Click to Visit
Rock - Hogyan lettél ROCKER?
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  

acdc e-mail | 2003-09-11 18:31:45 | 74.
Olyan ötéves forma lehettem, amikor megláttam moziban az Utolsó akcióhős-t, és a film előtt lenyomták az AC/DC betétdalának a klippjét. Ekkor valami olyat éreztem, amit soha azelőtt, sem pedig auztán. Csak akkor mikor AC/DC-t hallgatok, csak akkor érzem ugyanezt. Megtaláltam a hangot, amit kerestem. Ez az a zene, ami akárhol vagyok, akármilyen hangulatban, bármikor feltölt energiával, és úgy érzem, mintha életre keltene. Jó, tudom nyálasan hangzik, de ezt érzem mindig, ha hallgatom, pedig azóta azért már eltelt egy kis idő, begyűjtöttem az összes lemezüket, stb.
Amúgy már kiskoromban is rock-ot hallgattam, hála családomnak. Értek ezalatt a Beatles-től a Jethro Tull-on át Frank Zappáig mindenkit. Dire Straits, Sting, ezek mentek itthon. Aztán rátaláltam a Black Sabbathra, a Led Zep-re, Deep Purple-re. De szeretem a Rage against the machine-t ugyanugy, mint Bob Marley-t. Szóval nem vagyok beszűkült agyú szerintem. Ha nem is nevezik azt rock-nak, én attól még szeretem. szerencsésnek tartom magam, hogy ebből a szempontból jó helyre születtem. Mármint családilag.

Garfield e-mail | 2003-09-11 17:40:28 | 73.
meghallgatom én is ezeket a zenéket csak semmi újat nem tudnak mutatni! már millióan eljátszották ugyanezt előttük!
D.T.-vel meg az A.E.-vel nincs baj! én a klisséhalmaz muzsikákról beszélek!
alapok?? ha szereted a göteborgi death-t akkor At the Gates! a legnagyobb alap!
heavy metalban Judas Priest!
ez olyan mintha thrasht hallgatnál de nem ismernéd a Slayert! ezek mellett nem lehet elmenni!


Előzmény: AMDFan (71.)
Garfield e-mail | 2003-09-11 17:31:24 | 72.
ne! ne!!
Kiss me twice and I Will never
leave your side...
Dreams Come true!!! enyhén közhelyes! :))


Előzmény: haska (69.)
AMDFan e-mail | 2003-09-10 16:30:55 | 71.

Hali!
Azt hiszem félreértettél. Amiket felsoroltam csak egy töredéke azoknak az együtteseknek amiket hallgatok/hallgattam.
Ezzel persze én nem akarom azt állítani, hogy milyen egy "true metalos" (nem szeretem ezt a kifejezést) arc vagyok mert nem vagyok az :). Rockernek sem tartom magam, amíg nem olyan az életstílusom.
Meg én elég önfejűnek tartom magam zenei és egyéb téren is, ezért általában azt hallgatok ami nekem tetszik. Metalon kívül nálam pl bejön az Alphaville vagy Kovács Ákos pár száma is.
No mind1. Azért 98% metalzenét hallgatok és lehet, hogy kimaradtak az alapok. Alapok alatt mit értessz Garfield? Mondjuk ez kicsit erős kifejezés, hogy neoklasszikus szemét. Strato már rég nem tartozik a kedvemceim közé de a SA azért ütős csapat,
a gitárosuk meg a személyes kedvencem.
Mondjuk ezt a Hammer-kedvencek jelzőt sem értem kristálytisztán.
De azért gondolom akármennyire is képben vagy az undergroundot illetően nem hiszem, hogy neoklasszikus Hammer-kedvenc szemétnek nevezel mondjuk Dark Tranquillity, Arch Enemy, Finntroll, Cruachan kvartettet.
Ezek a zenék valami fantasztikusak, bár lehet, hogy később (okosodok meg minden) felnövök majd a nyersebb black zenékhez, vagy a klasszikus amerikai death-hez.
Azt azért leszögezném, hogy a Nightwish (tudom, sajnos egyre jobban divatosodik) mindig örök kedvencem marad minimum holtversenyben, mivel velük ismertem meg az igazi zenét, amit a magaménak érzek, tehát sokat köszönhetek a zenéjüknek.
Na asszem ennyi...

