Click to Visit
Hip-Hop - Divat lett a rap...
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  

Csaj e-mail | 2004-01-07 21:54:57 | 77.
Én egyetértek,nem tudom mennyit jelent ez Neked,De egyetértek!!;))Naná,h azok maradunk,még yoo!!!Amúgy Én is tiszta szívből remélem,h rájönnek,h ez nem az ő stílusuk!!

Előzmény: thamole (73.)
Csaj e-mail | 2004-01-07 21:53:23 | 76.
Jaja,megy a buffalo tánc pl az In Da Club-ra meg hasonlók,igen,Én is tapasztaltam hasonlókat;)

Előzmény: Mr. X to tha Z (72.)
Csaj e-mail | 2004-01-07 21:51:26 | 75.
Hát igen,élni is!!Télleg ez benne a legyobb!!
Nah látod,ezért nyitottam ezt az egészet,menő lett v. divat lett,tök mind1,melyik szóval mondod egy és ugyanazt jelenti!!Igen,pontosan,nem tudom hány hete regélem már ezt,h még az az illető is azt mondja,h rap-et hallgat,akinek gőze sincs az egészről,de azért azt mondja,mert most az a 'menő'!!És tudod,ez az azért idegesítő!!És abban is osztom a véleményed,h egy real arc nem hangoztatja magáról,h ő ott van a t-mában,mert Neki elég,ha ő tudja,és nincs szüksége rá,h a többi ember is levágja,h ő 'menő rap-et' hallgat!!


Előzmény: fogoUS (71.)
Csaj e-mail | 2004-01-07 21:46:42 | 74.
fogoUs,esküszöm te egy yofej ember vagy!!!;)Hát,köszi amit a topikkal kapcsolatban írtál,hát igen Én nyitottam,yoyo,CSAK HÜLYÜLÖK;)Mielőtt bárki le beképzelt p*csázna!Amúgy meg sztem is tök yo,h itt nem az a lényeg,h leszóljuk egymást!!Bármelyik topikba benéztem,leginkább(tisztelet a kivételnek)ez ment:'Te büdös,faszkalap,Eminem a legyobb...stb...stb...-erre a válasz,'te seggnyaló geci.....nah mondom,széép;)Meg próbálom megfogadni a tanácsod,és elmagyarázni a nem igazán 'real' arcoknak,h ne gizdázzanak ennyire,meg stb...stb;)

Előzmény: fogoUS (70.)
thamole e-mail | 2004-01-07 15:51:39 | 73.
Hi Teljesen osztom a véleményeteket(Mr. X to Tha Z&FogoUS)............szerintem a realek ebben a helyzetben azért nem tehetnek sokat (sajnos) mert a divat patkányok mindig csak egy iddeig tartanak ki bizonyos STILUSOKNÁL .........nevezetesen addig mig az a zenei irányzat a topon van számukra tehát két hét mulva már kurva nagy rock rajongok lesznek lehet és ez az amit a MAINSTREIM müvel tehát szó szerint visszi öket az ÁR MAGÁVAL/TÖMEG HUZZA OKET..........ugyhogy nekünk realeknek ebben a helyzetben nem fikázni kell öket hanem hagyni a fenébe az egészet mivel talán még a divatbuzik is megtalálják egyszer a hozzájuk legközelebb álló stilust(Szívből Remélem) és talán ők is megértik egyszer mi az hogy kiállni egy ÉLETÉRZÉS/STILUS mellett nem csak azt szeretni amit éppen a média nyom fel-alá.........remélem aki elolvassa ezt a kis gondolatmenetet talán egyetért velem és továbbra is hű rapperek maradunk mi realek mindannyian........peace everybody by Thamole

Előzmény: Mr. X to tha Z (72.)
Mr. X to tha Z e-mail | 2004-01-07 14:14:29 | 72.
Sztem még az gáz, amit a diszkókban csinálnak, h mindenki elmondja, h ő mekkora diszkós-arc azt amikor benyomnak egy rap számot ott táncol rá.
Függetlenül attól, h nem tud rá.
Akko most mi is?
De igazad van akik menő akar lenni aszondja, h rapper vok.


