judy79
|
e-mail |
2008-05-20 15:05:56 | 1818. |
|
Figyelj, de azért élni mindenkinek ugyanakkora joga van... a bőrszínéről ill. a nemzetiségéről nem tehet senki, és hülyeség vkit azért elítélni, mert nem olyan "tisztességes" mint a fehérek...
Előzmény: Sargent (1817.)
|
Sargent
|
e-mail |
2008-05-20 11:42:02 | 1817. |
|
Szánalmas ostoba barmok vagytok.Az idiota liberális felfogásotok miatt vagytok ott ahol vagytok,és maradtok mindig is lent.Minden országban(Olaszország,szlovákia,románia),ahol nemzetcentrikus a kormány van hatalmon,gazdasági növekedés tapasztalható.Mert nem tartják ki az élősködőket,mint ti.GRATULA!! Amugy mindig sikerül megmutatnotok,mennyire nemzetien gondolkodtok ti.És még csodáljátok,hogy a határontuliak utálnak titeket,főleg a székelyek??:D(DECEMBER 5.KE!Ezt sosem felejtjük el!!!!) Legyetek boldogok a cigányaitokkal!!!!És megnézzük,20 év mulva melyik ország hol lesz!!
Előzmény: madagaszkár (1816.)
|
madagaszkár
|
e-mail |
2008-05-20 11:28:56 | 1816. |
|
szerintem meg akkor mondd azt amikor akar,joga van hozzá nem? te sem parancsolgathatsz senkinek,mindenki azt mo9ndd amit akar,és ott él ahol szeretne ill. ahol tud.
a FEHÉREK DÖNTENEK ÉS MIRŐL? arról hogy a feketék és cigányok nem normálisak vagy mi? szerintem ez irtó nagy baromság ne a fehérek,hanem a magad nevében beszélj! barom!
Előzmény: Sargent (1814.)
|
Appacuka
|
e-mail |
2008-05-17 20:39:50 | 1815. |
|
A Fehérje faj.
:-DDD
Előzmény: Sargent (1814.)
|
Sargent
|
e-mail |
2008-05-15 13:55:55 | 1814. |
|
Nekem európában ne egy nigger mondja meg,mit szabad és mit nem.Takarodj haza,az oktondi fajtád közé,paraj.Ez itt európa és nem afrika.Itt a fehérek döntenek.
|
demons
|
e-mail |
2008-05-15 13:29:03 | 1813. |
|
jujj!!! nem kell bevándoólni európába maragy afrikába cigányok meg maradtak volna indiában ennyi! és nincs gond gyertek nézni emlék műveket vagy moitom én de utána menyetek is vissza.
Előzmény: Moby Jons (1811.)
|
demons
|
e-mail |
2008-05-15 13:28:11 | 1812. |
|
jujj!!! nem kell bevándoólni európába maragy afrikába cigányok meg maradtak volna indiában ennyi!
Előzmény: Moby Jons (1811.)
|
Moby Jons
|
e-mail |
2008-05-14 09:36:47 | 1811. |
|
te aszt hiszed hogy isten vagy elveni egy életet és ujjat teremteni?
rábasztál kopasz mert te meg a dfehérsegű buzi haverjaid ellesznek ásva nem csak a cigokért hanem mert feka vok rolad end buzerátor
Előzmény: Sargent (1806.)
|
joggy*
|
e-mail |
2008-05-02 16:01:32 | 1810. |
|
király, hogy ez a topic ennyi ideig leköti a kedves egybegyűltek figyelmét :P
|
judy79
|
e-mail |
2008-05-02 09:04:14 | 1809. |
|
hát igen... sajnos...
Előzmény: madagaszkár (1808.)
|
madagaszkár
|
e-mail |
2008-05-01 17:33:00 | 1808. |
|
hagyd csak,nem érdemes velük törődni.nem fogják fel mit akarsz tudatni velük.
Előzmény: judy79 (1807.)
|
judy79
|
e-mail |
2008-04-16 14:45:22 | 1807. |
|
én megértem a ti gyűlöleteket is, csak azt nem értem, h mért kell egyből az összes cigányt gyűlölni...