haska e-mail | 2003-09-10 14:40:54 | 70.
meg rapszódit! :))

Előzmény: haska (69.)
haska e-mail | 2003-09-10 14:40:08 | 69.
a hemörfólt se haggyad ki hehe:))

Előzmény: Garfield (68.)
Garfield e-mail | 2003-09-10 11:10:33 | 68.
hiányoznak az alapok! a bandák amiket felsoroltál tipikus Hammer-kedvencek! sok neoklasszikus szemét! az a baj hogy kib egy kaptafára mennek ezek a csapatok! (pl:Strato, S.A.)

Előzmény: AMDFan (66.)
vadbarmocska e-mail | 2003-09-10 10:07:22 | 67.
nem akarok megsérteni senkit de szerintem halvány lila gőzötök sincs arról h mit jelent rockernek lenni.a zene csak egy dolog...én sem vok ősarc de legalább komolyan veszem azt a szót h. rocker!
AMDFan e-mail | 2003-09-04 04:16:11 | 66.
Sziasztok!
Stevie és BurzsoáNyudíjas gondolataival nagyon egyetértek. Azt hiszem sokan tévhitben vannak akik lehúzzák ezt a topicot. Itt nem tartja magát minden 18 éves ősrockernek (ahogy én sem) csak azt írjuk le hogyan kedveltük meg ezt a zenét.

Én például egészen véletlenül. Egy haverom haverja adott nekem egy számteches infókat tartalmazó CD-t amin volt valami mp3 aminél nem volt feltűntetve a szerző és a cím se. Hát marhára tetszett a zene, előtte scootert hallgattam meg bon jovi egy számát :).
Kb 1 hónapra rá megtudtam hogy ez a NIghtwish nevű együttes volt ami nekem megtetszett.
Oké én szépen elvoltam velük (bár kiskoromban kifejezettem utáltam a hosszuhaju rockereket :))
Szóval a Nightwisht elfogadtam egyedül. aztán Novemberben a haverok addig nyúztak amíg elmentem velük egy Tankcsapda koncertre (akiket szintén utáltam :)) de onnantól kezdve nem volt megállás...
A Nightwish mellett ráéreztem a skandináv metalra jött a Strato,Sonata Arctica, majd a Children of Bodom. Magyarokat továbbra sem szeretem kivéve a Csapdát. Az első félév után meg orrba szájba jöttek az új albumok, és bár nem szeretem a Sabbath-ot se a Manowart se a többi régi bandát, de nagyon elismerem őket.
Szintén rájöttem, hogy fölösleges úgy öltözködnöm mintha rocker lennék mert nem vagyok az. Nyáron csak világos polót és gatyát viseltem pl :)
Szóval idén nyáron eljutottam odáig, hogy majdnem minden irányzatot tudok értékelni.
Amit nem az a black és a floridai death.
A götheborgi death viszont a kedvenc irányzatom (In Flames & Dark Tranquillity-vel) de a folk black-t is szeretem (Finntroll,Moonsorrow).
Én is úgy gondolom hogy a rockzene különböző irányzataihoz fel kell nőni agyilag.
Talán egyszer nekem is megtetszik a Dimmu Borgir.
Nagyjából ennyi. Ide egyébként két év alatt jutottam el, azóta hallgatok metalt, de án tolerálom a többi stílust is de egyszerüen nem hallgatom és kész. Mondjuk BoneyM vagy Alphaville még mindig megy néha néha, meg Kovács Ákos-t is bírom azért :) és a Placebo egy két száma is tetszik. De szerintem aki azt mondja hogy "mindenszarcsakaheavymetalazélet" az vagy hazudik vagy kissé elvakult.
Na sziasztok.

