Máté1
|
e-mail |
2002-05-27 19:43:06 | 132. |
|
és most ezt mért nekem mondod?
Előzmény: Gil (127.)
|
judit1020
|
e-mail |
2002-05-27 18:46:31 | 131. |
|
ja,tenyleg,mar korabban fel akartam hozni..nem gondoljatok hogy ugyanaz megy most a ciganyokkal otthon,mint ami anno a feketekkel az Usa-ban?--csak egy kicsit light-osabban
|
Grizon
|
e-mail |
2002-05-27 15:11:40 | 130. |
|
Most őszintén...kit érdekel hogy milyen zenét szeretnek a cigányok?q.-))))Különben sztem a legtöbb rapper
|
Gil
|
e-mail |
2002-05-27 13:22:29 | 129. |
|
Cigány és heavy metal???Ilyet még nem láttam. Viszont Linkin Park-os egyre több van. De eddig akikkel találkoztam discos volt vagy fekete vonatos.
Előzmény: Garfield (128.)
|
Garfield
|
e-mail |
2002-05-26 20:53:43 | 128. |
|
Pokolgépen az első sorban mellettem egy akkora busa cigány csápolt:)) ott kínáltam mindenkinek a helyet de valahogy senkinek nem volt kedve kettőnk közé bejönni! a roma meg próbált spanolni meg pacsizni, én meg nem tudtam mit csinálni! mosolygott a pofámba én meg fétem ránézni! mindíg sikerül lepacsiznom emberekkel de vele valahogy nem volt gusztusom! :)) a haverom meg direkt tolt rá! végül is koncert után megfürödtem otthon különös tekintettel a jobb felemre ami nagyobb fertőzésveszélynek volt kitéve! :))
Előzmény: Gil (127.)
|
Gil
|
e-mail |
2002-05-26 20:10:33 | 127. |
|
Cigányok discosok 80%-ban
Előzmény: Máté1 (126.)
|
Máté1
|
e-mail |
2002-05-26 19:32:29 | 126. |
|
pedig egyre több dj-ről derül ki hogy egykor rockerek voltak.pl.Dj Newl még rockzenekarban dobolt.A pop-zenészekről meg nem is beszélve,kb.70% rockerként indult.pl Kozsó,Groovhouse(vagy hogy írják)énekesnője és a többiek.Igen rockerek között nagyon sok intelligens ember van,de nagy részt nem a csapdások és társaik közül kerül ki,ez tény.
A cigányos szöveged elég gáz...
Előzmény: AMDFan (123.)
|
Grizon
|
e-mail |
2002-05-26 11:01:11 | 125. |
|
Jó.Akkor az újjhullámos rock és metal zenék közt számítanak réginek...
Előzmény: Thomas (118.)
|
Thomas
|
e-mail |
2002-05-26 09:13:16 | 124. |
|
Ha a szaros Limp Bizkitnek csak feleannyira lennének értelmes szövegei és mondanivalója, mint a Mansonnak, akkor még tisztelni is képes lennék Fredéket...
;)
Előzmény: Máté1 (122.)
|
AMDFan
|
e-mail |
2002-05-25 21:24:45 | 123. |
|
figyi
manson egy külön téma. őt ne vegyük ide.
egyébként szerintem ha összevetnénk zenei stílusonként az átlag IQ szintet akko a rockerek nyernének.
Discosok: magyarország nagy része. sok értelmes van de amikor ilyen 8 általánost végzett DJ összegányált zenéjére táncolnak az elég gáz.egyébként a discosokkal megvagyok
de a rapperek az egy köcsög fajta.főleg a sok kibaszott geci kurva cigány. az összes mocskos kisebbségi roma állat ide tartozik majdnem.na a rappereket ki nem állhatom.
egyébként Sterbinszki sem egy szép látvány.
|
Máté1
|
e-mail |
2002-05-25 19:30:08 | 122. |
|
:)
ki mondta hogy fred jobban néz ki?
Melyik is az a Manson bérenc?Ne mond már hogy normális ember buzinak akar kinézni.De vehetnénk sorba a többieket:egyszerűen hányingerkeltő látványt nyújtanak,menjenek a cirkuszba bazdmeg.
