Click to Visit
Rock - Igaz METAL
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  6  

Grizon e-mail | 2002-06-13 19:01:05 | 201.
Ezt mondom...hogy a KoRnba vannak Sepu hatások rendesen, elöször én sem értettem, hisz eléggé más zenét játszik a két banda, de állandóan azt makogták Daviesék hogy főleg a Sepultura volt rájuk hatással...aztán rájöttem hogy télleg, bár mondom hogy csak ezt a két albumot hallottam Sepuéktól, majd haverom kölcs9nnyomja a Chaos A.D.-t és akkor talán tájékozottabb leszek...
Ja, nekem nagyon bejön a Seputól bármi amit eddig hallottam,elég sokoldalúak van pl egy számuk a Policia, az olyan mintha Hc Punk lenne...

Machine Head?A Régi vagy az új?Sztem ez az a zenekar ami a legtöbbet változott az évek alatt, sokkal kommerszebb lett, bár ízlés dolga, nekem az újabb verzió jobban tetszik...Bár erre gondolom nem volt nehéz rájönni q;-))


Előzmény: szpa (199.)
szpa e-mail | 2002-06-13 18:59:26 | 200.
azzal 1etértek veled hogy jó a szeg.
a zúzdába hallottam sirály.
rá is kerestem az audiogalaxy-n, errre mit ad ki 1.nek ???
"lagzi lajcsi R szeg vagyok mint a csap"

jellemző ...


szpa e-mail | 2002-06-13 18:52:08 | 199.
Grizon, rajtad mindig +döbbenek ...
:o))))))
hogy a korn + a sepu hasonlít ???
hol?
melyik?
tom én is olvastam okos emberek írásaiból hogy a roots tele van korn hatással.
na én ezt nem fedeztem fel.
szerintem ha valaki hatással volt vkire akkor a kornra volt a sepu.
ya és szerintem a legjobb, "legtisztább" metál 1üütes a
MACHINE HEAD !!!


Előzmény: Grizon (197.)
Garfield e-mail | 2002-06-12 16:29:50 | 198.
én régi Seput hallgatok! nagyon nem megyek le hídba tőlük! de vannak pillanatok mikor nagyon bejön amit csinálnak! a Roots-os dolgok eléggé különböznek a korai lemezeiktől! meg most ráálltam a Testamentre is csak egy kicsit idegesítő volt hogy a Summer Rocks-on minden szünetben a koncertek között állandóan a Gathering lemezük forgott! király album, csak egy kicsit már uncsi volt három napon keresztül! ezen az anyagon pl maga Lombardo püföli a bőröket! bika egy thresh csapat! és most az énekesük is úgy néz ki hogy meggyógyult a rákból!
korn és Én! :))) ne nevettes már! bár voltak összefonódásai a Sepunak meg a kornnak ha jól tudom! nem is nagyon értem hogy miért! majd Thomas felvilágosít! :)) ő szereti mindkét zenekart!


Előzmény: Grizon (197.)
Grizon e-mail | 2002-06-12 14:18:24 | 197.
Sepultura-t én is hallgatok mostanában, én maradok annál hogy a régi Metallica-ra hasonlítanak.Bár nem tudom, mert Slayernek csak az új albumát hallottam(aszem...egy biblia van rajta meg vér, mindez ilyen fekete alapon...), Sepunak meg csak a Roots és a Bloody Roots albumát...Télleg bejön neked a Sepultura?Mert engem a koRn emlékeztet a Sepulturára,főleg az első két album, még a végén odaáig is eljutsz q:-)))))

Előzmény: Garfield (196.)
Garfield e-mail | 2002-06-11 20:48:48 | 196.
mostanába hallgatok Sepu-t! na rájuk inkább hasonlítanak!

Előzmény: Grizon (195.)
Grizon e-mail | 2002-06-11 13:31:37 | 195.
Nem tudom, mondom én csak pár számot hallottam Slayeréktől, télleg kicsit nyersebb mint a Talicska, de mégis rájuk emlékeztet a zene...bár télleg durvább...

Előzmény: Garfield (194.)
Garfield e-mail | 2002-06-10 19:19:19 | 194.
nem! a Metallica más! sokkal dallamosabb! a régi számok is! kivéve talán Fight Fire with Fire meg néha egy egy számrészlet! de alapjábavéve a SLAYER sokkal nyersebb!
a legjobb dobos szerintem Hellhammer! Lombardonál is gyorsabb! a lába biztos!


