Click to Visit
Rock - Igaz METAL
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  6  

Thomas e-mail | 2001-12-08 16:37:30 | 51.
Hétfőre keress nekem csak 1 KoRn számot, ahol hallasz csak 1 olyan riffet, mint az Eyeless, People=Shit, Eeyore, Surfacing, Heretic Anthem, Spit It Out, és még sorolhatnám az összes többit...
Ha találsz, akkor mindenkinek igazat adok!


Előzmény: Grizon (45.)
Garfield e-mail | 2001-12-08 11:30:52 | 50.
Heavy metal or no metal at all whips and posers leave the hall!
Heavy metal or no metal as all whips and posers I siad
LEAVE the HALL!!!!

(ManoWar: Metal Warriors)

X13 e-mail | 2001-12-08 03:21:54 | 49.
dilingert es converget mar hallottam.. nekem nem nyujt semmit a hardcore tul zuzos durva nem eleg a dallam benne... nem nekem valo.. mondom mondjuk azert a hetfo downcore-t megskubizom ;)

Előzmény: AsFriendsRust (48.)
AsFriendsRust e-mail | 2001-12-08 00:54:22 | 48.
Csak annyit tennék hozzá, hogy "átlag hardcore szám" nem létezik. Ezt pedig tudja mindenki, aki a hardcore-ban mélyebbre ment az Ignite-nál, az Agnostic Frontnál és a Madballnál (ez nem értékítélet; sőt mindhármat nagyon szeretem). Ajánlani tudnám, hogy abból a hosszú listából, amit Dobi Zoli oldaláról idehoztál, csak úgy találomra hallgass meg három zenekart; utána többet nem fogsz az "átlag hardcore"-ról beszélni. De hagy ajánljak Neked én. Talán így könnyebb lesz. Hallgass meg egy Ignite számot, utána egy Vision Of Disorder-t, utána pedig egy Dillinger Escape Plan-t vagy egy The locust-ot vagy pedig egy Converge-et. Lehet, hogy utána meg fogod kérdezni: ez mind hardcore, és erre én azt fogom válaszolni, hogy igen, az...

Előzmény: X13 (46.)
Máté e-mail | 2001-12-07 20:54:35 | 47.
Fúj a Mudvayne az gusztustalan!
Akkora Slipknot másolat hogy nem igaz.A dig is mekkora szar szám:alig hallok benne gitárt,csak ordítozást,meg az az idétlen imidzs...
Megvan az albumuk,letöltöttem,gondoltam hátha el tudom passzolni valakinek,nem sikerült...
De tényleg menjünk más topicba ezt ott vitassuk meg.
Igazi metal:régi Metallica,Pantera,Sepu ésatöbbi.


Előzmény: Thomas (42.)
X13 e-mail | 2001-12-07 17:35:49 | 46.
Figyi.. hehe a kornban van 2 db ritmus hangszer a slipknotba meg van vagy 5.. nemtom erzed e a kulonbseget. Azert mert ugyan az.. illetve a korn az eredeti a slipknot meg a linkin park meg mar divathullam meglovaglok semmi tobb.. mudvayne is ugyan az.. lehet hogy mas szemmel nezed oket, mert vannak kulonbsegek, de az igazsag az, hogy amikor a korn felfutofelben volt legjobb tudomasom szerint ezek a zenekarok akkor tajt verbuvalodtak ossze.. es ez nem mindegy.. kulonben punk es ska zeneket szeretek leginkabb, de mindent meghallgatok, jatszottunk mi mar hardcore bulin is, meg nu-metal bulin is.. szeretem en a nu-metalt is meg hc-bol is ezt azt.. csak ugy en bloc nem szeretem oket.. de bizonyos dolgok bejonnek.. de mutatnal egy "atlag" nu-metal vagy hardcore szamot akkor vaszeg nem tetszene.. mondjuk ez talan a punkra is igaz.. a ska-ra mar em annyira ;)

Előzmény: Thomas (42.)
Grizon e-mail | 2001-12-07 15:06:02 | 45.
Biztos!Nem tudom engem a KoRnra emlékeztet gitártémáiban egy kiscit, bár az ének az teljesen más.

