Click to Visit
Rock - Divatrockerek
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  6  7  8  9  

ck e-mail | 2003-01-06 08:52:41 | 282.
Most elég sok értelmes dolog elhangzott:))
Én is hasonlóan gondolom: én ÉN vagyok, és nem is akarok más milyen lenni. Nem is öltözök kimondottan "rockernek". Azt hordom, ami tetszik. Azt hallgatom ami tetszik. És ha ez másnak nem tetszik be*phatja...
Ha úgy öltöznék mint egy "igazi" rocker (szegecses bőrkabát, bőrgatya hosszú haj stb.) akkor már nem én lennék!!! Sőt akkor már én is valamilyen divatot követnék... Nem?!

Micike1 e-mail | 2003-01-05 23:02:39 | 281.
Rájöttem valamire:
Ha valaki úgy hírdeti magát, hogy én hú de nagy rocker vagyok, az csak divatrocker. Úgyértem cseten vagy fórumon ha az a neve hogy teszemazt : Rocker vagy ehhez hasonló. És még valami. A rockerség szívből jön, nem elég úgy öltözni és olyan zenét hallgatni, hanem szívből kell szeretni, nem is, IMÁDNI!!! És ha van egy kedvenced, (nekem pölö KORN) akkor ha szívből rajongasz érte, és bármekkora összeget kifizetsz azért, hogy kijuthass egy koncertjükre, akkor vagy IGAZÁN ROCKER. Ha igazán szereted a rockot!!!!

Grizon e-mail | 2003-01-05 10:59:15 | 280.
Én azt vettem észre magamon hogy már nem is tudom eldönteni hogy milyen stílusba tartozok, csapongok össze-vissza,kezdtem a KoRnal és a Limp Bizkittel aztán volt egy rövid punk időszakom,aztán megint KoRn és 1-2 metal zene(úgy értem hagyományosabb,trash meg ilyenek, főleg Metallica,bár azt mindig is szerettem) és az utobbi fél évben meg szinte csak alternatív zenéket hallgatok, meg néha 1 kis hard és/vagy grindcore-t(és persze még egy csomó dark-wave-et is)...Ez nagyon sokáig zavart, hogy nem találom a helyem meghogy akkor én most milyen stílusú is vagyok, de rájöttem hogy ez a stílusokba skatulyázás egy faszság, eddigsem a stílusaimnak megfelelően öltözködtem(illetve igen, csak mindig megpróbáltam egyénivé tenni vmivel...sokat emlegetett bőrkabát-bőgatya párosítás még mai napig is a kedvencem) és különben sem azért szeretek 1 zenét és azért vallom a filozófiáját mert én most márpedig mindenkinek megmutatom hogy teszem azt punk vagyok, hanem ez belülről jön és ha csapongok össze-vissza akkor ez nem kell hogy zavarjon hisz 1ik szub-kultúrának sem akarock szerves része lenni, én magam akarock lenni és nem egy csoport része,ergó nem is kell egyik csoprthoz sem alkalmazkodnom, nem kell azt mondanom magamra hogy én alteros vagyok, én 1xűen csak Grizon vagyok Újpestről aki imádja a jó zenét és a hatalmas bulikat...

