látta,hogy itt az ideje a családdal foglalkozni.Kezdjünk el aláirást gyűjteni,hogy menjen vissza.Még jo,hogy én Márkot imádom mert megörűlnék ha ö menne el a csapatból.Kiváncsi vagyok,hogy vajon neki mikor lesz már csaja.Na de mindegy:))Ha valaki netán tudja,hogy Márk cigizik-e az légyszi irj meg ide mert erre tökre kiváncsi vagyok..Köszike szépen elöre is.Ezentúl majd fogok ide irkálni és ha tudok ujat amit nem nagyon hiszem,hogy tudnék akor irom ki ide.Ha valaki igy az elsö levelem után egy dilis embernek tart akkor sorry és azoknak is sorry akiket esetleg megbántottam avgy nem vagyok szimpi de sajna nem lehetek az mindenkinek.Jok legyetek.Pussz

Előzmény: Shaney (46.)
blondie e-mail | 2004-03-12 22:03:42 | 47.
de fellendült itt az élet!!igen szomorú ez a hír,de a lényeg,h. még nem adják fel!!!vároma további nagyon jó számokat is!!!!!!!!!
Shaney e-mail | 2004-03-12 14:21:39 | 46.
Egy dublini sajtótájékoztató keretében az ír Westlife együttes bejelentette, hogy Bryan McFadden elhagyja a csapatot.


Az együttes szóvivője egy nyilatkozatot adott ki, melyben a következő szerepelt: "a nagy együttesek hagyománya szerint a Westlife is most már csak négytagú."

McFadden elmondása szerint azért hagyja el a csapatot, hogy több időt tölthessen a családjával, és semmi köze nincs ennek a csapat tagjaihoz.

"Ez csak rajtam múlott. Nagyon nehéz két életet élni, amikor már családom van. Ezért most rájuk szeretnék koncentrálni, és annyi időt otthon tölteni, amennyit csak lehet," mondta az énekes.

McFadden meghatódottan kijelentette, hogy volt csapatának tagjai voltak "a világon a négy legjobb barátom".

Természetesen a fiúcsapat nagyon elkeseredett társuk távozása miatt, ezért is kérik rajongóikat, hogy a továbbiakban is lelkesen támogassák őket.

Az együttes egyik énekese, Kian Egan egy Bryannek írt levelet olvasott fel a riporterek előtt: "Együtt valósítottuk meg álmainkat. Megértjük, és tiszteletben tartjuk a döntésedet. Szívünk minden szeretetével szeretünk téged."

A négy megmaradt fiú - Kian Egan, Nicky Byrne, Shane Filan és Mark Feehily - azonban alig várja, hogy egyik belfasti koncertjükön viszontlássák McFaddent.

A csapat most legújabb albumán dolgozik, amelyen a mai kor énekeseivel énekelnének duetteket. A fiúk egyébként pályafutásuk alatt 12 olyan dalt énekeltek, amelyek első helyen végezték a slágerlistákon. Köztük az 1999-es Swear It Again volt az első.

Az együttes rekordot döntött azzal, hogy az első hét kislemezük mindegyike az első helyen végzett a listákon. Amikor először feltűntek a zeneiparban, sokan az új Boyzone-nak nevezték őket - öt jóképű fiú, akiknek Ronan Keating a társmenedzserük.

Természetesen a csapat így négyesben is folytatja tovább a zenélést.

"Most abban reménykedünk, hogy a rajongóink velünk maradnak. Most nagyobb szükségünk van rájuk, mint bármikor ezelőtt. Szükségünk van a támogatásukra, és Bryannek is."

Gennaro Castaldo zenei kereskedő szerint a Westlife azonban elég tehetséges és híres csapat ahhoz, hogy megbirkózzanak egyik tagjuk elvesztésével.

"Fantasztikus rajongótáboruk van, akik továbbra is megvásárolják majd a lemezeiket, és megnézik koncertjeiket," mondta.

"Bár az is igaz, hogy Robbie távozása a Take Thatből, és Geri elszakadása a Spice Girltől megpecsételte a csapatok sorsát, így lehet, hogy Bryan lépése is hasonló sorsot eredményez majd a Westlife esetében."




Shaney e-mail | 2004-03-12 14:16:19 | 45.
A Westlife énekese, Kian Egan elsírta magát és kiment a teremből, amikor az együttes egy sajtókonferencián bejelentette, hogy Bryan McFadden távozik a csapatból. Tinilányok ezrei pityeregnek világszerte. A Westlife öt éve tűnt fel a színpadokon, és komoly sikereket aratott: 12 dala került fel a brit és amerikai slágerlisták élére, és nem kevesebb, mint 30 millió kis- és nagylemezt adtak el világszerte.