Előzmény: Thomas (41.)
AsFriendsRust e-mail | 2001-12-07 14:22:04 | 44.
Abban tök igazad van, hogy halál mindegy, hogy ki hogy hívja, az a lényeg, hogy valójában mi is. Pl.: jöhetne egy divatdiktátor és azt mondhatná, hogy mától az Nsync-et totálbrutál metalpostcore kell hívnunk; de a lényeg akkor sem változik meg, az Nsync akkor is egy nyálas gecifolyam marad buzik előadásában.
Azt azonban csak remélni tudom, hogy az igazi hardcore zenéket még csak nem is hozod kapcsolatba az akárki által "nu-metal"-nak titulált zenekarokkal!
Tényleg nem szereted a hardcore zenét? Ez tényleg érdekes. Akkor mit szeretsz?


Előzmény: X13 (40.)
Thomas e-mail | 2001-12-07 12:51:23 | 43.
Bocs, igazad van, megint arról írtam, aminek nem itt van a helye, de le kellett írnom. Itt ezt a "nu" témát be is fejezem, ha valaki még akar erről írni, azt tegye meg a "nu" topicba.

Előzmény: Garfield (37.)
Thomas e-mail | 2001-12-07 12:46:45 | 42.
Nagy balfasz vagy, ha 1 kalap alá vaszed a Slipknotot a Korn-nal, meg Linkin Parkkal!
Egyikben sem voltak és soha nem is lesznek olyan témák (itt főleg duplázásokra gondolok) mint a Slipknotban! Ezt az egész "nu-metal" kifejezést pár hülye találta ki, mert jobbat nem tudott! Nem tudom, miért nem lehet a 'Knotot, a MuDvAyNe-t vagy a Dry Kill Logic-ot egyszerűen modern metalnak nevezni. Miért kell rögtön leKoRnozni őket? A lehangolt gitár miatt? Akkor már a Morbid Angel meg a Carcass is "nu-metal"? Vagy az énekstílus miatt? Akkor a Faith No More , Mr. Bungle meg Fantomas is "nu metal"? Ha a "nu-metal"-t a Linkin Park, AAF, Papa Roach stb. jelenti, akkor a Slipknot távolról sem az!


Előzmény: X13 (35.)
Thomas e-mail | 2001-12-07 12:39:23 | 41.
KoRn hasonló a Neck Sprain-re? Biztos Neck Sprain-t hallottál???

Előzmény: Grizon (36.)
X13 e-mail | 2001-12-07 10:17:07 | 40.
Ugye milyen szerencse? En nem hallgatok hard core zenet, de attol meg tudom hogy mi az.. en ugyanis szeretem tudni, hogy mi az amit nem szeretek.. nem pedig ilyen csovon keresztul nezem a dolgokat.. erdekes mi? az ilyen mentalitas is ritka.. kulonben meg a snot ugyan annak a divat hullamnak a szulemenye.. ennek a nu metal divat hullamnak tehat nu metal.. most az hogy total brutal hardkor extrem metal vagy ki hogy hivja tok mindegy.. egy jelensegnek a szulemenye es az is marad. attol fuggetlenul vannak benne jo dolgok ;) pl people=shit vagy a heretic song vagy a wait and bleed ;)

Előzmény: AsFriendsRust (38.)
AsFriendsRust e-mail | 2001-12-06 22:21:19 | 39.
Beszéljünk a legigazabb metalról: SLAYER!!!!! Vagy lehet még In Flames, At The Gates, Iron Maiden, Motörhead, Manowar stb.