Előzmény: fogoUS (71.)
fogoUS e-mail | 2004-01-06 22:05:12 | 71.
Bocs, hogy az előző beírás nem kapcsolódott szervesen a témához.

Van egy másik topic: Ki az igazi RAPer?
Szerintem ez jó előtanulmány ehhez a helyhez. Döntsük el, hogy mi kit tartunk RAPernek, és a többit meg kerüljük ki.
A bulikban is csomó olyan srác van, akik csak bulizni/csajozni akarnak, vagy szeretnek a színpadon majomkodni, de bele sem gondol, hogy mi ez az egész. A hip-hopban az a jó, hogy nem csak hallgatni lehet, hanem élni is.

A fő probléma, hogy mostanság menő azt mondani, hogy RAPer vagyok, vagy azt hallgatok. Még a diszkós kiscsajok is RAPerek, ha vagánynak akarnak tűnni. A tudatlan tömeg persze hisz is az ilyeneknek. Róluk itélik meg a RAPereket, mert a realek nem hangoztatják mindenfelé, hogy ők mennyire ott vannak a témában. Ezért őket nem ismeri a laikus. Ez a gáz.

fogoUS e-mail | 2004-01-06 21:40:30 | 70.
Azt kell mondjam, ez lett az egyik legjobb topic!
Elég színes a paletta, sokféle gondolat találkozik, mégis kulturált és nyugodt maradt a hangulat. (legalábbis a többi top.-hoz képest)
Ez maradjon meg továbbra is!
Ne fikázzuk egymást! Mondjuk el a véleményünket másokról, de ne akarjuk lealázni a másikat!
"Haverok vagyunk... vagy mi a geci"
/FlegmaDog$/
Össze kell tartanunk, és inkább arra figyeljünk, hogy ha odajön hozzánk egy csipasz valami hülye dumával, akkor ne küldjük el egyből. Mondjuk el neki, hogy hol talál real cuccokat, és hagyjuk, hogy ő döntsön a többiről. Ha megragadja, akkor elindult a jóúton; ha nem, akkor néhány ilyen útbaigazítás után talán elszégyenli magát, és "leteszi a bőgatyát".

Csaj e-mail | 2004-01-06 20:47:38 | 69.
Persze,h az!!Snoop mindig is nagy 'favorit' marad,attól függetlenül,h mennyire lesz popos!!Sztem az is közrejátszik,h összeállt 50Centtel,meg Pharell-lal,akik azért populárisabbak!Amúgy,biztos tudjátok,h Pharell milyen yol rappel,annyira yo hangja van,amikor kivételesen nem nyávog!

Előzmény: Mr. X to tha Z (68.)
Mr. X to tha Z e-mail | 2004-01-06 19:00:55 | 68.
Ya vágom miről pofázol.
De az, h Snoop kezd divat rap lenni szerintem(És ez az én szubjektív véleményem) azért van mert már egy ideje nem füvezik. Így a hangja kicsit poposabb lett, jobban veszik a népek. A másik a szövegek. Már nem annyira kemények mint voltak a '90-es években és főleg a G-Funk időszakában.
Valahol olvastam, h még anno a '90-es évek elején Snoop Dre-vel együtt akart menni koncertezni, de vhová asszem vhol Európában volt nem engették be őket, mert túl durvának tartották a szövegeiket.
Most már ez messze nincs így.
Hát sztem ezé kezd divat lenni Snoop. De azé ő teljesen real.
Peace


Előzmény: Baark (66.)
Csaj e-mail | 2004-01-06 16:19:51 | 67.
Igen,Srác,Én is erről pofázok,hajrá Baark!!!;)