A Flying Without Wings című dal sikeres előadóit megviselte, amikor társuk megerősítette a híreszteléseket, és kilépett a zenekarból, hogy több időt tölthessen feleségével, Kerry McFaddennel és két gyermekével. A bejelentés, melyet a csapat szóvivője olvasott fel, a következőket tartalmazta: "Mint a több nagy múltú együttes esetében, a Westlife életében is eljött az a pillanat, amikor négyen maradnak."

McFadden a nyilatkozat után a következőket mondta: "Nagyon nehéz kétfelé szakadni, amikor az embernek családja van. A családomra szeretnék koncentrálni, és a lehető legtöbb időt szeretném tölteni velük." Egan ezután felolvasta a csapat búcsúlevelét: "Megosztottuk az álmainkat, de megértjük, és tiszteletben tartjuk döntésedet, és szívből szeretünk." Eztán a csapat többi tagja megölelte távozó társukat, így szent a béke - írja a WENN.

Az Ananova is megerősítette, hogy nem a tagok közti feszültségek vezettek idáig: a dublini sajtókonferencián a búcsúzó Bryan közölte, hogy a fiúcsapat négy tagja egyben a legjobb barátja is, és semmiféle személyes konfliktus nincs köztük.



Shaney e-mail | 2004-03-12 13:53:40 | 44.
Bryan confirms Westlife exit
Westlife members broke down in tears as Bryan McFadden confirmed he is leaving the band to spend more time with his family.
The 24-year-old singer told a packed press conference in Dublin that the other members of the band were his four best friends, and his departure was nothing to do with them.
"I just feel it's the right time to concentrate on my family and being at home as much as I can," he explained.
"It's to do with me. It's hard to juggle two lives when you've got a family. I want to concentrate on my family and being at home as much as I can," he said.
Although the band said they were "devastated" by the news of Bryan's departure, they called it an amicable split and urged fans to support them now more than ever.
Westlife singer Kian Egan read out a letter to McFadden in front of reporters. "We have shared our dreams. We understand and respect your decision. From the bottom of our hearts we love you," he said. Bryan's wife Kerry McFadden and bandmate Nicky Byrne's wife Georgina, Irish premier Bertie Ahern's daughter, stood together as Bryan announced his departure.
Since emerging into the pop world five years ago, the band have had a record-breaking 12 number one singles and sold 30 million records.
Source: ananova.com

Shaney e-mail | 2004-03-12 13:50:37 | 43.
Strife of Bryan - Quit star ‘unhappy for a year’
Singer Bryan McFadden bid a tearful farewell to his Westlife bandmates yesterday before walking out on the group forever. And at an emotional press conference, he told how he’d been unhappy for the past 12 months of their six-year career.
The news that he was quitting - revealed exclusively by the Daily Star yesterday - had fans in tears. It came just three weeks before the group were due to kick off a 14-week world tour. The four remaining members are determined to press ahead with that.
Speaking at Dublin’s Four Seasons hotel yesterday, Bryan said: "I haven’t been able to commit 100% to either my family or the band for the past year. It’s impossible to juggle the two lives - being in a band and having a family. I approached the band at the Meteor Awards eight days ago, and five days ago we sat down to talk it through. It’s nothing to do with the band, they are my family and best friends. It’s all about me and, of course, it’s difficult. I’ve heard some of the new songs the band will be recording and they’re even better than our old ones, and of course, I’m sad. To be honest I’ve got no TV, music or any other projects lined up. I’m just going to be a house-husband for now - the only problem is I’m useless at doing housework!"
As Bryan got up to leave the press conference, bandmate Kian Egan stopped him to read an emotional farewell letter from the group. Kian broke down in tears while reading it and afterwards the band had a group hug before Bryan left the room. Kian then said: "We’ve spent the past five days trying to convince him to stay but we couldn’t. No one is sadder than us but we respect his decision. We got the feeling something was up with Bryan over the past four weeks. And after a day of rehearsals in Dublin before the Meteor awards, he made his feelings clear to the band. We sat down last week to try to find out what had changed for him. In the end we couldn’t change his mind - his priority is his family now. We can never say a bad word about him. He is our brother. It’s very hard. It’s like being in a marriage or having a girl for six years and then splitting up."
Bandmate Nicky Byrne added: "We’ve been at my house until three in the morning talking this out. We tried our best to make him stay and wish it could be different. The band won’t be the same without him, but we will continue Westlife as a four-piece. We just want Bryan to be happy. We need support from the fans now more than ever - and so does Bryan."
Manager Louis Walsh insisted: "It’s business as usual with Westlife - only now we can get them all in one cab! There were only four members in the Beatles, after all, and we plan to continue being the biggest boy-band on the planet."
Westlife will begin recording a "duets" album in Germany in the next three weeks. Stars who have so far agreed to join them include Lionel Richie, Donna Summer and Diana Ross. But industry experts last night predicted that Westlife’s days could be numbered without Bryan.
Gennero Castaldo, of music retailer HMV, said: "Westlife are certainly talented and big enough to sustain the loss of Bryan for the immediate future. They have a devoted following who will continue to buy their records and go to see them in concert. However, just as Robbie Williams leaving Take That and Geri Halliwell breaking from the Spice Girls marked the beginning of the end for their bands, Bryan’s departure must surely signal a similar fate for Westlife. All good things must come to an end. And if they do split soon, they will be leaving at the very top, having been one of the most successful chart acts ever."
Source: The Daily Star