Előzmény: reNiKE (279.)
reNiKE e-mail | 2003-01-04 21:45:10 | 279.
nekem már elegem van ebből, hogy ki kicsoda, amikor magunk se tudjuk, hogy kik vagyunk, akkor hogy állapíthatnánk meg, hogy a másik milyen. persze igaz, hogy ezek a "divatmicsodák" elég gázosak, de engem már nem igazán érdekel. végülis, ha úgy nézzük ez is egy műfaj...elég érdekes..:) van is egy lány ismerősöm, aki sztem divatból csinálja ezt a rokkekedést, főleg azért, hogy ezzel bejöjjön a volt barátjánál (ami sikerült is). ez a csaj utál is engem, mert tudja, hogy semmibe se nézzük. egyszer fel is vágta az ereit, de nem keresztbe hanem hosszába, de az is olyan vágás volt, hogy egy macska nagyobbat csikar. persze másnap mindenkinek mutogatta milyen bátor is ő...de azóta is mindenki szarik a fejére.
és mért baj az, ha vki szereti a lp-ot!?! én is szívesen meghallgatom, főleg azért, mert sok emlékem fűződik hozzá. a "divatbigyókat" meg szarom le. az öltözködés a másik. utálom amikor bepofáznak, hogy hogy nézek ki...meg hogy mért takarom el az alakom, nemhogy felvennék egy miniszoknyát...felveszem én csak nem abbban a stílusban, ahogy ők szeretnék látni. és szerintetek egy rokker attól lesz rokker, ha csak rokkot hallgat és úgy öltözködik, ahogy a többi társa megkívánja? mert sztem nemcsak ettől lesz vki rokker, úgy is kell érezni, viselkedni. ezt úgy értem, hogy a rokkerek mégis csak máshogy gondolkodnak, mint a többi ember. igaz minden ember más, de náluk azért az öltözködés, a zene megegyezik és vmilyen szinten a gondolkodás módjuk is...nem hiába szeretik ugyanazt. közlöm: lehet rosszul érzem ezt, mert nem vagyok rokker, vagyis nem vallom magam annak. mint ahogy az elején is mondtam nem tudjuk, hogy kik is vagyunk valójában...legalábbis én nem igazán érzem, hogy ki lennék...nem tudom, hogy ti erről hogyan vélekedtek. jó emberismerő vagyok általában, de magamon nem mindig tudok eligazodni. pankot, rokkot hallgatok...bakancsot hordok, fekete ruhákat viselek, feketére festem a körmöm és a szemem...nem hiszek istenbe (ami lehet nem helyes), jobban érdekel a sátánizmus (igaz ebben sem tudom mennyire hiszek)...imádom a koncerteket, a rokk bulikat...szeretem a piát és jól beállni tőle :)...imádok hülyülni, a haverokkal szórakozni és szeretem a veszélyt, de nem utálom azokat az embereket akik épp nem fehérek, viszont utálom azokat (akár fehér akár nem), akik nem az én elveimnek megfelelően vagy bizonyos határokat megszegve cselekednek...és még sorolhatnám. de kérdezem én, ki vagyok igazából?..ezt a kérdést folyamatosan felteszem magamnak és egyre nehezebb rá válaszolnom. ti ezt hogy élitek meg? :)
SÜNI: az uncsitesóm barátját is így hívják :)
tetszenek a gondolataid! :)

wfs e-mail | 2002-12-23 21:25:25 | 278.
ezt már szeretem. végre kibujt a szög a zsákbol és kiderül hogy vannak itt szélesebb látokörü emberkék is.

Előzmény: Grizon (277.)
Grizon e-mail | 2002-12-23 16:19:36 | 277.
Régebben én is más fajta zenét hallgattam, aztán (1 KoRn válogatás kazi hatására) elkezdtem a rock iránt érdeklődni, de közben még mindig sokat hallgattam az általam szeretett elektronikus "gyöngyszemeket"...de 1 idő után ez nem működött,1re többször került rockzene a hifimbe, mint szenny...de azért még mindig szoktam másfajta zenét is hallgatni, pl Yonderboi(ami mellesleg az összes "hiperbrutálmetaldeathes" haveromnak is bejön, frankón igényes zene és mégis elektronikus zene) vagy néha rapet(főleg Cypress Hill), stb.

Előzmény: ck (276.)
ck e-mail | 2002-12-23 09:43:36 | 276.
Én sem születésem óta hallgatok rock zenét. De ahogyan múlt az idő, rájöttem, hogy ez az egy zeni műfaj ami hallgatható (max. még a k.zene - de azért nem rendszeresen :)) )
A többi egyáltalán nem tetszik, és nem is fog. Mindent ellepett ez a híg szintetikus... trágya.
Csak ezek a hülye picsák - eln. ha valakit megsértenék! - vernyákolnak szinte teljesen ugyanarra a zenére! Ez nállam nem beskatujázás kérdése - bár igaz valakinél igen - csak, hát ez maradt...


