Click to Visit
Rock - Rájöttetek már, miért léteztek?
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  6  7  8  

Lenina e-mail | 2004-03-02 14:57:02 | 305.
Na, jó. Jöjjenek a világmegváltók ;)

Előzmény: dead soul (304.)
dead soul e-mail | 2004-03-02 08:00:01 | 304.
hát nem tudom, azért talán mégse szép dolog kisajátítani ezt a színvonalas topicot:)
nem ismerem a Süsüt, de Jenö nekem se szimpatikus nagyon. Csé viszont jó arc.


Előzmény: Lenina (302.)
dead soul e-mail | 2004-03-02 07:50:41 | 303.
ház ez nagyszerü. kitartás, kíp szmájlin':)

Előzmény: MT13 (301.)
Lenina e-mail | 2004-03-01 16:26:58 | 302.
Na jó, akkor ne "off"-oljunk :)
Bár, sztem. már mindenki leírta, hogy "rájött-e már?" ;)

Jenőéket csak a pénz érdekli ... :(
Gondolom Te nem ismerted Süsüt. Ő vezette régen a büfét. Akkoriban még volt stílusa annak a helynek. Igaz, mindenféle "takony-zenét" (ahogy Ő nevezte) nem engedett meghallgatni, és igaz, hogy nem a kedvesség mintaképe volt Süsü, de volt stílusa.
Jenőnek meg nem sül le a pofájáról a bőr, hogy egész évben a rockerekből/punkokból stb. él, és szilveszterkor discot hallgattat velünk?? Engem a hányinger kerülgetett mindvégig ...
Főleg, amikor bementem a női WC-be, és az egyik csaj (Jenőéknek valami pereputtya, haspólóban meg fehér szűk vászonnadrágban ...) méltatlankodott éppen odabent, hogy milyen szemetek ezek a rockerek, hogy olyan hangos a nagyteremben a zene, hogy nem lehet tőle a büfés discot hallgatni! Gyorsan kimenekültem onnan, mert, ha sokáig hallgatom, lehet, hogy csúnyát csináltam volna azzal a nénivel ...

Ki akarja bezáratni a Klubot? Sztem. nem fogják. Ha a Klub ajtajai bezárulnak, a Juhász Gyula Műv. Háznak befellegzett. A kis nyugdíjas-találkozói nem annyira kifizetődőek ám! Az igazgatónő pedig fantáziátlan és korlátolt ahhoz, hogy jól finanszírozott népművelő foglalkozásokat találjon ki. Nézd meg a Százszorszép Gyerekházat! Hédi, az igazgatónő tudja, hogy kell felvirágoztatni egy Műv.Házat! Az az intézmény olyan nyereséges, amennyire a JuGyu veszteséges ...
Tkp. a Rock Klub tartja el a Műv.Házat + persze Zsolti is zsebreteszi a jattot ...

Mi régen télen is kimentünk a Tiszára (az idén igaz, nem voltunk, csak valamikor október-november táján utoljára - el is aludtam az egyik matracon :)). A Boszorkány-szigetre szoktunk menni, ott van egy tisztás (de ha esős idő van, a régi fegyverraktár alatt is jót lehet bulizni), ahol tüzet rakunk, és elvagyunk hajnalig (olykor még az első buszokat is lekésik a "vidékiek"). Csak egy szépséghibája van: senki sem akar fát szedni :)))
De megoldható :)
És: nincs szebb, mint a havas táj közepén körülülni a tüzet, a magnóból meg szól a Death :)

Na tessék, most pedig nem akartam offolni, és rövidre akartam fogni a mondandómat :))


Előzmény: dead soul (299.)
MT13 e-mail | 2004-03-01 06:15:12 | 301.
A naptár szerint április 14. De nem tudom mikor ünnepeltem meg utoljára. Köszi szépen, most boldogabb vagyok egy centivel. Mindig szarnak rá, hogy mim van, de most hüpp...hüpp. Még zokogok is. Azóta vagyok ilyen jó formában mióta van barátnőm. Előtte egy vödör szarral sem értem fel. Depressziós kis patkány vagyok. Akkor hallgattam rengeteg kispált meg bluest. És akkor tanultam meg gitározni. Mindig segített ha bajban voltam. Ha nem szólt hozzám senki, akkor az ő hangját hallgattam akár órákon keresztül. Aztán mostmár minden más.Ájem Veri Hepi!