Előzmény: Garfield (37.)
AsFriendsRust e-mail | 2001-12-06 22:17:49 | 38.
Még szerencse, hogy ismered Dobi oldalát:)) Mondjuk kicsi a valószínűsége, hogy (hacsak nem vagy te is pár éve benne a dologban) ezek közül a bandák közül akár a felétől hallottál volna hangabyagot, ugyanis ezek többsége szinte beszerezhetetlen MO-on.
Aki nem ismerné az előbb említett oldalt, érdemes meglátogatni: www.tar.hu/hardcore . Amúgy ki vagy? Szoktál koncertre járni?
Azzal kapcsolatban, hogy mit mondott Roger Miret (az Agnostic Front énekese): nem ő dönti el, hogy mi hardcore és mi nem. Ezzel a témával kapcsolatban olvassátok el a hardcore topicban a 22. számú hozzászólásom -ha érdekel! Mondjuk azzal teljes mértékben egyet értek, hogy a Snot nem hardcore, de azt hiszem ezt senki, aki kicsit is tájékozott- nem állítja. Arról nem nyilatkozok, hogy nu-metal-e, mert abszolúte nem érdekel a "nu-metal" és nem is akarok kategorizálni; útálom ezt a kategorizálási kényszert, amit az a buzi Metalhammer belénk nevelt. Egyszerűen gáz a Snot körül szándékosan kialakított légkör. Ennyi; az, hogy nu-metal vagy sem, teljesen tizedleges kérdés.


Előzmény: X13 (33.)
Garfield e-mail | 2001-12-06 21:17:26 | 37.
EZ AZ IGAZ METAL TOPIC! ÚGYHOGY GECI nu-metallal meg fasz tudaja mivel takarodjatok máshova! a Korn meg slipknot meg geci se tudja: fúj! itt senki se hallgat normális METALT? tudjátok mi az a METAL! nincs dj meg slampergenya meg rap meg ilyen buziság!
METAL van bele az arcodba ami lemarja húst a csontjaidról és rávilágít a legbelső értékeidre! Aki nem tudja mi az a metalos életérzés és csak a geci linkingenyáról tud pofázni ne írjon! IDE NE!!!
inkább haljon ki ez a topic de ne a foszenéről szóljon! ott van papa meg fredbácsi meg nemtom milyen témák! oda iroghassatok! IDE NE!

TRUE METAL RULEZZZ!

Grizon e-mail | 2001-12-06 14:52:50 | 36.
Bocs módosítok,ma megkaptam két neck albumot...olyan mint a KoRn, csak durvább és szarabb egy fokkal...mondjuk a KoRn-t lehetetlen túlszárnyalni q:-)))

Előzmény: Thomas (31.)
X13 e-mail | 2001-12-06 13:10:22 | 35.
modern=new=nu metal meg eleve extrem zene mondjal nem extrem metalt nekem... talalo a kifejezes nagyon.. es akkor sem HC es a slipkont a korn a deftones a linkin park mind new metal a papa roach-nak en tuzetesen csak a last resort szamat ismerem, hallgattam a lemezt de azt mar tobb mint masfel evvel ezelott, es hat nem ugy emlexem hogy nagyon nu-metalos de lehet.

Előzmény: Thomas (34.)
Thomas e-mail | 2001-12-06 12:14:36 | 34.
A nu-metal témával kapcsolatban olvasd el a véleményemet a "Nu-metal???" topic-ban, első beszólás!