Odal e-mail | 2003-09-03 22:14:46 | 65.
Úgy lettem rokker, hogy amiko' meghallottam a Tankcsapdát, akko' bebábozódtam, aztán amiko' kibújtam a gubóbó', akko' má' rokker vótam.
Zaramacca e-mail | 2003-09-01 11:29:10 | 64.
Én nem is vagyok rocker...de ti is csak divatarcok vagytok:P
klikli e-mail | 2003-09-01 11:22:52 | 63.
Régebben csak Alvint hallgattam, aztán láttam slipknot wait and bleed klipet meg tesómtól hallottam sok jó számot ami megtatszett stb..
DeathMaster e-mail | 2003-07-21 15:25:55 | 62.
Addig nem igazán érdekelt a zene, de mindig is fogékony voltam arra az egy-két számra amit néha el lehetett kapni a TV-ben. Új osztálytársak. "Add már oda a ....-ot meg eztis, nyomatom aztán meglátjuk." Valahogy belülről megérintett a zene, az hogy érzelmeket fejez ki, nem úgy mint a tüccögés. Ez volt kb. 1,5 éve. Azóta megy sok minden: SlipKnot, Static X, Slayer, SoAD, de meghallgatok OffSpringet is, Muse-t, és most ismerkedem a Symph Metallal. Azóta rockernek tartom magam.
Slezy e-mail | 2003-07-18 01:17:24 | 61.
Hát ez ugy történt hogy apám elvitt egy rockkoncertre. :) Furcsán hangzik mi? Akkor még silány zenét hallgattam minden hip-hoppogos marhaságot.
Ráéreztem a zenére, az igazi élő zenére. Eddig egy zene sem nyújtotta nekem azt amit a rock. Másnap kazetták, cd-k után nyúltam apám gyűjteményéből. ;) Így egy nyár alatt megváltozott zenei izlésem. És mostmár rockernek tartom magam. :)

Casey e-mail | 2003-07-16 21:40:12 | 60.
Na igen, ez hosszú folyamat volt de a végső lökést a Placebo adta meg. Egyszerüen raéreztem a zenéjükre. Nem vettem fel más stílust az öltözködésemben, le se lehetne vágni, hogy a rock zenét szeretem. Belül változtam meg, és örülök. Röviden ennyi. Őrült Placebos vagyok de hallgatok még Linkin Parkot, System of a Down t, Staind et, Coldplay t, Guano Apes et is.
Clitoris e-mail | 2003-07-16 15:18:20 | 59.
Hát, nekem kicsit érdekes volt, mert egy rockert sem ismertem, és nálam nem jött be a "haverom hozott egy cdt" effekt.Néztem a musictvket, ahova belekeveredett egykét guano apes, metallica, iced earth is néha meg hasonlók, amik akkoriban bejöttek.Aztán elkezdtem nézni konkrétan rockzenei műsorokat, ahol kiterjedt a látóköröm a static-xtől a sepulturán keresztül mansonig, és ott volt persze a régi jó kazaa....szóval csak úgy hipphopp :) najó, ez legalább egy másfél éves folyamat volt, addig míg már a metalhammert is vettem néha, meg rohantam a boltba megvenni a roots of sepulturát az utolsó fillérjeimen :)(persze a történethez azt is hozzá kell tenni, hogy eléggé ősmetálos apával rendelkezem, anyám meg olyan pál utcai fiúk alice cooperes...ehhehe)
blackdingostar e-mail | 2003-07-14 00:50:53 | 58.
egyszer volt hol nem volt:én mindig is a stílusos filmekért rajongtam Alien,Ford Fairlane,Blues
Brothers,Kutyaszorítóban,Sötétség Serege stb...
Valahogy sosem bírtam az egyszerű "makket" dolgokat,mint legtöbben, én is kezdetben rajzfilmzenéket hallottam az még el is ment,de valahogy a dis(zn)cózene és a könnyűzene sosem ragadott meg igazán,egyikoldalt be a másikon ki.Osztálytársaim kezdtek Tankcsapdát hallgatni és én is kiváncsi voltam rá addig nemérdekelt igazán a zene.Az első zenei CD-m az (T.:)Eleven volt, beletrafáltam.Onnan kezdve kutatok a jó Rock után.Először az AC/DC volt ami úgy igazán megragadott és örökre a VÉREMBEN marad "Let There be Rock!". Az Aerosmith-t mostanában kedveltem meg igazán,szeretem a Deep Purple-t,Led Zeppelin-t,Black Sabbath-ot,Uriah Heep,Pink Floyd,Guns 'n' Roses