Előzmény: dead soul (300.)
dead soul e-mail | 2004-02-28 09:06:05 | 300.
akkor boldog névnapot így utólag is, Tibi (mikor van a névnapod?)

Előzmény: MT13 (297.)
dead soul e-mail | 2004-02-28 09:03:42 | 299.
tavaly szilveszteren a tavaly elöttit értem, na. akkor rokklubba mentem én is, de nem kellett volna... ott voltál ezek szerint? nem emlékszem már, tényleg volt vmi koncert, asszem talán el is aludtam rajta, de az rémlik, hogy a mellettem fetrengö részeg pánknak kívántam elöször boldog újévet, a nöi vécébe érve meg az a kedves életkép fogadott, ahogyan barátnöm a testvérét hánytatja. idén (tavaly) inkább itthon maradtam. azt nem csodálom, hogy a Jenöék nem vállalták a szilveszteri bulit.
amúgy azt hallottam, hogy be akarják záratni a rokklubot, tudsz vmit erröl? mondjuk annyira nem hiányozna, de mégiscsak Szeged legelbaxottabb rockkocsmája (ha nem az egyetlen), mindenképpen szegényebb lenne egy színfolttal a város, ha megszünne... tényleg nehezen viselem idegileg, ezen a héten kétszer voltam lenn hosszabb ideig, de tele van eszméletlen gáz emberekkel (ezt muszáj leírnom, annyira durva volt: tegnapelött ülünk barátaimmal az egyik asztalnál, jön egy csaj, és a fejünk fölé akasztja a kabátját. mondom, nézd csak, ott van egy másik fogas szemben, ott senki fejét nem zavarná a kabátod. aszondja: 'én mindig ide szoktam akasztani', és elhúzott. hát mondom bammeg, de okos vagy.) szóval mindennek ellenére csak sajnálnám, ha bezárnák. van még egykét hely, ahova ha nem is járok, de alkalmanként betérek haverokkal, a Templomkert, Jeges estébé, de legjobb sztem, ha veszünk egy üveg bort, és kiülünk a rakpartra, jól kikerülve a gáz stefkós pánkokat. csak ez mondjuk nem olyan egyszerü télen, mínuszhatba.
na nem írok már, szerencsétlen topicot így is szétoffoltuk teljesen:)


Előzmény: Lenina (298.)
Lenina e-mail | 2004-02-26 14:15:07 | 298.
A jelentéktelen félreértés jellemző Csabára ...
Norbi egyszer beleöntötte egy tiszai bulin a vodkát amit kapott tőle a tűzbe, amire Csaba totál kiakadt, és azt mondta, hogy csalódott Norbiban, stbstb.
Pedig józanul biztos inkább megitta volna azt a vodkát :)
Amennyire én tudom, végül ezen is túltette magát, az esküvőnkre meghívtuk őket, és tök jót buliztunk. Azt hiszem életem legjobb bulija a saját esküvőm volt (utána még két hétig csak pezsgőt ittunk, annyi pia maradt, pedig mindenki totálkár volt) - csak ne fűződne össze az a nap Pötyi halálával ...
Nem bírják az idegeid a Klubot? Hogyhogy? ;)
Tavaly szilveszterkor? Hol szilvesztereztetek? Ha jól tudom, a Klub nem volt nyitva szilveszterkor (bár, amikor a tavalyelőtti szilveszteren nyitva volt, az sem volt valami nagy szám ... Jenőék disco zenét hallgattak a büfében, mi meg téptük a hajunkat ... a nagyteremben volt ugyan valami koncert, meg később Sancika, és páran hakniztak valamit (még Norbi is beállt dobolni...) az jó volt, de még oda is behallatszott az a tetves disco a büféből :(
Azelőtti évben még egész jó volt. Emlékszem Pokolgépre zúztunk a nagyteremben :)
Már mindenki nagyon utált minket Pokolgépestül együtt, de senkinél nem volt más, amit hallgathattunk volna :) Én meg napestig elvagyok Pokolgéppel :)))
És hova tudsz menni, ha a Klubba nem?!