Előzmény: wfs (274.)
Micike1 e-mail | 2002-12-22 22:47:08 | 275.
Tudod mit? Ezzel most kivételesen egyetértek.. :)
Nem akarom meghallgatni, mert nem tetszik! De ha valami folytán megtetszik ilyesmi, mint a Holly Valance-től a Down Boy, vagy a Blue-tól a One Love, akkor sem hallgatom, csak ha véletlenül megy a klipje a tévében. Akkor megnézem. :)

wfs e-mail | 2002-12-22 09:35:44 | 274.
járok koncertre. A SAJÁTJAIMRA hehe.. különben sosem akartam rocker lenni. miért kell ahhoz rockernek lenni hogy szerethesd a rockzenét?ez annyira blőd dolog hogy állatfajokba tömöritjük magunkat.emberek vagyunk mindannyian miért bélyegzik meg magukat az emberek önkéntesen? aki meg azt mondja hogy nem TUD más zenét meghallgatni csak a rockot az szerintem beszűkült látokörü és nem nem tudja hanem nem akarja .és ha véletlenül tetszene is neki valami más azt ugysem vallaná be magának sem. különben is minden zene alapja ugyan az ,minden egy helyről indult,csak egyre szinesebb lett a választék a stilusokban. vannak nagyon tehetséges zenészek más stilusokban is csak az ilyen beskatulyázom magam,+ teljesen elzárkozom embereknél csukott fülekre talál SAJNOS.

Előzmény: Máté1 (272.)
ck e-mail | 2002-12-21 14:15:31 | 273.
Az mondjuk, tényleg nem árt...

Előzmény: Máté1 (272.)
Máté1 e-mail | 2002-12-21 13:02:56 | 272.
szerintem egyetértetek velem abban hogy az nem rocker aki nem jár koncertre,nem így van?
ck e-mail | 2002-12-20 07:37:33 | 271.
Én azért hordom a feketét mert a kedvenc szinem és nem azért, hogy lássák hová tartozom...
De nem mindig feketében járok. Egyszer még azt is mondték, hogy nem nézik ki belőlem, hogy Slayer-t hallgatok :)) És ez kit zavar? Főleg, hogy olyan mondta aki nem is hallgatja...
Te pedig nem vagy divatrokker mert azt hallgatod amit szeretsz (bár lehet, hogy izlés ficamod azért van egy kicsi...:)))). A "divatgyerekek" pedig azt hallgatják ami a divat és ami a haveri körben nagyon menő! Nincs saját izlésük, nem tudják megmondani miért is szeretik azt amit "szeretnek" - max: "azé' me' ezamenő!!!".

Micike1 e-mail | 2002-12-19 22:46:52 | 270.
Ezzel most azt akartam mondani, hogy mindenki az, aminek érzi magát. Punktum.
Micike1 e-mail | 2002-12-19 22:39:09 | 269.
Nem vagy divatrocker, de "igazi rocker" sem vagy, mert nem csak azt hallgatod! (Ez az én véleményem, nem kell halálosan komolyan venni)
Én pölö rocker vagyok, mert semmi mást nem tudok végighallgatni, csak a rockot. És úgy öltözöm, de mégsem vagyok rocker, mert nincs bakancsom és nem járok le pogózni a WigWamba. Na akkor most rocker vagy nem rocker?