Előzmény: Grizon (193.)
Grizon e-mail | 2002-06-10 18:57:52 | 193.
Haverom is azt mondta hogy néha 1-2 szám erejéig kiszált és nézte lombardo játékát...nem csodálom, télleg zseniális dobos...nem vagyok nagy Slayer fan(bár nem sok számot hallottam tőlük, de azok kurva jók, kicsit régi Metallica-ra emlékeztet még a Kill'em all idejéből), de a dob az viszi a pálmát benne,a világ legjobb dobosa Lombardo, kurva gyors!

Előzmény: Garfield (192.)
Garfield e-mail | 2002-06-10 18:53:26 | 192.
úgy nekiszorították a kordonnak a lábamat hogy elkezdett rángani az idegtől! elég vicces látvány volt csak az volt a baj hogy eszeveszettül fájt! :)) a haveromék pogóztak és azt mondták hogy a C.D.T.-n nagyobb zúzda ment! szerintem sokan inkább figyeltek főleg Lombardo miatt! nem ok nélkül...

Előzmény: Grizon (191.)
Grizon e-mail | 2002-06-10 18:46:09 | 191.
Szeg nekem bejön, bár még csak egy számot hallottam tőlük, de az jó!
Haverom is kinnt volt, de ő nem volt olyan gyáva hogy az első sorban álljon q:-))))))Középtájt volt a legnagyobb pogóba!A vadállatja!Tudni kell róla hogy egy kigyúrt állat, kétnaponta jár edzőterembe és akkora karja van mint a combom...de ahogy bejött ma a suliba...A bal szemöldöke le van tépve(nem fel...egyszerűen nincs szemöldöke, látszana a hús ha nem lenne rajta fekete alvadt vér...király!), sántít mint az állat és a bordái tele vannak zúzódásokkal...azt mondta élete legkirályabb koncertje volt és megérte 5rongyot kiadni azért hogy összeverjék q:-))))Kurva jófej srác, én is így lennék vele, ha mondjuk KoRn jönne ide Mo-ra!


Előzmény: Garfield (190.)
Garfield e-mail | 2002-06-09 22:27:26 | 190.
és hát az uccsó nap: nem tudom miért de 16 óra helyett 18:15-kor engedtek be minket a kapun! menjenek a picsába! bár egy betűt leszámítva helyben vagyunk!

Szeg: egy kalap szar! nincs értelme többet írni róluk!

C.D.T.: nagyon királyak voltak! mint azt megszokhattuk! a műsor első felét végigpogóztam! után pedíg oldalra húzódtam egy sör társaságában és elkezdtem figyelni! főleg a kongás srácot! nagyon tehetséges zenekar! megérdemelték volna hogy közvetlen ők legyenek a SLAYER előtt és ne a Blind! na mindegy! új albumot pedíg már biztos hogy megveszem!

Blind Myself: nem nagyon tudok épkézláb véleményt írni róluk! nagyon nem tudtak megfogni így elsőre! de azért voltak jó dolgaik ami tetszett!

SLAYER: nem túl régóta hallgatom őket! de asszem ez a koncert megértette velem az egésznek a lényegét! mikor szakadó esőben a koncert elején Araya vadállat módjára üvöltötte hogy God hates Us all, minden megvilágosodott előttem!
az első sorban Hanneman előtt a kordonnál sikerült helyet foglalnom magamnak! most hogy ezt írom és a Paranoidot hallgatom illetve próbálom hallgatni mert a fülem úgy sípol mint még soha már túl vagyok a világ legbrutálisabb, legkönyörtelenebb bandájának mindent elsöprő koncertjén! vadállatok voltak, szívből zenéltek, és mindent letaroltak! a koncert elején zuhogott az eső mintha dézsából öntenk de annyira passzolt a koncert hangulatához hogy már csak azt bántam hogy nem a Raining Blood-dal kezdtek! de ami késett nem maradt el bár addigra az eső már elállt! :)) végig headbangeltem a bulit! King és Hanneman eszeveszettül riffeltek és szólóztak felváltva! Araya dolgozott a basson és a szájából megállíthatatlanul fröcsögött a gyűlölet! Lombardo Isten volt! néha rátapadt a tekintetem és akkor csak az ő játékát figyeltem! csak annyit mondok hogy maradnia kéne a Slayerben! bűn lenne elengedni!
a SLAYER jött, látott és mindent elsöpört!