Előzmény: X13 (33.)
X13 e-mail | 2001-12-06 11:53:10 | 33.
Mar pedig a slipkont nu-metal, nem is kicsit, csak megprobaljak magukat eladni nem annak, mert most ciki nu-metalnak lenni es minden nu-metalos true arc akar lenni.. es hat ebbol fakad a problema.. amugy hardcore pl az earth chrisis az ignite a sick of it all, de sorolok meg parat, csak hogy el ne tevedjetek:
4 IN THA CHAMBER`S -
7 ANGELS 7 PLAGUES -
12 TRIBES -
100 DEMONS -
A BETTER TOMORROW -
A HEART FADES FOREVER -
A LIFE ONCE LOST -
A LONG WINTER -
A PROCESS OF BECOMING -
AS THEY FALL -
AS TRADITION ENDS -
AT WAR WITH SHADOWS -
ABIA -
ABNEGATION -
ACACIA -
ACTION FALL SHORT -
AFTERSHOCK -
AGAIN WITHOUT FEELING -
AGNOSTIC FRONT -
ALL OUT WAR -
AMERICAN TRAGEDY -
ANASARCA -
ANGEL CREW -
ANGRY KID -
ANIBAL -
ANOTHER DAY FORGOTTEN -
ANOTHER WAY -
AS STARS FADE -
ARIA (ex-AZAZEL) -
ASSISTANT, THE -
AUGUST PROPHECY, THE -
BANE -
BARRIT -
BEAUTY TO ASHES -
BEYOND FALL -
BEYOND THE PATH OF LIES -
BLAME YOURSELF -
BLIND TRUTH -
BLOOD BROTHERS, THE -
BLOODJINN -
BLOODPACT -
BLOODSHEED 666 -
BLUE SKIES BURNING -
BORN UNDER SATURN - NEW
BREAKDOWN -
BREATH OF DESPAIR -
BRIDGE OF HEAVEN -
BROKEN PROMISES -
BROTHER`S KEEPER -
BUILT 2 LAST -
BUILDING ON FIRE -
BURIAL FAITH -
BURIED INSIDE -
BURNING INSIDE -
BURY ME STANDING - NEW
BUT A STATUE -
CALIBAN -
CAMERON - NEW
CANDIRIA -
CANNAE -
CATHARSIS -
CAVE IN -
CHAPTER -
CHRISTOPHER WALKER -
CIRCLE OF DEAD CHILDREN -
xCLEARx -
CLOSURE -
CODESEVEN -
COLD AS LIFE -
COLDFRONT -
COMPLETE -
CONFINE -
CONVERGE -
COURSE OF ACTION -
COURSE OF RUIN -
CRAIG -
CURL UP AND DIE -
DAWN OF ORION -
DAY OF MOURNING -
DAY THEY LEARN, THE -
DAYBREAK -
DEAD EYES UNDER -
DEAD TO FALL -
DEADGUY -
DEATH BY STEREO -
DEATH BY WEDNESDAY -
DIECAST -
DILLINGER ESCAPE PLAN, THE -
xDISCIPLEx -
DISPENSING OF FALSE HALOS -
DRIFT -
DROWNINGMAN -
DYSPHORIA -
DYZASTERS -
E-TOWN CONCRETE -
EARTH CRISIS -
EARTHMOVER -
EMBODYMENT -
EMPLOYER, EMPLOYEE -
ENCROACH -
ENVISION -
ENVY -
EXIT 212 -
EVENING PROMISE, THE -
EVERYBODY GETS HURT -
FALLEN -
FALLEN SILENT -
FALL ON DEAF YEARS -
FALLOUT PROJECT, THE -
FAST VIOLENT SHIT KILLER -
FATE OF ICARUS -
FAULT -
FEAR TOMORROW -
FEATHERS ARE BEAUTIFUL -
FINER TRUTH -
FORCED TO CHANGE -
FORDIRELIFESAKE -
FORSTELLA FORD -
FROM AUTUMN TO ASHES -
FROM THIS DAY FORWARD -
FURTHER SEEMS FOREVER -
GLASSJAW -
GODBELOW -
GOD FORBID - NEW
GOOD CLEAN FUN -
GRACE LIKE WINTER-
GRACE OF THE FALLEN -
H-STREET -
HARKONEN - NEW
HASSAN I SABBAH -
HATEBREED -
HERO DISHONEST - NEW
HOLD REGAINED -
HOODS -
HOPE CONSPIRACY, THE -
HOPELESS NATION -
HOPESFALL -
IGNITE -
IGNORANCE NEVER SETTLES -
IN ARM`S REACH -
IN CONTROL -
IN DYING DAYS -
IN LOVING MEMORY -
INHUMAN -
INCANDESCENCE -
INCISION -
INCITE -
INDECISION -
INNERDAM -
INNOCENCE BROKEN -
IRATE -
J.R. EWING -
JEROMES DREAM -
KAFKA -
KEEPSAKE -
KEVORKIAN -
KILL YOUR IDOLS -
KILLING, THE -
KINSHIP, THE -
KUNT - NEW
LACK -
LACK, THE - NEW
LAST HOPE -
LE SHOK -
LED BY REGRET -
LEGION -
LIAR -
LIVING SACRIFICE -
LOCKED IN VACANCY -
LOVE IS RED -
LOVE LOST BUT NOT FORGOTTEN -
LUCK BE A LADY -
LVMEN -
MALEFACTION -
MARTYR -
MIASIS - NEW
MICHAEL`S LAST WORDS -
MIGHTYFEW-
MILES BETWEEN US -
MILEMARKER -
MOST PRECIOUS BLOOD -
MUSHMOUTH -
MY FIRST STEP FORWARD FAILURE -
MY HERO DIED TODAY -
MYKADO -
NATIONAL ACROBAT, THE -
NIENTARA -
NO END -
NO INNOCENT VICTIM -
NO ONE, THE - NEW
NORA -
NOT WAVING BUT DROWNING -
ONE DEAD THREE WOUNDED -
ONE KING DOWN -
ORCHID -
OUTSPOKEN -
OVER MY DEAD BODY -
OVERCOME -
PAIN WITHIN -
PIG DESTROYER -
PINEHURST KIDS -
POISON THE WELL -
POWERHOUSE -
PRODUCT -
PROJECT 208 -
PURITY`S FAILURE - NEW
RAVELIN 7 -
REACH THE SKY -
REBOUND - NEW
RED CHORD, THE -
REDEMPTION -
REDSKY -
REFUSED -
REPRISAL -
REVERSAL OF MAN -
SAETIA -
SANTA SANGRE -
SAVED BY GRACE -
SELFMINDED -
SEPSIS-
SEVEN DAYS OF SAMSARA -
SEVER THE FALLEN -
SHADOWS FALL -
SHAI HULUD -
SHIKARI - NEW
SHOGUN -
SHUTDOWN -
SICK OF IT ALL -
SKARHEAD -
SLAPSHOT -
SLAVES OF SILENCE -
SNAPCASE -
SOCIETY`S FINEST -
SPAZZ -
STAND FAST -
STANDING TALL -
STRETCH ARM STRONG -
STRONGARM -
STRUGGLE OF EXISTENCE -
SUPLEXX -
SWARM, THE -
TAKEN -
TEEN CTHULHU -
THIS DAY FORTH -
THIS DAY FORWARD -
THIS YEARS MODELL -
THROUGH AND THROUGH -
THROUGH IT ALL -
THROWDOWN -
TO DREAM OF AUTUMN - NEW
TORN APART -
TRIAL -
TRUTH BE KNOW -
TURMOIL -
ULTIMATE WARRIORS -
UNBROKEN -
UNDYING -
UNDERSTITCH, THE -
UNEARTH -
UNRUH -
VARSITY -
VASSLINE -
VEIL -
VISION -
VISION OF DISORDER -
WATERDOWN -
WHAT WHISES CAN`T MEND -
WITH ARM STILL EMPTY - NEW
YAGE -
YEAR OF OUR LORD, THE -
ZAO -