Előzmény: dead soul (296.)
MT13 e-mail | 2004-02-26 12:36:21 | 297.
Hátakkor most ebbe nem szólok bele, mert nem értek Csabákhoz. Tibikhez még igen,mivel jómagam is az vagyok. De ha majd lesz valami olyan amibe bele tudok szólni,majd megjelenek. Addigis aves baktales tésvírejim!
dead soul e-mail | 2004-02-25 16:09:28 | 296.
majd értesítelek vhogy, de nem tudom még egyelöre, hogy hogy lesz.
a Csabával? de, csak már elég régen nem láttam, rockklubba se nagyon járok mostanában, nem bírják az idegeim, úgyhoyg nem találkozunk. két éve ismerem, hónapokig jó haverok voltunk, aztán vmi lényegtelen félreértés miatt vagy fél évig kerültük egymást. tavaly szilveszterkor jól berúgtam, aztán kibékültem vele. azóta se látom túl gyakran, heh.


Előzmény: Lenina (293.)
dead soul e-mail | 2004-02-25 15:53:59 | 295.
nahát, mire nem telik egyeseknek. akkor tényleg gyere dobolni hozzánk.

Előzmény: valentin (292.)
Lenina e-mail | 2004-02-25 07:52:40 | 294.
Voltatok? Már nem?

Előzmény: dead soul (291.)
Lenina e-mail | 2004-02-25 07:50:27 | 293.
A Vár sörözőt ismerem, mert ott dolgozik egy ismerősünk (haver, barát, mittomén...), de ebben a Záporban még nem voltam - lehet, hogy nem vesztettem ezzel sokat ;)
Az-az Deák Ferenc utca, a Rock Klub utcájának az eleje :)
Rózsaszín ház??! Gyönyörű lehet :)))))
Két szakdolgozat?? Egy is bőven elég :)
Még csak az kéne, hogy két szakdolgozatos kelljen írni egy diplomához :) És két szakdolgozat-védés, meg két államvizsga :) Borzasztóan örülnék neki :)
Komolyra fordítva a szót: csak szólj, és egyből szabaddá teszem magam!
Ha a fórumot nem olvasnám és sms-t sem tudsz esetleg küldeni, akkor a kollat_ivett@szeged.ovsz.hu emilcímen megtalálsz.


Előzmény: dead soul (290.)
valentin e-mail | 2004-02-23 22:19:46 | 292.
Rendes dobfelszerelésen, a pincénkben van is egy; bár játszani rajta egyáltalán nem tudok, de szeretek. Nagy király!

Előzmény: dead soul (279.)
dead soul e-mail | 2004-02-23 18:37:22 | 291.
akkó' tudom, kiaz:) öccsével elég jóban voltunk egy idöben, de a Tibit nem ismerem annyira.

Előzmény: Lenina (289.)
dead soul e-mail | 2004-02-23 18:33:25 | 290.
végülis elmaradt, gondoltam, hogy nem olvasod idöbe, azért nem eröltettem meg magam azzal, hogy szóljak, hogy mégse lesz; nem értek rá a többiek, vagy vmi ilyesmi.
zápor = Zaporozsec József kávéház, kocsma, kissé viszolyogtató kulturált-értelmiségi berendezéssel, fotelokkal, százéves tablóképekkel, fél autóval a falon stb. söt, még a pia is drága. én se voltam ott még túl sokszor, nem nagyon bírom az ilyen rongyrázós burzsoá xarokat, túl sok nekem ott a pézes sznob egyetemista; de gondolom, Máté ízlésének megfelel. Vár sörözö, volt Ciánkáli utcájában (meg nem mondom most milyen u., mondjuk deák ferenc), grand caféval szemben, rózsaszín ház, lépcsön kell lemenni, így vágod? viszont lövésem sincs, lesz-e szerdán világnézet, csütörtöktöl szünet van, lehet, hogy hazautaznak, mittom. hát igen, ebböl a szempontból nem ártana, hogyha klubszervezö barátunkkal köszönésnél többet beszélgetnénk, kissé gátat szab az információ-áramlásnak a kommunikáció hiánya:) na mindegy, ha sikerül összehozni, és nem erölködök hiába, akkor majd szólok, és próbálj meg kis szünetet tartani két szakdolgozat között, azt eljönni jól.


