Click to Visit
Rock - Hippik
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  
26  27  28  29  30  

Ghosteus e-mail | 2006-03-01 19:59:45 | 103.
Oké, ZÁRJUK LE A TÉMÁT. EGYEBEM NINCS, MINT A GYŰLÖLETEM, ÚGYHOGY ELÉG.























=A Leader hippi, és ezen a Gyűlölet, és a bosszúvágy SEM változtat!=


Előzmény: kérész (102.)
kérész e-mail | 2006-03-01 19:56:26 | 102.
Emiatt a nagy gyűlölködés? Ilyet még elég sokan csinálnak. Kik előtt aláznak meg? Egymás előtt! Tehát nem égsz le olyan emberek előtt, akik számítanak.
Szerintem ez nem hippis. De ha már annyira ég benned a bosszúvágy, miért csak a szád jár? És ha nem sportolsz, hogy legyen egy kis izmod, hogy akarod megbosszulni a hülyeségeiket? Egyébként kezdesz szánalmasan viselkedni. Én kedvellek, meg minden, de ez már gyerekes.
Természetes, hogy kiszolgáltatva érzed magad, mert úgy is van, és az se nagy dolog, hogy leszólnak, meg minden. Engem is szóltak már le egy csomószor, de már elengedem a fülem mellett a hülyeségeket, mert tiszta dedósak ezek a beszólások... Na mindegy, látom önfejű vagy, csak aztán óvatos légy, meg ne szívd. Nem lesznek olyan híveid, akikkel majd megveretheted őket, vagy ilyesmi. Az ilyen embereket majd a sors megbünteti, nem kell még te is rátegyél egy lapáttal, mert akkor te is megkapod, ami jár neked. És az nem rózsaszín felhő. Nem lesz attól még lelkibékéd, hogy szétveretted azokat a seggeket...
Na mindegy. Leszállok a témáról, ez a te dolgod. Csak tanácsot akartam adni, mert még a végén beleesel a saját vermedbe.
Ja és az ilyen büdös kis idióták véleményén nem kéne rágódj. Ki nem szarja le, hogy öt buta tuskó mit mond rólad??? Jó, hát te, de ez hülyeség...


Előzmény: Ghosteus (101.)
Ghosteus e-mail | 2006-03-01 18:45:46 | 101.
Nem. Ha megvertek volna, akkor olyan helyen tették volna, ahol senki nem lát...ez nem megaláztatás.
Nyilvános helyen...buszmegálló. Az egyik gyereket ismerem. Először normálisan beszélgettünk, és én félszavakban válaszoltam a kérédseikre. Aztán megkérdezték, mennyiért vettem a telefonom. Mondtam, 5000. Ezt nem hitték el (pedig igaz), és a további idő azzal telt, hogy további figurákat gyűjtöttek maguk köré (először csak ketten voltak), és mindenkinek elmondták, hogy milyen egy ostoba gyökér vagyok. Soha életemben nem hallottam olyan sértő szavakat...amikor annyit mondtam, hogy ne cináljátok ezt, vagy menjetek mr egy kicsit arréb, akkor az egyik felállt, fenyegető hangon megszólalt, hogy: "Na, velem te ne beszéljél így, köcsöggyerek!", és elkezdte lökdösni a fejemet, azán visszaült, és elégedett képet vágott. Körbevettek, a pályaudvaron nem sokan törődtek velünk, ők ezeket nem veszik észre...
A tortúra folytatódott, megkérdezték, dolgozom-e a nyáron. Elmotyogtam egy halk "nem"-et, mert egyszerre féltem, és gyűlölködtem is magamban, de ha nem válaszolo, akkor egyszer megkerestek volna, és...na, és elkezdtek hőbörögni, mi az, hogy nem dolgozol, szntem látták rajtam, hogy úgy nézek ki, mint egy csontváz, aki csak azért visel bőrt, hogy meg ne fázzon. Még egy negyed órán át sütötték el rajtam a legízléstelenebb poénokat, aztán leléptek.

G Y Ű L Ö L E T !
Az egyetlen megoldás...
És ne haragudj, de nem változhatok...ha felfejlődök, és elintézem őket, akkor tovább élhetem békés, nyugodt életemet, mert addig biztos hogy nem nyugszom!