Yeti e-mail | 2003-07-13 01:18:50 | 57.
Huj!

Én nem is olyan régen, talán más 1 éve az egyik haveromnál láttam Manson Tainted love nevű szörmedvényét, és megtetszett a nyerssége, a külseje, a zenéje... Egyszerűen minden. Akkortájt illetve előtte úgy tekintettem a rockkra mint a pankrátorokra a focimeccseken, ez talán a környezetemből jött. Az 'agóniám' kb 3-4 hónapig tartott, mostanra már szinte imádom Mansont és azt amit nekem adott. Azt hiszem ennyi.

Yeti

deerhunter e-mail | 2003-07-09 20:26:46 | 56.
Sziasztok!
Én 5 éve dobolok és a dobos társaság szoktatott rá a jó zenére... Azelőtt drum 'n bass-t vagy popot hallgattam leginkább.
Bár akkor is bejött pl. a Metallicától a Nothing Else Matters vagy a Whiskey In The Jar.

Zenei önéletrajzom :) vhogy így néz ki:
Limp Bizkit --> Linkin Park --> Offspring --> Green Day --> Metallica --> System of a Down --> Slipknot, Iron Maiden, Marilyn Manson, Dream Theater...

Szóval vegyes :)

Nightqueen e-mail | 2003-07-08 17:52:32 | 55.
Nem, egyáltalán nem kötekednek.
Ez az egyik ok, amiért imádom az osztályomat. Mindenki más egyéniség, és mégis összetartunk, kiállunk a másik mellett.
Talán azért nem piszkálnak, mert nem híresztelem, hogy "rocker vagyok". Aki tudja, azt nem zavarja, aki meg nem tudja, kb. 5 perc beszélgetés után megtudja!
Nagyon szeretem őket, és ők is engem. Nálunk a tolerancia dominál! Jó lenne, ha ez lehetne az általános dolog!


Előzmény: BurzsoáNyugdíjas (52.)
haska e-mail | 2003-07-06 16:35:16 | 54.
áltsuli 6. vagy 7. végén áthozta egyik haver az mp3as 'taliga cd-jét amit nagybátyjától másolt. hű aszonta milyen király, hallgassam is. azóta is hallgatom:)) főleg a régi albumok voltak rajta.
--> aztán limpbizkitet nyomtam, aztán egyre több zeném lett, rájöttem hogy a LB miért olyan amilyen, és azóta csak jó zenéket hallgatok:)) punktól alteren keresztül blackig majdnem mindent szeretek.

Rockababy e-mail | 2003-07-06 13:46:36 | 53.
Én úgy lettem "rocker", hogy megláttam egy Manson klippet a tévében és megtetszett és aztán megláttam egy Metál Hammerben Riki Churchről egy képet!
Röviden ennyi!

BurzsoáNyugdíjas e-mail | 2003-07-06 09:40:43 | 52.
és nem kötözködnek?? rotka szerencsés vagy...bár ha rapper lennék én se buzerálnék rocker csajokat, meg fiukat se...
Nightqueen e-mail | 2003-07-06 08:52:03 | 51.
"Megfertőzni" a suliban senkit sem tudtam, de legalább megértik, mit szeretek. Nekem ennyi is elég.