összegezve a három napot! iszonyat nagy őrület volt! hiba lett volna kihagyni bármelyiket! megismertem egy csomó embert, kijött belőlem minden feszültség, harag, gyűlölet és agresszió! megkönnyebbült és felszabadult vagyok!
a véleményeim a koncertekről pedíg abszolút szubjektívek! nem kell kézpénznek venni! bár örülök hogy megoszthattam veletek! csodás zenészeket láttam lélegzetelállító produkciókkal!
éljen a METAL!

Garfield e-mail | 2002-06-09 21:51:45 | 189.
a biztonsági fószert én is láttam a nyomorult kutyájával!

Na szóval! első két zenekar nagyon nem tudott felizgatni de a Borknagar nagyon ott volt! a hangosítással megint volt egy kis bibi de összességében nem volt gond! Vintersorg pedíg egy őrületsesn nagy torok! és ezt be is bizonyította

Ten: igazság szerint az In Flames dedikálással voltam elfoglalva aztán meg új kapcsolatokra tettem szert! amit viszont fél füllel hallottam az tetszett! jó zenekar! nincs velük baj csak nem való az In Flames elé! ez tény!

In Flames: már nagyon bizsergett a lábam között hogy végre láthatom a kedvenc göteborgi csapatom élő produkcióját! már a dedikáláson nagyon szinpatikusak voltak! amit pedíg a színpadon műveltek az is nagyon rendben volt! Bulet Rid-dal kezdtek aztán meg sorban jöttek egymás után a jobbnál jobb dalok! Space Behind-don például akkorát pogóztam mint még soha! végig zúztam az egészet! nagyon király koncertbanda! kicsit rövid volt a műsor de októberben megint jönnek és akkor már az új albummal! reméem a Dark Tranquillity-t is hozzák magukkal!


Előzmény: Thomas (186.)
Valaki e-mail | 2002-06-09 17:12:59 | 188.
én vagy még 2 évig várok koncertgetésekkel...persze 1 crossover koncert nem oljan állat, arra még talán most is kiengednének...de slayer-re soha be nem teszem a lábam az tuti! míg nem leszek felnőtt ember a lehető legjobban az iljesmitől fogok ódzkodni!
;)))


Előzmény: Borchee (187.)
Borchee e-mail | 2002-06-09 17:03:34 | 187.
nem leszek ott. bár gondolom téged ez nem izgat.:)

Előzmény: Thomas (186.)
Thomas e-mail | 2002-06-09 08:51:36 | 186.
Tegnap sajna a biztonságiak nem engedtek leskelődni, de sebaj, legalább piknikeztünk... :)

NO DE A MAI NAPON!!!
FOGOM A NAPIJEGYEM ÉS BEZÚZOK!!!
MERT HÁT NEM MÁS LESZ A FŐZENEKAR, MINT MAGA AZ ŐRÜLET CSÁSZÁRA, AZ AGRESSZIVITÁS MESTERE!!!

Sajnálhatja, aki nem lesz ott...
\m/

Garfield e-mail | 2002-06-09 08:32:00 | 185.
na akkor egy kis beszámoló az eddig látottakból illetve hallottakból!

Iron Maidnem: a tőlük megszokott profi minőségbe nyomták le a jobbnaál jobb Maiden dalokat! Patrik hangja kib jó! Töfi pedíg egy metalgolyó aki eszméletlenül érzi a gitárt! fasza műsort adtak le! pont jó volt arra hogy bemelegítsem a hangszálaimat!

Dew-Scented: nagyon be voltam sózva hogy végre rombolhatok egy kicsit a vadállat zenéjükre! be is jöttek a számításaim! annak ellenére hogy a hangosítással volt egy kis bibi! végighörögtem az egész produkciót hogy a fejem is belefájdult! iszonyat gyilkos ez a banda!

Kalapács: az új lemezüket még nem hallottam de amit játszottak róla az bejött! a Gép és az Omen nótákat is tisztességgel adták elő! az új gitárosuk viszont egy prosztó! fejbe kéne rúgni az ilyen parszt embereket! egész koncert alatt azzal szórakozik hogy le tudja e köpni a basszusgitárost (elég egyedi módon próbálkozott)! nem is annyira zavart volna a dolog, de mikor a Bon Scott emlékére című számnál ahol a közönség térdre borulva tisztelgett az ősmetal torok előt, ez a prosztó még akkor is ezzel szórakozott! na mindegy!

