Click to Visit
Rock - LaVey-ról
Kereső:
Részletes kereső!
Belépés regisztrált tagoknak:
Login:
Jelszó:
Üdvözlünk a Zene.net fórumában!

Regisztráld magad most! Ezáltal Te is hozzászólhatsz a különböző témákhoz és új témát is nyithatsz!
Regisztráció | Kereső | Kategóriák

1  2  3  4  

Necro e-mail | 2004-01-19 18:37:51 | 77.
"tök evidens, hogy egy alacsonyabb létformából nem származhat magasabb"
igen?!! akkor szerinted mi a fejlődés?!! ez kb. olyan(csak lassabb) hogy a kisbaba még mászik + gügyörészik és ahogy nő fel egyre értelmesebb lesz...jó esetben...


Előzmény: v.o.n. (74.)
Necro e-mail | 2004-01-19 18:25:43 | 76.
Hát kurvára nem ugyanaz a kettő,de tök mind1...hiába mondok neked bármit is,úgysem fogod fel,hogy lehet,h nem neked van igazad...a majmos sztori meg nagyjából be van bizonyítva,a másik meg nem!vagy te nem jártál biosz órára?!de leszerom a véleményedet,nincs kedvem veled vitatkozni,túl egoista vagy ahoz,h esetleg más nézőpontját elfogadd,vagy esetleg csak elgondolkodj rajta...szóval higgy amiben akarsz,úgysem tudsz +győzni,mert semmi értelemeset nem mondtál,amiért el kellene hinni,amit te gondolsz...

Előzmény: v.o.n. (73.)
stevie e-mail | 2004-01-19 16:56:54 | 75.
Nekem nem a tv kikapcsolása halál, hanem amikor ilyenek szövegeit olvasom, mint te. A TV-ben amúgy van neked való müsor is - a Hit gyülekezete. Az eddigiek alapján, amiket írtál, az a te értelmi színvonaladnak megfelelő adás.

Ja még valami: a kereszténységet újfent kiválóan minősíti ami a minap történt: kirugtak egy nem heteró gyerekeket a Károli Gáspár Református egyetemről...


Előzmény: v.o.n. (74.)
v.o.n. e-mail | 2004-01-17 13:31:27 | 74.
hehe

ezt az egészet be kéne kereteztetni, annyira gyönyörű, de én sajnos csak idézőjelekkel tudok előrukkolni :)

"Ébresztő öreg! Szerinted véletlen, hogy egyre kevesebben hisznek a humbug szarságaitokban?"

egyáltalán nem véletlen. ez a nagyon is tudatos agymosás része, amit pl. rajtad szemmel láthatólag sikerrel végeztek el

"Egyszerüen sokkal inkább látszik a vallásotok kitalációnak, mintsem ténynek. Nélkülöz minden valóságalapot"

persze, mivel neked a TV a valóság, el se tudod képzelni, hogy vmi "tévén túli" is létezzen vagy, hogy a kedvenc műsorod nem a nagybetűs élet, hanem egy tudatos művészi alkotás

"Amúgy meg az inkább degenerált, aki képtelen elfogadni, hogy valaki kételkedik"

látod, még azt is beetették veled, hogy valójában Te vagy a nagy kételkedő hehehe (galilei, mi?:)

"Én ateista vagyok, baszd meg. Ezek szerint hülye is?"

így van. dobom a banánt! :)

"Hadd kérdezzem már meg, hány osztályt végeztél? 8-at? Az elsőt 5-ször, a másodikat meg 3-szor?"

természetesen nem jártam iskolába, írni/olvasni sem tudok. most is anyunak diktálom, hogy mit írjon.

"Szerinted az evolúció-elmélet hülyeség? Az véletlen, hogy az ember és a majmok génállománya hasonló (majdnem azonos), értelmileg ők állnak hozzánk a legközelebb, és rajtunk kívül csak ők használnak szerszámot?"

igazából leszarom, hogy milyen racionális faszveréssel tudsz "okoskodni". akár elém rakhatnád a nagy evolúció-gyorsítógépedet is, ahová bedobsz egy csimpánzt, megnyomod a gombot és kijön borisz bekker, mert ez a bizonyosság szempontjából semmit sem ér. az ilyen bizonyítás nem bizonyítás.