Előzmény: BurzsoáNyugdíjas (47.)
Razorbladekiss e-mail | 2003-07-04 15:06:21 | 50.
háát...sohasem szerettem a pop-ot meg az ilyeneket,11 éves korom óta rendesen gyűjtöm a rock eggyüttesek CD-it és kb.12 éves koromtól öltözködöm úgy mint a rockerek.
BurzsoáNyugdíjas e-mail | 2003-07-04 14:46:02 | 49.
na jó visszavnonom, nem olvastam tovább h még miket firkált hanem egyből válaszoltam, bocsi, de nem is muszály őkets zseretni csak ne hordd le őket ilyen társaság előtt ahol többe s szeretik őket, és végülis nem szeretetet hanem tiszetelelte érdemelnek. amugy meg én se szeretem a metallicát de tiszetlem őket és akkor szidom őket ha legalább annyit leteszek az asztalra mint ők
BurzsoáNyugdíjas e-mail | 2003-07-04 14:41:00 | 48.
n??akkor mi a jó édesanyádat nevezed zenének??eminemet???ign??esetledg vmi dídzsét??? faszom nem kell hangoztatni ha vmi nem tetszik és igencsak azok a zneék faszfej!!!!!!először gondolkozz aztán írj

Előzmény: korea (26.)
BurzsoáNyugdíjas e-mail | 2003-07-04 14:34:34 | 47.
könnyen...osztálykirándulás volt épp Eminemet hallgattam mikor a haverom orro alá dugta az új Limp Bizkitet...a elsőt...na attól kezdev kiszorították a jennifer lopezos posztereket a bizkitesek, majd jött a papa roach, aztán az LP majd a tankcsapda...mostanság a csapdát rühelllem, mert akkor már nem néztem őket olyan zeésznek akik mindent megetettek a ROCK-ért mikor kétnaponta voltak a VIVÁ-n meg a dizsikbe a menny. turisztot:) meg a lopott könyveket nyomatták...az olyan csodálatos dal ovolt...kár érte...aztán szép lassan megismerttewm a többi rock punk muzsikát és kialakult a saját stílusom...mostanság black death metalt meg punkot hallgatok, de nem szégyelem a régebbi favoritjaimat...én voltam egyedül ált. suliba rocker, áállandóan beszóltak a nagy nyolcadikos kemííííííííííííííííííííny legények aztán szép lassan megfertőztem a sulit...30 rocker lett 2 hónap alatt...mindegyikebn alvinos meg tcs-s póló na de nkább mint agressor...aztán m megint nőttem és megértettem hogy a rockerség nem külsőségek tárháza hanem egy életforma, és azontúl bármikor mikor olyan kedvem van felvettemj adidas meg sima fegér pólót és nem jártam a csapdás fekete pólóba 40 fokba, nem kötöködtem senkivel mert megértettem a lényeget, és ugylátom itt is sokan értik mert ez itt egy kibaszott jó csapat és most megyek sírni mert teljesen meghatódtam:DD no bye
mini-manson e-mail | 2003-07-02 17:30:48 | 46.
Hát ez egy jó kérdés. Már egész kicsi koromban is imádtam a rock zenét. Volt benne valami vadóc másság. A legjobb barátnőm szerint már 10 évesen az voltam régen. Ehhez képest csak most 15-16 évesen mondták rám a gimis osztálytársaim, hogy rocker vagyok. A stílus, a zene. Minden megvolt már régen hozzá. Az állt. iskolás osztálytársaim sohasem mondták, nem merték. Még próbálkoztak az asszimilátsziómmal. Nem jött össze. :))
MARILYM MANSON FOREVER!!!

Ribizli e-mail | 2003-05-19 18:29:41 | 45.
Sziasztok!Engem végülis a volt barátom "fertőzött meg" és nem sajnálom a dolgot!Új barátaim vannak akiket nagyon szeretek!Velük sokkal jobban érzem magam mint a régiekkel, de azért őket sem hanyagolom!
nikili e-mail | 2003-05-19 17:54:40 | 44.
hello!!!!!!!!!!!!!!!! van itt vki?

rockboszorkany e-mail | 2003-05-16 16:02:24 | 43.
Sziasztok!
Aki szereti a SYSTEM OF A DOW-nt az írjon nekem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OK?Üdv.

lzsolt e-mail | 2003-05-15 15:12:29 | 42.
Az is...