Erre akartam rávilágítani:szar zenéhez szar külső párosul.
Nem csoda hogy szídnak titeket a diszkósok,valamilyen szinten meg tudom őket érteni.
Előzmény: AMDFan (119.)
|
AMDFan
|
e-mail |
2002-05-25 19:10:25 | 121. |
|
Ha mindenki nagy kussban hallgatná amit szeret akkor nem lenne ez a Fórum és nem lenne miről beszélgetni.minden beszólás az lenne hogy: jah ez télleg nagyon jó
Szerintem erről szól a fórum hogy megvitassuk a dolgokat (együtteseket)
Előzmény: Axl (120.)
|
Axl
|
e-mail |
2002-05-25 18:56:31 | 120. |
|
Nekem nincs semmi bajom a mostani bandákkal (kivéve pl.: Brad (linkinp) gitártudását). Szeretem/imádom a Guns N' Rosest, a Metallicát és a Nirvanat, de ha kedvem van, akkor hallgatom a mostani zenekarokat is. Akinek nem tetszik, az ne ugassa le őket, hanem ne hallgassa a számaikat!!!!!!!!
Én pl. rákaptam a Crazy Town-ra is (nem a Butterfly miatt), mert a gitárosok ott tűrhetően zenélnek és mert változatosabb a tenéjük, mint a LP-é (tőlük csak a One Step Closer és a Crawling jó). Na mind1, hallgassa mindenki azt, amit szeret.
|
AMDFan
|
e-mail |
2002-05-25 18:37:34 | 119. |
|
Figy Grizon.Asszem félreértettél.
Limp Bizkit most még eléggé fennt van. DE meddig...
Én erről beszéltem. Ha 20 éves multra visszatekintve olyan sikeresek lesznek mint a Metallica akkor talán elismerem őket de nem fogom ettől szeretni.Véleményem szerint a sikerüket annak köszönhetik hogy az elsők között kezdték el a rap-metalt (nálam ez a nu-metal).
Ma már nézd csak meg hogy MO-n mennyi ilyen szaros LB meg KoRn majmoló együttes van. (Közelmultban egy kaposvári TCS koncerten előzenekar volt egy ilyen banda=majdnem elaludtam rajta, mert a fickó rappelt meg ordított más semmi.nemcsoda hogy csak 1-2 koncert erejéig mentek a TCS-vel) Linkin Park koncerten sincs más.az első sorban a csajok majd elolvadnak meg sikítoznak. pfffff. ez nekem nem hiányzik. inkább Junkies (bár ők nincsenek a kedvenceim között és csak most fogok menni koncertjükre is)
Valaki beszólt hogy a Junkies tagok undorítóak.
:)) Fred Durst kurva szép ám. nem emléxem hogy lány írtae de ilyet tipikusan a csajok írnak. TE AZÉRT HALLGATSZ ZENÉT MERT SZÉPEK A TAGOK??? mert akkor ajánlok egy jót:V-tech + VIP + Beksztrit bojsz. EHHHHHH..... maradj a POP fórumban!!!
Előzmény: Grizon (115.)
|
Thomas
|
e-mail |
2002-05-25 11:01:49 | 118. |
|
Ez világos, mert ezt az idióta elnevezést csak 2 éve használják...
Előzmény: Grizon (117.)
|
Grizon
|
e-mail |
2002-05-25 10:07:00 | 117. |
|
Én a műfajhoz viszonyítottam.A "nu-metal"(de utálom ezt a jelzőt)korához képest öregek, az első ilyen tipusú bandák között vannak
Előzmény: Thomas (116.)
|
Thomas
|
e-mail |
2002-05-24 18:31:59 | 116. |
|
Mihez képest idős a Limp Bizkit? Mondjuk a Slayer már akkor nyomta a thrash-t, amikor Durst még csak pelenkában futkosott...
Előzmény: Grizon (115.)
|
Grizon
|
e-mail |
2002-05-24 17:18:55 | 115. |
|
Junkies egy nagy szar, közelébe nem ér a FF-nek...Persze összehasonlíthatatlan, mert tök más stílus, de Junkiesék nem játszanak vmi kurva bonyolúlt zenét.Persze van olyan zene, ami primitív és jó pl Nirvana, de a Junkies nem ilyen...