"Megkérdőjelezed a tudomány téziseit? A Pithagorasz tételt? A Thalesz tételt? A szögfüggvényeket? A Coulomb-görbét? A radioaktivitás létezését?"

ez mind a darwinizmusból következik? :) jó dolog lehet az iskola, ritkán találkozom ilyen pallérozott elmével hehe

"Szerinted mégis mi a magasabb síkon való létezés?"

az, amikor kikapcsolod a tévét. neked a halál, nekem az Élet.

"Az, amikor a papjaid majd' 1000 éven át butaságban tartották az embereket? Szerinted akkor hogy éltek az emberek, amikor szinte mindenki hitt istenben (direkt írtam kisbetüvel)? Szarul. Rosszabbul, mint az általad állatoknak tartott ateisták"

ugyanezt röfögi kocamama, amikor a kisdisznyók ki akarnak szökni az ólból.

"Ha az olyanokon múlna, mint te, akkor még mindig a tyúkokkal kelnénk, fizetnénk a kilencedet, és a keresztek láttán térdre borulnánk, baromarcú"

ja, de nekem még pallosjogom is lenne meg az első éjszaka jogára is igényt tartanék hehe

"Ha az emberiség (köztük te és én is) nem az állatoktól származik, és te ezt be is tudod tudományos alapon bizonyítani, akkor bocsánatot kérek"

csakhogy ehhez nem kell semmiféle "tudományos" nyáladzás, elég ha még képes vagy gondolkodni. ugyanis szerintem tök evidens, hogy egy alacsonyabb létformából nem származhat magasabb (vagy talán a majmok is egyenlőek velünk, sztivi?)

hehe, most már van min fröcsögnöd


Előzmény: stevie (70.)
v.o.n. e-mail | 2004-01-17 13:08:38 | 73.
"De te most miről beszélsz?arról,hogy van vki,aki fölöttünk áll,vmi nagyobb erő vagy arról az istenről,akiről a biblát írták,aki 6nap alatt teremtette a világot?"

teljesen mindegy, a kettő ugyanaz, csak Te nem vagy képes a szimbólumok mögé látni

"amúgy azt én sem hiszem,hogy mi vagyunk a világ közepe"

sajna ebben is tévedsz hehe ugyanis a világ közepe "mi" vagyunk, azaz Én mint a Szubjektum (a szemlélő). mi (vagy ki) más lenne a közepe, he?

"de azért a majmos sztori hihetőbb,mint az Ádám és Évás"

igen? és miért? mármint, hogy miért jó a majmos?

"vess meg nyugodtan szeretettel,mert úgysem érdekel"

fú, köszi! ez má' nagyon vamp :)

ja sejtettem, hogy ufós vagy hehe
a mai hivatalos álláspont: a barátaid, a "szakértők" megvizsgálták a piramisokat (hisz' mér pont ehhez ne értenének?) és arra jutottak, hogy azokat értelemszerűen az élienek építették, mer' ehhez az egyiptomiak nyilván túl primitívek voltak hehe
(amúgy: alien a tudomány! ..höh')


Előzmény: Necro (67.)
dead soul e-mail | 2004-01-17 11:01:46 | 72.
te vmit nagyon félreértettél.

Előzmény: stevie (70.)
agixa e-mail | 2004-01-16 20:36:16 | 71.
Na,jó lenne,ha majd a beatles fórumomba is írnál.Amúgy meg lehet,hogy a tinibálványság miatt nyálasnak tűnnek,de már megbocsáss:te ismered a beatlest úgy igazán!!??Tudod,ki volt az a lennon!?ismered a gondolatait??Ha ismernéd a fehér albumot,Sgt.Peppers,a Let it be albumjukat,akkor nem mondanál ilyet!!Bernstein,a West Side Story írója szerint a korukba olyan nagy ZENE MŰVÉSZEKNEK számítottak,mint mozart.Többek között szimfónikus dalaik is voltak.A mondani valójukról meg ne is beszéljünk!!!te csak a sikítós számukat ismered..mellesleg azok is jók.Szóval ajánlom a bővebb kutatásokat!...

Előzmény: stevie (69.)
stevie e-mail | 2004-01-15 14:37:14 | 70.
Amikor ezt olvastam, elképedtem.