Előzmény: Baark (66.)
Baark e-mail | 2004-01-06 12:21:15 | 66.
Hát arcok...tudjátok én már 1 ideje nem "sima" és oldschool rappet hallgatok (Snoop, Dre, Nate Dogg, Devin tha Dude, Xzibit, 2Pac, Dilated Peoples, EPMD, Ice Cube, Biggie, Sugarhill Gang, Kurtis Blow, Too $hort, South Central Cartel, stb...), hanem a Juggalo nevű irányzatot (akit érdekel: http://juggalo.uw.hu)...De mivel régen a fent emlitetteket hallgattam, azért kicsit vágom a dolgokat, ha nem is olyan szinten...
Viszont kicsit már engem is bánt, hogy aki POPRAPPET hallgat (eminem, 50 cent, nelly, p diddy, sean paul, jay-z is talán, beyonce, stb...), az azt mondja h ő aztán rapper... Eléggé bánt, hogy ebből mára hatalmas nagy divat lett... Vagyis inkább az a dolog, hogy minden ilyen arc saját maga szerint rappet...ha értitek mire gondolok. És ami még gázabb, hogy ez a kör egyre bővül előadói szempontból...Már talán sajna Snoop Dogg is azokhoz tartozik, akiket divatból hallgatnak. Ennek ellenére Snoop sztem real teljesen, viszont megismerték, mert szerepelt 1 50 Cent klipben...ehh... Na yo, remélem vágjátok mit akarok ezzel mondani.

Peace
Much Clown Luv

Csaj e-mail | 2004-01-05 19:13:25 | 65.
..........

Előzmény: thamole (64.)
thamole e-mail | 2004-01-05 10:08:13 | 64.
Rulez..........STADY

Előzmény: stady (59.)
Csaj e-mail | 2004-01-04 21:58:15 | 63.
Hát,pedig eléggé kötekedésnek tűnik(legalábbis számomra)!!Itt egy szóval nem mondta senki(legalábbis Én nem vettem észre),h az embereknek nem a szíve joga,azt hallgatni,amit akarnak!!!Ebben igazad van,bár sztem ezt minden értelmes ember tudja,és nem akarunk eltántorítani senkit,attól,amit szeret!!Csupán,azt vettük észre,(legalábbis Én)h már nem lehet elmenni egy olyan helyre,ahol nem találsz olyan embereket,akikre azt mondod:'Úristen,ez mit keres itt'?Nem attól leszünk rapperek,h elnyomjuk a divatot,sztem az az ember,aki az igazi rap-et hallgatja(ezzel nem leszólva 50Centet,Eminemet-mert Nekem semmi bajom Velük),joggal mondhatja magáról azt,h igen ő rap-et hallgat!!Csak,úgy látszik nem vetted észre,h mennyi ember van aki azt mondja,h:"ááá,most a rap a menő,akkor hallgassuk azt,és járjunk olyan 'menő' helyekre'!!Persze,mondhatod azt,h le kell szarni őket,meg a szöveg,h mindenki azt hallgat,amit akar...stb..ez igaz.....de nem tehetek róla,ha idegesít,h ha vki azt hiszi magáról,h 'Ő,itt a menő gyerek',és közbe alig vág dolgokat...!Nem hinném,h nevetségesek vagyunk...jah meg sztem az óvodában nem beszélgetnek arról,h divat lett a rap,de hát....mind1!!Bár ezt is eltudnám képzelni;)

Előzmény: stady (59.)
Csaj e-mail | 2004-01-04 21:46:42 | 62.
Neked is,thamole!!
Sztem dr.dre is levágja,h nem vagy 50Cent-rajongó!!


Előzmény: thamole (58.)
Csaj e-mail | 2004-01-04 21:45:16 | 61.
Sztem is!!!;)

Előzmény: dr.dre (57.)
key02 e-mail | 2004-01-04 17:54:50 | 60.
Ez nem így van. Az ne mondja már magáról, hogy rapper, aki CSAK eminemet ESETLEG 50centet hallgat. Egyébként sz.tem főleg a média tehet arról, hogy kiről mondjuk azt, hogy divat v. nem.
Nah peace!!!!