latjatok se egy ratm se egy limp bizkit.. mert azok nem hc bandak... a hc az punknak egy torzszulotje, nyilatkozta nem reg az agnostic front frontembere.. se a bizkitnek se semelyik numetalnak koze nincsen a punkhoz a hardcore-nak viszont nem keves...



Előzmény: Thomas (32.)
Thomas e-mail | 2001-12-06 11:47:42 | 32.
Miért, szerinted melyik nu-metal?
Neck Sprain, vagy Slipknot? Mert szerintem egyik sem...


Előzmény: Garfield (28.)
Thomas e-mail | 2001-12-06 11:45:44 | 31.
Te aztán kibaszottul kevered a szezont a fazonnal!!! Ember, meghallgattad már valaha bármelyiket?
Blind Myself HC? NORMÁLIS VAGY?
1 dolog, hogy HC körökben (is) mozognak, de a zenéjük metal, inkább Neurosis-os...egy kicsit...
Slipknot meg Neck Sprain ég és föld!
Ha Neck Sprainhez keresel hasonlóságot, akkor inkább hallgasd meg a korai Machine Head-et!!!


Előzmény: Grizon (27.)
Garfield e-mail | 2001-12-05 18:48:20 | 30.
Hetfiel kijött az elvonóról! IGEN-IGEN-IGEN!
VILÁG LEGNAGYOBB EMBERE! Beautiful "AND TRUE"!
MOST AZTÁN kill 'em all! és nothing else matters just the Musik! MetallicA!!!

X13 e-mail | 2001-12-05 18:38:47 | 29.
mindcrime

Előzmény: Garfield (26.)
Garfield e-mail | 2001-12-05 18:34:19 | 28.
Ne keverjük ide a nu-metalt!