Ébresztő öreg! Szerinted véletlen, hogy egyre kevesebben hisznek a humbug szarságaitokban? Egyszerüen sokkal inkább látszik a vallásotok kitalációnak, mintsem ténynek. Nélkülöz minden valóságalapot. Imádkozhatsz Istenhez vég nélkül, ha nem teszel valamit magadért, akkor szart se fog javulni semmi.
Amúgy meg az inkább degenerált, aki képtelen elfogadni, hogy valaki kételkedik. Hiszen a "Tudás atyja a kételkedés" (Galileo Galilei)
Én ateista vagyok, baszd meg. Ezek szerint hülye is? Hadd kérdezzem már meg, hány osztályt végeztél? 8-at? Az elsőt 5-ször, a másodikat meg 3-szor?
Szerinted az evolúció-elmélet hülyeség? Az véletlen, hogy az ember és a majmok génállománya hasonló (majdnem azonos), értelmileg ők állnak hozzánk a legközelebb, és rajtunk kívül csak ők használnak szerszámot?
Megkérdőjelezed a tudomány téziseit? A Pithagorasz tételt? A Thalesz tételt? A szögfüggvényeket? A Coulomb-görbét? A radioaktivitás létezését?

Szerinted mégis mi a magasabb síkon való létezés? Az, amikor a papjaid majd' 1000 éven át butaságban tartották az embereket? Szerinted akkor hogy éltek az emberek, amikor szinte mindenki hitt istenben (direkt írtam kisbetüvel)? Szarul. Rosszabbul, mint az általad állatoknak tartott ateisták.
Ha az olyanokon múlna, mint te, akkor még mindig a tyúkokkal kelnénk, fizetnénk a kilencedet, és a keresztek láttán térdre borulnánk, baromarcú.
Ha az emberiség (köztük te és én is) nem az állatoktól származik, és te ezt be is tudod tudományos alapon bizonyítani, akkor bocsánatot kérek. A lehetőség a tiéd, bizonyíts - ne csak eszetlenül vagdalkozz, imbecilis kretén.


Előzmény: v.o.n. (53.)
stevie e-mail | 2004-01-15 14:19:53 | 69.
Na egy pillanat. Azt nem ő találta ki, hogy a Beatles sátánista, hanem valami keresztény balfasz kutató (újságíró, vagy író, vagy mi).
Egyébként szerintem nem jó a Beatles, mert: nyálas, nagyon el van a jelentőségével készülve, és zeneileg se valami professzionális (ellentétben pl. kortársával Eric Claptonnal, aki még ma is nagy ász).
Manson meg olvasta pl. a Zabhegyezőt (ami tényleg egy kurvajó regény), inkább az tette be neki azt ajtót mint a bugyinedvesítő zenét játszó, agyonajnározott, gombafejü öltönyösök.


Előzmény: agixa (47.)
Ilmatar e-mail | 2004-01-12 23:17:54 | 68.
Ave...
Végre elkészült a scythe......azért kicsit sokáig tartott.


Előzmény: Necro (67.)
Necro e-mail | 2004-01-12 12:04:44 | 67.
De te most miről beszélsz?arról,hogy van vki,aki fölöttünk áll,vmi nagyobb erő vagy arról az istenről,akiről a biblát írták,aki 6nap alatt teremtette a világot?amúgy azt én sem hiszem,hogy mi vagyunk a világ közepe,de azért a majmos sztori hihetőbb,mint az Ádám és Évás...
vess meg nyugodtan szeretettel,mert úgysem érdekel,de én elhiszem,amit magam körül látok és tapasztalok + magamban is hiszek a többi meg nem érdekel...jó,azért van 1-2 dolog,amit még nem láttam,de mégis elhiszem,hogy van pl az UFOk...de a keresztény,teremtő istenben nem hiszek.


Előzmény: v.o.n. (63.)
Necro e-mail | 2004-01-12 11:45:33 | 66.
amúgy,ha Lennon a sátán szövetségese,akkor majd pont a nője fog a mennybe kerülni?!úgyhogy szerintem őt buktam.....és a Beatles-szel különben sem viccelünk!

Előzmény: haska (51.)
v.o.n. e-mail | 2004-01-11 22:01:40 | 65.
a karácsony előtti levelemben csak reagáltam a méjledre. semmi fontos :)

Előzmény: v.o.n. (62.)
v.o.n. e-mail | 2004-01-11 21:35:24 | 64.
tkp 'istentelen' vagyok- akárcsak Zarathustra. tehát nem követek "idegen" vallást, mivel nekem már van saját (belső) istenem, vallásom. ezt nem mindenki engedheti meg magának :)
persze szívesen lennék vmelyik egyház tagja, de ez -jelenleg- nem áll módomban. meggyőződésem, hogy amikor valaki követ egy istent, tegye azt a lehető legnagyobb odaadással, egészen a fanatizmusig (legyen az Allah, Jehova, Ahura Mazda, a Világkirály, stb követője)