Előzmény: Lenina (288.)
Lenina e-mail | 2004-02-23 15:01:04 | 289.
Igen, Tibinek van egy Csaba nevű öccse :)
Hangtechnikus?! Ez tetszik ;)
Nem mondom meg Norbinak, mert biztos tépné a haját. Isten tudja hányszor kérte Szurdi papát, hogy beülhessen a keverőpult mögé, de Zsolti persze nem engedte (nyilván, mert sosem cipelt Neki erősítőt ... mindennek megvan az ára).
Az utolsó koncertfelvételükön még Agi kevert, az is olyan visszhangos lett, hogy iszonyat, a gitárokból meg alig hallani valamit (főleg a ritmusgitárost lehetetlen felfedezni ...), ráadásul a "legújabb" számot félig vette fel, pont a dobszóló maradt le! :(

Tibike letette a lantot, illetve a basszusgitárt? Meglepő ...


Előzmény: dead soul (283.)
Lenina e-mail | 2004-02-23 14:52:33 | 288.
Auuuu! Bocsi, most olvastam. Pénteken suliban voltam, nem lett volna energiám még "világnézegetni".
De: Zápor? Ammi? Hol van?

Voltál? Milyen volt?

Én most kicsit magamba zuhantam és melléestem szokás szerint ... de majd csak kihúzom magam a mocsárból szokás szerint :)
Csak ne lenne ez a nyomorult szakdolgozat, egyszerűbb lenne az életem ...


Előzmény: dead soul (285.)
johnny e-mail | 2004-02-20 23:29:48 | 287.
Na mi van bazmeg?!Nem jöttetek rá mi a fasznak léteztek?!!
Ki a faszt érdekelnek a hangkulcsok meg a gitárok?!!!Mért nem a tevék párzási szokásairól beszéltek?!!!!!!

MT13 e-mail | 2004-02-19 17:54:18 | 286.
Te biztosan az E1-esre gondolsz. Azt hiszem a hangolókulcsokat meg lehet húzni csavarokkal. Annyi az egész, hogy leveszed a kulcs alsó felén található burkolatot, és meghúzod a fogaskerék kellős közepén található csavarocskát. Ez nem fog bejönni, ha a csavar nem a burkolat alatt van, hanem közvetlen kapcsolatban áll a közvetlen környezetével. Cia!!!

Előzmény: dead soul (284.)
dead soul e-mail | 2004-02-18 20:42:34 | 285.
ja és izé, csak szólok már, mielött elfelejtem, pénteken el tudnál jönni a Záporba? elöreláthatólag ott lesz a világnézeti klub következö ülése; nem tudom, mikor, azt se, hogy célszerü-e elmenni; de majd még írok holnap részleteket. na?

Előzmény: Lenina (282.)
dead soul e-mail | 2004-02-18 20:37:03 | 284.
ja, ezért akarok kispálésaborz lenni, ha nagy leszek.
hát nem tudom, idáig semmi gond nem volt a gitárommal, de mostanában ijesztöen berezonál néha az alsó e-húr, meg a hangolótekerök is xarakodnak idönkint, de egy kínai dzsonzontól mit várjon az ember...


Előzmény: MT13 (281.)
dead soul e-mail | 2004-02-18 20:32:05 | 283.
hát azt a tibit max. akkor ismerem, ha van egy csaba nevü öccse, és hosszú barna haja van, a rokklubba hangtechnikusként vagy erösítöcipelöemberként vagy vmi ilyesmiként dolgozik, ö az?
á, nálunk nincsenek ilyen problémák, senki nem megy katonának vlsz még egy jó ideig, egyszerüen az a gáz, hogy lusták, meg talán az, hogy gyakorlatilag nincs dobos. ha lenne, dobcuccal ellátott próbahellyel egyetemben, akkor mindenki komolyabban venné ezt az egészet; bár ma sikerült összehozni egy olyan próbát, ahol a basszusgitáros úrfi is megjelent, a dalospacsirta viszont nem, pedig ö még ott is lakik (bajnóczy-família, tudod). majd meglássuk, mindenesetre a férjedet abszolút meg tudom érteni, hogy föladta ilyen helyzetben:/