stady e-mail | 2004-01-04 13:00:56 | 59.
Azt hiszem nem igazán értem, hogy mi a bajotok. Most ettől lesztek ti rapperek hogy elnyomjátok a divatot? A lófaszt. Telibe kell szarni, hogy mások mit hallgatnak. Ha egyszer valakinek Eminem tetszik akkor azt miért kell leszólni? (nekem nem tetszik). És ha rappernek mondja magát? Ő így boldog. Nem tudom mit kell itt baszakodni. Eminem ugyan olyan rapper mint a többi. Az csak egy dolog hogy nektek nem tetszik. Azt tiszteletben kéne tartani hogy más ember más zenét hallgat. A rappnek is vannak különféle ágazatai. Valakinek ez tetszik valakinek meg az. Olyanok vagytok mint a kibaszott ovisok. Nyomjuk má' el a divat rappereket. Gyerünk nyomjuk el. Mint az oviba. Komolyan. Majd akkor pofázhatod magadról hogy igazi rapper vagy amikor 80 éves leszel és még mindig azt hallgatod és tiszteled. Mert addig az emberek 99% le se fogja szarni hogy mit hallgat. Értitek miről pofázok ugye? A lényeg az hogy nevetségesek vagytok! Köszi mindenkinek hogy meghallgatott. Nem kötekedni akartam csak kifejtettem a véleményemet. Pá
thamole e-mail | 2004-01-03 22:48:53 | 58.

cső dre .......valamikor én okosítottam pár embert itt a forumon hogy 50 Cent-nek hány albuma van(+sok minden másról is irtam) de ezt csakis azért tettem hogy felvilágositsan őket nem azért mert én egy kurva nagy 50Cent rajongó vagyok .....csak elég sok előadót semmilyen szinten sem ismernek a divat rapperek ugy hogy helyretetten a dolgokat(nagyszájuság kizárva).remélem ez nem probléma dre......most is éppen Pete Rock-ot hallgatok nem 50 Centet...........peace Thamole ja és B.U.É.K.!!!!!!!!!!!!


Előzmény: dr.dre (9.)
dr.dre e-mail | 2004-01-03 18:53:00 | 57.
Lehet benne valami!

Előzmény: kawa (56.)
kawa e-mail | 2004-01-03 17:41:14 | 56.
mit meg nem adtak volna cool herc-ék (vki még ismeri?) 25 éve, ha előre tudják, hogy 2004-ben azon kesergünk, hogy divat lett pici fiuk, a rap.
no mindegy...
a rapre egyébként 15 éve is azt mondták, hogy múló szeszély, és majd kinövünk belőle. Hát nekem azóta sem sikerült. Akkor még cool j, a beasties, epmd, a tribe called quest, eric b, nwa, p.e. stb. reprezentálták a stílust, a mainstream divatmajom kategóriában meg ott volt vanilla ice meg mc-hammer.
sajnos az a helyzet, hogy minden kornak megvannak a vanillaájszai.
egy dolgot azért ne felejtsünk el: ha ma eminem v. 50cent vannak a mainstream vonalon, az azért mégiscsak szebb világ, mint amikor az "ice ice babyt" meg a "u can't touch this"-t nevezték rap-nek. no meg a pöcsarcú geszti rapülők-jét.
őket akkor keményen gyepálták amerikában, mo-n meg a mega sound system vágott oda a geszti-féle rapülésnek.
sajnos a világ nem változik...
a mainstreamnek egyébként annyi előnye lehet, hogy pár arcot tényleg leránthat a mélybe, a többiekért meg nem kár...

egyébként louis farrakhan tiszteletes (ha őt nem ismeri vki, akkor a hip-hopot nem értheti!) szerint a hip hop generáció megváltoztatta a világot. és igaza van...
akkor meg kit érdekel néhány divatmajom?

písz, hip-hop 4ever.


key02 e-mail | 2004-01-03 15:12:14 | 55.
dr.dre te ütődött majom!!!!!!!!!
Mr. X to da Z azt írta h. neki csak 3 van meg. Ez nem jelenti azt hogy nem tud a 4.-ről
Én pedig azt írtam hogy a "40dayz and 40nightz" nekem sincs meg. Okéééééééééé?
De sz.tem ezt sem fogod megérteni. Neh mind1
Peace!