Előzmény: haska (56.)
v.o.n. e-mail | 2004-01-11 21:33:21 | 63.
"pedig törődj bele abba,hogy a fáról másztunk le.te sem vagy kivétel!"

nahát. csak nem egy újabb "szakértővel" van dolgom? :)

"ateista=aki nem hisz semmilyen istenben,szerintem ezzel vagyunk így páran,szar neked,ha őket mind utálod"

miért utálnám őket? én ezt inkább 'szerető megvetésnek' nevezném hehe
igen, valóban rengetegen vagytok, ehhez nem fér kétség.
hogy egy korábbi hasonlatomat kaparjam elő, a materialista-ateista leginkább arra a disznóra emlékeztet, amelyik -társai röfögéseinek bedőlve- szentül hiszi, hogy az ól maga a világmindenség, az ember csupán babona, legenda, amivel a kismalacokat ijesztgetik, a disznóból soha nem lesz sonka, az ólról pedig természetszerűleg már rég bebizonyították, hogy a földből nőtt ki (a bigbang után)

"amúgy láttad már istent?beszéltél vele?vagy hogy tapasztalod meg,hogy létezik?!"

tényleg ilyen nehéz felfogni? mondtam már, hogy itt tapasztalatfeletti entitásokról van szó. egy szimpla "látomás" számomra -a bizonyosság szempontjából- semmit sem jelentene, mivel az csak egy észlelet, tehát az illúzió szintjén mozog.
egy normális ember a szenzuális világot szimbólumok halmazaként fogja fel, ami a magasabb síkok vetülete az érzékszervek síkjára.


Előzmény: Necro (55.)
v.o.n. e-mail | 2004-01-11 21:26:11 | 62.
"vmit küldtél nekem karácsony körül, mi volt az"

nem emlékszem, hogy küldtem volna, de meg fogom nézni.

"a keresztény sem tud semmit az általad említett, úgynevezett "magasabb síkokról", a szervezett keretek között történő 'hívés' igazából nem is erről szól"

nem a keresztények védelmében írtam, a legtöbbjüket tekintve valóban igazad lehet, de szerintem túl előítéletes vagy ;)
a kereszténység a tradicionalitás szempontjából szerintem visszaesést jelent a kiszorított ősvallásokhoz képest, de pl. a katolicizmus még mindig őrzi a tradíció magvát (csak sajnos már sehol nincs az az erő, amit ezer éve képviselt), így ma már a legtöbb európainak ez lehet az egyetlen kivezető út (mégha rögös is) a teljes elhülyülésből.


Előzmény: norrsken (54.)
haska e-mail | 2004-01-11 21:04:59 | 61.
jó tudom, lennonnal nem szabad:)))

Előzmény: agixa (60.)
agixa e-mail | 2004-01-11 20:52:07 | 60.
Egyetértek!Ezt pofázom én is.Hogy csak magunkba higgyünk.
Épp ezért azt mondom,én vagyok az Isten...saját magam felett,és saját magamnak!


Előzmény: haska (56.)
agixa e-mail | 2004-01-11 20:48:52 | 59.
Anyád!ez kicsit durva volt,már bocs


Előzmény: haska (51.)
Necro e-mail | 2004-01-11 20:19:03 | 58.
olyanból biztos nem sok van,sztem a legtöbb ember még saját magát sem ismeri,nemhogy még afölött álljon...vagy nem tom,de sztem az gáz lenne.

Előzmény: haska (56.)
dead soul e-mail | 2004-01-11 19:11:30 | 57.
én is beleszólnék, ha baj, ha nem. szóval sztem létezik isten, csak nem a bibliai értelemben vett, antropomorf alak, akit a bibliával együtt a keresztények azért teremtettek, hogy legyen mire ráhúzniuk az erkölcsrendjüket (amivel semmi baj sincs igazából, mert kinek árt egy ájtatos, harmatoslelkü hívö, csak sajnos a gyakorlatban nem igazán müxik a dolog - egy vallás nevében sem öltek meg annyi embert, mint a kereszténységében). az igazi, abszolút isten ugyanaz, mint a rendezö elv a káoszelméletben. csak épp az ember nem tudja fölfogni. megértheted a kutyádat, kiismerhetetd a szokásait, viselkedését - de a kutya vlsz nem fogja föl a tiéidet, ugyanígy, mivel csak emberek vagyunk, nem láthatjuk át isten szándékait terveit, mert a különbség ember és isten között óriási.
ajánlom mindenki figyelmébe popper Péter: fáj-e meghalni? c. könyvét, nem ad magyarázatot semmire, de érdekes gyüjteménye a különbözö vallások világfelfogásának.