wfs e-mail | 2002-12-19 21:52:24 | 268.
szerintetekcű csak az szeretheti a rock zenét akinek látszik az öltözködésén?én zenész vagyok és nem nyálas zenét játszom. mégsem járok ilyen cuccokban amiket ti itt összeirkáltok. SŐT MÉG BAKANCSOM SINCS!!!!!de attol még irok olyan jo zenét mint a mittudomén milyen cuccban járo nagy rock meg numetal gyerekek. ÉS SZERINTEM EZ HÜLYESÉG,:" HOGY ÉN CSAK EZT HALLGATOK VAGY AZT HALLGATOK MERT A TÖBBI SZAR" minden zenei stilusban megvannak a jok és a szarok. én például imádom a RHCP- tvagy a NIN-t de élvezettel hallgatok végig egy Lenni Kravitz-t vagy egy Mike oldfildot is. és még sorolhatnám... ezek szerint én divat rocker lennék vagy szar ember vagy MEG VAGYTOK TI HUZATVA???
Thomas e-mail | 2002-12-19 21:23:29 | 267.
Ha Paksi Endrét ki lehetne baszni az Ossianból, akár mehetnél is a helyére...

Előzmény: Rocker!!! (266.)
Rocker!!! e-mail | 2002-12-19 20:55:22 | 266.
A Rocker legyen Rocker!!!
Azért hordja a fekete cuccokat mert büszke rá, hogy ő ezt a zenét szereti a legjobban v csak ezt szereti!!!
SlipKnot4EVER

Grizon e-mail | 2002-12-19 16:10:48 | 265.
Na jó srácok, bevallom!Utálom a KoRn-t, a Glassjaw-t és a Quimby-t,eddig csak etettelek titeket!Romantic rulez!q:-))))

Előzmény: ck (264.)
ck e-mail | 2002-12-19 12:49:09 | 264.
Most már úgy sem tudod lemosni magadról :))

Előzmény: Grizon (263.)
Grizon e-mail | 2002-12-19 11:21:27 | 263.
Nem kell mindent komolyan venni...

Előzmény: ck (261.)
Marque e-mail | 2002-12-18 18:13:43 | 262.
Hóópp té Zsigá! Hejj!! ;-P
ck e-mail | 2002-12-18 15:48:27 | 261.
Ezzel azért én nem dicsekednék...

Előzmény: Grizon (260.)
Grizon e-mail | 2002-12-18 15:32:25 | 260.
Itt nálam épp Romantic dübörög!Na, erre varrjatok gombot!q:-)))))

Előzmény: Marque (259.)
Marque e-mail | 2002-12-17 23:13:58 | 259.
hát jah... 1 órával ezelött halgattam végig a Ride the Lightninget most meg éppen a Mutter megy a Ramms+eintől...
Micike1 e-mail | 2002-12-17 22:45:57 | 258.
Na látjátok! A rocker nem csak azt jelentheti, hogy most akkor heavy metal és semmi más!! Tök mindegy mit hallgatsz mellette, ha imádod a rockot, akkor kész!
Gründolf e-mail | 2002-12-16 08:03:40 | 257.
Én ismerek olyan "rockereket" akik az általad felsorolt zenéket hallgatják, de mellette szeretik a Trance-et is.

Előzmény: Micike1 (255.)
ck e-mail | 2002-12-16 07:20:47 | 256.
Semmit...
Az általad felsoroltak közül én is meghallgatom mindegyiket.


Előzmény: Micike1 (255.)
Micike1 e-mail | 2002-12-15 23:24:21 | 255.
Akkor most figyelj!
Ismerek olyan rockereket, akiknek mániájuk az In Flames, a Fear Factory, a Deftones és a Rammstein, de mellette kedvencük a Linkin Park és a SOAD. Na ehhez mit szólsz?

ck e-mail | 2002-12-13 17:33:57 | 254.
Nem! Az nem zavar, ha valaki évek óta Tankcsapdát hallgat, vagy Linkint -ha neki tetszik hallgassa! De, ha csak azért hallgatja - ha egyáltalán hallgatja:))- mert a "haverok aszt mongyák kemény leszek tőle..." vagy ezért öltözik úgy - az azért már kicsit furcsa...
A TV-vel pedig az a baj, hogy nagyrészt csak az "oda illő" zenéket nyomatják - mint Linkin vagy társai (ami azért nem éppen DeathMetal). Sokan akik ezt hallgatják hajlamosak azt hinni, hogy rokkerek lettek...