Shaney e-mail | 2004-03-12 13:38:47 | 42.
Szia Kis egér.Te csak rossz híreket közölni jössz ide írni?:)Remélem Bryan nélkül is folytatják,mert sajnos ha egy együttesből kiszáll egy tag elöbb-utobb fel szokott oszlani.Remélem most nem így lesz.

Előzmény: Kis egér (40.)
csillag. e-mail | 2004-03-10 18:35:26 | 41.
én is hallottam:(
Kis egér e-mail | 2004-03-09 18:08:59 | 40.
A fiúk ma jelentették be, hogy Bryan McFadden kiválik a csapatból!!!!:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
blondie e-mail | 2004-03-06 11:30:36 | 39.
vagyis ez nem nekem szólt,szóval :S

Előzmény: Kis egér (37.)
blondie e-mail | 2004-03-06 11:28:06 | 38.
Te is;)))én is,szóval nem gond:)))

Előzmény: Kis egér (37.)
Kis egér e-mail | 2004-03-03 17:10:50 | 37.
Bocsi, hogy nem válaszoltam, de ritkán járok fel ide!!

Előzmény: Bryan (34.)
Kis egér e-mail | 2004-03-03 17:09:41 | 36.
Szia!!!!
Milyen ismerös vagy!!!:))))


Előzmény: blondie (35.)
blondie e-mail | 2004-02-29 12:49:19 | 35.
szia Bry!!!sajnois már nem lehet rájuk szavazni!!:(tuti,hoghy nem jönnek,mert lemondták a fellépést,ugyanis aznap van koncertjük Angliában...Bryra meg nem tudom hol akartál szavazni,de már seholsem lehet!viszont ha mindennap akarsz friss híerket gyere az Im-net.hu-ra a Westlife topicba...ott mindent megtudhatsz ami érdekel!!!
Bryan e-mail | 2004-02-25 13:38:41 | 34.
Helló I' love Lee!
Nem tudod véletlenül, hogy hol lehet rájuk szavazni?
Nagyon sügős lenne!
Bryan
Amúgy pedig RENI


Előzmény: I' love Lee (1.)
Bryan e-mail | 2004-02-25 13:23:48 | 33.
Légyszi mondd el mert én nem találom!
Légyszi légyszi légyszi légyszi!
Kis egér! HAHÓ


Előzmény: Kis egér (30.)
Bryan e-mail | 2004-02-25 13:19:24 | 32.
Szia Kis egér!
Én nagy Bryan rajongó vagyok! Légyszi mondd már el hogy hol lehet szavazni!!!!!!!!!!!!
Előre is köszi!
Bryan


Előzmény: Kis egér (30.)
blondie e-mail | 2004-02-21 22:10:56 | 31.
szisztok...véletlenül tévedtem erre,de már látok ismerős neveket;)))teszik a téma:))
Kis egér e-mail | 2004-02-03 16:30:57 | 30.
Tudom, hogy lehet szavazzni, és szavazzok is minden nap!!! De sajnós már ők az utólsók, és különben is pont az nap van máshol is koncertjük. Sajnos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: Shaney (28.)
Shaney e-mail | 2004-01-19 16:04:49 | 29.
Bocsika,április csak 30 napos:))))))))))))Szóval május 1.-én
Shaney e-mail | 2004-01-16 13:54:05 | 28.
Hello!!!! Minden westlife rajongót megkérek szavazzon a westlife-ra az eurokoncert.hu-n,az ír köztársaságnál,hogy westlife-koncert legyen április 31.-én Pesten.Köszi mindenkinek aki szavaz.

pussy cat e-mail | 2003-11-29 13:08:19 | 27.
Sziasztok! ha valaki tudja, hogy honnan lehet ingyenesen letölteni westlife számokat, akkor az írjon a kitticsibe@freemail.hu-ra.Előre is köszi.