Csaj e-mail | 2004-01-02 19:10:28 | 54.
Ide isbeírom,h visszaírtam;)

Előzmény: Tschöppy (53.)
Tschöppy e-mail | 2004-01-02 18:58:32 | 53.
beírom ide is, hogy írtam neked mailt csaj :) nézdmeg és válaszolj:)

Előzmény: Csaj (52.)
Csaj e-mail | 2004-01-02 18:55:09 | 52.
De yooo!!!;)puussssz érte
Hát igen,az öltözék......nah de mind1,az igazság az,h(ahogy Tschöppy mondta)úgyse tudunk ellenük tenni semmit!!!Legfeljebb megverjük őket!!;)Nem,azzal nem oldjuk meg a dolgot!Addig O.K.,h vki szereti mondjuk 50Centet(akkor is kb.3 számát ismeri),de attól még ne mondja magáról,h rapper(már ha nem ismer mást-nem Eminemre gondoltam;))


Előzmény: dr.dre (51.)
dr.dre e-mail | 2004-01-02 17:40:16 | 51.
Meglehet!
Csaj drága!Ha gondolod irok neked is szövegeket ugyis most vokálos csajt keresünk ,,élet" témában...
Másik hogy a témánál maradjunk és hogy valami okosat is mondjak höhhhöö az a baj hogy NEM A RAP LETT DIVAT MAGA A STILUS HANEM A RAPPEL JÁRÓ ÖLTÖZÉK ÉS NEM A LEGFONTOSABB: MIÉRT NEM AZ A DIVAT HOGY A RAPPER -> RAPPEL!?
üdvözlet


Előzmény: Venom (50.)
Venom e-mail | 2004-01-02 17:08:17 | 50.
Szerintem még mindig jobb, hogy Em-et hallgatnak a kissrácok, mintha Britney-t hallgatnának. A nagyrészük két éven belül úgy is kinövi, de talán marad pár arc, akit elkezd komolyabban érdekelni, és a végén majd Premot vagy Pete Rockot hallgat. Egyébként a rap kommercializálódásával azok is jól járnak, akik nem Ja Rule vagy Ashanti slágerekre pörögnek legszívesebben. Mert ha a média, és a különböző cégek felfedezik, hogy ez a "rap-dolog" kell az embereknek, akkor majd lehet Phat Farm cuccokat, lemezeket stb kapni, lesznek tv és rádióműsorok, és nem kell átutaznod a fél országon, hogy egy klubban hip hop-ot hallhass.

BIG UP! N Say What!

Csaj e-mail | 2004-01-02 16:40:50 | 49.
Ahha,rosszabb esetben visszaugat vagy elkezd verekedni,h hogy mertem Neki beszólni!!;)

Előzmény: Tschöppy (48.)
Tschöppy e-mail | 2004-01-02 15:46:57 | 48.
ilyenkor kell megkérdezni : veled meg mivan bazze
és nem tud válaszolni :)


Előzmény: Csaj (47.)
Csaj e-mail | 2004-01-02 15:08:40 | 47.
O.K.,Tschöppy,megpróbáljuk nem felhúzni magunkat és nem idegeskedni;)Bár Nekem elég nehéz lesz,akármennyire szeretem a gyerekeket,meglátok egy 10 évest bő gatyában és Eminemes pólóban,(cigivel és telefonnal a kezében,miközben minden 2.szava:Baszd meg)legszívesebben felrúgnám!!;)Nah yo,azért Én nem vagyok ilyen agresszív!!

Előzmény: Tschöppy (45.)
Csaj e-mail | 2004-01-02 15:06:21 | 46.
Hála Isten,h egyre többen veszik észre!!;)Persze,h így van eszt-r!!!!Ezért csináltam ezt a topikot!!Láttam,Te is csináltál egy hasonlót;)Eldivatosodott a rap,maga a stílus,maga a zene,minden...

Előzmény: eszt-r (44.)
Tschöppy e-mail | 2004-01-02 14:42:32 | 45.
nem lehet ezellen tenni semmit sem, azzal hogy idegeskedünk ezeken a jelenségeket, nem fog megváltozni semmi sem
idővel megtalálja mindenki a stílusát, mindenki átesett ezen, csak a mostani kiskölkök eminemet szeretik :)
szerintem legalábbis

eszt-r e-mail | 2004-01-02 14:37:28 | 44.
ez szerintem is igy van
minden xar kocsog eminem-et hallgat:PP
es ket e-vel irja dre-t es egy g-vel snoop dogg-ot :P
azt hiszi a sok kocsog h. a bocucctol gorebb lesz... pedig kurvara nem de ez van.