Előzmény: Micike1 (253.)
Micike1 e-mail | 2002-12-13 00:50:42 | 253.
Áj áj áj!!!!
Akkor szerintetek ki a divatrocker?!
Az, aki már 3 éve hallgatja a Tankcsapdát, de legújabb kedvence a SoaD? Vagy az, aki Linkint hallgat, meg felfedezte a Kornt? Vagy netán az, aki "divatból" öltözködik úgy, mint egy rocker? Mert olyan is van, akinek teccik az öltözködés, és baszik hallgatni Slipknotot vagy Deftonest..
Szerintem valahol el kell kezdeni, ha máshol nem, hát a Linkin Parknál. Különben hogy ismernék meg a rockot? Ha sokat nyomatják a tévében és a rádióban, akkor ismerik meg a rockot, mert honnan máshonnan? Az is "divatrockerség" lenne, ha egy ismerősüktől kérnének kölcsön egy AC/DC, vagy egy Anthrax cd-t, nem? Csakmert meg akarják hallgatni és ha bejön nekik, akkor is divatrockerek lesznek??
Értitek egyáltalán mit akarok ebből kihozni? :)
Na mind1.

Máté1 e-mail | 2002-12-07 14:48:42 | 252.
a tankcsapda a gáz,a közönségen tükröződik hogy kik azok akik vevők erre a mocsokra.TANKCSAPDA, JUNKIES,halál rátok,tetves rohadt antizenészek!
AMDFan e-mail | 2002-12-07 05:25:24 | 251.
És mit szóltok a diszkósokhoz pufidzsekiben Tankcsapda koncerten?
Szerintem nagyon gázosak...

Grizon e-mail | 2002-10-29 18:46:33 | 250.
Szija Juci q:-)))Mijavan,csak nem találtál az utcán egy számítógépet nettel?q:-) Pussssssz!
Ps.Küldjél nekem levélkét!!!!Please!!!!!!!


Előzmény: judit1020 (247.)
jonnYZMOS e-mail | 2002-10-28 21:12:31 | 249.
Hehe. Itt is talakoztunk vegre :)

!!!!!!!Süni!!!!!!

Ilyenekkel tele van az egesz vilag. Vannak mindenutt. Egy idejig csinaljak, mer azt hiszik ok a kiraly punksracok+minden. DE EGYSZER UGYIS BENO A FEJUK LAGYA. Ha elobb nem, majd utobb. Addig meg ha nem zavarja oket, hogy kirohogik, hat ... csak sajnalni tudom.
Judit mar leirta itt elottem, hogy hogy valtoznak majd meg ezek az emberk. Tessek belole tanulni!!