Előzmény: Necro (55.)
haska e-mail | 2004-01-11 18:22:15 | 56.
és ahhoz mit szólsz, aki szerint mindenki egy önálló isten aki maga felett rendelkezik?

von, te milyen isten(ek)ben hiszel?


Előzmény: Necro (55.)
Necro e-mail | 2004-01-11 11:59:16 | 55.
pedig törődj bele abba,hogy a fáról másztunk le.te sem vagy kivétel!úgy mellesleg az állat néha sokkal értelmesebb,mint az ember...
ateista=aki nem hisz semmilyen istenben,szerintem ezzel vagyunk így páran,szar neked,ha őket mind utálod.amúgy láttad már istent?beszéltél vele?vagy hogy tapasztalod meg,hogy létezik?!


Előzmény: v.o.n. (53.)
norrsken e-mail | 2004-01-11 10:13:42 | 54.
vmit küldtél nekem karácsony körül, mi volt az, (beragadt a postaládámba, nem tudom megnézni...) a másikra meg most már tényleg válaszolni fogok.

mindenesetre azzal, amit ideírtál nem értek egyet.a keresztény sem tud semmit az általad említett, úgynevezett "magasabb síkokról", a szervezett keretek között történő 'hívés' igazából nem is erről szól...


Előzmény: v.o.n. (53.)
v.o.n. e-mail | 2004-01-11 09:22:30 | 53.
valahányszor beleolvasok itt valamelyik témába, mindig el tudok képedni, mennyi szerencsétlen kretén bolyong errefelé, de ha már itt vagyok, elmesélem én is fájdalmamat (mindenki legnagyobb örömére hehe). éppen elegendő kereszténység-ellenes "kritikát" (a csőcselék habos röfögését) olvastam itt, de nem esett szó egy ennél sokkal betegesebb állapotról: az ateizmusról. voltaképp' az ateizmus (a materializmushoz hasonlatosan) nem világnézet, hanem inkább egyfajta degeneráltság. az effajta "nézetet" valló személy valójában nem tekinthető embernek, hiszen nincsen tudatában saját transzcendens eredetének, ehelyett -nem véletlenül- önmagát az állatvilágból származtatja. joggal beszélhetünk degeneráltságról, hiszen az illető kizárólag a legalacsonyabb létszinten (az érzéki világ szintjén) vegetál, a magasabb síkokról tudomása sincsen, mivel az meghaladja minden képzelőerejét. mindezt persze egy egészséges embernek nem szükséges elmagyarázni, számára a metafizikai Abszolútum (=Isten) léte a legalapvetőbb tény (ill. amennyiben a bizonytalan, illúzió-szerű tapasztalati világ jelenségeit tekintjük "tényeknek", akkor itt leginkább "tényfelettiségről" lehetne beszélni)
haska e-mail | 2004-01-10 23:41:51 | 52.
sztem a led zeppelin is a sátán műve!

Előzmény: Necro (49.)
haska e-mail | 2004-01-10 23:38:22 | 51.
nem kell a rabszolganőkkel foglalkozni, mikor ott leszünk mi stevie-vel. de ha mákod van yoko ono a mennybe megy és megkaphatod lennont is:)

Előzmény: Necro (44.)
haska e-mail | 2004-01-10 23:35:35 | 50.
aza rész amikor van a sátán a szaddam, meg sátán krisz nevű szeretője, akik folyamatosan leölik egymást szadival. az a lényeg, hogy mindenki a pokolba kerül, csaka mormonok v kik a mennybe, mert csak ők választottak jó vallást. nézve poénosabb:)

Előzmény: Necro (43.)
Necro e-mail | 2004-01-10 14:11:41 | 49.
nem kellet volna benne hinned egyáltalán,akkor lehet segített volna...amúgy általában az ember,ha szarban van úgyis istenhez imádkozik még ha nem is hisz benne,néha én is próbálkozok és néha bejön(mondjuk az tuti,h nem ő segít,de néha akkora szerencsém van,h az biztos nem véletlen),ha + vmi nem jön össze akkor + úgyis őt szidják...
amúgy a beatlest nem fikáztam és azt hogy sátánisták azt itt olvastam(Christian Epidemices topic)+vmi kersztényrocklapon,mert szerintük tök durvák,keresztény ellenesek a szövegeik:)de én is meglepődtem...