Előzmény: kérész (100.)
kérész e-mail | 2006-03-01 18:28:59 | 100.
De tehetsz róla... Félsiker, ha már szánalmat érzel irántuk. De ha vissza akarod nekik adni, amit kaptál tőlük, akkor rád is mondhatja majd valaki, hogy szánalmas vagy. (Ez most nem egy sértés akart lenni.) De végül is tudod... Ha ilyen érzéseket táplálsz magadban, egy idő után már az is szánalmas.
Megkérdezhetem, hogy azon kívül, hogy ok nélkül lehülyéztek, mivel bántottak még? Mert manapság sajnos már eléggé hétköznapi, ha valami egoista izomagyú lehülyéz valakit. Megvertek? Leköptek? Vagy valahogy megaláztak?


Előzmény: Ghosteus (99.)
Ghosteus e-mail | 2006-03-01 18:12:14 | 99.
Nem tehetek róla, a gyűlöletem magával ragadott.
És hidd el, mérhetetlen szánalmat is érzek irántuk. Szegény, szeencsétlenek, akik azt hiszik, hogy büntetlenül kicseszhetnek a Leaderrel...csak nehogy rászívjanak.


Előzmény: kérész (98.)
kérész e-mail | 2006-03-01 18:05:58 | 98.
Tudod, mindenkit cseszegetnek valamilyen módon... Szerintem kicsit túlzásbaviszed ezt a hatalomvágy dolgot. Nem attól ember valaki, hogy tud gyűlölni, hanem attól, hogy vannak érzései, de nem a gyűlöletről van szó. És te csak hergeled magad, és már tombolnak benned a negatív érzések. Kár, hogy nem akarsz ezen gondolkodni. Talán egyszer, amikor már nem fogsz többször összeakadni a seggekkel, mást fogsz érezni. Talán szánalmat... De nem haragot, bosszú-és hatalomvágyat meg gyűlöletet. Csak sima szánalmat. Mert már kicsit érettebb lesz a gondolkodásod. Most nehogy azt hidd, hogy ezzel azt akarom mondani, hogy gyenge a felfogásod, vagy ilyesmi. Mert okos fiú vagy te, ne ilyen hülyeségeken idegeskedj!
Egyszer úgyis mindennek vége... Ahogy ennek a cseszegetésnek is vége lesz.
Ja és szerintem vannak olyan hippik, akik az elveik mellett nem éreznek senki iránt gyűlöletet. Ez olyan, mintha egy ország megtámadott volna egy másikat. És a másik visszavág, merthogy ,,mit képzelnek már?!" De ebből lesz a háború. Te ne legyél ilyen...


Előzmény: Ghosteus (97.)
Ghosteus e-mail | 2006-03-01 17:52:24 | 97.
Nem haragszok...miért haragudnék? Mindenkinek van véleménye, és a fórum arra való, hogy leírjuk, nem?

Hitler. Soha életemben nem éreztem emberi személy iránt olyan elképzelhetetéen gyűlöletet, mint Hitler iránt. Ő nem volt ember, csak mocskos, undorító náci.
A hatalmovágy. Igen, a hatalomvágy. Igen, az dúl bennem, a gyűlölethez társulva. És bosszúvágy.
Nem vagyok hippi, mert bosszúvágyat érzek? HÁT TUDSZ NEKEM OLYAN EMBERI SZEMÉLYT MONDANI, ÉLŐ LEGYEN, VAGY AKÁR HOLT, AKI MÉGOLY HIPPI ELVEK MELLETT SOHA, EGY CSEPPNYI GYŰLÖLETET, ÉS BOSSZÚVÁGYAT NEM ÉRZETT SOHA?! Nézz magadba! Érezni fogod a múltból feltörő negatív érzéseket, és ha elfojtod is: benned vannak, mert ez tesz emberré.
A nagypofájúak. Bennük nem ég bosszúvágy, őket nem az hajtja. Én felismerem a bosszúszomjat, a gyűlöletet. Ezeket ők nem ismerik! Még a legmélyebb érzelmeik sem többek, mint akár a te legsekélyesebb, legszenvedélyesebb vágyad, érzésed! Így nem alacsonyodhatom le a szintjükre, mert tudom, hogy bennem igenis valós érzelmek vannak. Ők ezekről mit sem tudnak.

Még egyszer, nem haragszom. Jogod van kinyilvánítani a véleményed.
De gondolkodni nem fogok. Ezen már nincs mit.