Előzmény: judit1020 (247.)
Marque e-mail | 2002-10-28 15:05:03 | 248.
Judit, csak nem visszatértél???
judit1020 e-mail | 2002-10-28 12:46:42 | 247.
Huh,ez egy nagyon értelmes megnyilatkozás volt!Szo szerint ertettem!
---------
De most tényleg,meg lehet figyelni,hogy azok az emberek dobaloznak össze-vissza egy csomo lenezo kritikaval,akik meg tulajdonkeppen magukkal sincsenek teljesen tisztaba(ami lehet hogy tudatalatti..).Persze,az ember örökké keresni magat meg minden,de szerintem a tolerancia-szintje megmutat egy ugynevezett "fejlettsegi" szintet,ami nem mindenéppen köthető össze a korral..gyermetegen viselkedő nagykorúságukat hangoztató mellveregetők is élnek a világon..és ez normalis is,mert ilyen az ember..
DE!De mennyivel több bölcsesseg van abban,ha felismerjük egymás és a magunk hibait es megprobáljuk elfogadni ugy,ahogy van.Nem kell feltétlenül rajongani,vagy beletörődni vmi általunk negatívnak vélt vmibe.Épp itt van a lényeg.A beletörődés szerintem épp annyira elítélendő.Nem azért ember az ember.Hanem azért,mert tud harcolni és küzdeni.Az igazsagért,az eszméiért.
Persze,most azt is lehet mondani,hogy az igazsag relativ meg stb...hát igen,de nekem ne mondja azt senki,hogy vkiben a túláradó gyűlöletszította öklendezés hatalmas univerzális eszméket takargat!!!
Végső soron mnidenk ember és van egy hasonló struktúra mindenkiben.Ha nem teljesen ugyanaz is,de hasonló.Ezért van,hogy mnidenki a belső nyugalmat,béket,boldogsagot es a szép dolgokat szereti(az hogy kinek mit takarnak ezek a fogalmak,az megint más kérdés).De emellett mindenki átmegy egy ilyen kisebb-nagyobb bandába-verődős korszakon,ami sokszor részleges vakságot okoz.
Olyan ez,mint egy iskola.A lélek iskolaja.Az élet pedig a tanító,az új helyzetekkel,új embertípusokkal,új érzelmekkel való szembekerülés az,ami formálja az embert.
(tulajdonkppen senki se esik ki ebből a kategóriából,esetleg megreked egy fejlődési fokozaton..)
Naszóval,csak ennyit akartam.Ne mondja nekem senki,hogy az idő nem tanít.VAgyis nem is az idő,hanem ami a köztes rész,ami kitölti az intervallumokat.Vagyis ön-megismerésed folyamata,ami nem vihető végbe,ha a körülötted lévő embereket fel nem tárod és meg nem ismered.(s általuk önmagad is...keress egy tükröt,melyben tisztábban láthatod arcodat!!)

Peace.

ps:jonnyzmos:)


Előzmény: (Süni) (241.)
Nikkelbolha e-mail | 2002-10-27 20:04:50 | 246.
huhh ez má komoly

Előzmény: (Süni) (245.)
(Süni) e-mail | 2002-10-27 19:39:20 | 245.
Eh:-)) Sulimban volt egy kisgyerek(asszem 5.es volt akkor), és ,,deszkásból" hirtelen punk ,,lett"...lyukasóránk volt, és hozzánk bepaterolták a gyereket, mert vhova őt nem vitték el és nekünk kellett rá vigyáznunk. Lényeg, h direkt elkezdtük szivatni. Megkérdeztük tőle mit jelent az anarchia(ugyanis anarchistának vallotta magát)...felmondott a szótárból egy szöveget, amit szerintem nagy nehézségek árán bemagolt...szánalmas:-) Majd kérdeztük, h kommunista-e, nagyban letagadta(rohadt komcsik stb.), d mikor mondtuk neki, h a punkok legtöbbje komcsinak vallja magát, azonnal megváltozott a véleménye(jaa, h komcsi lennék-e?Persze!azt hittem mást kérdezel...nem hallottam jól! Persze, h az vagyok, hát punk vagyok!), érdekesmód...ezután beetettük neki, h a peace jel egy régebbi kommunista jelkép...amit természetesen elhitt..és örült a feje, h talált egy ,,jobb dolgot" az anarchiánál...:-DDDD
Ő az a tipikus fubu gatyás(sex p. és green day felvarróval), che guevara pólós(vagy slipknot),HACS(helyi alteres csávó), és a különböző(számára tananyagnak felfogott)együttesek oda vannak firkantva a ,,punkságát" igazoló katonai táskára...mint egy okmány amit odanyújt akárkinek...d felejthetetlen a piros cipőfűző a biző cipőjéből...:-)))


Előzmény: jonnYZMOS (243.)
Nikkelbolha e-mail | 2002-10-27 19:18:32 | 244.
én is punk vagyok, vagyis ha attól függ mien oldalról nézzük hogy punk.
az anarchia szerintem is egy nagy baromság.
a pistols-ot meg hagyni békében meg a pólót is oké?!:)