ManoWar: kicsit berágtam rájuk már az elején mert 3/4 órát várakoztattak minket! de mikor bejöttek és ahogy azt tették mindenér kárpótolva éreztem magam! mikor lenyomták a Blood of my Enemies-t szinte a gatyámba élveztem a gyönyörtől! ők a legnagyobb metal zenekar! Eric úgy adta elő az Operarészletet (Nessun Dorma) felállt a szőr a hátamon! Karl logan szólója, az hogy DeMaio kitépte a bassgityója összes húrját a csajok akiket felhívtak a közönségből, a jobbnál jobb metal alapművek, az olyan sikítások mint ami a Hail and Kill elején volt az iszonyat zúzdák mint pl a Power de sorolhatnám ja és a mindent elsöprő ultramegabrutal hangerő bebizonyította hogy a ManoWar-t nem hiába hívják a METAL KIRÁLYAINAK!

Alice e-mail | 2002-06-08 19:32:47 | 184.
hello! én is csak a pecsa füvéig jutottam, de oda igen. tök jó volt! még az iron maidnem is.. de komolyan. csak megint lerészegedtünk a koncert közben, túl finom volt a bor.
Thomas e-mail | 2002-06-08 08:19:15 | 183.
Csak Slayer-re fizetek be, de a többi nap is kimegyek piknikezni! Viszek plédet, sört, esernyőt, kaját...! :)
A szabadtér végében a farönkök között simán belátni. Tegnap láttam a Dew-Scented-et és szinte végignéztem a Manowar-t. Bár a pokolnál nem volt hangosabb, annak ellenére, hogy nem vagyok egy Manowar fan, kibaszott jó volt a koncert! Azalatt a 3 perces Karl Logan szóló alatt leakadt az állam!!! Na és a végén, egy halvány mosolyt csalt az arcomra az a figura, amikor Eric Adams a bal kezében a bőgőt, jobb kezében a gitárt tartotta egymásnak vízszintesen, erre egyik oldalról Joey DeMaio, a másikról meg Karl Logan surrantak oda tappingelni!!! :D EZ TÉNYLEG METÁL VOLT!!! :D

Úgyhogy ma délután is irány a PeCsa mező...
HAIL UND KILL!!! ;)


Előzmény: Garfield (182.)
Garfield e-mail | 2002-06-06 17:25:55 | 182.
nem csodálom! eszeveszett király zúzda az a lemez! bűn lenne kihagynod! tényleg, csak Slayerre jössz ki?

Előzmény: Thomas (181.)
Thomas e-mail | 2002-06-06 06:38:30 | 181.
Jövő héten megrohamozom a Hammer boltot, ugyanis a Destruction All Hell Breaks Loose lemeze nem több, mint 999Ft!!! \m/

Előzmény: Garfield (178.)
Alice e-mail | 2002-06-03 18:57:08 | 180.
hello! voltam az emlegetett tcs-án. ha vki kivancsi rá, menjen a www.tankcsapda.com-ra, ott a fórumra, a szép kis beszámolómra..


sziasztok!

alice




ui.: up the irons!

Borchee e-mail | 2002-06-02 19:26:01 | 179.
ez jó.

Előzmény: Grizon (166.)
Garfield e-mail | 2002-06-01 08:01:38 | 178.
ajándék CD-k csak a hétvégi jegyhez járnak: Pro-Pain, Destruction vagy Sinester 1-1 lemeze közül válszthatsz egyet! szerintem kib jó akció volt!