Előzmény: kérész (96.)
kérész e-mail | 2006-03-01 17:40:31 | 96.
Ghosti, ne haragudj, de egyetértek Goyával. Amiket írsz, azok egyáltalán nem hippiszavak. Nem lehetnek híveid, mert egyenrangú vagy mindenkivel. Nem vagy te Hitler. :P Ő is valahogy így kezdhette... A hatalomvágy...
Tudod, rengeteg más emberrel megesik, hogy leszólja sok nagydarab seggfej, de még sem akarnak rajtuk bosszút állni. Szerintem az ilyen emberek csak szánalmasak... Hogy lettek vajon ilyenek? Lehet, hogy nagypofával születtek, de az is lehet, hogy bennük is ég a bosszúvágy. Te ne alacsonyodj le az ő szintjükre! Ha igazi hippi vagy, eszedbe sem jut rajtuk bosszút állni! Szerintem gondolkodj el ezen, mert semmi értelme a bosszúállásnak.
Remélem, most nem haragszol rám, csak leírtam a véleményemet...


Előzmény: Ghosteus (95.)
Ghosteus e-mail | 2006-03-01 16:25:41 | 95.
Goya, te sem tudnál különben hozzáállni a dolgokhoz, ha öt nagydarab állat lerohan a pályaudvaron, és a lehető legostobább tréfákat sütik el a rovásodra, és minden második mondatuk az, hogy: "Hát ez hülye ez a gyerek...!", és ezt rád értik, holott az egész közben egy rohadt szót sem szóltál, csak ha kérdeztek...ne haragudj, de ez így nem működik.
És ha békésen érnéd el a békét, akkor mit ajánlgatod a judot, meg hogy terítsem le őket néhány távol-keleti fogással?! Ez ugyanúgy harcias, és agresszív békeelérési módszer!
Szerintem még mindig jobb, ha csak elképzeled őket tíz méterrre az Etna vulkán kürtője fölött...


Előzmény: goya (94.)
goya e-mail | 2006-03-01 15:43:30 | 94.
neked az béke,hogy láva felett lógnak??? meg mindenféle rosszat kívánsz??? egy hippi nem így gondolkodik. a saját elveid nem egyeznek a békés szándékkal,és a béket a hippik békésen akarják elérni.

Előzmény: Ghosteus (93.)
Ghosteus e-mail | 2006-03-01 15:28:31 | 93.
Miért kérdőjelezed meg békére való vágyamat? Én kizárólag úgy tudok békét teremteni, ha bosszút állok.
ÉS HAGYJUK MÁR EZT A JUDO DOLGOT, MERT ÉN KEMÉNYEN KARATÉZTAM ANNO, ÉS SZART SEM ÉRT, CSAK ROHADT DRÁGA VOLT!
Verekedni azóta elfelejtettem, és igenis lesznek híveim,
ÉS HIPPI VAGYOK, MÉG HA NEM IS LÁTSZIK! CSAK NEM VAGYOK DIVATHIPPI, SEM NEOHIPPI, NEM KÖVETEM ITT A DIVATOT, HANEM IGYEKSZEM SAJÁT ELVEIMET KIALAKÍTANI!


Előzmény: goya (92.)
goya e-mail | 2006-03-01 15:22:30 | 92.
az hogy egy hippi nem mond ilyet!!!44

Előzmény: Ghosteus (90.)
goya e-mail | 2006-03-01 15:21:50 | 91.
ezek nem hippi szavak. hát tanúlj meg judozni,és állj bosszút,védd meg magad! ne csak a szád járjon,és ne mással akard elvégeztetni a te feladataidat. ha hippi vagnem lehetnek híveid, --> egyenlő vagy mindenkivel

Előzmény: Ghosteus (87.)
Ghosteus e-mail | 2006-03-01 14:18:51 | 90.
Mi ebben a fura? Az elnyomatástól kissebségi érzésem, lett, ami uralkodási vágyat eredményezett.
MI EZEN A FURA?


Előzmény: kérész (89.)
kérész e-mail | 2006-03-01 13:34:03 | 89.
Ghosti, azért ezek elég fura szavak...

Előzmény: Ghosteus (88.)
Ghosteus e-mail | 2006-03-01 10:27:59 | 88.
Az a helyzet, hogy a sportokat is gyűlölöm. Nincs az a sport, ami lekötné a gyűlöletemet!
Magamban éppoly kielégítő lemeccselni a bosszúmat, mint hamarosan élőben is megtenni. De az lesz azért az igazi gyönyör...!


Előzmény: goya (86.)
Ghosteus e-mail | 2006-03-01 10:26:21 | 87.
Goya, ha megtehetném élőben, egy másodpercig sem haboznék könyörtelen bosszút állni. Nem téged akarlak bosszantani vele. És ha most még csak elképzelem:
ITT ESKÜSZÖM, HOGY MINDEN KÍZÓMAT MEGTALÁLOM, ÉS A HÍVEMIMRE BÍZOM!