Csaj e-mail | 2004-01-02 11:28:50 | 43.
Én is nagyon remélem!!!

Előzmény: Laczka (41.)
Csaj e-mail | 2004-01-02 11:28:24 | 42.
Igen,igen!!Egy tök yoofej rocker!!;)
Ezeket Én is tapasztaltam,amiket Te!5éves gyerekek járnak Eminemes pólóban!A legdurvább az volt,amikor elmentem megnézni az 8 mile-t,hát azt hittem rossz terembe mentem,nem hazudok:a terem előtt majdnem hogy csak 10-12 éves fiúk,lányok vártak izgatottan!!Azt hittem,eltévedtem!


Előzmény: Vasmacsó (40.)
Laczka e-mail | 2004-01-02 08:35:22 | 41.
Végre egy olyan rocker,aki átjött a mi fórumunkba és nem azzal kezdte a hozzászólását,hogy minden rapper bunkó,és ezt ráadásul a sok kis eminempólós alapján írta.Remélem vagytok többen olyanok,mint te.

Előzmény: Vasmacsó (40.)
Vasmacsó e-mail | 2004-01-02 05:46:31 | 40.
Heló

Hogy őszinte legyek nem szeretem a rappet(mivel rocker vagyok)és csak véletlenül találtam erre a topicra.na mindegy a lényeg:

Láttam egy gyereket még járni nem tudott,de már EMINEM(2éves volt kb)

Általános 1.-ben is van egy EMINEM

A piacon csak EMINEMes farmert lehet kapni.
Hol van itt az igazság?!

Mi már régóta küzdünk a divat ellen,de látom hozzátok is elért.Régebben elkezdtem gondolkodni a divatrockerekkel kapcsolatban,és arra jutottam,hogy nem "vagyunk" egyedül.Divatrock?Trendrap?egyik rosszabb mint a másik.
Hogy őszinte legyek a rappereket nem kedvelem igazán(enyhén fogalmaztam),de becsülöm a "trú" arcokat.


Csaj e-mail | 2004-01-01 22:35:11 | 39.
szép visszaszólás volt,dr.dre;))De ebbe nem avatkozom bele(kivételesen),úgyis már leszóltak,h annyi t-mát csinálok és sokat pofázok!!;)Sorry!(sticky fingaz,olyan yooo pasi;),nah yo a zenéje is yooo;))yo,befejeztem!Nekem is írjál szövegeket!!;)

Előzmény: dr.dre (38.)
dr.dre e-mail | 2004-01-01 19:22:55 | 38.
Key tudod hova menjél buzeránskám! Elöször is majd a közeljövöben nézz fel a netre és keresd a zeném.szolok majd mikor.oksa. kettö.nézz be a szövegirásba és kukkants be és keresd sticky fingaz szövegeit azon néven voltam régen amig le nem tiltott valami majom, de a véleményem mindig elmondom és rájössz k ia rapper és ki nem esetleg.vagy fogalmazzunk ugy hogy ki kapisgálja mi is az a hip hop, mert azokat a kibaszott szövegeket nem irták meg nekem bármikor irok olyat bárkinek akkor ugass nekem ha lesz annyi szöveged és ha tudod mi hogy áll.oksa.három pedig MrX-et nem szidom csak sajnálom a gyereket hogy feljön a névvel és azt se tudja hány albuma van XZIBIT-nek marha nagy fnanatic lehet másik hogy nem kötelezö olyan névvel feljönn imert lehet más felhasználta volna akinek több köze van a dolgokhoz. keyo vagy hogy hivnak gondolkozzá elöbb...
peace


Előzmény: key02 (36.)
Csaj e-mail | 2003-12-31 14:20:50 | 37.
Hát akkor dr.dre 3-at vegyél,légyszi,mert Nekem sincs meg!;))
key02 e-mail | 2003-12-31 13:57:51 | 36.
Az éppen nekem sincs meg
Csaj e-mail | 2003-12-31 09:15:52 | 35.
Jah,értem!!Akkor mondd meg Neki,h ha ennyire zavarja,akkor vegye meg Neked!;))

Előzmény: Mr. X to tha Z (34.)
Mr. X to tha Z e-mail | 2003-12-31 08:38:05 | 34.
dr.dre-nek az a baja, h nekem nincs meg a 40 days and 40 nights.