Előzmény: agixa (46.)
Burzum e-mail | 2004-01-10 10:07:13 | 48.
óhhh..höhö.. és??

Előzmény: agixa (47.)
agixa e-mail | 2004-01-09 18:53:57 | 47.
Anyád.A Beatles a világ legjobb együttese.Ha nem tetszik,nem baj,de ne fikázd!És még véletlenül se hozzad őket összefüggésbe a Sátánnal!semmi közük egymáshoz.Lehet,poénnak szántad,de ez még viccnek is rossz.Amúgy meg jobb,ha tudod,hogy nem kell őket lenézni,ugyanis maga Charles Manson fanatikus rajongójuk volt.Mikor kinyírt egy egész famíliát,azt festette fel az áldozatok vérével a falra,hogy:PIG(malac).Ez egy Beatles szám volt...

Előzmény: Necro (44.)
agixa e-mail | 2004-01-09 18:45:41 | 46.
Hogy érted,hogy "-Csodálkozol,hogy Isten nem ment eléd?"!?Na,ez az a beszólás,amivel ki lehet akasztani.Nem azt pofázom már mióta,hogy én szinte az utolsó pillanatig Istenhez fohászkodtam!?És szart se ért.(És csak úgy elárulom,hogy mélyen hittem Istenbe)Mielőtt egy hajszál választott el attól,hogy vége,akkor döbbentem rá,hogy ebbe a jó úristen se segíthet,csak magam,vagy a puszta szerencse!Tudod,mikor érzed,hogy 1 perc,és megszűnsz létezni,elhiszed nekem,hogy semmi túlvilágot nem érzékelsz a halál "kapujában"?Csak azt,hogy semmit nem végeztél ebbe a rohadt életbe,és arra,hogy miért kell ilyen szerencsétlen módon kinyiffanni!Ébredjetek már fel!!!Olyan naivak vagytok!Ne az égiekkel foglalkozzatok,hanem csakis saját magatokkal!És ne higgyetek senki másba,csak magatokba,és valósítsátok meg az álmaitokat!Nem fogja senki se megtenni helyetek!Se a Sátán,se az Isten...

Előzmény: Necro (32.)
Razoxane e-mail | 2004-01-09 17:41:20 | 45.
A kereszténységről:

Nem létezik sem isten, sem sátán. Kész. Aki elhiszi a pokol és a menny nevű beetetést, azt sajnálni sem tudom.

Necro e-mail | 2004-01-09 15:47:20 | 44.
igyekezz vmi nagyon rosszat csinálni,aztán majd gyere!persze meg ott lesz a Beatles is,mert tudtad,hogy töknagy sátánista banda volt?:))a rabszolganőket asszem kihagyom...de jó buli lesz,tuti,h sokkal jobb hely,mint mennyország és vszínű sok ismerős is ott lesz:)

Előzmény: stevie (41.)
Necro e-mail | 2004-01-09 15:37:46 | 43.
ja,közbe nekem is eszembe jutottak még a dolgok,rémlett,h ez se tettszet vkiknek...amúgy én úgy tudtam,h aki + van keresztelve az mennybe kerül,de nem tom + nekem úgyis mind1,hiába vagyok tökjó oda úgyse mehetek:)...nem rémlik a south park,de mi?hogy mormonok vannak a mennyben?:)és a fehér rucis angyalkák + a többi "jó ember"?gondolom azért ők is...+ vmelyik könyvben benne van a pokol beosztása,azt láttad?tök igazságtalan:(

Előzmény: haska (40.)
Burzum e-mail | 2004-01-09 14:57:39 | 42.
meglehet, de még nincs késő hősi halált halni...

Előzmény: haska (39.)
stevie e-mail | 2004-01-09 10:51:22 | 41.
Szerintem én is ott leszek. Majd a sátánnal bulizunk egy nagyot. Legalább fátni biztosan nem fogunk. Hozza majd nekünk koncertezni Ozzyt, Alice Cooper-t, a Megadeth-et, az Iron Maiden-t, a Possessed-et, a Celtic Frost-ot meg az összes jó rockbandát...
Aztán meg engedi, hogy válasszunk a rabszolganői közül...