Előzmény: goya (83.)
goya e-mail | 2006-02-28 21:32:28 | 86.
és az ha vékony vagy és gyenge,egyel több ok hogy sportolj. jó hatással van a lélekre,levezeti a feszültséget,növeli a koncentrációképességet,megismered testi-erődet,és kezelését,ami kiegyensúlyozottá varázsol, egészséges, és fasza izmos csávó leszel,nőni fog az étvágyad--> nem leszel vékony, ghosti! ne törődj bele a dolgokba,ha csak belül játszod le a mérkőzéseket, könnyen elcsúszhatsz a realitás talajárol. hiszen az hogy te milyen vagy,az a külvilágban talál értelmet. ha ezt meg teszed,és kiállsz magadért,azzal már harcolsz a jó oldalon. nem ez lenne a lényeg??
nincs lehetetlen,csak tehetetlen,az egész annyi hogy megteszed vagy nem,és a kettőt héti pár alkalom biciklizés választja el, távolinak tűnik,de hidd el oly sok mindent megoldasz,oly kevés erőfeszítéssel. nekem az életem a sport,és egyszerűen fantasztikus dolog..

goya e-mail | 2006-02-28 21:20:18 | 85.
bizony ghosti, vicynek jol beszél..

amugy gimiben sokkal normálisabb és inteligensebb tanárok vannak,és figyeljétek meg hogy ott már szinte felnőttként fognak kezelni titeket.sokkal nagyobb teretek lesz.


Előzmény: Vicy (78.)
goya e-mail | 2006-02-28 21:17:19 | 84.
ne vedd le. ill. én nem venném le. felháborító, öltözködés-szabadság van.
szerintem holnap menj kendővel a derekadon, és köss rá 4 csomót,és mond hogy fázik a derekad..
mond hogy neked meg az nem tetszik,ahogy ő öltözik,még sem vetkőzteted le. én a melleimre is szoktam kötni kendőt azt biztos nem vetetné le...
ne törődj velük.még nagyon kicsik.nem hozhatod magad ugymond versenyhelyzetbe velük. nekik ez még vicc.. nem szánalmasak,el kell nekik nézni emberi butaságukat..meg kell bocsátani.egyszerűen ne halld meg amit mondanak..
ők még nem fogják fel hogy ez mit jelent!! igy nem tudják mit beszélnek..


Előzmény: Vicy (77.)
goya e-mail | 2006-02-28 21:06:02 | 83.
nee ghosti nee!!!
engem gyilkolsz ezzekkel a vágyaiddal. tudom hogy nagyon rossz,de ez túlzás
bár ugye ezt csak elképzeled??!! mert ha a valóságba lenne rá lehetőséged ugye nem tennél ilyet???!!!


Előzmény: Ghosteus (75.)
kérész e-mail | 2006-02-28 20:04:12 | 82.
Szerintem azok a 7-edikes izémizék már nem nagyon fognak ugatni. }:-))

Előzmény: Vicy (77.)
Ghosteus e-mail | 2006-02-28 17:35:16 | 81.
AKKOR GYŰLÖLJ ŐSZINTÉN, ÉS TÖBB SZERETET KELETKEZIK.

Előzmény: Vicy (80.)
Vicy e-mail | 2006-02-28 17:34:06 | 80.
NA AZ KÉNE IDE TÉNYLEG.FÉKEVESZTETT SZERETET,DE GYORSAN MERT EBBE A VILÁGBAN KIHALÓ FÉLBEN VANNAK AZ ILYEN ÉRZELMEK.
Ghosteus e-mail | 2006-02-28 17:32:08 | 79.
Nem, a gyűlöletből nem is béke lesz, hanem fékevesztett szeretet.

Előzmény: Vicy (78.)
Vicy e-mail | 2006-02-28 17:25:35 | 78.
A ballagásról meg annyit hogy azért én el fogok menni mert hát mégids 8 évig koptattam a cerkámat itt és vmilyen szinten még kötödök hozzá.Tök fura lesz majd új suliba járni.És kiváncsi vok hogy milye tanárokat kapunk.Remélem nem lesznek idegbetegeg.

Egyépként Ghosti ne utáld azért őket mert állandóan piszkálnak.Csak szard le őket és ne foglalkozz velük.Tom milyen mert már vlem i történt ilyen.
Ne feledd:a gyűlöletből nem lesz soha béke!!!