Előzmény: Garfield (41.)
Garfield e-mail | 2003-05-14 20:43:10 | 41.
na őket se kéne szidni! hasonló életmű mint a C.C.! a szövegek pedíg vagy megfognak vagy nem! Abbath egy nagy koponya! ért a dalíráshoz és nem kevés amit eddíg letett az asztalra! nem ismered a színteret se a zenét! nem az image a lényeg hanem a muzsika! lás szlipknát! Slipknotra rámondanám hogy viccbanda ha csak a jelmezeiket nézném!

Előzmény: Máté1 (39.)
Ferdydurke e-mail | 2003-05-13 19:51:45 | 40.
Van Led Zeppelin, csak már másként hívják őket, és kb. ugyanolyan underground szinten mozognak, mint a CC.

Előzmény: korea (38.)
Máté1 e-mail | 2003-05-13 19:27:50 | 39.
megazok a festett arcú majmok nevetséges bőrruciban Immortal meg társai:)komoly mondanivalójuk lehet.
korea e-mail | 2003-05-13 18:38:42 | 38.
thomas végülis igazad van.tényleg nem bírom a korpszot,kb 8 számukat ismerem.akkor sem teccik a férges művér imidzs,viszont abban teljesen igazad van,hogy aki 10 éve ezt csinálja,az tényleg ilyen ember.viszont nekem tele a faszom azzal,hogy a mai zenei iparban egy led zeppelin sincs.a kenibülről akkor is van egy véleményem,nevetségesek és kész.

Előzmény: Thomas (36.)
Nightqueen e-mail | 2003-05-11 14:21:00 | 37.
Ilyen egy kulturált ellenvélemény, korea, elleshetnéd a taktikát!

Előzmény: Thomas (36.)
Thomas e-mail | 2003-05-11 10:40:23 | 36.
Az rendben van, hogy nem tetszik a Cannibal Corpse, ízlések különböznek. Viszont annyival nem húzhatod le őket, hogy "viccbanda", és nem szabhatod meg, mire méltó és mire nem. Azok a srácok már több mint 10 éve csinálják azt, amit imádnak és ezalatt az idő alatt senkivel sem voltak hajlandóak kompromisszumot kötni. És az sem mellékes, hogy nagyon nagy zenészek, ez nem csak a koncerteken, de a lemezeken is tapasztalható, és ehhez a megállapításhoz nem szükséges zenész fül. És az bennük a legnagyobb, hogy tudnak DALOKAT írni és ez a death metalban nagyon nehéz, a legtöbb zenekar csak törekedik erre. Ők már az első lemezüktől fogva egyediek voltak és úgy össze tudták rakni a témáikat, hogy az egész zenei legyen. Mégegyszer mondom, érthető ha sokan nem szeretik, de a munkásságukért mindenképpen tiszteletet érdemelnek.

A Coal Chamber-ről annyit, hogy az első lemez nagy volt, a második inkább érdekes (bár nekem sajna nem jött be), a harmadikon már teljesen ellaposodtak. Ettől viszont nem hordom le őket, és nem mondom azt rájuk, hogy tehetségtelenek, vagy nevetségesek.