Előzmény: Lenina (282.)
Lenina e-mail | 2004-02-18 16:15:10 | 282.
Nem akarlak elkeseríteni, de a párom is ebbe fáradt bele ...
Tudod, a múltkor a buszon amikor erről beszélgettünk félbehagytam :) Mert annyit tudok beszélni, hogy az valami borzadály, és a világ összes ideje sem elég arra, hogy kibeszéljem magam :)))
Na, de a lényeg, hogy tkp. ugye ott volt a katonaság, (de már a bevonuló bulin a basszeros srác bejelentette, hogy kilép, mert hogy a három év alatt semmire sem jutottak ... t.i.: nem lett a "zenekarosdiból" pénz ...),utána a többiek ugye nem találtak Norbi helyett dobost (pedig még Bambit is kipróbálták!), aki el tudja dobolni az Ő folytonos ritmusváltásait, basszerosnak mondjuk bevették Tibikét (nem tudom, hogy ismered-e, ha igen, akkor nem kell ecsetelnem, hogy mennyire "laza" ...), de dobos nélkül elég nehéz próbálni ... időközben a ritmusgitáros srác szintén kilépett, mert elment Angliába néhány évre. Utána, amikor Norbi leszerelt, Istu (ugye ő énekelt ...) az első próbán bejelentette, hogy kilép, és aki kíváncsi rá, hogy miért, az majd felmegy hozzá a teraszra, és megkérdezi (Norbi nem ment fel, (nyilván én sem, hisz nem is tartoztam az együtteshez, csupán egy minden próbát végigücsörgő dobosbarátnő és rajongó voltam), úgyhogy nem tudom, hogy mit mondott azoknak akik felmentek, de tény, hogy a következő napon belépett Bambi valamelyik zenekarába, akikkel a következő héten már mentek is valahova haknizni PÉNZÉRT! :(
És maradt a szólógitáros, meg a dobos - nyilván a zkr. felbomlomlott ...
Utána Norbi még próbált két másik zenekarral, az egyikben szintizett a másikban gitározott, de itt sem volt mindenki oly "ügybuzgó" ...

Na, és akkor most befejeztem legújabb kisregényemet :))))

(bár, még nem döntöttem, hogy az "óvó-nénis", vagy az "óvódás" korszakomból való-e :)))


Előzmény: dead soul (280.)
MT13 e-mail | 2004-02-17 12:39:48 | 281.
Elárulok neked valamit. Nekem is az van. Ez egy klasszikus East utánzat. És nem olyan szar az. A középkategóriások között is közepes. Jobb mint egy házi gyártmányú ócska szar...
Fel a fejjel, a Kispálék is Squierrel kezdték, ma már Fenderekkel nyomják.
:)))))


Előzmény: dead soul (280.)
dead soul e-mail | 2004-02-17 12:22:20 | 280.
persze, hogy kérdezd. úgyis kifizetödik a befektetett összeg, ha platina lesz az elsö lemezünk:) ok, többet nem nyáladzok, amúgy igazából nem is fontos a sztárstátusz, nincsenek ilyen irányú vágyálmaim. a zenén van a lényeg, az, hogy együtt játszunk. és ez az, amit az együttesemmel (szofisztikált megfogalmazása annak a rakás belexarós hülyének) nem fogok tudni megvalósítani, mert ilyen hozzáállással az életbe nem fogunk zenélni://
johnsonom van. a lexarabb, de szól.


Előzmény: MT13 (276.)
dead soul e-mail | 2004-02-17 12:15:17 | 279.
vendéglistán leszel, ha majd a pecsába játszunk, meg a john is, hogy ne utáljon annyira:) meg a pengetömet is megkapod, dedikálva, az miljókat fog érni pár év múlva.
dobolni? kanállal, tányéron, vagy hogy?


Előzmény: valentin (277.)
Lenina e-mail | 2004-02-17 10:43:02 | 278.
Örömmel hallom :)

Előzmény: MT13 (274.)
valentin e-mail | 2004-02-16 23:09:30 | 277.
Nem tudom, mikor tudunk menni Szögödre, de majd megnézzük a koncerteteket is. Sőt, beállok dobolni.
MT13 e-mail | 2004-02-16 18:20:54 | 276.
Hát a bátyám hangszerboltban dolgozik, de csak olyan akciót tud, hogy 16 Ft ráfizetéssel kapok egy Framus Pantherát. Az nem jó? De esetleg azt becserélhetjük Gibsonra, és ha azt eladod 600-ért azért már kapsz egy Ibanest, ami eredeti japán, és keménytokot is kapsz hozzá. Na megkérdezzem?
:))))
Milyen gitárod van?