Vicy e-mail | 2006-02-28 17:19:56 | 77.
A tanárok tényleg direkt csinálják ezt az egészet.Látszik rajtuk.Komolyan nincs más dolga csak velem foglalkozni.?
Múltkor úgy mentem suliba hogy a derekamon volt egy kendő és a föci tanár levetette.Komolyan annyira szánalmasak.Állandóan belepofáznak hogy hogyan öltözködöm.Mert nekik nem tetszik.És?nekem tetszik és akkor is úgy fogok öltözködni ahogy én akarok.Nem toim de nekem eszembe sem jutna hogy rászoljak vkire hogy nem tetszik hogy öltözködik,mert semmi közöm hozzá.
van a suliban két 7.es hülye picsa aki folyton beugat hogy hogy nézünk ki a kérésszwl mert osztálytársak vunk.Aztán bestolnak vmi hülywséget másnap meg ők is úgy néznek ki.Hát szerintem ez a szánalmas.

kérész e-mail | 2006-02-28 08:58:06 | 76.
Szerintem épp elég az is, hogy nem vagyok vele szemtelen. :P
Ghosteus e-mail | 2006-02-27 21:02:53 | 75.
Kösz goya, hogy meghallgattad a Leadert...űztem küzdősportot, de abbahagytam. A testem gyenge, a karjaim vékonyak, az ujjaim leginkább csontokra hasonlítanak. De én küzdök! Odabent.
Mert a gyűlöletem segítségével képes vagyok kontrollálni magam, lévén tudom, hogy valamikor mérhetetlen szeretetmennyiség fog születni belőle.
Ha nem gyűlölném őket, már régen kitörtem volna, mint egy hülye, és akkor tényleg elmebetegnek néztek. Így magamban elátkozam őket, és elképzeltem, amint fejjel lefelé lógnak egy lávafolyam felett, míg hűséges, fehér köpenyes szolgáim a mélybe taszítják őket...
Így hát csak tűrök, és híveket toborzok magamnak, amint elegendően éretté válok az uralkodáshoz.
Ezt szektaként is fel lehet fogni.


Előzmény: goya (73.)
goya e-mail | 2006-02-27 21:00:24 | 74.
ja és : figyelnék tanárnő óráin,ha érdekes lenne,

légy bátor és mégis finom! mond el neki mi az ábra,ha tudodd hogy igazad van!!


Előzmény: kérész (70.)
goya e-mail | 2006-02-27 20:57:08 | 73.
ghosti!egy percig sem gondoltam hogy gyülölnél.

azért biztos hogy szeretnél tenni ezen rossz dolgok ellen,és teljesen jogos,szerintem neked való lenne a judo,ez a küzdősport nem erőszakos!, és az önvédelemről szól,én is üzöm,bár nem olyan rég kezdtem. és akkor meg tudnád védeni magad az ilyen aljas emberektől. persze,igazad van, vannak reménytelen esetek, de meg lehet tanúlni őket is legyőzni,mert télleg vannak olyan emberek,akikből soha nem lesz jo ember,akárhogy is küzdünk...

(és miután a leader lerakta a földre a gonoszokat,elmondja nekik, hogy ilyet nem szabad csinálni SENKIVEL)

amugy télleg megértem érzéseid,de remélem használhato tanácsot adtam.


Előzmény: Ghosteus (71.)
goya e-mail | 2006-02-27 20:44:39 | 72.
hát én ezt így megmondanám ahogy leírtad.
:ha a tanárnéni tisztelne egy kicsit is, tanúlnék,és azért mert nem szeretem a kémiát, nem kell lenézni.
ráadásul a kémia nem is érettségitantárgy..szard le.

én sem tanúltam amikor így viselkedtek velem


Előzmény: kérész (70.)
Ghosteus e-mail | 2006-02-27 20:31:32 | 71.
ÉS AZOKKAL TÜRELMES, MEGÉRTŐ, ÉS ELFOGADÓ LEGYEK, AKIK SZÓ NÉLKÜL ODAÜLNEK MELLÉM A BUSZPÁLYAUDVARON, ELKEZDENEK BESZÉLGETNI, ÉS CSESZEGETNI ENGEM, SZÓ NÉLKÜL ELVESZIK A TELEFONOMAT, RÖHÖGNEK MINDEN SZAVAMON, PEDIG KÉTPERCENKÉNT MONDOK EGY "AHÁ"-T, LENÉZNEK, ÉS MEGALÁZNAK MINDEN EMBER ELŐTT, SOKAN VANNAK, ÉS LÖKDÖSŐDNEK, MINDEN SZAVUK SÉRTÉS NEKEM SZÁNVA, NEM IS ISMEREM ŐKET, DE HA ANNYIT MONDOK, HOGY "LÉGYSZI, NE CSESZEGESSETEK MÁR", AKKOR AZ EGYIK FELPATTAN, ÉS ELKEZDI TÉPNI A FEJEMET, ÉS ÉN NEM VÉDEKEZHETEK, MERT KIS 16 ÉVES SENKI VAGYOK, ŐK MEG NAGY 17-20 ÉV KÖRÜLI KIGYÚRT ÁLLATOK, ÉS KÖRÜLBELÜL NYOLCAN...?!