Előzmény: Necro (37.)
haska e-mail | 2004-01-08 18:49:03 | 40.
az anabaptista a kereszténység egyik irányzata, szerintük csak felnőtt fejjel dönthet az ember nagy kérdésekben, ezért ők akkor keresztelkednek. amikor kialakult az irányzat, a lutheránusok és a katolikusok is üldözték őket (akkoriban) radikális tanaik miatt.

amúgy sztem akkor is kerülhet az ember pokolra, ha meg van keresztelkedve. ezzel rémítgették a jobbágyokat is. én meg eleve kárhozatra vagyok predesztinálva, mert soha nem fogok megkeresztelkedni.

nem szentlélek, mormonok. v nem láttad a south park ezen részét? ;))


Előzmény: Necro (37.)
haska e-mail | 2004-01-08 18:41:23 | 39.
jó bakker, de ha rajtad múlt volna hősi halált haltunk volna mind...
szerintem sem kéne bevenni az alkotmányba ezt a keresztyén dolgot, meg más vallásét se. az alkotmány állítólag minden európai polgárra vonatkozik, sok ember viszont nem hisz ebben. kicsit ezért olyan, mintha ráderőltetnék.


Előzmény: Burzum (36.)
haska e-mail | 2004-01-08 18:37:31 | 38.
jó bakker, de ha rajtad múlt volna hősi halált haltunk volna mind...

Előzmény: Burzum (36.)
Necro e-mail | 2004-01-08 17:06:13 | 37.
persze,ez így volt,de erről már asszem elmondtam a véleményemet...+nagyjából Burzum is azt mondta...de ha jól emlékszem vannak,akik felnőttként keresztelkedtek+(?anabaptisták)pont azért amit írtál...azt + az 1ik bnőm mesélte,hogy miután +halt a nagyapja a faluban,ahol laknak a nagyijának 1évben legalább egyszer misét kell tartatnia,mert különben kinézik...hát erre inkább nem mondok semmit...
de,ha + vagy keresztelve,akkor nem talizhatunk a pokolban.haskával mi fogunk,de te ott fogsz unatkozni a mennyben a sok hülye "szentlélek" között:)


Előzmény: stevie (33.)
Burzum e-mail | 2004-01-08 16:19:24 | 36.
a kereszténység felvétele ELKERÜLHETő lett volna csak Géza és még néhány vezér féltette a szaros seggét, nem mert szembeszállni a keresztény nyugattal... Hiába mondják, hogy a mai világban már ez nem téma, meg, hogy az egyháznak nincsen hatalma...Óriási hatalma van, abból a pénzből él amit az átvert hívőktől összerabolt meg persze amit az államtól kapott. Persze sirnak, ha nem lesz benne az eu alkotmányban a kereszténység...Miért is lenne? Minden európai keresztény? vagy jön a miépes szöveg, keresztény és magyar...? Ezzel általánosítanak, mintha természetes lenne a megkeresztelkedés, templombajárás... Ez a legszemetebb létező vallás, milyen jogon irtanak ki népeket "szent háború" néven... hát nem a megbocsátásrol pofáznak állandoan a papok, nem ezt hirdette Jézus is? A leggörényebb pénzéhes férgek a keresztények, a zsidokkal karöltve, egy gyom amit ki kell tépni, és a gyökeréig kiírtani.
Nem szól ez másról mint a pénzről és a hatalomról, amit hirdetnek az csak cukormáz, alatta meg bűzlik a szar...


Előzmény: haska (34.)
Burzum e-mail | 2004-01-08 16:18:08 | 35.
a kereszténység felvétele ELKERÜLHETő lett volna csak Géza és még néhány vezér féltette a szaros seggét, nem mert szembeszállni a keresztény nyugattal... Hiába mondják, hogy a mai világban már ez nem téma, meg, hogy az egyháznak nincsen hatalma...Óriási hatalma van, abból a pénzből él amit az átvert hívőktől összerabolt meg persze amit az államtól kapott. Persze sirnak, ha nem lesz benne az eu alkotmányban a kereszténység...Miért is lenne? Minden európai keresztény? vagy jön a miépes szöveg, keresztény és magyar...? Ezzel általánosítanak, mintha természetes lenne a megkeresztelkedés, templombajárás... Ez a legszemetebb létező vallás, milyen jogon irtanak ki népeket "szent háború" néven... hát nem a megbocsátásrol pofáznak állandoan a papok, nem ezt hirdette Jézus is? A leggörényebb pénzéhes férgek a keresztények, a zsidokkal karöltve, egy gyom amit ki kell tépni, és a gyökeréig kiírtani.