Slipknot és Static-X sztem extrém-metal, csak úgy mint a KoRn, Kittie és a Coal Chamber...Általában ezekre az extrém-metal bandákra szokták ráhúzni a nu-metal jelzőt...
Mellesleg KoRn lassan már 10 éves múltra tekinthet vissza, míg a Rage Aganist The Machine már aszem több mint tíz éves(javítsatok ki ha nem, de kb...), ergó feleannyi idősek mint mondjuk a Metallica.Limp Bizkit is viszonylag régi zenekar, igaz még csak három albummal büszkélkedhetnek, de ők is már elég régóta benne vannak a szakmában...lehet hogy mégsem tünnek el ezek a bandák a sülyesztőben?Nem túl konzervatív itt vki?
Előzmény: AMDFan (111.)
|
Máté1
|
e-mail |
2002-05-24 14:48:11 | 114. |
|
Junkies mitől körözi le az FF-t?Hogy minden számuk két akkordból áll?Hogy a szövegük 12-15 éves rockereknek szólnak hogy lázadj mert te rocker vagy?Hogy az énekesüknek kibaszottkurvaszar hangja van?Hogy undorítóan néznek ki?Idétlen szar kocsmarock,akit a ViVA+
ugyanúgy felkarolt...csak ők nem érdemlik meg.
Nézz már meg egy Fabrik számot,milyen az énektudása Pityesznek?Csak megsúgom a Fabrik aktuális albuma mögött kurva nagy munka áll,nagyobb tudású zenészekkel nem úgy mint a Junkiesnak.
Egy diszkó szám változatosabb mint a junkies számai!
Hegyaljafesztiválon láttam őket ott voltam a koncertjükön.Míg több százan pogóztak addig mi pár méterre a pogózók mellett leültünk a fűbe kártyázni...ennyit nem érdemelnek.
Mikor megláttam a tévében a rám mámor vár című számot,azt gondoltam:ez a magyar rock?Hát köszönöm nem kérek belőle...
|
Garfield
|
e-mail |
2002-05-23 20:26:08 | 113. |
|
örülök hogy nem vagyok egyedül a véleményemmel! jó az ízlésed!
|
AMDFan
|
e-mail |
2002-05-23 20:21:10 | 112. |
|
Hát ezmeg szerintem egy tök nagy ellentmondás.Linkin-t szereted de a Bizkitet meg szarozod. :)))))))))
Mintha nem egy húron pendülnének.(jo a bizkitben több rap van de hát a linkin is ugyanolyan ....)
Előzmény: DeeN13 (81.)
|
AMDFan
|
e-mail |
2002-05-23 20:16:20 | 111. |
|
Hát ezek elég érdekes vélemények idáig.
Szerintem NU-METAL kategóriába besorolni egy együttest nem nehéz.Papa Roach, Linkin, Bizkit,korn meg az összes ilyen köcsög rap-metal szar.nekem ez a nu-metal.Junkies:hát ez az ami eléggé messze áll a nu-metal-tól szerintem ezerszer lekörözi a FF-et meg ezeket a nagy uj magyar felfedezetteket.Ezek a szarok mind egy húron pendülnek.Majmolják valameik befuttot bandát, pl. KoRn-t. SZVSZ MO-n a TCS a Junkies Akela Nevergreen a legnormálisabb együttesek. Ezeknek önálló stílusjegyei vannak, mind más és más és kurva jók.SlipKnot-ot meg a StaticX-et nemtom besorolni mert azok eléggé kevert műfajok, de SZVSZ aki megmarad a normális metal-nál annak Children of Bodom, Dream Theater stb..
Az északiak nagyon jol nyomják a metal-t szerintem(COB, Nightwish,Tristania,Therion,Stratov.)