NE HARAGUDJ, GOYA, DE AZ ÉN SZÍVEMBEN IRÁNTUK CSAK MÉLY, ÉS KIENGESZTELHETETELEN G Y Ű L Ö L E T VAN! NE HARAGUDJ, ŐKET NEM TUDOM ELFOGADNI, ÉS CSAK EGY KICSIT IS TISZTELNI!
Ó, BÁR LENNÉNEK ŐSZINTE HÍVEIM, AKIK UTASÍTÁSOMRA L I K V I D Á L J Á K EZEKET A SZEMETEKET!
BÁR LENNÉK HATALMAS DIKTÁTOR, A NAGY GHOSTEUS, A LEADER, AKI TÖNKRETESZI EZEKNEK AZ "EMBEREKNEK" AZ ÉLETÉT, ÉS MEZTELEN, SÜKET, ÉS VAK FÉRGEKET CSINÁL BELŐLÜK...!
IGEN! IGAZI HIPPI VAGYOK! DE KÖZBEN EMBER IS!

ÉS ITT, MINDENKI ELŐTT, ÜNNEPÉLYESEN MEGFOGALMAZOM A HITVALLÁSOMAT:

GYŰLÖLJ HOGY SZERETHESS!!!
HATE FOR LOVE!!!

kérész e-mail | 2006-02-27 19:25:20 | 70.
Aha, elvárják a tanárok, hogy tiszteljem őket, de ő nem tisztel engem? Mert azért én is ember vagyok, akkor ne kezeljen már úgy, mint egy kavicsot. :P
És még azért se fogom tisztelni őket, nem érdek, hogy elballagok néhány hónap múlva!
Amúgy szerintetek bunkóság lenne, ha nem mennék el a saját ballagásomra? :DD Mert nagyon nem érdekel az osztályfőnök hülye dumája, meg az ilyenek. Alig várom már, hogy megszabaduljak ettől az iskolától!
Egyébként nem hinném, hogy felkészít avval a kemény dolgokra, hogy folyton szívat. Mert nem úgy szívat, hogy folyton engem feleltet. Meg igazából nem is szívat, csak nem szeret. Meglát órán egy kis papírt a kezemben, és máris el kezd ugatni, hogy jó lenne, ha figyelnék az óráin. És ha szarul sikerül egy doga, az egész osztály előtt megállapítja, hogy nem nagyon tanultam. De ez még elmegy, de az a fej... Látszik, hogy hízik a mája! Kis szánalmas izémizé...

Ghosteus e-mail | 2006-02-27 19:23:53 | 69.
Ja, és goya...őszintén sohasem gyűlöltelek, csak nem szimpatizáltam az elveiddel.
De felejtsük el, oké?


Előzmény: goya (67.)
Ghosteus e-mail | 2006-02-27 19:21:55 | 68.
Én végig a szavak nélküli gyűlöletre céloztam, a tettlegességig, még ha megtehetném SE fajulnék...
A gyűlölet igaz szeretethez vezet. Szerintem.
Majd még fejlesztgetem az elméletet, úgyhogy nem muszáj vitába szállnotok a még kezdetleges verzióval.

goya e-mail | 2006-02-27 19:07:00 | 67.
lány.
te is ballagsz.neked sem kell sokáig bírni.
igaz ne csodálkozzon ha igy tett.. de te csak annyit tehetsz diák pozíciódból,hogy tiszteled, és lepergeted magadról ha utál is..


Előzmény: kérész (63.)
goya e-mail | 2006-02-27 19:04:16 | 66.
nem kell szeretni.tisztelni. dehát pár hónap és elballagsz nem???akkor meg ugysem látod őket többé. ezzel hogy piszkálnak,felkészítenek téged sokkal rosszabb dolgokra,nézd a jó oldalát, azok,akiket szeretnek a tanárok,és ajnároznak,olyan orraesések lesznek életükben,hogy ujjuj,és soha nem lesznek igazán önállóak.és nem lesz problémamegoldó képességük,és mindíg el fogják várni környezetüktől hogy ajnározzák.. engem sem szerettek a tanárok...