Előzmény: Sargent (1804.)
|
Sargent
|
e-mail |
2008-04-16 13:54:14 | 1806. |
|
Igen,ezt a videót kolompáréknak is látniuk kellene,ugyanis nekik sokkal nagyobb szükségük van ezen fogalmak megismerésére.
|
seemann
|
e-mail |
2008-04-16 13:45:06 | 1805. |
|
Ezt nézzétek meg! Ennyi a véleményem ehhez a topichoz:
http://www.youtube.com/watch?v=HspwWJxKNv0
|
Sargent
|
e-mail |
2008-04-16 11:10:40 | 1804. |
|
Már bocsánat,de bizonyitott,hogy a cigányok átlag iq szintje 70 körül van.A terhes cigány nők a terhességük alatt isznak,drogoznak,cigiznek,a várandósok legtöbbször 20 év alattiak,és nem ritka a vérfertőzés sem.Mind mind okok arra,ahogy élnek és viselkednek,itt már nemcsak a nevelés a baj..
Élő példa a magyar és fehér gyülöletükre a myvip,ahol magyargyűlölő bemutatkozásaik,és kommentjeik miatt nem törlik őket.Próbálnál meg te ugy bemutatkozni,hogy halál a romákra-azonnal letiltanának.Nekik mindent szabad,a cigány gyilkost szabadlábra helyezték, viszont egy kis cigánypofozásért még mindig előzetesben van az a 17 éves magyar és fehér ficko.Én azt mondom,értékelem,hogy nem vagy rasszista,szép dolog gyülölet nélkül élni,de meg kell értened az embereket akik gyülölik a cigányokat,mert van ok rá bőven.
|
madagaszkár
|
e-mail |
2008-04-16 10:02:27 | 1803. |
|
Bocs,de Sargent állt elő rossz példával.Én a kutyákról beszéltem,arra akartam utatni,hogy a kutya nem a megfelalő példa.De ,néhány részben,viszont lehet hasonlóság.Igaz,hogy nem fogok leállni nevelgetni semilyen embert,mindenki a maga ura,de a kutya viszont nem tud mit tenni,ha elvesztette az otthonát,az emberre van utalva,talán a kigyerekek és kutyák közti hasonlóság erősebbb.A kisgyerek bűnök nélkül születik,és a neveltetésétől függően vagy elvadul vagy nem,akár egy kutya!
Előzmény: demons (1802.)
|
demons
|
e-mail |
2008-04-15 13:27:24 | 1802. |
|
nem azért de te most leálnál nevelgetni őket? mondjuk egy jó alapos verés után oda álnáll és mondanád hogy szevasztak majd én megnevellek benneteket. az egy dolog hogy a kutya mostmár meg bízik benned mert az csak veszélyeztettve érezte magát vagy vmi. de amelyik ilyen cigány nem hiszem hogy megváltozna értd!!!!!!!
|
madagaszkár
|
e-mail |
2008-04-12 15:07:57 | 1801. |
|
Tudod engem már több mint 3x harapott meg kutya,mivel egy állatmenhelyen segítettem önkéntesként,mégsem utállok egyet sem.A harapós kóborkutyát is be lehet törni,jómodorra lehet nevelni.Nekem sikerült az a kutya amelyik megharapott ma boldogan üdvözöl és megbízik bennem.Én nem megvertem és nem bántottam amiért megharapott,hanem segítettem rajta meg is van az eredménye.Ha egy kutya harapóssá válik annak megvan az oka.Ha több ember lenne,aki segít a kóbor kutyákon nem lenne enny agresszív.
Előzmény: Sargent (1798.)
|
demons
|
e-mail |
2008-04-12 10:51:01 | 1800. |
|
hu de utálom mostmár őket tegnap mentem az utcán három cigány a biciklin és elkezdtek köpködni pedig semmi bakany semmi olyan ruha nagyon nem volt rajtam. és azt utálom a legjobban hogy azt hiszik az emberek hogy fajgyűlölő csak fehér ember lehet
" a fehér nekik gádzsó ez is fajgyűlölet, vagy faj gyűlölő csak fehér ember lehet." és még mindig úgy tartom hogy a vérükben van a bűnözés!!!!!!!!!!
|
judy79
|
e-mail |
2008-04-12 07:34:54 | 1799. |
|
egyetértek...