Előzmény: Grizon (27.)
Grizon e-mail | 2001-12-05 15:32:47 | 27.
neck Sprain kicsit Slipknotos nem??Aszem már hallotam...

Előzmény: Garfield (26.)
Garfield e-mail | 2001-12-04 20:53:47 | 26.
Van egy győri thrash-pwer metal banda! Story a nevük, magyarul énekelnek és szerintem minden a helyén van! zene szövegvilág minden Ok! nagyon bírom őket! A magyar metal elég siralmas állapotban van szerintem, bár van egy két tehetséges csapat de kevés! a Neck Spraint nagyon bírom! Levente hangja leégeti a húst az arcomról csak nemtom mikor van koncertjük!

Előzmény: Thomas (24.)
Grizon e-mail | 2001-12-04 15:41:24 | 25.
Blind Myself inkább Hc nem??

Előzmény: Thomas (24.)
Thomas e-mail | 2001-12-04 11:37:32 | 24.
A győri heavy-metal hullámot nem szeretem. Csapnivaló hangzás, botrányos angol kiejtés, klisé 1000-rel...
Ha magyar metalról van szó: Blind Myself, Mood, Neck Sprain, Horda, stb... Metal is, meg profi is!


Előzmény: Garfield (15.)
Garfield e-mail | 2001-12-01 19:54:34 | 23.
én csak fesztiválokon szoktam megnézni őket ha nincs jobb dolgom de nem rosszak! annyian vannak a színpadon hogy meg se lehet számolni! az énekesük fasza! de nekem ez a rap, slamper, DJ dolog kurvára nem jön be! rap alatt halálra unom magam! ének alatt ugrálok meg üvöltözök valamit! ennyi nekem a Fabrik!

Metalnak nem nevezném! linkagecibennél jobb
de haggyuk a témát!

Garfield e-mail | 2001-12-01 19:52:47 | 22.
én csak fesztiválokon szoktam megnézni őket ha nincs jobb dolgom de nem rosszak! annyian vannak a színpadon hogy meg se lehet számolni! az énekesük fasza! de nekem ez a rap, slamper, DJ dolog kurvára nem jön be! rap alatt halálra unom magam! ének alatt ugrálok meg üvöltözök valamit! ennyi nekem a Fabrik!

Grizon e-mail | 2001-11-30 14:47:52 | 21.
ÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!Basszus mitől nem lenne rock??Attól hogy van benne sampleres meg Dj?Mondjuk a KoRnba 1ik sincs q:-))

Előzmény: Máté (20.)
Máté e-mail | 2001-11-29 19:52:35 | 20.
az nem az,a rockerek szerint,de engem nem érdekel
a véleményük.


Előzmény: Grizon (19.)
Grizon e-mail | 2001-11-29 19:29:52 | 19.
nu metali is metal nem??

Előzmény: Máté (18.)
Máté e-mail | 2001-11-29 19:29:05 | 18.
A Fabrik nem metál,inkább nu metál.Legjobb magyar csapat,de ezt már írtam valahol.

Előzmény: Grizon (17.)
Grizon e-mail | 2001-11-29 17:51:28 | 17.
Hogy szar.Pokolgép,Ossian meg ilyen szarok?Nekem nem jönnek be.Bár Fresh Fabrik rula!

Előzmény: Garfield (15.)
Shirly e-mail | 2001-11-29 16:39:48 | 16.
ahe... xintem bár nem nagyon vagyok a metalban otthon de úgy gondolom, hogy sajna itthon nagyon haldoklik ez a qltúra...bár ez nemcsak a metalra gondolok. szal'az "öregeken" kívül nem nagyon...
nah ahe


Előzmény: Garfield (15.)
Garfield e-mail | 2001-11-28 21:17:56 | 15.
Nektek mi a véleményetek a első sorban a magyar metalról?
Garfield e-mail | 2001-11-28 17:18:11 | 14.
látod vannak még rendes emberek! Hisz:
"Jegyezd meg jól míg a föld kerek!
Mindíg lesznek rockerek!"