Előzmény: Csaj (27.)
Mr. X to tha Z e-mail | 2003-12-31 08:14:19 | 33.
Mi a pina bajod van?
Aszontam, h 3 van meg.


Előzmény: dr.dre (24.)
Csaj e-mail | 2003-12-31 07:51:20 | 32.
ha már ennyire nagy az összhang közöttetek,akkor hajrá,zavarjátok együtt a népet!!Én egy szóval nem mondtam,h senki nem hallgathatja azt amit akar!Persze,h mindenkinek joga van,ahhoz,h azt szeressen ill. hallgasson,akit akar!Nem tudom,mit kell itt kötözködni!Jah és nem az a topik,ahol felsoroljuk,h mennyi "feketeseggű rappert" ismerünk,boccs!!!Én csak azt utálom,ha vki azt mondja,h rapper,és közbe ismeri 50Centet,Sean Pault,Eminemet,stb....és ezt már 1000x leírtam,h Nekem ennyi a bajom!!Most ezekre a hozzászólásokra nem írok vissza egy nem tudom hány soros szónoklatot!!Hajrá,zavarjátok a népet!!Jah,a magyar hip hop-ot nem szeretem!
Igor e-mail | 2003-12-31 00:57:02 | 31.
Egyszerűen mintha magamat hallanám. Tisztellek ember.

Nem fogok jönni a szöveggel, hogy mennyire igazad van. Mélyen majd mindenki magába néz, s akkor talán rájön. Mindegy.

Én is így kezdtem. Tupaccal anno. Előtte is voltak gyenge próbálkozások, csak igazából fostam az egészre. És miért? mert kis puhapöcsű emberke voltam hülyemód szines hajjal (akkor sem voltam már egészen normális...), és fostam a médiára. Haverok volt, buli volt, emg fanta volt. :-) Nah, komolyság: aztán jött Tupac, s az akkor még markomban elférő angoltudásommal kezdtem kapizsgálni a dolgokat. Szép volt jó volt, de nehogy már egy jó kis alap meg egy hozzáillő szöveget úgy hallgassak, hogy közben jár azon az agyam, hogy mit is mond? keressünk magyart. Konnektid tu inernet, oszt tőccsünk. Legyen mondjuk napster. És jött, és jött és jött. Először Dopeman kezdeti szárnypróbálgatásai, meg döglégy zoli. SHIT. ua mint az amcsi, csak magyarul, meg a fuck több szinonímával fordítva. Ennyi. KEressünk még. Nemközölt sáv, Hátsóshowr, ART stb, stb, hogy csak az ismerteket említsem. Höhh, jó, de nekem kicsit másfelé jár az agyam keressünk még, és próbálkozzunk mi is. Hoppá, jött az A.L.P., azaz az Alcoholic Productions, de dugába is dőlt az MOt átfogó, sőt néha svédbe is kilógó banda miatt. Mindegy, menjünk tovább. Több megányi szöveg pihen itt a gépen. Több100 megányi alap szunnyad itt a cédéken. De kivárok... és miért? hát tessék:

Ezerkilencszázkilencvenakármennyi, megjelenik a teknó. Betör az elektronikus zene, mindenki megbolondul. Én lappangok továbbra is, mint egy vírus. 20évem alatt egy kurva diszkóban nem voltam, s erre büszke vagyok. Kilencven valamennyi, el kezd begyűrűzni a nyugati "mocsok". Jön minden, a Roxette-től elkezdve a Kai Tracidig minden. Egyik se jó. Jó, vannak dallamos számok, jópárat ki is írtam cédére. FEjlődni kell, mégsem válhatok szakbarbárrá. De még lappangok. Betör a funky, nagy reneszánszát éli a Flip da Scrip. Máár kezdek magamra ébredni, de még mindig nem az igazi. Aztán most egy vágással a jelenben vagyok, s komolyan gondolkodom, hogy a jelenlegi vonalamat követem, de visszamegyek lappangóba, mert tele lett fosva a világ. ÉS ÉN MEG AKAROM VÁRNI MÍG LECSENG AZ, hogy MENŐ BŐGATYÁBAN JÁRNI. Megzavarom a népet. FElveszem a Techno feliratú pólómat, a Che Guevaras fejkendőmet, magamra húzom a saját készítésű (!!!) bőnacimat, s erre feltéve a koronát --> felveszem a 46os ACÉLOS GETTA bakancsomat. És miért? mert ebben érzem jól magam hülye nép. Jön a duma az utcán, a városban hogy nem tisztelem a stílusokat. Szarok a stílusokra, mert én magam vagyok. És szarok rá, hogy miben KELL járni, mert én ebben AKAROK járni. És a fülesben meg ordít a Hősök/\Feenoochiz Szopjá-ja. És jól érzem magam. A barátnőm rockot hallgat. A bátyja punk. A legjobb haverom punk. A baráti köröm 3/4-e trance, acid-jazz, meg tuggyafaszom mit hallgat. Az unokatesóm black metált. És mégis megértetem magam velük, mégis tisztelnek, mert embernek néznek, s nem RAPPOSnak. És jólesik, hogy nincs mindenkinek előítélete.

Visszatérve. Megvárom míg lecseng az az időszak, amikor a FUBU szárnyal. Kezdi elnyomni a trapéznacit, meg a buffalót. Ez valahol jó, de a másik szemem meg zokog. De ez van, 6 milliárd embert egyedül nem tudok megváltoztatni. Ezért lapulni kezdek, s megvárom míg a penész felemészti önmagát. Addigis: jó zenehallgatást mindenkinek. Én elvonultam az agyamban lakó gerilla-gondolataimmal a kubai hegyeket idéző szobámba, ahol fülessel a fejemen várom a kánaánt. Észre fogom venni mikor lesz vége a pokolnak. Amikor leszólít az utcán egy fiatal társaság, mondván a bőgatyómra nézve:

"Bácsi, maga még mindig a múltban él? ez már nem menő."

És én mosollyal az arcomon ránézek, s annyit mondok neki:
"Jól van te marha, menj haza, anyád már kolompol."

Aki vágja mit is rizsáztam, annak őszintén köszönöm, hogy még reménykedhetek az emberi hülyeségen átlátó elmékben.

Priest
a.k.a.
Igor
a.k.a.
Krencz Zsolt

Székesfehérvár, Magyarország, Föld bolygó.


Előzmény: -=Haok=- (30.)
-=Haok=- e-mail | 2003-12-31 00:15:32 | 30.
Nah még annyit, hogy mikor elkezdtem a RAP iránt érdeklődni, én sem ismertem több rappert, mint a ti általatok "divatnak" nevezett emberek, mivel az volt a populáris , és az jutott el hozzám is...

Csak engem pl. jobban kezdett el érdekelni, annyira, hogy utána érdeklődtem, "hozzáértőbb" haveroktól, mondjanak már ugyan más előadókat...

és kurva sokat segít a net is...

szóval mindenki azt csinl amit akar sztem, akit igazán érdekel a RAP az úgyis tovább lép egy szinten, és mást is hallgat

-=Haok=- e-mail | 2003-12-31 00:11:30 | 29.
Nem mind1, ki mit hallgat?

Én ígyis úgyis azt halgatok amit akarok, és leszarok másokat...

Régen a trapézgatya volt a divat...és most ki hord ilyet?!

Nah ezen gondolkozzatok el, majd kíváncsi leszek 5 év múlva hány fubu gatyás fog szaladgálni...

ennyi, mindig vminek kell hódolni az átlagembernek, akit csak a falka ösztön vezérel...belelehet törődni, mert tenni ellene nemlehet, pláne nem azzal, hogy felsoroltok itt előadókat, mutatva azt, hogy ti mennyi "feketeseggű" rappost ismertek,


Csaj e-mail | 2003-12-30 22:12:39 | 28.
Hello rapman!!Az a pálya,mármint a t-ma,h eldivatosodott a rap!!Neked,srác,mi a véleményed?Szegény Look!!Ne ilyen durván key02!;)Hagyj szeresse Em-et!

1  2  3  4  5  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.