Mongyuk Sargent-tet is megértem, de attól mert te utálod az összeskutyát, attól még nem tudok őket kiírtani, és nem üthetsz meg egy olyan kutyát, aki nem csinált neked semmit... mert az már állatkínzás
Előzmény: madagaszkár (1797.)
|
Sargent
|
e-mail |
2008-04-11 21:30:26 | 1798. |
|
Tudod,ha engem egyszer megharap egy kutya,akkor azután kicsit tartani fogok a tőlük,ha másodszor is megharap,kerülni fogom őket,és ha harmadszor is,akkor pedig undort,félelmet,és gyűlöletet fognak kelteni bennem,még a kis termetű és veszélytelen kutyák is,ha legközelebb meglátok egyet.És ha sok a kóbor veszélyes kutya az utcán, akkor jogom van szidni őket,és ugyanúgy jogom van az önvédelemre.Mert nem a kutyáké az utca.És nekem az utcán végig kell mennem,hogy a munkahelyemre tudjak menni,mivel ÉN DOLGOZOM.A kutyákhoz pedig nem verődhetek,mivel nem szeretik az embereket,én a szemükben csak egy birka ''ember'' vagyok.A kóbor kutyákat már nem lehet betörni,és jómodorra nevelni,nem lehet rájuk szép szóval hatni.Viszont,ha egyszer keményen odacsapsz nekik,többé nem fognak elfelejteni,és máskor kétszer is meggondolják,hogy megharapnak e vagy sem.Ennyi.Szerintem nem nekünk kellene ontani ezt a kisebbségvédő,antirasszista dumát,hanem kolompáréknak.
|
madagaszkár
|
e-mail |
2008-04-11 17:12:51 | 1797. |
|
Senki nem fogja fel mit akarok mondani?Senki nem képes egy picit is félre tenni a gyűlöletet?
Én nem azt mondom,és soha nem is mondtam,hogy azokat a cigányokat nem ítélem el,aki rosszat tesz,de nem azért mert cigány,hanem mert olyasmit csinált,amit nem kellett volna.Most hiába hozza fel nekem mindenki(csak)a rossz példákat,tudom ,hogy ilyenek is vannak!Azért vak nem vagyok,ha sokan azt is hiszik!Én a normális cigányokat védem,akiket mindenki szid,vagy le akar gyilkolni stb...
Hiába oktat mindenki tudom,hogy mi van az országban,és tényleg nem a legjobb helyzetek uralkodnak,de tudom,hogy mit gondolok,és egy jó embert nem fogok azért elítélni,mert cigány.
Előzmény: Sargent (1796.)
|
Sargent
|
e-mail |
2008-04-11 14:31:48 | 1796. |
|
Kedves madagaszkár!! Ajánlom figyelmedbe a következő cikket amit bemásolok neked-Ékezetek nélkül van,de kérlek olvasd csak el.Azt hiszem,a kábellopás,gyilkosság pár ezerért,stb.stb nem tipikusan a fehérek által elkövetett bűncselekményekhez tartozik.És most gondolkozz racionálisan.
Birkak vagyunk mi magyarok.
Hellosztok Kurucok!
A tegnap esti hiradoban volt szo a mostani - es ujabb - lincselesrol.
1.) Megint senki nincs elozetesben, mintha ez teljesen normalis lenne.Vajon megfizeti a parfisnyellel szetvert kocsi karat a pudre no?... Ugyanakkor tudjuk mit tortent par honapja, par srac 1 pofonert, mai napig elozetesben van, jo tanulo(k), es eleg valoszinu, hogy ujra kell kezdeniuk az evet a sok hianyzas miatt. Ebben az orszagban tenyleg minden forditva mukodik.