Előzmény: jonnYZMOS (243.)
jonnYZMOS e-mail | 2002-10-27 17:43:54 | 243.
Ehhez csak annyi, hogy mi koncerteken "bandáb verődve" megkeresgetjük a neo-punkokat/divatrockrereket és beszélgetésre invitáljuk őket pl, hogy mi a faszér jó a Anarchia?? Mindegyik a betanult szöveggel jön, és amikor hosszas beszélgetés után bebizonyítjuk nekeik, hogy a A egy qrva nagy hülyeség, akkor néznek maguk elé és azt mondják, hogy nem baj, mer a punkok anarchisták... ÉS ŐK PUNKOK, mer van Csegevarás pólójuk, meg Szekszpisztolszos pólójuk.
Hehe. Mi meg jót röhögünk rajtuk, aztán kész. Majd egyszer benő a fejük lágya.


Előzmény: (Süni) (241.)
Nikkelbolha e-mail | 2002-10-27 14:17:37 | 242.
hm nekem nem voltak még ehhez hasonló élményeim..

Előzmény: (Süni) (241.)
(Süni) e-mail | 2002-10-27 13:06:47 | 241.
Trend. Van ez az új ,,stílus", olyan mint egy propaganda: ,,lázadjunk gyerekek"-felkiálltással...és minden butik hirdeti az igét!
Élő példa az lyen csicsás, giccses ,,I Love Punk" feliratú pólók, tele biztostűvel, láncokkal egyéb menő dolgokkal, ahogy a gyártó elképzeli, ezt kiadja és az erre szomjas divatmajmok megveszik és örül a fejük, h ők most punkok ill. rokkerek( attól függ abban a pillanatban milyen a hangulatuk). Ezentúl csak rokkerhez v. punkhoz ,,méltóan" viselkednek, vesznek további fishboneos pólókat, ami a sötét korszakukat tükrözik...mindenkit lenéznek, és teljesen abban a hiszemben élnek, h ők most milyen elvont emberek, és késztetést éreznek arra, h ezt MINDENKINEK a tuttára adják...Ilyenkor szoktamm látni az ilyen embereken, h nagyon tudják mit vegyenek fel, mit mondjanak egyes zenekarokról(pl. a LP folyamatos ócsárolása az uccán, jó hangosan, h midnenki hallja, ő ezt mennyire ellenzi és higyjük el neki, ő már volt ezeregy koncerten, és mindenki őt állítsa a rokkerek legnagyobbjának, mert ő tud, és érzi ezt az egészet...tökéletes...), baráti körük is hozzájuk hasonló, és nem felejtik el azt, h másokkal is érzékeltessék, h csak ők a fontosak:-))
Nagyon jó példa az mikor az egyik barátnőmnek beszóltak( igaz, a lány Lp hallgat, d ok ez?)...,,udvariasan" köszöntek, majd feltették neki ezt a primitív, hülye kérdést, amire sztem semmilyen módon nem lehet válaszolni: ,,Mondcsak, miért szereted a LP-ot?"
Azthittem dobok egy hátast...tipikus eset...ezután tovább játszották az eszüket, és mintha nem is ismernék a ,,nu-metal"-os műfajt, sorolták föl a zenekarokat, és nekünk ócsárolták őket...nem érdekelt! Sztem tartsa meg a véleményét magának, lehet, kicsit kiszínezik majd ezt a történetet és előadják a haverjaiknak teljesen más verzióban, miközben széjjel röhögik magukat...szánalmas:-))) Én nem kötök bele másokba, h milyen zenét hallgatnak, én se megyek oda hozzájuk azért, h miért öltözködnek ennyire divat szerint...akkor, h mernek odajönni egy olyan emberhez akinek esetleg tényleg teccik a LP..miközben ők azok akiket szánni kéne:-D Igazából nem az határoz meg egy embert milyen zenét hallgat, ez a lány is(akármit hallgat) igazán aranyos...bár a discosokról megvan a saját képem...őket csakazérsem védem meg:-DDD