Előzmény: Vicy (64.)
kérész e-mail | 2006-02-27 19:01:39 | 65.
Goya, ha már a korodat nem árulod el, legalább a nemeddel hagy legyünk tisztában... :))
Szóval F/L vagy?

Vicy e-mail | 2006-02-27 18:54:50 | 64.
Goya hogy tudsz ilyen bölcs lenni?Most komolyan tök jókat irsz.

Persze hogy megpróbáltam bele képzelni magam az ő helyzetükbe,de ha folyton csak piszkálnak és lehordanask a saárga földig akkor hogy tudnám szeretni őket(a tanárokra gondolok itt)


kérész e-mail | 2006-02-27 18:46:12 | 63.
Goya, ezt ugye nem gondoltad komolyan?:P
Ha ismernéd a kémiatanárunkat, nem így beszélnél róla! Beleköt abba is, amibe nem is lehet, engem utál, mert szar vagyok kémiából, és ritkán mosolyog, és egy hülye *****. Tényleg nem tudok róla semmi jót mondani! Tudod, már kb. 50 éves, és nem mondanám csúnyának. Legalábbis Ili banyánál biztos nem csúnyább, meg a többi tanárnál se. Valamit nagyon elszúrjatott még fiatal korában. Lehet, hogy akkor is így viselkedett, akkor meg ne csodálkozzon, hogy magára maradt. Na mindegy, ne legyen téma a kémiatanár. :D


Előzmény: goya (62.)
goya e-mail | 2006-02-27 18:35:44 | 62.
nem kell keresni.de ha megadod neki a tiszteletet,akkor már túlléptél rajta,mégha "köcsög" is..
persze,az a lényeg hogy neked nem kell felnőni hogy röhögj rajtuk.
ne az ablakon ugorj ki..inkább az ajtón :)

a kémiatanárod biztos nagyon szomorú,amiért nem adatott meg neki. és biztos azért olyan keserű..
ő is ember,biztos kiábrándúlt az életből;nem szeretik,nincs senkije..legalább ti legyetek vele kedvesek és segítőkészek,mert ő nem tehet róla,hogy olyannak született,és gondoljatok bele a helyzetébe:minden amire ti vágytok,benne már meghalt,elveszett. ez tragikus. engem tuti ösztönözne hogy kedves legyek vele..


Előzmény: kérész (59.)
goya e-mail | 2006-02-27 18:24:04 | 61.
:))

az osztálytársaiddal kapcsolatban azt tudom tanácsolni,hogy emelkedj föléjük, ha megbántanak,gondold végig hogy ki vagy te,és hogy erre büszke vagy-e. aztán mosolyogj egyet azon,hogy ha rájönnek mi az a hippi,akkor majd jól elszegyelhetik magukat,ha nem jönnek rá soha,akkor se sajnáld mert te tudod miből maradnak ki.. :) utána pedig mond magadban hogy boldogságot kívánsz nekik,mert mint mondtad ők is emberek. és hidd el boldogságos pillanat lesz,hogy milyen könnyű is ezt kimondani. ha rosszindulatúak veled,akkor se törődj velük,te különb vagy.és ezt a természet meghálálja neked majd.és nekik megbosszúlja a természet,úgyhogy neked még véletlen se jusson eszedbe ilyen... sőtt akár el is mondhatod nekik: csajok örülök h nektek elég barbibabának lenni,de én igy érzem jól magam,és nem bánt hogy piszkáltok,mert ez ellszáll mellettem,és nem engem bántotok vele hanem magatokat minősítitek,és a rosszindulat a boldogság legnagyobb ellenfele.

a lényeg hogy lássák,te ezen lazán túllépsz, mert többre vagy hivatott..


Előzmény: Vicy (58.)
kérész e-mail | 2006-02-27 18:20:27 | 60.
Ja és nem tudom, miféle férfi vette el Ili banyát, de tanárokban nem fogom keresgélni a szépet. Nem érdemes... Kincs, ami nincs.
kérész e-mail | 2006-02-27 18:15:20 | 59.
Én is keresem mindenkiben a szépet, de Ili banyában (angoltanár) és Erika nyanyában (kémiatanár) egyszerűen nem találom. Persze szerintem Erikában nem is naon fogom megtalálni, mert más se nagyon találta meg. Nincs se férje, se gyerekei... Milyen ember megy el kémiatanárnak? Hát az ilyen, na mindegy.
Szóval képzeld Viky, amikor látom a fiúkat, ahogy dobálják egymásra a taknyos zsepit és a narancsot (dedó), nem csak szánalmat érzek irántuk, hanem... Hát hogy majd egyszer ők is lesznek felnőttek, és majd nevetni fognak magukon, hogy milyen kis dedelének voltak. Meg rájöttem, hogy a fiúk 98% ilyen. Dedi. És néha olyan aranyosak. :D De azért persze hülye seggek is, mert én is simán kiugrok tőlük az ablakon...