2.) Nem tudom kinek tunt fel, de a pudre cigany kolyok (mar megfertozodott o is sajnos) anyja !!!!!TERHES!!!!! + meg volt ott 2-3 kolyok. Hat baszodjanak mar meg, egy ujabb tetves fog felnoni a dolgozo magyar ember penzebol (aminek nem kis resze ado formajaban zsuuuupsz az allamhoz vandorol), jo esetben egy, roszabb esetben akar tobb is lehet odabennt, mert valoszinu, hogy veluk fog elni az altaluk teremtett nyomorban, budi nelkul es retineger lesz belole is. (amugy ki hallott mar diplomas putrisrol?)
Vegulis, igy kell ezt csinalni. Havi par szazezer (300e-400e) forint ossz. segely (amit meg novelni akarnak, az lenyegtelen hogy igy sincs mar penz(e) az orszagban(nak), iszonyatos minuszok vannak, a gazdasagunk a beka segge alatt es egyre rosszabb a helyzet, de a partokat ez nem erdekli, kell a tobb szazezer (millio?) tetves szavazata - ami egyenerteku egy tobb diplomas emberevel, +ingyen utazas gyakorlatilag buszon, metron es vonaton, (Mi lesz a kovetkezo? Ingyen repolu ut?) bizarabb esetekben taxiban is, mert nem fizetnek csak kiszalnak es elrohannak, vagy le/megszurjak a taxist. Ha elfogy a penz (el isszak, el jatekgepezik az elso heten), mennek kabelt lopni, vagy oreg embereket megolni, megcsonkitani vagy felholtra verni, vagy nemes egyszeruseggel - mint ezt valaki megemiltette 1-2 hete - lakasokba nyitogatnak be es ahol nincs bezarva kulcssal az ajto, vagy esetleg nincs 2 rottweiler az csunyan rafazhat..... Ha esetleg valamivel megvadoljak oket (jogosan), akkor csak annyit kell mondaniuk, "En nem vagyok hibas, azert tortent ez, mert en cigany vagyok. Rasszizmus! Rasszizmus!" aztan az a cigany fajvedo rogton ott van mellette (ilyen eset kb. havonta 1x tortenik, persze akkor is a cigany a hibas). Amikor meg kellene, hetente (lassan mar naponta) tobbszor is (rablas, keseles, gyilkossag, lincseles, kabellopas, magyarveres) akkor meg fulet-farkat behuzza a kolompar. Ha egy kozossegi portalon vagy forumba beirjak, hogy "tetu ciganyok", azt rogton moderaljak, de ok irhatnak olyanokat, hogy "Megyunk magyart olni? Rohadt budos magyarok!" azok a mai napig ott vannak es a moderatorokat se zavarja... Iskolaba is csak azert jarnak, hogy megalazzak/megfenyegessek tanaraikat/osztalytarsaikat, es meg erre buszkek is! Mar ha eppen meg nem olik az embert vagy torik szet az alkapcsat. Stb, stb...
Ezt tette velunk a fene nagy liberalizmus es mi hagyjuk, hogy ezt csinaljak velunk, mi tartjuk el oket is es a bemondasara koltseg teritest felvevo rablo politkusainkat is. Birkak vagyunk emberek. Komolyan kerdezem, meddig turunk meg?
Kozbe volt meg szo 2 holland ujsagirorol, akik jartak Afrikaban is es Europaban is. Sose talalnatok ki, hol raboltak ki oket. Bizony, itt Magyarorszagon. Nagy a valoszinuseg arra, hogy orkok voltak, mert a sok elvitt ertek kozul volt 2 laptop is amin tobb ezer fenykep volt, amit az utjuk soran csinaltak (szinte gyakorlatilag potolhatatlan kepek). Ertelmes ember meg ha meg is tart mindent, legalabb azt a tobb heti munkaval keszitett rengeteg kepet/anyagot visszajuttatna nekik.
|
madagaszkár
|
e-mail |
2008-04-10 18:17:17 | 1795. |
|
Engem fehérek loptak meg,a telefonom,irataim.Mindig kötekednek és mindig mindenkit meg akarnak verni.Pfff a fehér ember undorító faj!Te is én is mindenki,aki csak fehér!Gyalázat!Nem is értem,hogy lehetnek ilyenk emberek?