Shaney e-mail | 2003-11-21 13:36:57 | 26.
Helló mindenkinek!
Mi ez a nagy pangás??? Jövőhéten jön a Westlife új turnaround című albuma! Én már letöltöttem a Hey whatever-t és a Mandy-t.Egyébként ha valakinek kellenek Westlife számok vagy videóklippek az írjon a bgmatt@freemail.hu-ra.

csillag. e-mail | 2003-07-26 05:56:37 | 25.
köszi kisegér!
Kis egér e-mail | 2003-07-25 14:33:36 | 24.
Na ezeket a bő válaszokat!!!!!!!!!!!!!!!

Előzmény: any (23.)
any e-mail | 2003-07-25 08:36:52 | 23.
Na, de jó lehet.

Előzmény: Kis egér (22.)
Kis egér e-mail | 2003-07-23 19:06:07 | 22.
Semmi különös, minden Nickyvel és Georginával van tele, meg a Sligoi koncertel. Ja meg az új dalal, amit különben én is várok.

Előzmény: any (19.)
Kis egér e-mail | 2003-07-23 19:02:53 | 21.
Szia csillag.!
Ha van Real lejátszod, akkor a west4ever.cjb.net, de csak azok a számok vannak ott amik a kislemezeken találhatok. Most más oldal nem jut eszembe.
Ha eszembe jutna még valami akkor beírom ide neked.


Előzmény: csillag. (20.)
csillag. e-mail | 2003-07-23 06:51:30 | 20.
Sziasztok!
Valaki nem tudja megmondani,hogy melyik honlapjukon lehet meghallgatni a számaikat?

any e-mail | 2003-07-22 18:47:19 | 19.
Gratulálok!

Om mani padme hum!
Om mani padme hum!
Om mani padme hum!
Om mani padme hum!
Om mani padme hum!
Om mani padme hum!
Om mani padme hum!
Om mani padme hum!
Om mani padme hum!

Na, lapozzunk!
hogy s mint van a westlife a nagyvilágban?
Nem fáraszthatlak tovább, sürgős elintéznivalóm van.

Csá!!!!!!!!!!!!!


Előzmény: Kis egér (18.)
Kis egér e-mail | 2003-07-22 16:57:24 | 18.
Mi lenne, ha mind a ketten leszálnátok rólam!!
Különben most töltötem le az I Lay My Love You-t spanyolul. Meg egy csomó más számot is.


Előzmény: any (17.)
any e-mail | 2003-07-19 13:24:34 | 17.
Vigyázz, megilyedek, szívrohamot kapok, és a te hibádból elpatkolok. Nem hagyok rád semmit.(Főleg a Flying without wings szövegét)

Na és persze a névnapi ajándákodnak is löttek.Pedig lehet, hogy tetszene.

ÁGI:Szia kisegér! Az előbb talán azért nem írtál olyan sokáig mert a Shanecica elvonta a kisegér figyelmét?szomorú! ági voltam


Előzmény: Kis egér (15.)
any e-mail | 2003-07-19 13:21:52 | 16.
Vigyázz, megilyedek, szívrohamot kapok, és a te hibádból elpatkolok. Nem hagyok rád semmit.(Főleg a Flying without wings szövegét)

Na és persze a névnapi ajándákodnak is löttek.Pedig lehet, hogy tetszene.

ÁGI:Szia kisegér! Az előbb talán azért nem írtál olyan sokáig mert a Shanecica elvonta a kisegér figyelmét?szomorú! ági voltam


Előzmény: Kis egér (15.)
Kis egér e-mail | 2003-07-19 12:50:31 | 15.
Hello!

Észrevettem, hogy jó napod van.
Ha a Katihoz hozzá mersz szólni nem tudom, hogy mit csinálok veled.


Előzmény: any (14.)
any e-mail | 2003-07-19 12:39:26 | 14.
Szajkó, sajtzabáló!

Ha minden jól megy, most nem késtem le rólad. Képzeld, ma jó napom van. S hogy még jobb legyen, elmegyek a Fazekasékhoz, mert lesz egy Pisti-Dóri szülinapi buli, és természetesen ott lesz a Kati is(lesz kit idegesíteni)S, mint már mondtam, a még befolyásolható, így meg lehet próbálni a jó útra terelni.(Reméljük nem egy Anakin-típus)

Na jó, erre mit tudsz irni?


Előzmény: Kis egér (13.)

1  2  3  4  5  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.