Előzmény: Alice (177.)
Alice e-mail | 2002-05-31 17:31:06 | 177.
igen, igen. a nyugatinál, és a teréz krt.on az mcd-kben már elfogytak a jegyek. de mi az, hogy ajándék cd??? olyat én nem kaptam... na mindegy. ja, a legfontosabb: én szerdán voltam a pecsánál, ott vettem meg a jegyem és akkor még többEZER volt! úgyhogy ha sietsz, biztosan lesz még jegy. ha mégsem, akkor is gyere el, hátha valaki a bejáratnál fogja esetleg árulni, volt már ilyen. sziasztok!
Garfield e-mail | 2002-05-30 17:13:37 | 176.
aki még hétvégi jegyet akar venni a Summer Rocks-ra az ne a Nyugatihoz menjen mert ott már elfogytak az ajándék CD-k! menjen át az Andrási útra és az Opera melletti Ticket Express-ben vegye meg!
Grizon e-mail | 2002-05-29 19:40:47 | 175.
Rosszul tetted q:-))))

Előzmény: Garfield (174.)
Garfield e-mail | 2002-05-28 20:59:57 | 174.
én is szeretem a Tsapdát! a decemberi koncert a PECSÁban tényleg nem volt túl jó! de aztán lelógtam Debrecenbe 29-én, meg voltam Fehérváron is! azok jók voltak! a szombatira remélem még kapok jegyet a helyszínen mert a Ticket Express-ben már elfogyott! figyelj a Moby dick és a Tcs közönség kb 20-30%-ot leszámítva teljesen más! Tcs közönségnek jó ha a fele rocker! Moby Dicken meg csak én voltam egyedül műarc! :))
a punkos dolgokat már nagyon nem vágom! kinőttem belőle!


Előzmény: Alice (173.)
Alice e-mail | 2002-05-28 14:30:47 | 173.
hello! most vagyok itt először. tudom ez senkit nem érdekel! Garfield! régen hallottam ilyen emberről, mint te! örülök, hogy vannak még ilyenek itt, kicsiny országunkban!! bemutatkozásképp: kedvenceim legelsősorban ugye az iron maiden, aztán picsa, fürgerókalábak, csizmáskandúr, ne feledkezzünk meg a jó öreg (és végre feltámadt!!!) moby dick-ről se, meg az akeláról, meg ozzy osbourne-ról, depresszióról meg még nagyon sok mindenkiről - bocs, aki fontos és elfelejtettem. ja, szóval most egy kérdésem lenne: igaz, hogy jún 8-án (vagy vmikor akörül) megint lesz csizmáskandúr a freeportban?? kérem, ha vki tudja a választ, akkor föltétlen írjon! köszi. azért írom a megintet, mert most voltak pénteken (24-én) ugyanúgy a freeportban és egy kicsit kételkedem... jaj, de nagyon jó lenne, ha lenne...hmmm.. nemcsak a kandúr miatt, inkább a társaság..hmm.. jaj, bele sem merek gondolni, milyen jó lenne.

nem tudjátok, mikor lesz már picsa koncert, budapesten?? (vagy végulis máshol is jó)
annyira jó lenne már...

ja, egyébként nem tudom, miért gondoltad, garfield, hogy a moby dicken nem lesz tcs-s közönség, ugyanis én pl. mindegyiket szeretem. na jó, a tcs az csak olyan könnyű kis nemtommi, azt sem tudom, milyen stílusba soroljam, a moby dick már színvonalasabb... de én mindegyikre mentem, a mostani moby dickre is, meg a febr. 2-ai, meg a most hétvégi (1-jei) tankcs-ra is. mondjuk a téli tankcs. elég szar volt, + az is igaz, h én koncertmániás vagyok... nyo jó, szóval hagjuk.

ha vki tudja azt a csizmáskandurt, amit irtam, az válaszoljon már lécci, sziasztok!!!!



alice


Előzmény: Garfield (37.)
Garfield e-mail | 2002-05-26 13:19:36 | 172.
hmmm! meglássuk!

Előzmény: Thomas (171.)
Thomas e-mail | 2002-05-26 09:15:56 | 171.
Hát elvileg amolyan death metalt, de amit hallottam tőlük koncerten az ilyen Sick Of It All hatású hardcore - death metal - grind volt.

Előzmény: Garfield (170.)
Garfield e-mail | 2002-05-25 23:34:24 | 170.
most kapom a dedikált albumot tőlük! nekem bejön! Suffocate mit játszik?

Előzmény: Thomas (168.)
Grizon e-mail | 2002-05-24 17:25:54 | 169.
Persze hogy 3.nap a királyos, főleg aljas Kúszóbabbal q:-DDDDDD.Halálra röhögtem magam, mikor elöször olvastam el a banda nevét q:-)))).
Ja, különben a Szerdát is megskubizom hisz lesz Blind Myself!!!!!!!!!Meg Fürgerókalábak...