Előzmény: haska (34.)
haska e-mail | 2004-01-07 17:52:37 | 34.
stevie, pedig sztem is így lett volna. keresztes hadjárat, vagy szent háború néven lerohanták volna az országot területszerzés céljából. abból gondolom, hogy a keresztes hadjáratoknak mi volt a célja? hát elsődlegesen nem a pogányok visszaverése...

ezekben a dologokban tökéletesen egyet értek Veled, hálisten nekem a szüleim nem kereszteltettek meg, meghagyták hogy azt tegyek amit akarok, így máig is hivatalosan pogány vagyok:)) és hiába leszek jó ember, ettől még a pokol valamelyik felső bugyrába kerülök. ott találkozunk! :))

egyébként Isten olyan kibaszott kegyes, hogy a tömeggyilkosoknak is megbocsát. hát nem gyönyörű?


Előzmény: stevie (33.)
stevie e-mail | 2004-01-07 15:19:05 | 33.
Állítólag muszáj volt felvenni a kereszténységet, különben legázolt volna minket az ellen (értsd: a "civilizált" keresztény nyugati hatalmak). Ezt mondja minden történész - én nem tudom igaz-e.

Én egyébként azt csinálnám, hogy megvárnám, amíg a gyerek legalább 14-216 éves lesz és akkor megkérdezném tőle: akarsz-e megkeresztelkedni, vagy sem. Így legalább érvényét nyerné a szabad választás fennen hirdetett joga.
Én se akartam, hogy megkereszteljenek, utálom az egész geci vallást zackumpack.

Még valami: attól hogy ha mondjuk kicsinálsz valakit, és utána meggyónod, akkor az semmisnek tekinthető? Mégse rohadsz a pokol bugyraiban érte???

Na, meg ez a temetés dolog is. Én nem hiszem, hogy attól bárki is jobban érzi magát, ha valami kretén pap elmormol valami zagyvaságot egy szeretted hullája fölött. Jobb csak arra emlékezni, hogy mennyire szeretted és kész. Attól hogy ő süketel valami képzelt "Úr"-nak, attól se nekem se szegény halott szerettemnek se lesz egy fikarcnyit se jobb. Aki volt olyannak a temetésén akit szeretett, sajnos tudja, mire gondolok.
A saját temetésemen meg fogom tiltatni, hogy legyen pap.

Végezetül, igen hosszú és legalább oly unalmas monológom zárásaként a következőt üzenem mindenkinek:
"Think free,
Live free!"


Előzmény: Necro (12.)
Necro e-mail | 2004-01-06 18:52:55 | 32.
basszus,még csodálkozol,hogy isten nem ment eléd?!
amúgy láttad az Áldott a gyerek c. filmet?voltak benne jó dolgok.


Előzmény: agixa (28.)
Burzum e-mail | 2004-01-03 13:28:04 | 31.
hehe

Előzmény: v.o.n. (29.)
Grizon e-mail | 2004-01-02 11:03:08 | 30.
Persze, nem sok, az egyik nagymuter, másik meg egy haver, de mindkettő beszámolt "vmiről"...
Ez két ember...És nekem is volt már Isten-élményem(bár természetesen nem halálközeli állapotban), pedig alapjába véve én is elég szkeptikus hozzáállású ember vagyok...


Előzmény: agixa (28.)
v.o.n. e-mail | 2004-01-02 00:10:01 | 29.
na igen, igazából pont ilyen válaszra számítottam. ha nekem annyi szemem lenne, ahányszor ezt a gagyi szöveget hallottam, a fejem úgy nézne ki, mint egy kibaszott kukoricacső hehe

Előzmény: agixa (26.)
agixa e-mail | 2004-01-01 21:40:05 | 28.
na,ez az olyan véleményem,akivel egyszerűen már nincs is kedvem vitatkozni.Én elfogadom az ő nézetét,de mégjobban az enyémet.Átéltem...Több hétig kórházban feküdtem,és nem hiszem,hogy neked valóban sok ilyen haverod van,akivel ennyire komolyan megesett ez.Ez képtelenség.Vagy te akkor a Fókusz áldozataival tarthatod a kapcsolatot.Akivel ilyesmi történik,legtöbb esetben ott hagyják a bakancsukat.Ha nem hiszed,próbáld meg!:)
ui:amúgy túladagolás...


Előzmény: Grizon (27.)

1  2  3  4  


Az itt olvasható hozzászólásokért a szerkesztőség nem vállal felelőséget.