(Pokolgép: Gépinduló)




Előzmény: blind_ (11.)
Grizon e-mail | 2001-11-28 16:50:46 | 13.
Hát az Issues télleg szar,de nekem már a Follow The Leade sem jött be.Hallgasd meg az első két albumot!!!!Az a király!

Előzmény: Garfield (8.)
anna13 e-mail | 2001-11-28 16:36:27 | 12.
hello Garfield en is szeretem a rockot csak meg nem ertek hozza... irnal nekem egy par erdekesseget a manna88@freemail.hu cimre?!!!!!!
koszike


Előzmény: Garfield (1.)
blind_ e-mail | 2001-11-27 22:27:37 | 11.
"Az én szívemben nincs harag a true metal iránt, csak mosoly"!! (Pityesz-FreshFabrik) :))) És milyen igaz!
Garfield e-mail | 2001-11-27 22:20:31 | 10.
52. bocs!
Jól kiutálnak erről a fórumról de leszarom!
akkor is basszák meg a divatemberkék!
Jön valaki Iced Earth koncertre?
februárban lesz.
Üdv minden Igaz Metalosnak és anti-divatembernek!
:-#

Garfield e-mail | 2001-11-27 22:13:23 | 9.
Basszameg 1 csöppet kiborultam! Nembaj "itthon" vagyok! utálom a fasz divatembereket! Aki kíváncsi a tettemre megnézheti a Punk téma 51. beszólása!

:-###

Garfield e-mail | 2001-11-27 21:42:40 | 8.
Korn a linkingenyák Istene! Pedíg az se igazi Metal!
(szerintem) Nekem a régi albumuk a Follow the Leader még tetszett de ezt az Issues vagy mit 1-szer nem bírtam meghallgatni...! Nekem nem jön be!

Grizon e-mail | 2001-11-27 18:02:44 | 7.
ManoWar nekem nem jön be...régi.Én különben a Metalból az extrém-metalt cerretem főleg.KoRn,Kittie+ilyenek.Bár az ilyen Tristania,Crossborns is bejön.

Előzmény: Garfield (6.)
Garfield e-mail | 2001-11-26 19:00:41 | 6.
Minden Metallicát szeretem de én a Kill em All-ból szoptam magamba azt hogy mi a lófasz az a metal! Az új albumok már nem metalról szólnak! De rocknak jó!

A ManoWar-os téma nagyon mókás főleg hogy komolyan is gondolják! Ráadásul ők a leghangosabb csapat a világon! A hülyeséget is olyan őszintén tudják előadni hogy elhiszed! Én néha bekómázok ha sokat hallgatok ManoWar-t? Először kurvára nem tetszett de megfogott a hangulata! azóta beszereztem az összes albumot! Nemhiába ők a metal királyai!

Grizon e-mail | 2001-11-26 16:20:38 | 5.
Az új Metallica is bejön vagy csak a régi??

Előzmény: Garfield (1.)
Thomas e-mail | 2001-11-26 10:12:06 | 4.
Metal műfajból egyetlen stílus, amit nem nagyon hallgatok az a Heavy-Metal. Bár a Maiden-nek, és a Priest-nek van egy csomó jó dolga!
Engem annak edején eltaszított a Manóvár külsősége, meg a korai Ossian klipek. Szerintem az már több volt, mint gáz... (pl.:Sörivó vagyok)
Szerencsére a '90-es évek végére Paksi észhez tért :)
Láttam egy képet úgy a 80-as évekből, ahogy Eric Adams bőrtangában pózol a színpadon, miközben egy fakarddal hadonászik! Nem tudom, komolyan vagy csak poénból csinálta, de mikor megláttam, majdnem kiestem a székből a röhögéstől...
Mindegy... 1 biztos: ha Heavy-Metal, akkor számomra IN-FLAMES!!!

Thomas e-mail | 2001-11-26 10:04:23 | 3.
Deicide király!

Előzmény: Iblisz (2.)
Iblisz e-mail | 2001-11-26 06:47:36 | 2.
Szia Garfield!
Jo az izlesed bar a Maidenert nem vagyok oda a tobbi ok.:))+ Death,Deicide,Annihilator,Helloween stb


1  2  3  4  5  6  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.