Vicy e-mail | 2006-02-27 18:03:06 | 58.
SDzóval elolvastam Goya hogy miket irtál és be kell vallanom tévedtem veled kapcsolatban.Először egy hülye drogosnak képzeltelek,de most rájöttem hogy nem az vagy.Kezdesz szimpi lenni!!!
Vicy e-mail | 2006-02-27 17:54:40 | 57.
Én mindenkit szeretek igy hát nem ismerem a gyűlöletet.Ez most nem volt igaz.Mielőtt rátaláltam volna a ,,belső békémre" azelőtt sok embert utáltam.Tanárokat legfőbbképpen,meg némely hülye osztálytársamat.De aztán rájöttem hogy ők is emberek(milyen megleoő ugye)és valamiért biztos lehet őket szewretni.Szóval ezentúl minden emberben keresem a szépet meg a jót.Bár arra még mindig nem jöttem rá hogy miért tudnám szeretni ía fizika tanáromat.Sebaj majd eccer rájövök.
Van pár osztálytársam akitől tényleg a falnak meek.Állandóan azzal jönnek hogy :
te hippi vahy hihihihi?s ettől a falnak meek mint már mondtam
:ert nem értem hogy ezen mi olyan vicces.Ők játszák magukat meg úgy néznek ki mint vmi barbi baba.Ha nem értik miaz ha vki hippi akkor miért szólnak be?!de csak sajnálni tudom őket.Játszák az agyukat hogy a többiek elfogadják őket.Én meg nem.

goya e-mail | 2006-02-27 17:15:00 | 56.
ja és teleszarnak mindent,de a takarítás oly kevés munka ahhoz képest hogy boldogok legyenek.

Előzmény: goya (55.)
goya e-mail | 2006-02-27 17:13:21 | 55.
annélkül is tud szerintem szeretni az ember hogy gyűlölne,én senkit sem tudok gyűlölni.sőt,a megbocsátás csodálatos érzés,nehéz,de utólag megnyugvást ad. és ha gyűlölet van bennünk, vagy akármilyen más negatív érzelem,akkor az kihatással lehet a lelki állapotunkra,és ha nem gyűzzük le,mégtöbb ilyen érzelem rontja vidámságunkat,és jókedvünket.
de ha elfogatsz valakit,abba benne van az is hogy nem gyűlölöd...nem?

amugy a madárkákhoz visszatérve,az én madaraimnak van kalitkájuk,DE MINDÍG NYITVA van az ajtaja,és ugy repkednek ahogy akarnak,és délelőtt általában repkednek ugrálnak a függönykarnison,fürdenek,fészket is próbálnak építeni,bár kókuszdióhéjban alszanak,az tulképpen az a fészkük. de szeretnek a kalitkában mert ugy néz ki mint 1 dzsungel.. és mindíg visszamennek,imádom őket.


Előzmény: Ghosteus (54.)
Ghosteus e-mail | 2006-02-27 16:35:32 | 54.
Ezzel azt akarom mondani, hogy ha jogos a gyűlöleted, akkor engedj neki teret a szívedben, ne hagyd, hogy kiáramoljon, eltűnjön belőled, ne hagyd, hogy átalakuljon például sajnálattá, vagy együttérzéssé! A történelemben a gyűlölet a mindenkori szeretet forrása is. Gyűlöljetek, ha jogos, és szeretet fakad belőle! Nem tudni, hol, nem tudni, mikor, vagy hogyan...de annyi biztos, hogy a gyűlölet közelebb hozza az embereket.

Nem találtam volna rá kérészre...se Vicyre...
...de még Kétire sem, sőt, goyára sem, ha annak idején a gyűlölködő háborúk, hatalmi harcok árnyékából ki nem nő a hippimozgalom! Mert akkor valószínűleg nem létezne ez a topik, és a szívünkbe nem férkőzött volna be ez az eszmerendszer!

Nyilván tele van pardoxonokkal, de ha belegondolsz: így van. Az élet ontja magából a példákat.


Előzmény: Ghosteus (53.)

1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  16  17  18  19  20  21  22  23  24  25  
26  27  28  29  30  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.