Előzmény: dead soul (275.)
dead soul e-mail | 2004-02-16 14:10:51 | 275.
oksi, alapítsunk, úgyis elegem van a Véglényekböl, föleg, hogy mindenki átbaxxa a másik fejét; itt vagyunk a siker küszöbén, aztán egy rohadt próbára nem tudnak kiszakadni az életükböl a kis zkartársaim. ehh, mindegy, szóval alapíthatunk. Lenina fog énekelni; akusztikus defmetált, vagy vmi ilyesmit. te meg olyan gitárt vegyél ám az öccáz forintból, amihez ajándékba adnak egy ibanezt, az lesz az enyém:9

Előzmény: MT13 (273.)
MT13 e-mail | 2004-02-16 13:28:44 | 274.
Megjöttem, csak átmentem a suliba egy hét órára...Végülis nem sok idő... Szóval? Átgondoltátok? Egyébként Lenina, én sem haltam éhen!!!

Előzmény: MT13 (273.)
MT13 e-mail | 2004-02-16 06:56:12 | 273.
Van egy ötletem. Alapítsunk egy bandát. Én is gitározom. Majd az ötszázasomból veszek egy Fender stratocastert, és elhúzom mindenki nótáját. Bocs, rohannom kell....

Előzmény: Lenina (272.)
Lenina e-mail | 2004-02-13 14:27:21 | 272.
Az APEH úgyis lenyúlja a részét ... a rohadékok még csak nem is értesítettek vissza, amikor beadtam az önéletrajzomat tizennyolc évesen, hogy munkát keresek ... de lehet, hogy nem is baj, lehet, hogy nem bírta volna az én kis érzékeny gyomrom :)

Na, akkor marad anyósék számláján az a nagysok egy százalékom :)


Előzmény: dead soul (270.)
Lenina e-mail | 2004-02-13 14:19:11 | 271.
Két évig tanultam énekelni. Azóta már eltelt két év legalább. Ha komolyan énekelnék újra, akkor rámférne egy hét intenzív gyakorlás :)
Én szeretek ám szövegeket tanulni ;)
Bibibiiii, versmondó versenyeket is nyertem :))))
Meg, azután Szilveszter felolvasóestjein is (amikor még érdemesnek tartott arra, hogy értesítsen) volt általában két órám átértékelni az anyagot - ami szerintem nem sok idő ahhoz, hogy rendesen tudjak hangsúlyozni egy amatőr verset, amit nem is ismerek...
Tudod mit, elmegyek hozzátok súgónak ;)
Majd súgom a dalospacsirtának a szöveget :))))


Előzmény: dead soul (270.)
dead soul e-mail | 2004-02-13 13:42:55 | 270.
a tanárral nincs gond, a vizsgabiztos volt a gáz. de igazad van, hagyjuk a témát. tényleg énekelsz? akkor jöhetsz a zkarunkba énekesnek, pláne, ha kirúgjuk a basszer után a kis dalospacsirtánkat is - nemigen tanulgatja a szövegeket:/
áá, azt nem gondoltam komolyan, a tömörkény még kevésbé érdemes arra, hogy pézt kapjon, mint a zeneisk.; vlsz úgyse papírra költenék. inkább utald az APEH-nek, ök tuti hasznát veszik:)


Előzmény: Lenina (267.)
Lenina e-mail | 2004-02-13 10:33:13 | 269.
De közben az én pénzgondom megoldódott (mindig mondom, hogy valami őrangyalom van, vagy mifene), ugyanis elfelejtettem, hogy ebben az évben felemelték az étkezési utalványokat, így kaptunk tegnap 2x3500 Ft-ot :)
Úgyhogy gyorsan bevásároltam belőle ;)
De gondolom, ez szintén rohadtul nem érdekel senkit ;)

Mindenesetre legalább írok valamit a témához: azért létezek, hogy gondoskodjak arról, hogy holnap is legyen mit enni :))))


Előzmény: Lenina (268.)
Lenina e-mail | 2004-02-13 10:28:17 | 268.
500-asod van? És abból kell megoldanod erre hónapra a kaját? Hűűű, akkor még nálam is többet tudsz arról, hogy lehet a semmiből főzni :))

Vagy nem egészen így gondoltad azt az 500-ast? ;)