Előzmény: korea (34.)
korea e-mail | 2003-05-11 09:04:13 | 35.
nightqueen szerintem meg nem volt buta kijelentés.arra mondod hogy nem zene,amire csak akarod.az ávó már nincs...na kezisókolom

korea e-mail | 2003-05-11 09:01:07 | 34.
leszarom,hogy kemény hülyeségeket vágtam egyesekhez,meg azt is leszarom,hogy a kenibül k. milyen "zenei"stílusba tarozik,egyszerűen az a viccbanda arra se méltó,hogy bárhol megemlítsék őket.érdekes módon az összes kenibül számban a duplázógép ,meg az egybefolyó gitármassza dominál,aztán még képesek egyesek zenének nevezni.engem nem érdekelnek az eféle szarbandák.a c.c. rövidítés számomra coal chamber...mindegy.itt a fórumon egyik ember ezt hallgat,a másik azt,de ha emberileg jó arcok vagytok eszem ágában nincs itt bárkit is anyázni.ez az én véleményem,az a tiétek,és utálok kertelni,amit gondolok ,azt ide leírom,2 havonta egyszer.
Nightqueen e-mail | 2003-05-11 08:03:17 | 33.
Nekem akkor is tetszik a zenéjük!
Ilyen az ízlésem.


Előzmény: Garfield (31.)
Máté1 e-mail | 2003-05-10 20:46:31 | 32.
'98:Akela,Korn,Limp Bizkit-ekkor voltam 2 hónapig rocker.
Mostmár nem is érdemes felsorolni,rengeteg féle zenét kedvelek.

Garfield e-mail | 2003-05-10 16:21:28 | 31.
mi az hogy csodás zenéjük van??!(szinte) mindent az a féreg Varg egymaga nyomott fel a lemzekre! Burzum pedíg már nem létezik tudnillik a sitten ül az a pöcs! hozzátenném hogy Varg-ból egy büdös náci lett! van két lemeze is amit a sitten összekomponált magának! teljesen elfordult a metaltól!

Előzmény: Nightqueen (29.)
Garfield e-mail | 2003-05-10 16:14:59 | 30.
C.C. black metál!??? lassan sírok a nevetéstől! és most ne kezdj el magyarázkodni! mosd ki a füledet te szerencsétlen!

Előzmény: korea (26.)
Nightqueen e-mail | 2003-05-10 15:38:22 | 29.
Huh! Ez kicsit kemény volt.
4 éve hallgatok metalt, de ha nagyritkán megtetszik vmi más műfajból, nem tagadom le. Mi értelme lenne?
Durva szavakat vágtál hozzánk, de ez a te véleményed.

Burzum? Nem zene?! Hallgattad már? Csodás zenéjük van!!!

Most mondjam minden olyan stílusra, amit én nem szeretek, hogy nem zene? Akkor számomra nem zene a rap, az R&B, a pop. Ám mégis vannak olyan számok, melyek ezekből is tetszenek.
Buta kijelentés volt!


Előzmény: korea (25.)
Bloody_Razor e-mail | 2003-05-10 12:18:29 | 28.
Pedig nyugodtan nevezd zenének, csak neked nem teccik:)

Előzmény: korea (26.)
Bloody_Razor e-mail | 2003-05-10 12:17:42 | 27.
Képzeld korea, én rocker vagyok és ha megtetszik vmi egy másik zenei stílusból meghallgatom és nem tagadom le:)

Előzmény: korea (25.)
korea e-mail | 2003-05-10 11:16:58 | 26.
a black metált meg olyan emberek csinálják,akik 40 éveskorukban is kifestik magukat,meg hernyók másznak ki a szájukból a klipekben,az egész egy képmutatás,én pl.:a kenibül korpsz-ot,meg a burzumot nem merném zenének nevezni...
korea e-mail | 2003-05-10 11:13:05 | 25.
mi az hogy ROCKER?mingyárt maga alá pisilek a röhögéstől.ki az az állat aki hisz az ilyen fos hülyeségekben.én szeretem a mobyt,a zeppelint(led-a gyengébbek kedvéért...),a slayert,miegymást...ezekszerint én nem vagyok rocker?mert pl.:jó a propellerheads is,meg a moby,de hát az igazi kőkemény idióta rockerek csak rockot hallgatnak,és letagadják ,ha megtetszik nekik valami más zenei stílusba tarozó szám is,mert őnekik az az imidzsük,hogy csak keményzenét hallgathatnak.hát itt tart a világ.:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.