Ezek a Linkin meg Bizkit szerű szarok meg pár év alatt eltűnnek miután lecseng a hangzásuk, és mjd akkor pofázhatnak ha olyan multjuk lesz mint a Metallica-nak pölö.Hát őket sem fogja a nép egyhamar elfelejteni.Limp Bizkit hála a jó Istennek remélem felbomlik és 2 év mulva már senki nem fog rájuk emlékezni.Ezek az uj "sablonbandák" (nemtok jobb szót) EGYSZERŰEN NEM KORSZAKALKOTÓK
UI:bocs ha van pár elírás de nagyon gyorsan gépeltem.
|
Grizon
|
e-mail |
2002-05-23 17:11:43 | 110. |
|
ok...de azért be kell látni hogy sokkal kommerszebbek lettek az utobbi időbe!
Előzmény: Máté1 (109.)
|
Máté1
|
e-mail |
2002-05-22 19:04:41 | 109. |
|
vond visza a machine head-es szidásod.
Egyébként meg kilépett az egyik gitáros,Ahru Luster-ezt már írtam?
Előzmény: Grizon (106.)
|
Grizon
|
e-mail |
2002-05-22 16:15:38 | 108. |
|
huhh...ok.q.-)))Na jó, vesztettem.q:-)))))
Előzmény: Garfield (107.)
|
Garfield
|
e-mail |
2002-05-21 21:12:48 | 107. |
|
dobjuk a témát....
|
Grizon
|
e-mail |
2002-05-21 18:28:17 | 106. |
|
Machine Head sztem eléggé nu...Régebbi is, nem csak az új, kommerszszargagyi machine Headre gondolok.
Előzmény: Máté1 (102.)
|
Grizon
|
e-mail |
2002-05-21 18:26:51 | 105. |
|
Jó, ok, ezt megkaptam, de pont ez az amit a Garfield mond...azért az látszik(hallik q:-)), hogy a Neck Sprain sokkal modernebb mint mondjuk a ManoWar.
Előzmény: Thomas (104.)
|
Thomas
|
e-mail |
2002-05-21 11:43:20 | 104. |
|
Húúú, figyuzzatok! Van egy jó nu-metal zenekar! Asszem N*Sync, vagy NSink a nevük... Jóképű fiúk, táncolnak is, elég újak, tehát nu-metal!!! N*SYNC = NU METAL!!! \m/ Fel is lépnek a magyar nu-metal tehetségkutatón. Igaz, ők a stílus gitárban szegényebb ágát képviselik, de annyira újak, hogy az már NU-METAL!!! HAHAHAHAHAHAHA!!!
:D :D :D
Előzmény: Grizon (101.)
|
Garfield
|
e-mail |
2002-05-18 20:08:44 | 103. |
|
tényleg ManoWar szerinted nem nu? olyan új, nem? ugye érted mit akarok mondani! ezt is érzi az ember! érted?!
|
Máté1
|
e-mail |
2002-05-17 19:12:13 | 102. |
|
hát a Neck Sprain-t nem sorolnám nu-ba.Nekem a 94-es Machine Head jut róluk eszembe.
|
Grizon
|
e-mail |
2002-05-17 10:27:53 | 101. |
|
Persze hogy nem nu-metal, de egy Neck Sprain szerintem még bőven befér a nu kategóriába, elég nu...különben a nu-metal nem egy stílus...ide az összes újhullámos zenét be szokták sorolni.És most tudom hogy a hc nem új, de egy Blind Myself vagy egy Neck Sprain valahogy olyan...nem is tudom, talán a modern szó a megfelelő,talán nem...Remélem érted miről akarok beszélni, nem igazán tudom elmagyarázni, de érzi az ember...
Előzmény: Thomas (99.)
|
Thomas
|
e-mail |
2002-05-16 16:48:26 | 100. |
|
(bocs, "egyéniség = 0"-t akartam írni...)