Na ehez mit szólsz?
Előzmény: demons (1794.)
|
demons
|
e-mail |
2008-04-09 13:27:56 | 1794. |
|
én azért el itélem a cigányok összes részét én csak ilyenekkel találkoztam. mondok én is egy helyet Horgos menj oda le és vegyél egy biciklit oda lebiciklezel, hamarabb szétkapják a biciklidet mint a mesterek és már rohannak is és kötegednek rabolnak pffff egy undorító népség az biztos (apasztalatból mondom). lehet hogy nem találkoztál olyan sokkal mert ők vannak kisebbségben (hálistennek. de remélem majd egyszer rájössz hogy mégis csak a vérükben van. voltam dolgozni és az egyik kiscigány eki ott volt ellopott egy telefont és rögtön rámfogta, a testvérei meg régen a tánárt lopták meg és minket is. ezek nem emberek hanem egy utolsó brigád.
|
judy79
|
e-mail |
2008-04-08 14:46:08 | 1793. |
|
arányok... pfff... mért van az h csak azoknál csinálunk arányokat? kíváncsi lennék azért arra is, h ha a magyarokat nézék meg így, h ott milyen arányok születnek...
Előzmény: Pluhár Aladár (1788.)
|
madagaszkár
|
e-mail |
2008-04-07 15:58:05 | 1792. |
|
ebben igazad van,de én nem minden cigányt védek,csak azokat,akik normálisak.Nem kell mindegyiket elítélni azért mert cigánynak született nem tehet róla,ahogy a határon túliak sem,hogy oda születtek!
Előzmény: Sargent (1790.)
|
Pluhár Aladár
|
e-mail |
2008-04-06 17:39:07 | 1791. |
|
A vicc az, h itt most nem a határon túli magyarokról volt szó, hanem Mo-n élő cigányságról.
Egyébként meg a faszom se védi őket. Mellesleg hanyagolhatnád a többesszámot (én pl igennel szavaztam) Sajnálom a helyzeteteket, és 100%-ig egyetértek veled, de sajna rossz helyen panaszkodsz.
Előzmény: Sargent (1790.)
|
Sargent
|
e-mail |
2008-04-05 08:49:30 | 1790. |
|
A vicc az,hogy a határontuliakra köptök(dec 5-i népszavazás),lerománozzátok lejugozzátok őket,viszont kitartotok közel 1 millió cigányt,akik nem dolgoznak,meglopnak,megkéselnek titeket,és még a tetejében véditek is őket.Hogy is van ez,kiktől is kell félni?Betelepülő idegenek hadától,akiknek mellesleg annyi a bűnük,hogy a határ tuloldalán születtek,de magyar az anyanyelvük?És miért van az,hogy az olaszokba szorult annyi nemzeti érzés,hogy a dél amerikába kitelepült véreiknek automatikusan adnak olasz állapolgárságot?És ez ugyanugy igaz szinte mindegyik más europai nemzetre is,pl.román,szerb.Rossz,hogy nincs akiben bizzunk,mert az ''anyaországunk''is szarik ránk,meg a ''hazánk'' is másodrangunak tart minket.Ebbe gondoljatok bele,kiknek is szar a helyzete.Mert nem a magyarországi cigóknak az fix.
|
madagaszkár
|
e-mail |
2008-04-05 04:58:35 | 1789. |
|
Mondtam már,hogy azokat a cigányokat épp úgy elítélem,ahogyan te is.Nem szívesen futnék velük össze elhiheted.De nem utállom mindet.Én nem arról beszélek,hogy szeressük az összes cigányt,csak arról,hogy nem kell mindet elítélni,(és az összesre azt mondani,hogy le kell őket mészárolni lásd drága demos írásait) ha meglátok egyet nem az jut róla eszembe,hogy ő egy cigány és biztos bűnöző.Addig nem ítélek el senkit,amíg meg nem ismerem.Elmondom,hogy én jelenleg több fehérembert utálok mint cigányt.Ez lehet azért mert a mi környékünkön normális cigányok élnek,normális házakban,dolgoznak,nem lopnak,és rendesen lehet velük beszélni,és a suliba ahova jártam ott sem tettek különbséget gyerek és gyerek közt,aminek van jelentőssége abban,hogy milyen lesz felnőtt korában.A gyerekek azért lesznek olyanok,mert olyan körülmények közt élnek,és nem pedig beléjük van kódolva.Ez hülyeség.Akkor nálunk mért nem agresszívak,és mért nem lopnak ösztönösen?A többi ember hozzáállása jó hozzájuk és meg is van az eredménye
Előzmény: Pluhár Aladár (1787.)