Előzmény: Garfield (167.)
Thomas e-mail | 2002-05-24 17:09:22 | 168.
A Fekete Sereg elég vicces!!! :D
Ha ötéves lennék, még akkor sem lehetne visszatartani a röhögéstől!!! :D

A Blind Myself-re meg a Suffocate-re figyelj oda! \m/


Előzmény: Grizon (166.)
Garfield e-mail | 2002-05-23 19:30:22 | 167.
ahogy mondod a 4. nap! ráadásul szombat! OK! úgy néz ki a Rockmaraton meg nem fog összejöjnni ha meg igen akkor is csak 1 napra! fel kell tankolnom magam lóvéval! ideje behajtanom a pénzeimet! :)) gondolom te a péntekre nedvesedsz? :))

Előzmény: Grizon (166.)
Grizon e-mail | 2002-05-23 16:39:14 | 166.
Gyere a magyaregregyi Summergroundra is!Juli 10-11-12-13!Szerda:Rablóbanda,Prompt,Fürgerókalábak,Pink Panthers,Suffocate,Social Free Face,Blind Myself,Ektomorf,Pathology Stench,Malediction
Csütörtök:Gutted,Sunset Sphere,Gates From Darkness,Dying Wish,Disastrous Murmur,Nevergreen,Sear Bliss,Krabathor,Frost,Without Face
Péntek:Aljas Kúszóbab(yikes!),Hatóságilag Tilos,Brigád,CSizmáskandúr,Rózsaszin Pittbull,Prosectura,PICSA,Uk Subs,Ramonesmania,Baracka
és Szombat(ez fog téged érdekelni aszem):Nighthawks,Armageddon,Messenger,Perfect Symmetry,Nemesis,Demonlord,Akela,Moby Dick,Fekete Sereg,Cross Bornes


Előzmény: Garfield (163.)
Garfield e-mail | 2002-05-22 20:13:40 | 165.
köszi! ez jól esik!

Előzmény: Borchee (164.)
Borchee e-mail | 2002-05-22 20:04:42 | 164.
valahogy éreztem, amikor megláttam ezt a topicot, hogy garfield találta ki...
Garfield e-mail | 2002-04-05 21:43:22 | 163.
Lesz party Summer-RockS-on asszem! ManoWar, In Flames, Dew-Scented, Borknagar Dyind Wish, Kalapács! a nyakamat az első nap után már nem fogom tudni mozgatni! a hangszálaim ManoWar koncin rendesen le lesznek amortizálva! ja és a dobhártyám...! van még két hónapom a szervezetem felkészítésére amiben a hazai fém lesz a segítségemre! jövő 7 Akela Sopronban, aztán 20-án Pokolgép, május 11 Moby Dick! nem tudom de szerintem kezd nagyon felpezsegni a magyar metal élet! egy éve még sokkal siralmasabb volt a helyzet! és most kijött a Demonlord Helltrust lemeze ami szintén kúrva jó! ezt kell csinálni! igényes fémet a népnek mert van rá igény! az Akela buli is ezt bizonyította! a Moby Dick visszatérése is nagy királyság! ős-thrahs metal arcok tömkelege! semmi szarakodás! kib......ott fém bele az arcunkba! nem tsapda közönség várható az fix! boldog vagyok hogy a kedvenc magyar zenekaraim újra gőzerővel zenélnek!

Grizon e-mail | 2002-03-05 10:11:30 | 162.
q.-))))))))Nagy arc lehet!q:-)))

Előzmény: Garfield (161.)
Garfield e-mail | 2002-03-04 21:37:43 | 161.
"...pogózzanak a punkok!" van egy punk haverom! ő azér ugat mert a fejemet rázom én meg azért mert pogózik! múltkor az alluljáróban a csöves harmónikázott az a hülye meg elkezdett a zenére pogózni a haverjaival! én meg szakadtam a röhögéstől!

Előzmény: Grizon (160.)
Grizon e-mail | 2002-03-04 20:29:48 | 160.
De mé nem mész inkább pogózni?Az sokkal jobb, még a fogad is kiverheted!q:-))))

Előzmény: Garfield (159.)
Garfield e-mail | 2002-03-03 11:20:01 | 159.
régen én is nagy pogózós voltam de móta kipróbáltam hogy milyen a kordonnál azóta nem tudok szabadulni! ja és imádok headbangelni azt meg vagy legelől vagy hátul tehetem meg! szóval marad a kordon! tegnap pont azon filóztam hogy ManoWar-on hogy jutok el majd az első sorig! de majd megoldom! ManoWar az első sorból a világ legkirályabb feelingje

Előzmény: Grizon (158.)
Grizon e-mail | 2002-03-03 10:27:29 | 158.
Tanulság:...ne álj az első sorba, csak ha nagyon muszáj...