Előzmény: Thomas (99.)
|
Thomas
|
e-mail |
2002-05-16 16:47:28 | 99. |
|
Insane-ről csak annyit, ugyanaz a gyengébb középszint... Egyediség = 0, fantázia = 0... Amikor először láttam őket a Jókai klubban úgy 5 percet láttam belőlük és akkor még semmi bajom nem volt velük, de amikor másodjára volt hozzájuk szerencsém (ekkor az egész koncertet végignéztem), nagyon unalmasnak találtam őket. Nem több, mint egy Korn/Coal Chamber keverék. És akkor a Hammerben még úgy reklámoztatják magukat, hogy "modern metal á la Korn/Slipknot". Csak a bibi az, hogy nem modern metal, pláne nem Slipknot. Ahhoz még sok bablevest meg spenótot kéne enniük... :)
Dawncore, Newborn vagy Neck Sparin besorolható a "nu-metal"-ba? Mindjárt lefordulok a székről... Ennyi erővel már az In Flames, vagy a Darkthrone, Neurosis esetleg a Dodheimsgard is? Na ne vicceljünk... :o
Előzmény: Grizon (98.)
|
Grizon
|
e-mail |
2002-05-16 14:53:40 | 98. |
|
Persze hogy nem, pedig ezek a bandák is beskatulyázhatók a nu-metal kategóriába...sajnos erősen az az érzésem hogy egy magyar Crazy Town lesz a dolog vége, de majd meglátjuk...Insane kurva jó!!!
Előzmény: Garfield (96.)
|
Máté1
|
e-mail |
2002-05-16 09:13:19 | 97. |
|
tegnap voltam Fabrik koncerten,Pityesz megerősítette ezt a nu-metal tehetségkutató dolgot.A győztes lemezszerződést kap a Warner-től, ami igencsak hálás dolog.Egyébként fasza volt a koncert,jók az új számok.Az új albumot meg kell venni!
|
Garfield
|
e-mail |
2002-05-15 20:52:27 | 96. |
|
ne haragudj, de szerinted egy nu metal tehetségkutatóra olyan bandák jelentkezését várják mint a Neck Sprain vagy amiket Thomas felsorolt??!közük sincs az egészhez! Insane pedíg egy trágyadomb, nem támogatni hanem lemészárolni kéne őket!!
Előzmény: Grizon (95.)
|
Grizon
|
e-mail |
2002-05-15 18:45:20 | 95. |
|
Dawncore és a Newborn nekem nem jön be, de Neck Sprain nagyon jó Blind Myselfről nem is beszélve...persze, gondolom az ilyen stílusú bandák is szóba jöhetnek és akkor már megéri, nem?De én nagyon örülnék neki, ha mondjuk a Subsribe győzne(bár erre nem sok esélyt látok, biztos olyan zenekart keresnek akiknek a szövegeik is magyarock...), nekik erős KoRn beütésük van és mint olyan:jók q:-)))
Előzmény: Thomas (94.)
|
Thomas
|
e-mail |
2002-05-15 16:25:25 | 94. |
|
Nézd, ha erre az Insane vonalra gondolsz, felejtsd el... Magyarországon inkább olyan bandák érdemelnének figyelmet, mint a Dawncore, Blind Myself, Neck Sprain, Newborn stb...
Előzmény: Grizon (89.)
|
Máté1
|
e-mail |
2002-05-14 19:32:43 | 93. |
|
akkor ebben nem értünk egyet.
Előzmény: Thomas (88.)
|
DeeN13
|
e-mail |
2002-05-14 18:22:42 | 92. |
|
Mér kapná be?Ha nem tetszik ne foglalkozz vele..:)
Előzmény: Axl (90.)
|
Garfield
|
e-mail |
2002-05-14 16:32:46 | 91. |
|
meg egy Dream Theaterhez..?
Előzmény: Axl (90.)
|
Axl
|
e-mail |
2002-05-14 15:59:41 | 90. |
|
A f*szom kivan ezekkel a sz*r mostani bandákkal! Egyikben sincs egy ép dobos/gitáros stb. Pölö: Brad Delson(LP)? Hogy jön ő egy Slash-hez? na mind1 A Guns N' Roses és a Nirvana az isten, a LP meg bekaphatja!
|
Grizon
|
e-mail |
2002-05-14 12:03:24 | 89. |
|
Persze, gondolom a Máté sem egyéniség nélküli klónokra gondolt...Szeintem úgy értette hogy a Nu-Metalnak a keményebbik magyar felét fedeznék fel, annak örülne és nem egy rap hatásokkal teli gitárzenét...