|
Pluhár Aladár
|
e-mail |
2008-04-04 22:34:26 | 1788. |
|
Neveltetésükből, genetikájukból adódóan sajnos a vérükbe van a lopás, agresszivítás, stb.. Persze, h vannak jóarcok, csak hát azok a kurva arányok...
Előzmény: judy79 (1785.)
|
Pluhár Aladár
|
e-mail |
2008-04-04 22:30:12 | 1787. |
|
Nem okítalak és nem is gyűlölködök, de a tények magukért beszélnek. Egy nagyrészt magyarok lakta környéken jóval kevesebb az esélye annak, h betalának(mármint a fehérek), ellenben egy cigány környékkel... Példa kedvéért utazz le mondjuk Tarnazsadányra (kiváncsi lennék, le mernél-e szállni a buszról)
...ajjj, minek kell egyáltalán ilyet megmagyarázni.
Nyisd már ki a szemed!
Előzmény: madagaszkár (1786.)
|
madagaszkár
|
e-mail |
2008-04-04 16:32:55 | 1786. |
|
képzeld a földön járok.Én is tudnék mutatni pár utcát,ahol a fehérek vernének agyon,annyi erővel a te véleményed is megváltozhatna.Én mégsem gyűlölöm a fehéreket,sem a cigányokat, pedig mindegyikkel volt rossz tapasztalatom.Csakhogy én nem egy ember tettei alapján ítélek meg egy egész fajt.
Ha abban az utcában járnék,amit ajánlottál akkor azokról az emberekről lenne konkrét véleményem és nem az összes cigányról!Írtad,hogy vannak roma ismerőseid.Te sem az egész fajt győlölöd,hanem azokat a cigányokat,akikett említettél abból a bizonyos utcából ,és ezek szerint te sem gyűlölöd az összes cigányt.
Akkor engem miért oktatsz ki?
Előzmény: Pluhár Aladár (1784.)
|
judy79
|
e-mail |
2008-04-04 16:27:55 | 1785. |
|
de azon mért nem gondolkodik el senki, h vajon a cigányok mért5 viselkednek így?
lehet nagyon is nyomós okuk van rá...
talán nem csak úgy kedv telésből csinálják azt jónéhányan amit csinálnak...
a magyaroknak is, és a cigányoknak is ugyanúgy magukba kellene szállniuk, szerintem...
Előzmény: Pluhár Aladár (1784.)
|
Pluhár Aladár
|
e-mail |
2008-04-04 00:40:55 | 1784. |
|
Nem tudom hány éves lehetsz, de látszik, h nem a földön jársz.Tapasztalatszerzés céljából tudnék javasolni néhány utcát, környéket, ahol "érdemes" lenne végig sétálnod. Garantálom, egyből megváltozna a véleményed! Leszögezem, h nem vagyok fajgyűlölő, és vannak korrekt roma ismerőseim.
Előzmény: madagaszkár (1780.)
|
Pluhár Aladár
|
e-mail |
2008-04-04 00:37:04 | 1783. |
|
Igen? és szerinted miért van ekkora ellentét a magyarok és a cigányok között? Semmi sem véletlen...
Előzmény: judy79 (1778.)
|
Arunson
|
e-mail |
2008-04-03 22:48:50 | 1782. |
|
alig várom hogy a cigányok legyenek többségben.akkor majd végre nem kell dolgoznom!XD
|
madagaszkár
|
e-mail |
2008-04-03 16:32:37 | 1781. |
|
szerintem is.Teljesen igazad van,csak sajnos ezt sokan nem képesek felffogni.