Előzmény: Nikkelbolha (240.)
Nikkelbolha e-mail | 2002-10-27 08:51:02 | 240.
ez így igaz ahogy mondod.
amúgy érdekes én is láttam már fubu gatyás slipknot pólós egyedet. ez vmi trend vagy mi a rák?
én kisvárosban lakok és szerencsére alig alig látok ilyen divatembereket. de asszem egyre több lesz sajna.
egy diszkós csaj osztálytársam: vett egy Him-es pólót. megkérdezik tQle van töle albuma vagy szereti? aszongy nincs albuma csak hallott töle számot és tetszik neki. egy másik haverom megkérdezi hogy mé pont ilyet vett. "csak ilyen volt a boltban"
na asszem ehhez no comment......
egy másik emberke:NYÁRON: slipknot,iron maiden póló, feketére festett körmök mer "rokkeré avatták":)
most meg nemrég látom fubu gatyában meg eminemes pólóban.
ennyit errQl.......


Előzmény: (Süni) (239.)
(Süni) e-mail | 2002-10-26 21:27:43 | 239.
C-c...sztem nem kell annyira sokat várnunk erre...kicsit szétnézel az uccán, már tele van ,,lázadó, fubu gatyás,slipknotos gyerekkel":-D Nekem rövidebb körben kell csak körülnéznem...öcsém élő példa, pont ilyen! Természetesen már figyelmeztettem(nem 1x) h ez így nem igazán jó...d nem érdekli...végülis ha így érzi jól magát, nem tudok mit csinálni. Kicsit kényelmetlen vele utcán mutatkozni, d minenki elkezdi vhol, nem?:-) Rosszabb mikor az illető már úgy gondolja magáról, ő teljesen oké, ,,minden felszerelés" a helyén van( értsd.: bakkancs, elvont fej, vmilyen ,,kemény póló", koncertjegyek), d érteni semmit sem ért...nem tudja mi az a zene, csak felületesen egy ,,stílust" másol, amit ledob ha már nem ,,divat"...ezeken mindig nagyon jól szoktam szórakozni..igazából egy pillanat sem kell hozzá, h kiderüljön az illetőnek ez csak egy múló dolog, vagy esetleg hosszabb távú..mindenesetre az ember próbál inkább jóhiszemű lenni, és csak arra gondolni ,,keresi a helyét a világban"...d van mikor már nem lehet hova rejteni a szánalmat:-DD

Előzmény: Nikkelbolha (238.)
Nikkelbolha e-mail | 2002-10-26 19:17:33 | 238.
tegnap megjött a headbanger téli katalógus, nézegetem nézegetem. mit látok, nyakba akasztható kulcstartókat. lila iron maidenes, piros slipknotos, korn-os, meg avlinos ,picsás. ez undorító komolyan mondom. ekkora egy szart. következQ lépés az lesz hogy bQ fubu gatyákra sex pistols-os logo-t fognak rányomtatni vagy mi a gecc??!!!!


Nikkelbolha e-mail | 2002-10-26 19:10:39 | 237.
ezt most valahogy nagyon nem vágom

Előzmény: Grizon (236.)
Grizon e-mail | 2002-10-26 14:57:45 | 236.
komolyan az!A szmájlim bészból sapija!

Előzmény: Nikkelbolha (235.)
Nikkelbolha e-mail | 2002-10-25 20:15:46 | 235.
na komolyan!

Előzmény: Grizon (234.)
Grizon e-mail | 2002-10-25 17:57:37 | 234.
a q betű a fejemen?Az a bészból sapkám!q:-)))

Előzmény: Nikkelbolha (231.)
Marque e-mail | 2002-10-24 21:43:19 | 233.
khmm..elnézést: a Slayerbe akrtam írni...

1  2  3  4  5  6  7  8  9  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.