Előzmény: Thomas (88.)
|
Thomas
|
e-mail |
2002-05-13 18:59:17 | 88. |
|
DE HÁT ÉPP ERRŐL BESZÉLEK!!! NEM AKAROM, HOGY FELFEDEZZENEK EGY ÚJABB SLIPKNOTOT, SEM PEDIG SOULFLY-T PLÁNE NEM KORNT!!! ELEGEM VAN ABBÓL, HOGY NAPRÓL-NAPRA JÖNNEK AZ ÚJABBNÁL ÚJABB KLÓNOK, EGYÉNISÉG NÉLKÜL!!! A FreshFabriknak meg mázlija van, hogy van egy Pityeszük, aki kurva jól énekel, de én a helyükben nem erőltetném a Linkin Park hatásokat...
Előzmény: Máté1 (86.)
|
Grizon
|
e-mail |
2002-05-13 12:40:33 | 87. |
|
Én is ebben reménykedem, különben nagyon jó magyar Nu-Metal bandák vannak, akik a KoRn és a System Of A Down vonalat követik...Kedvencem a Subscribe, legjobb magyar banda!!!!
Előzmény: Máté1 (86.)
|
Máté1
|
e-mail |
2002-05-12 21:53:53 | 86. |
|
nem a linkin park féle nyöszörgésre gondoltam én sem.
Ki tudja,talán felfedeznek itt egy újabb Slipknotot,vagy akármit.Lennének normális koncertek stb.A Fabrikot meg lehet hogy favorizálja a Viva +,mégsem egy nyálas zenét játszanak.Ők legalább elkezdtek valamit,rájöttek hogy nem csak csapdából meg kib*szott Junkiesból áll a rock zene.
Jó,elismerem,tényleg nem valami jól hangzik hogy
"Nu-metal tehetségkutató",főleg az hogy ott a Viva+
támogatás.De az is lehet hogy a nyálbandák mellett ott lesz egy két magyar Soulfly,Korn+egyéb.És az ilyen bandákra szükség van idehaza.Minden stílus képviselhesse magát,demokrácia van f*szom:))
Előzmény: Thomas (85.)
|
Thomas
|
e-mail |
2002-05-12 17:46:19 | 85. |
|
Hát, akármennyire találom unszimpatikusnak a Junkiest, én azt mondom: inkább az, mintha itt is jönnének naponta a Viva"kibaszott"plusz-ba az egyen-egybesapis, egyenadidas-os, egyenrasztázott, egyentetovált srácok mesélni arról, milyen szar érzés volt hogy 5 évesen nem kapták meg apucitól a kedvenc vizipisztolyt és hogy anyuci soha nem engedte őket megkóstolni a kólát és hogy az oviban csúfolták őket a szeplőik miatt, de ennek most vége, mert ők most tulajdonképpen forradalmat indítanak a világ ellen, közben egy épkézláb riffet nem tudnak lejátszani a 7 húros Ibanezeken, persze elég nekik ha 60 percen keresztül pengetik az alsó A-t, majd az énekes megdobja az egészet egy-két nyöszörgéssel meg sírás-rívással...
ÁÁÁ, kell a szarnak, inkább hallgatok Suffocation-t!
:p
Előzmény: Máté1 (80.)
|
Thomas
|
e-mail |
2002-05-12 17:35:54 | 84. |
|
Nyugati, forgóóra...
Előzmény: Máté1 (79.)
|
Grizon
|
e-mail |
2002-05-12 15:21:05 | 83. |
|
Nekem sem tetszik ez a nu-metal tehetségkutatósdi, a média rájött, hogy ma már nem a backstreet Boys a nyerő, az embereknek kell az igényes ÉLŐ zene és megpróbálnak ebből is pénzt csinálni...persze az jó, hogy egy szélesebb réteg is megismerheti az ideáig underground magyar nu-metal bandákat(de utálom ezt a skatulyázást!), mint pl Subscribe vagy Insane, de ez akkor is csak a pénzről szól és sajnálom hogy nem sikerült önerőből feltörniük ezeknek a bandáknak, hogy egy ilyen "fesztiválhoz" kell hogy folyamodjanak, csak azért hogy megismerjék őket az emberek...Bár még mindig jobb mintha "nu-metal csapathoz keresünk jóképű énekes fiút" hirdetésekkel lenne tele az újság...
|
|