Előzmény: judy79 (1778.)
|
madagaszkár
|
e-mail |
2008-04-03 16:31:16 | 1780. |
|
ja attól még hogy 1 jófejt ismersz(aki mellesleg börtönben ül,úgyhogy lehet nem is olyan jófej)van több jó fej is.
Na én kb olyan 100 cigánnyal találkoztam amiből olyan 60normális volt.
A fehéremberrel többel találkoztam,mint cigánnyal,de a normálisak és hülyék aránya kb ugyanolyan.Akkor annyierővel utálhatnám az egész fajt nem?Csak tudod te értelmetlenül gondolkodsz...
Előzmény: demons (1777.)
|
madagaszkár
|
e-mail |
2008-04-03 16:25:26 | 1779. |
|
te egy hülye, segg ,gnóm vagy
Előzmény: kakapanna (1776.)
|
judy79
|
e-mail |
2008-04-01 13:52:50 | 1778. |
|
am meg ennyi erővel lehet szidni a fehéreket is szerintem...
Ők se jobbak mint bármelyk más csoport... Csak rájuk kevésbé figyelnek, mert mindenki el van foglalva azzal, h a cigányok mit csinálnak...
Előzmény: demons (1777.)
|
demons
|
e-mail |
2008-04-01 12:16:36 | 1777. |
|
olyanok mint a nyulak csk úgy szaporodnak!
Én kb. olyan 1000 cigánnyal találkoztam ami közül volt egy normális apám haverja de az is bűnöző épp most ül a börtönbe az annyával együtt.
|
kakapanna
|
e-mail |
2008-04-01 12:08:49 | 1776. |
|
ökör
Előzmény: madagaszkár (1775.)
|
madagaszkár
|
e-mail |
2008-04-01 10:36:23 | 1775. |
|
na ez is irtó nagy baromság,amit most írtál. Lehet ,hogy sok köztük a bűnöző,és őket el is lehet ítélni ugyan úgy mint a fehér bűnözőket.De a normális cigányokkal mi a bajod?Szerintem aki ártatlan embert szeretne gyilkolni(mint pl te)az egy pszyhopata és el kell ítélni.Az a bajod a rendes cigányokkal,hogy elszaporodnak és bűnözők lesznek?Szerinted,ha valaki normális körülmények közt nő fel,normális cigány szülőkkel az bűnöző lesz?Persze.Megesdhet,de nem nyilvánvaló!Inkább az olyan emberekből kéne kevesebb mint te!
Előzmény: demons (1772.)
|
judy79
|
e-mail |
2008-03-26 18:00:36 | 1774. |
|
hát azt meg nem nagyon tudják megoldani... tehát ők ott vannak
Előzmény: Arunson (1771.)
|
demons
|
e-mail |
2008-03-26 13:49:16 | 1773. |
|
punknak meg azért tartom magam mert ezt a stílust vallom úgy viselkedek ilyen zenét hallgatok... nazi punk meg azért mert az előzőtt felsoroltam és a nazi elvet vallom.
|
demons
|
e-mail |
2008-03-26 13:43:29 | 1772. |
|
nem nazinak tartom magam csak úgy gondolkodok, mert azért a cigányoknak 98%-át elítélem és az a 2%-át leszarom azokat is utálom meg kéne azokat is gyilkolni mert azok elszaporodnak, utána megbűnöznek olyan mintha nem tettél volna semmit.
|
Arunson
|
e-mail |
2008-03-25 16:13:35 | 1771. |
|
de legszivesebben nem tartoznának oda
Előzmény: judy79 (1770.)
|
judy79
|
e-mail |
2008-03-25 15:07:20 | 1770. |
|
de akkor is oda tartoznak, nem?
Előzmény: Arunson (1769.)
|
Arunson
|
e-mail |
2008-03-23 21:34:32 | 1769. |
|
de az a 10% leköpi a saját fajtáját nem?
Előzmény: judy79 (1768.)
|
|