Előzmény: Garfield (157.)
Garfield e-mail | 2002-03-02 21:41:30 | 157.
nem de utána adtak neki a biztonságiőrök rendesen!

Előzmény: Grizon (156.)
Grizon e-mail | 2002-03-02 19:24:27 | 156.
Szegény srác...legalább lefejelte a kordont?q.-)))

Előzmény: Garfield (155.)
Garfield e-mail | 2002-02-28 22:27:35 | 155.
az egyik gyereket mellettem küldték át a kordonon és az idióta felmászott a színpadra és onnan akart visszaugrani a közönség közé! a smasszergecik először nem értették mit akar a srác! ráadásul mikor már fent volt a színpadon ott már nem is érték el! de móka volt mert mikor ugrott a gyerek (épp rajtam landolt volna) a secusok gyönyörűen lehalászták a levegőből! kúrva jól nézett ki! szóval rá****-ott a srác! én viszont megúsztam!

Előzmény: Grizon (154.)
Grizon e-mail | 2002-02-26 15:36:07 | 154.
Haveroméka 3. sorban azzal szórakoztak,hogy előretolták az elöttük lévő embereket, minek hatására néhányan átestek a kordonon, a biztonsági őrök nagy örömére q:-))Tehát nem elég,hogy szegény srác átesik egy kordonon és közbe kifordul a bele, még a biztonságiak is elgyepálják és aztán kiteszik a koncertről q:-)))))))))

Előzmény: Garfield (153.)
Garfield e-mail | 2002-02-25 17:36:02 | 153.
AKELA: már hónapok óta csak erre várok! bár az igazat megvalva már évek óta titkon abban reménykedtem hogy egyszer majd újra összeáll kedvenc hazai metalcsapatom! és igen! szombaton teljesült az álmom! sőt még annál is több! ez volt számomra életem legnagyobb koncertje! az előzenekarokról nem pofáznék mert a Fekete seregen kívül nem nagyon foglalkoztam a többivel! mivel az elfogyasztott sörmennyiség hatással volt szervezetemre az ominózus fellépők előtt 10 percenként jártam WC-re de Akelára igyekeztem előreverekednem magam! agresszivitásomnak és fanatizmusomnak köszönhetően már kb a harmadik számnálé teljes melszélességgel a kordonnak nekifeszülve az első sorban tomboltam végig a koncertet! ahogy bejött Katona Laci kb 40-50 éve használt jéghoki kapusmaszkban már tudtam hogy ez lesz életem bulija! jöttek a dalok zömével a régi lemezekről és velük együtt az emlékek! üvöltöttünk hedbangeltünk úgy hogy majdnem ránkborult a kordon! mint a vérszomjas farkasok...! ezt nem lehet elmondani mekkora buli volt! mikor bejött Smici rövid hajjal zöld kecskeszakállal és belekezdett a jó kis Dick slágerekbe, még eszeveszettebbül lóbáltuk a fejünket! bár kicsit hiányérzetem volt hogy nem nyomták le a Kresztes vitézt de a feeling így is megvolt! A hab a tortán a ráadásban ahol mellesleg felvonultatták a fél régi gépet (mai OMEN) és kalapács Józsi, Smici és Katona laci együtt énekelték a Rckernek Születtem című már már himnusz értékű alapművet! és még nem beszéltem a kivegtítős dolgokról a lövöldöző terroristákról a mérhetetlen mennyiségű tüzijátékról és arról hogy Smici megígérte hogy összeál újra a Moby Dick! 23. este számomra egy újjászületés volt! még most is koncertmámorban vagyok! ez volt talán a legszebb élmény amit a Rock eddíg ajándékozott nekem! remélem nem az utolsó....
Grizon e-mail | 2002-01-16 16:45:27 | 152.
Majd a köv levélbe q:-)))))Amúgy semmi komoly csak hüljülünk q:-)))9

Előzmény: judit1020 (151.)

1  2  3  4  5  6  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.