Előzmény: MT13 (263.)
Lenina e-mail | 2004-02-13 10:22:02 | 267.
Az anyósom Lázity Natália néven fut.
Az igaz, hogy a dolgozók fúrják egymást ... meg a többi is igaz, anyósom is mondta, hogy vannak ott olyan zongoratanárok, akiket Ő még sosem hallott zongorázni, pedig Ő mindig szervez tanárhangversenyeket, de a többség nem hajlandó ott szerepelni.
Én éneket tanultam ott két évig, úgyhogy tudom milyen, amikor a tanár észre sem veszi a fejlődést. Nekem is volt olyan, hogy gyakoroltam, mint a güzü (munka, házimunka, iskola mellett), éreztem, hogy haladtam előre, és a tanár azt mondta, hogy a legutóbb jobb voltam. A bosszantó ebben az, hogy konkrétan emlékszem, hogy az a bizonyos "legutóbb" egy olyan órán volt, amire semmit sem gyakoroltam. És persze bosszantott, hogy nem veszi észre, hogy nem jól tartom bent a levegőt - marha nehéz dolog volt számomra az egész levegőtechnika, és jól jött volna, ha azt mondja a tanár, hogy "ez nem jó, így és így kell", helyette azt mondta: "jó a levegővétel, az ajakkerekítésre fordíts több gondot", de én határozottan éreztem, hogy _nem jó_ az a qrva levegővétel!!!
Én is remélem, hogy nem olvassa semmi illetékes ;)

Miért nem váltassz át másik gitártanárra?
Úgy emlékszem (egy kb. 2 évvel ezelőtti tanárhangversenyről), hogy volt ott egy fiatal gitártanárnő - az nekem elég szimpi volt.
De pl. a szolfézstanáromat is nagyon szerettem! Fekete Ági - nem tudom, hogy most tanít-e vagy GYES-en van már, de nagyon jó kis órákat tudott összehozni.
Öööö, izé, tudnék még mit írni, de már így is túl sokat írtam, ha valaki erre jár a zeneiskolából, nekem végem :)
Úgyhogy most szépen visszanyeltem mindent, amit még le akartam írni ;))

Na, tudod mit?! Írd meg a sulid adószámát, és átküldöm az egy százalékomat! Nem venném a lelkemre, ha rajtam múlna a fénymásolópapírotok! ;)


Előzmény: dead soul (264.)
valentin e-mail | 2004-02-12 22:54:38 | 266.
Mi van kukoricajancsi, előmásztál a bányából? Akkor jövök én is, nehogy egyedül kelljen szembenézned ezzel a sok gonosz emberrel!

Előzmény: johnny (259.)
dead soul e-mail | 2004-02-12 17:32:39 | 265.
az nem számít, földijével szolidárisabb az ember:) azé' köszi, meg az emtétizenháromnak is.

Előzmény: Lenina (262.)
dead soul e-mail | 2004-02-12 17:26:34 | 264.
a király-königre is ugyanúgy igaz, tudom, hogy ott 'civilek' is tanulnak, de mégis visszataszító egy hely, az ott dolgozó tanárok miatt. ott fúrják egymást, ahol tudják, a légkör egy normálisabb embernek elviselhetetlen (apám tanított csellót jó ideig, ö se bírta). igazából egy állatkert az egész, értelmetlen szabályokkal. plö mér' van az, hogy az ötven gitárt tanuló gyerek sorsa egy nyugdíjas, mezei énektanárnötöl függ, aki qvára nem ért a gitárhoz, azt se hallja, mennyire nehéz egy darab (ezért szólt le múlt héten, amikor vizsgáztam, aszondja nem vagyok olyan jó, mint tavaly, persze, mert most egy kb hússzor nehezebb darabot játszottam, de az mindegy)? a gitártanárom a kevés emberi lény egyike (ki az anyósod?), öt meg rühelli ott mindenki, vlsz azért szólják le a tanítványait. szóval röviden ezért haragszom pillanatnyilag a zeneiskolára; azé' remélem, nem olvassa semmi illetékes, mert még kirúgnak, aztán nem leszek nöi snétberger ferenc:)

Előzmény: Lenina (261.)
MT13 e-mail | 2004-02-12 12:41:22 | 263.
Engem nem érdekel, hogy fiú vagy-e vagy lány, az a lényeg, hogy fasza gyerek vagy. Amúgy én se vagyok Tcs- mániás, de a moby tecccccikkkkk. No léptem.. Sziasztok. Ja és a vagyon miatt ne aggódj, Nekem egy 500-asom van. Hát ennyi. Legyetek olyanok, amilyenek lenni akartok, másképp nincs értelme.

Előzmény: dead soul (257.)
Lenina e-mail | 2004-02-12 10:23:36 | 262.
Nekem a KEDVENCEM vagy!!! ;)

Előzmény: dead soul (257.)
Lenina e-mail | 2004-02-12 10:21:26 | 261.
A Zeneiskola nem a konzi! A konzit én is utálom, mert a páromnak ott tették tönkre a leendő karrierjét, és miattuk nem lett zongorista, most meg nem győznek nyalni az anyukájának a tanárok, mert az anyukája tanítványai mind nívódíjakat nyernek a zongoraversenyeken ... undorító egy népség az biztos.

De én a Király König Péter Zeneiskola alapítványának utalom az egy százalékot. Ott nem konzisok tanulnak, hanem gyerekek. Illetve 22 éves korig bárki. És a többség nem tanul tovább konziban, csupán egyszerű zenekedvelő marad, esetleg rockzenekart alapít ;)
Leginkább azért utalom oda azt a nagy sok egy százalékomat (ami kb. 5-6 ezer forint), mert szeretném, ha a zeneiskola tudna minden gyereknek biztosítani hangszert - mert ugye, hangszer nélkül ...
Másrészről pedig a kedves anyósom ott tanít - zongora szakon tanszakvezető :)

De fénymásolással kapcsolatban nyugodtan fordulj hozzám!!!


Előzmény: dead soul (258.)
Lenina e-mail | 2004-02-12 09:52:12 | 260.
A munkahelyemről írok :)
Majd szólok már a főnökömnek, hogy adja el a gépeket, és emelje meg az árukból a fizetésem :))))


Előzmény: johnny (259.)
johnny e-mail | 2004-02-11 22:54:30 | 259.
Add el a gépedet:lesz pénzed és nem fogsz ide írni több faszságot!

Előzmény: Lenina (256.)
dead soul e-mail | 2004-02-11 21:37:55 | 258.
szegedi zeneiskoláért alapítvány? hát a konzinak kár utalni sztem eccázalékot, nem érdemlik meg, az a hely egy ideális elfekvö azoknak a tanároknak, akik utálnak tanítani. persze ez magánvélemény, meg van ott amúgy is kb két normális ember.
inkább a tömörkény alapítványnak add, lenne péz fénymásolópapírra:/


Előzmény: Lenina (256.)
dead soul e-mail | 2004-02-11 21:33:07 | 257.
nem értetted félre, tényleg nem vagyok oda a hevimetálért, técséröl meg arról a deprimált istenverésröl nem is beszélve.

hát köszi, ezt nem tudom, miböl szürted le, de azért jól esik:) most meg föleg jól, mert ha jól feltételezem, hogy nem sok embernek vagyok itt kedvence, de mindegy, megszoktam már. azért remélem, visszaolvastál annyira, hogy ne élj abban a tévhitben, hogy fiú vagyok:)


Előzmény: MT13 (255.)
Lenina e-mail | 2004-02-11 15:43:38 | 256.
Nagyon szívesen Neked adom az adóm egy százalékát, ha alapítvány vagy, és van adószámod, ahová utalhatom, ill. az adóm második százalékát is nagyon szívesen neked adom, ha bejegyzett egyházi szervezet vagy, és van "technikai számod" - ellenkező esetben továbbra is a Szegedi Zeneiskoláért Alapítvány kapja az egy százalékomat ;)

A leégés különben nálunk is létező jelenség. Most éppen egy db. ezres lapul a pénztárcámban, aminek ki kell bírnia ebben a hónapban, de hogy hogy fogja ezt csinálni, azt még nem tudom :)
Különben jó lenne már újra elnézni egy fincsi kis koncertre! A Mezőtűr Rock Fesztiválról különben is vannak szép emlékeim ;)
Na, majd ha minden rendbejön körülöttem, akkor visszatérünk erre a témára.


Előzmény: MT13 (255.)

1  2  3  4  5  6  7  8  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.